Selamss
bu sitenin bu halleri hep şeytanların eli kolu bağlandığından mı¿ :D arka sokaklarda da bir şeyler dönmüyor tabii hahsh ne mübarek bir ay 😌 .. ay neyse konu neydi;
Sosyal medya üzerinden tanıştığın biriyle ciddi düşünür müsün?

Selamss
bu sitenin bu halleri hep şeytanların eli kolu bağlandığından mı¿ :D arka sokaklarda da bir şeyler dönmüyor tabii hahsh ne mübarek bir ay 😌 .. ay neyse konu neydi;
Sosyal medya üzerinden tanıştığın biriyle ciddi düşünür müsün?

Klasik KS işte burada bugün seninle yarın benimle öbür gün onunla ciddi aşk yaşayan çok. Hatta evlilik düşünen ama bir bakıyorsun ortada kimse yok.
Ne ciddi ilişkiler gördüm hep fasafiso o ciddi ilişki içindeyken, ciddi olmayan günlük aşklar yaşanıyor...
Kısaca dedikoduları bilmeme gerek yok. Olaylar bu döngüler içinde gelişiyor.
Ne diyelim, yazık.
@Hayatİstanbul77 👍👍👏👏👏
Sosyal medyadan tanışıp konuşup, reel hayatta buluşup vakit geçirdiğim ve shit testlerimi geçmiş, kırmızı bayrakları olmayan yeşil bayraklı olduğunu düşündüğüm, hem sevgimi hem güvenimi kazanmış her hatunla ciddi düşünürüm.
Kiminle ciddi düşünmem.
1. Geçmişi kalabalık kızla
2. Sanal alem fenomenleriyle
3. Toplum içinde Saba Tümer gibi kahkaha atan kızlarla
4. Sokakta babasının gururu gibi gezen, evde eşofmanla gezen dul modunda takılan kızlarla
5. Sokak ortasında sigara içen kızlarla.
6. Dövme yaptıran kızlarla.
7. Oduncu gömleği giyen kızlarla.
Evde kaldın ahdjs
Ben her türlü evde kaldım zaten de. Yukarıda saydığım kırmızı bayrakları taşımayan yüzde 5'lik dilimde bir kadın grubu var.
Onların da erkeklerde aradığı önemli kriterler var.
1. Bedenen, ruhen, zihnen sağlıklı olacak. Yani sağlıklı genler taşıyacak. Herhangi bir kronik hastalığı olmayacak. Oysa ben bipolar hastasıyım. Tedavisi de yok bipoların. Sadece ilaçlarla biraz kontrol ediliyor. Tamamen tedavisi yok.
2. Orta gelirin üzerinde maaşı olacak. Kendi mülkünde evi, arabası olacak. Benim işim bile olsa arabayı almam 5 sene, evi almam 20 seneyi bulur.
Eeeee kolay değil doğru kadına ulaşmak. Geçmişi ve bugünü temiz kadınlar, geleceği parlak erkeklere layıktır.
Listen çok kalabalık :D
😂😅😅
Geleceğim parlak değil. O yüzden geçmişi ve bugünü temiz kadına ulaşamam. Kırmızı bayraklı kadınlar da uzun süreli ilişki dinamiklerine uygun tipler değil. Kaldı ki kırmızı bayraklı kadınların kendileri de uzun süreli ilişki düşünmüyor zaten.
Merhaba,
Yer mekan ve zaman önemsiz, önemli olan tanıştığımız kişidir!
Reel sanal diye ayırt etmiyorum. Ben her yerde benim. Reelde de sanal fake çok! 😅
Hayatımda buradan biri zaten var, 2020 temmuzdan beri, bu sene evlilik düşünüyoruz inşaAllah! 😅
Hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin 😃
Amin amin inşaAllah 😅
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 😅
Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
İyi akşamlar 😌
O taraflarda işim yok bekarlar aşk için buralarda arayışa girmesin bence sonuçta hep üzülen kendileri oluyor.
Dalga geçiyoruz falan ama ben çok üzülüyorum aslında🙄
Cevap
40Cevap
Dedikodular var da biz habersiziz😂😂🥺🥺
Sanaldan çok güzel dostluklar edinildiği gibi güzel ilişkiler de doğuyor ama binde bir ben çok bağlanır ve seversem ciddi düşünürdüm.. ama manitam var olmaz📢🦋
Çokta ilgi çekici kişilikler değiller :D
Sen öyle diyorsan 😂🤓🎈
valla işte +18 olaylara ara verdiler sanırım, iftardan sonra herkes kocasının yanına hsjdaj buralar da bize kaldı 🥹
😂😂😂😂 yaşasın bekarlık..
