Merhaba arkadaşlar 2 yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı nişanlandık ve düğünümüze az bir süre kala ailesi yüzünden nişanı atmak zorunda kaldım nişanlımla birbirimizi çok severdik ancak etrafındaki insanlar nişanlımın mutluluğunu kıskandıkları için hep beynini yıkadılar kanına girdiler nişanlımın son günlerde bana karşı tavrı çok değişti birden düğün için sırf ailesi istedi diye altın pazarlığı yaptı ailem bu kadar istiyor bende senin için bukadar düşürebilirim falan diye pazarlık yaptı. Ben 165 gram altın alınca nişanlımın annesi beni kuyumcunun köşesine çekip beni tersledi çok az aldınız git biraz daha fazla al yoksa düğünde rezil olan sen olacaksın falan dedi. Ben daha fazla dayanamayıp bunlara ne alsam doymaz diyip akşam nişanı attım.. nişanlım hep ailesini destekledi bende daha unutmaya ve kendi yoluma bakmaya karar verdim.. aradan 1 yıl geçti hâlâ unutamıyorum ona olan aşkım sevgim eskisi kadar yok ama içimde bazen çok özlem duygusu taşıyorum ona karşı.. çok özlüyorum ve onu düşünmediğim zamanlar dahi haftada en az 2 kez rüyama geliyor... Bu durum normalmidir sizce? Ve aynı durumu o da yaşıyormudur sizce? Yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani normal biraz demek ki sevmişsin ama unutmaman gereken bir konuda şu ki sevgine fiyat biçmişler kardeşim. Daha ne olsun duruma göre bence hayırlısı olan olmuş. İstediklerini hiç bir zaman karşılayamazdın çünkü anladığım kadarıyla hiç bir zaman istedikleri bitmeyecekti. boş ver hayırlısı buymuş de avut kendini. Yuva kuruyorsunuz iş kurmuyorsun neyin sermayesi bu anlamadım. Önüne bak sen her zaman. 165 gram altında yani az buz değil daha mehiri bilmem bişeyi var bu işin. Gitsinler bi kaz alsınlar onu yolsunlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim çok haklısınız ama unutmak elde değil diye düşünüyorum. 165 gram altınla birlikte +150 gram altın mehir istendi ve düğünden gelen tüm takılar kızımın dedi
Yani herşeyi annesi karıştırdı nişanlım saf biriydi annesinin bir dediğini iki etmeyen biriydi çok kötü bir olay yaşamadık biz ama yinede unutmak istiyorum
Yani kız annesini sectiyse yapacak bişey yok kardeşim. Yanlış anlama ama demek ki o seni yeterince sevmemiş. Böyle konuşuyorum ama bende yandım bağrıma korlar bastım geçtim o yollardan yani nasıldır iyi bilirim ama yapacak bir şey yok yoluna bakmak zorundasın kabullenmek zorundasın çarşıdan pazardan mal almıyoruz paha bicsinler. Kızımınmis oglumunmus olayları hikâye geçsinler onu. Afedersin ama popolar giydikleri don nerden alınma gucci prada mı giyiyorlar bmw merco Lamborghini ye mi biniyorlardi da senden servet istiyorlar... hadi ordan et ya mantığını devreye sok duygularını da bi şekilde bastır zamanla duygularında sana hak verecek inan s. et
Doğru haklısınız maalesef durum böyle.. Allah herkesin gönlüne göre birini versin ve böylelerini de bizden uzak tutsun diyelim.
Amin kardeşim yapacak bişey yok.. hee ben kızın aklını çelerim ona inanıyorum güveniyorum dersen iletişime geç kaçır. Sende beni seviyorsan gel sadece ikimiz olalım kimseyi dinlemeyelim de yuvamızı kuralım biz bize yeteriz şekli kabul ederse Allah mutlu mesut etsin. Yok ben bunu kabul edemem derse o zaman sıkıntı kalbinin yerine taş bağla bağrına da ateş bas yapacak başka bişey yok
Çok özür diliyorum istemede falan neden sorun çıkmadı? Sonra patlak verdi çok merak ediyorum
İstemede sorun çıkmadı hatta istemede toplam 140 gram bilezik ve normal ince bi set takımı istendi ben 2 yıla anca toparlanirim dedim öyle nişanladık bir süre geçtikten sonra düğün tarihini erkene alalım 1 yıl daha beklemeyin dediler. Bende şu an durumum yok diyince biz gram hesabı yapmıyoruz istemede istenilen gramı almak zorunda degilsiniz gücünüz neye yeterse dediler bende tamam diyip düğün tarihini erkene aldım. Toplam 80 gram bilezik ve 85 gram da set takımı aldım çok az aldınız diyip annesi azarladı beni. Son anda patlak verdi işte
Dostum unut gitsin inan laf olsun diye demiyorum. Kızını maddiyat olarak gören bir aile seni harcardi zaten düşünmezdi bile. Evlenince de devam ederdi bu. Halbuki gönül işinde paranın altının lafı geçmemeli diye düşünüyorum. Allah kurtarmış seni.
Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim. Tamamen unutmak istiyorum zaten bunun için bir tavsiyeniz öneriniz var mıdır
Canım sıkılıyorrrr
Yanii