Eski nişanlımı 1 yıldır hâlâ unutamadım bu normal mi sizce?

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı nişanlandık ve düğünümüze az bir süre kala ailesi yüzünden nişanı atmak zorunda kaldım nişanlımla birbirimizi çok severdik ancak etrafındaki insanlar nişanlımın mutluluğunu kıskandıkları için hep beynini yıkadılar kanına girdiler nişanlımın son günlerde bana karşı tavrı çok değişti birden düğün için sırf ailesi istedi diye altın pazarlığı yaptı ailem bu kadar istiyor bende senin için bukadar düşürebilirim falan diye pazarlık yaptı. Ben 165 gram altın alınca nişanlımın annesi beni kuyumcunun köşesine çekip beni tersledi çok az aldınız git biraz daha fazla al yoksa düğünde rezil olan sen olacaksın falan dedi. Ben daha fazla dayanamayıp bunlara ne alsam doymaz diyip akşam nişanı attım.. nişanlım hep ailesini destekledi bende daha unutmaya ve kendi yoluma bakmaya karar verdim.. aradan 1 yıl geçti hâlâ unutamıyorum ona olan aşkım sevgim eskisi kadar yok ama içimde bazen çok özlem duygusu taşıyorum ona karşı.. çok özlüyorum ve onu düşünmediğim zamanlar dahi haftada en az 2 kez rüyama geliyor... Bu durum normalmidir sizce? Ve aynı durumu o da yaşıyormudur sizce? Yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Eski nişanlımı 1 yıldır hâlâ unutamadım bu normal mi sizce?