Büyük konuşmayı sevmiyorum ancak sanal ortamda kurulan ilişkilerin sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum Birini görebilmek sesini duyabilmek beraber zaman geçirebilmek varken neden telefon üzerinden ilişkiyi yürütmeye çalışalım ki olur mu ilişki yaşamaya çalışan ve bunu başaran insanlar tabii ki var Ama onların da bir şans olduğunu düşünüyorum herkesin karşısına böyle bir şans çıkmaz doğmaz
Aşkın hayatımıza hangi kulvarda hangi yoldan hangi yönden geleceğini bilemeyiz. Ben bu konuda artık eskisi gibi değilim. İnternet her ailenin hayatında. Birde sanki reeldekiler çok mu iyi çıkıyor ki?
Tabi keşke bir sahilde yürüyüş yaparken boğulan bi kızı kurtarıp aşık olsam🤣. ya da kütüphanede çarpışsak filan kitapları toplarken yıldırım aşkı olsa filan ama işte yok öyle olmuyor. Hayatlar dizi gibi değil.
sonuç olarak Realle sanal arasında çok bir fark yok aslında. sadece ilk başta canlı olarak görmüyorsun karşındakini. sanalda tanışırsın tanırsın iyice sonrasında reale dökersin ilişkiyi. tabi fake hesaplar çok malüm sanalda biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Soruyu tamamen sanal olarak anlayan arkadaşlarda var o şekilde bir ilişki olmaz zaten.
Büyük konuşmak gibi olmasın ama sanal ortamlarda ciddi ve uzun süreli ilişki çıkmaz diye düşünüyorum. Daha reeldekilere güvenemezken sanaldakilere nasıl güvenir ki insan? Her türlü sıkıntı olur bence..
Sonuçta bende sosyal medya kullanan biriyim. Karşımdaki de bir insan. Onu tanıdıkça, zaman geçirip, güven ve fikirler olarak birbirimiz açısından her şey yolunda ise, tabiki ciddi düşünürüm..