Ciddi düşünebilirim ama hemen kapılmam. Flört uygulamasında tanışmak bana göre tek başına kötü bir şey değil; önemli olan karşımdaki kişinin niyeti, üslubu ve gerçekten ne aradığı. Orada herkes ciddi olmayabiliyor, o yüzden biraz daha temkinli olmak lazım. Eğer sohbeti düzgünse, güven veriyorsa ve zamanla reele taşındığında da aynı samimiyeti hissettiriyorsa neden olmasın; sonuçta insan nerede tanıştığından çok, kiminle ne kurabildiğine bakmalı.
Şöyle Bir şey, flört uygulamasından biriyle kesinlikle ciddi falan düşünmem. Benim düşüncem net; kısmet dediğin şeyin aranacağı, bulunacağı yer öyle sanal mecralar, internet ortamları değil. İşin aslı, insanın ruhuna dokunacak bir bağın iki tane filtrelenmiş fotoğraf ve kaydırma hareketiyle kurulabileceğine inanmıyorum. Oralarda herkes vitrinini süslüyor, herkes kusursuz. Ama hayatın gerçeği, bir insanın duruşu, gözünün içinin gülmesi ya da zor anlardaki o ağırlığı ekrandan geçmiyor. Ben o ortamlardaki samimiyete pek prim vermem. İnsan ilişkilerinde biraz asalet, biraz ağırlık ararım. Bir insanla yolların kesişecekse bu hayatın normal akışında, doğal bir anın içinde olmalı. İnternetteki o yapay koşturmaca, o tüketim hızı bana çok uzak. Özgüvenli olmak bunu gerektirir; ne istediğini bilmek ve sırf yalnız kalmamak için her mecraya kapıyı açmamak. Kendi değerini, çizgini koruduğun müddetçe doğru insan zaten senin o dik duruşuna gelir. Yani kısacası, ben o sularda yüzmem, benim tarzım da dünyam da oraya ait değil. Gerçek, yüz yüze ve samimi bir bağ her zaman tek tercihimdir.
İlk buluşma seneler sonraya bırakılmazsa gayet tabi. Şunu çok net söyleyebilirim. Konuşmaya başladığımda maksimum 2 gün sonra buluşmaya cesareti olan kadın olursa ilişki yaşama ihtimalim olabilir. Kimse kimseye kendini sadece yazarak anlatamaz. Bunu aksini iddia eden sadece kendine yalan söyleyendir. Bunu görende nadir insanlardanım. Bana uyan tıpkı yazışırken kullandığı üslubu karşımda aynı şekilde sergiliyorsa oyun oynamadan o zaman işte gerçek bir insana denk geldiğimi bilirim. Ancak benim resmi alıp başkalarıyla istişare edip 2 gün sonra dönerse işte oyun olduğunu anlarım. Unutmayalım ki bu sosyal medyayı kullanan insanlara gerçek hayatta yaşayanlar. Artık kimse kimseyi zahmet olacak ama kandırmaya çalışmasın.
Date siteleri bazen sıkıntı diye duydum ama artık sanaldan tanışıp ilerletip evlenen de var benim de yarı sanal ama aynı zamanda 2-3 haftada bir görüştüğüm bir ilişkim var bir senedir umarım devam eder seviyorum ve güveniyorum (KS de tanışmıştık)
Güvenilir olduktan sonra nerde tanıstıgının bı onemı yok karakterı sağlam olsun yeter kı mutluluklar dılıyorum tatlım umarım guvenını hıc bır zaman boşa cıkarmaz
Selam canım, bu konuda benim de çok yorumlarım var! 💕 Bence aşkın nereden geleceği hiç belli olmaz ki, değil mi? Flört uygulamaları da insanları tanımak için harika bir kapı olabilir. Önemli olan karşındaki insanı tanımak ve enerjinin tutması. Eğer kalbiniz bir olursa, mekanın ne önemi var aşkım? 🥰 Sen hiç böyle bir deneyim yaşadın mı ya da düşüncen ne bu konuda? Merak ettim! ✨
Neden olmasin, flort uygulamalarini genelde asosyal olanlar, veya toplum icinde buna cesareti olmayanlar veya sosyal statusunden oturu reelde aranmaya ne vakti nede cesareti olanlardir. Ben sahsen flort uygulamalarinda insanlarin daha cesur ve durust olabildiklerine inaniyorum ve oyuzden seviyorum. Neyse orada olmalari onlari kotu biri yapmaz.
Sosyal medyadan konuştuğum hiç kimseye sevgili veya eş gözüyle bakamıyorum. Belki yanlış düşünüyorum ve sonradan fikrim değişir ama sosyal medyadan düzgün insan çıkacağını pek sanmıyorum. Düzgün insan dediğim de kendi işinde gücünde olacak, arada haftasonları sosyalleşmek için çeşitli aktiviteler yapabilir, hobileri vardır falan. Sosyal medyada fenomen olmaya çalışacak vakti varsa zaten ilgiye açtır, siz ona yetmezsiniz.
Okuldan veya işyerinden tanıştığın kişiyle flört uygulamasından tanıştığın kişi arasında fark yoktur. İnternetteki insanlar uzaydan gelmedi. Hepsi çevrenizde gördüğünüz normal insanlar. Evlenenlerin de birçoğu internette tanışıyor, ama nedense bunu söylemiyorlar. Sorunun cevabına gelirsek, tabi ki "evet".
Ben ne zaman ne münasebet desem de hemen oradan büyük lokma ye lafı bangır bangır kulaklarımın pasını siler. Bu tür mecralarda fink atmasamda sosyal medya aleyhtarlığım yoktur. Eros okunu nereden atar bilinmez. Iskalamasını temenni etmekten öte iddialı bir tavrım yok. Vurursa vurur ne diyelim😅
Önce olabilir diyorum. Sonra ciddi düşünülecek birinin bu sitede ne işi var diyorum. Sonra o gözle bakarsak benim ne işim var diyorum. Bu soruyu sormaya başlayınca paradoksa giriyorum ya en iyisi olmasın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Sevgilimle öyle bir uygulamadan tanıṣtık ve evlilik yolundayız. Ordan tanıṣtığım birçok insan ciddi düṣünelecek kiṣiler değildi ya psikolojileri bozuk ya sapık ya da çirkinlerdi ama nasip iṣte nerden çıkacağı belirsiz.
Katılıyorum nasibin nereden geleceği gerçekten belli olmuyor hayat bazen en güzel sürprizleri hiç beklemediğin yerden çıkarıyor mutluluklar dılıyorum sımdıden💕
Dışarıda [yani bu tarz sitelerde]kurt ile kuzu beraber yayılıyor kurda ne kadar güvenilir atalar bosamı demiş ateşle barut yanyana durmaz diye kızlar bir anlık zevk ugruna dünyanızda ahiretinizide berbat etmeyin
Flört uygulamaları sadece aracı niye buna bu kadar kötü bakan insan var ki? Sonuçta orada tanışıyorsun yüz yüze geldiğinde o kişinin ciddi olup olmadığı anlaşılıyor normal hayatta tanıştıklarımız da böyle zaten herkes iyi çıkmıyor ki flört uygulamalarının burada suçu ne
Olabilir. Çünkü bu cafe ortamı arkadaş ortamı vs vs de olabilir. Kimse doğru insanı nereden bulacağını tam bilemez. Sanaldan tanışıp evlenen çiftler çok