Başkasıyla zaten yakınlaşamıyorum ama başkasını hayal ettiğimde dahi ağlıyorum bu her konuda böyle duygusal olarakta kimseyi onun yerine koyamadım 5 yıl geçti 22 yaşındayım ama herkesi reddediyorum kalbim mühürlenmiş gibi o beni çok seviyordu anlamıyorum nasıl unutabildi? Arada bi konuşuyoruz ama insan unutulduğunu sevilip sevilmediğini hisseder ya bana çok koyuyor zaten doğum günlerinde falan konuşuyoruz sadece okadar nasıl unutucam birsürü anım var ilk aşkım o benim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Demek ki karşına başka birileri çıkmıyor Unutulur her şey merak etme unutmak kolay mı deme Unutursun Mihriban'ım Oğlan kızın olsun hele Unutursun Mihriban'ım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Gizli Üye(25-29)9 ay
çok kötü durum ama 5 sene de çok. evet kalbinden atamamış olabilirsin ama artık onsuzluğa alışmak durumundasın
10 Yorumla - 9 ay
Normal degil bence
13 Yorumla- Soran9 ay
Niye
- 9 ay
Kendine bunu yapma hayat cok kısa kesinlikle baskalarina sans vermelisin. Nasıl desem ayrılığın ilk zamanları bu tarz dusuncelere dalman normal ama 3 sene olmus diyorsun birde ara ara konusuyormussunuz buyuk nedeni bu sanırım iletisimi tamamen kopar ve onune bak kesinlikle
- Soran9 ay
5 yıl
- 9 ay
Psikolojik destek al.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
yav bir git işine loooo
00 Yorumla - 9 ay
Anormal
01 Yorumla- Soran9 ay
Niye
- 9 ay
Geçmiş özlemi işte