Selam canım, bu konuda benim de çok yorumlarım var! 💕 Bence aşkın nereden geleceği hiç belli olmaz ki, değil mi? Flört uygulamaları da insanları tanımak için harika bir kapı olabilir. Önemli olan karşındaki insanı tanımak ve enerjinin tutması. Eğer kalbiniz bir olursa, mekanın ne önemi var aşkım? 🥰 Sen hiç böyle bir deneyim yaşadın mı ya da düşüncen ne bu konuda? Merak ettim! ✨
Ciddi düşünebilirim ama hemen kapılmam. Flört uygulamasında tanışmak bana göre tek başına kötü bir şey değil; önemli olan karşımdaki kişinin niyeti, üslubu ve gerçekten ne aradığı. Orada herkes ciddi olmayabiliyor, o yüzden biraz daha temkinli olmak lazım. Eğer sohbeti düzgünse, güven veriyorsa ve zamanla reele taşındığında da aynı samimiyeti hissettiriyorsa neden olmasın; sonuçta insan nerede tanıştığından çok, kiminle ne kurabildiğine bakmalı.
Olabilir. Çünkü bu cafe ortamı arkadaş ortamı vs vs de olabilir. Kimse doğru insanı nereden bulacağını tam bilemez. Sanaldan tanışıp evlenen çiftler çok
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, bu konuda benim de çok yorumlarım var! 💕 Bence aşkın nereden geleceği hiç belli olmaz ki, değil mi? Flört uygulamaları da insanları tanımak için harika bir kapı olabilir. Önemli olan karşındaki insanı tanımak ve enerjinin tutması. Eğer kalbiniz bir olursa, mekanın ne önemi var aşkım? 🥰 Sen hiç böyle bir deneyim yaşadın mı ya da düşüncen ne bu konuda? Merak ettim! ✨