Merhabalar, geçen sene Kasım ayın’da nişan yaptım ondan önce 10 ay bir sevgililik sürecim oldu nişanlı’da 4 ay kaldım totalde 1 sene 2-3 ay’a bedel. Nişan atma sebebim’de nişanlımın zamanlar’da baskıları psikolojik olarak beni yorması birbirimize savaş açmamız’dı nişanlımın annesi ve babası ayrıydı babası beni hiç istemedi ve babasını silmek zorunda kaldı anne tarafıyla geçirdik hep biz tanışma faslını nişan faslını çok güzel bir aile olduk bu süreçte nişanlım çok hırçınlaştı bana ve bana sardı sigara içmeyeceksin bensiz gezemezsin onunla görüşme bununla görüşme vs vs ilk zamanlar çok özgür hissediyordum ama gel zaman git zaman yokluğu daha çok koydu bana çok özlüyordum stalk yapıyorum en sonunda yazdım görüştük buluştuk birbirimizi hala çok seviyoruz ama aile olarak ikimiz için imkansısız babasıyla arasını düzeltmiş yokluğum’da borç üstüne borç yapmış ben’de aramı bozduğum kişilerle aramı düzelttim bir türlü kopamıyorum ne kadar başka kişilerle görüşsem bile onsuz olmuyor o bambaşka çok ayrı biz yarım kaldık nasıl toparlarız toparlarmıyız bilmiyorum ama ben hala çok seviyorum be
napıcağımı bilmiyorum elimi kolumu beynimi hep onu aramak isterken buluyorum :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer