Eski Nişanlımı Unutamıyorum?

Yıl 2018 bir kız ile tanıştım görücü usulu ve aşık oldum halinden hareketinden konuşmasından herşeyinden bir çok kez hayır dedi o zamanlar haciz borcum vardı maaşımda maddi olarak anlaşamadık bitti yıl 2022 kardeşimin aracılığıyla tekrar konuşma fırsatımız oldu bu sefer ne dediyse tamam dedim borcum bitti maaş öyle bir kız ki taparcasına seviyordum nişanımız oldu çok mutluyum düğünümüze 2.5 ay süre kaldı en fethiyedeyim o İstanbul'da hep gel diyor ama gidemiyorum çalışma ortamım müsait değil ve maddi olarak da hem düğün hem İstanbul git gel bayağı masraf neyse 2 ay kala nişan bozuldu ve çalıştığım şirketin patronu kız kardeşini benimle evlendirmek istedi daha önce evlenmiş boşanmış 13 yaşında bir erkek çocuğu var evimiz yok ne benim ne de babamların dedim ki olsun bari hem işimizden olmayız hemde ev bark sahibi oluruz belki tamamen mantık evliliği yaptım 1 aylık evliyim ama eski nişanlımı yer yüzünde tek sevdiğim kadını unutamıyorum ne yapmam lazım sizce... daha önce elime kız eli değmemişti nişanlım haricinde ama hayat işte...

Eski Nişanlımı Unutamıyorum?