Sultanlığın dadını çıkarmaktayız 😌🥳
Ciddi ilişki diyince aklıma hemen KS geliyor ne güzel kimin eli kimin cebinde belli değil sende arada kaynıyorsun sjhs :D
Ahahaah vurdu gol oldu :D
emre00 tamam🙄🤣
Ooo kaos mu var :D
Ben konu dışıyım haberim yoğ🤣
Tüh zaten iftara da daha var çekirdek çitemeyeceğim 😂
Emreden al haberi😌🤣
Amaaan Emre benden alsın haberleri 😂
Tamam emre senden bende emreden alayım sgsfd
Herhangi bir mekanda, ortamda ya da sosyal medyada tanışmak arasında bir fark yoktur.. Aynı kişiler, aynı düşünce ve beklentilerdir..
10, otur :D
Eksik olma hocam.. 😂
Sen de eksik olma, davamız var :D
Arkamda alacaklı bırakmam sonra laf yürür.. 😅
Evlenen arkadaşım oldu fakat ciddi middi ne reelde ne sosyal medyada düşünmüyorum.
Yok sanmam sanal ilişkimi olur ne kadar tanicaksin bu kişiyi girgirimi yapar geçerim çoğu fake zaten her türlüsü çıkabilir uzak durmak lazım , 😂
Niye düşünmeyelim biz de insanız onlarda 😂
Yalaaan, yalan söylüyorsun 😂
Neden yoksa ben miyim insan olmayan 😂😂
Yok Yeşilçam’a bağlayasım geldi
Nayır nolamaz 😂
😅😅 djfjf işte bu
Sosyal medyanın reel hayattan bir farkı yok. Fark; bu mecralarda dolandığın bahçe ile alakalı. Pavyon caddesinde eli erkek eli değmemiş birini aramakla, sosyal medyada sapıklığın bahçesinde dolanıp aramak aynı şey. Mecra kişileri belirlemez, kişi mecrayı belirler.
Bülbül güle karga leşe götürür. Önemli olan sosyal platformlar değil, insanın BEYNİNDEKİ platform.
Woow 🙄
Niye sosyal medyaya bu kadar önyargılı bakıyoruz?
Günümüzde reelden tanıyamadığımız bir çok insanı, sosyal medya platformları üzerinden tanımak mümkün.
Ayrıca bu yolla tanışıp, gayet güzel evlilik sürdüren kişiler de mevcut.
Kısacası ben bu konuda kapalı düşüncede biri değilim ve olabilir diyorum.
Doğru tabii. Evlendikten sonra sosyal medyayı unutmak lazım lakin. Sonra mazallah yani :D
Evet, evlilik sonrası sosyal medyadan mümkün olduğunca uzak durmak gerek.
Ciddi düşünmek terimi açılmalı biraz diye düşünüyorum 🤔 evlilik adı altında değil de mesela ben bunu hep hayatımda tutarım be gitme demem diyebilmek ciddiyetse ciddi de olabiliyorum evet, sosyal medya şu bu umrum olmuyor. Bana hissettirdiği şey güzelse gitme demem tüm ömür
:) sonuç itibari ile farketmiyor aslında
Çok ucu açık bir soru o kişinin burada ne halt ettiğine göre değişir sosyal medyada zaten herkes süslü ahlaklı ya da klavye şiri adam rölünde. Reelde görüşe bileceğim biriyse ordan yola çıkarım , reeldekiyle burdakı kişiliği eşitse neden olmasın.
Sitede çıkan sapık olayından sonra kime güvenelim sen söyle 😂
Oo ifşalanan sapık idi. İfşalanmamışları napcanız
Dediğim gibi düzgün duruyordu oda hani. Sıkıntısı orada reelde de tanımak gerek burada ekran aşkı bizlik değil.
Kendini sanallaştıran kişileri samimi bulmuyorum.
Neticede karşımda, kanlı canlı. Ben gerçekliğine inanmışken onun kendisini flulaştırması kafama yatmıyor. Ciddi ilişki peşindeysem düşünürüm evet.
Sevdim bu yorumu.
Sev
Sooov 😏
:D
Sosyal medya üstünden doğru düzgün birine denk gelmedim. Yine de büyük konuşmak istemem. Nasip diyelim. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Sonuçta bak biz de buralardayız :D illaki vardır doğrusu düzgünü
Muhakkak vardır da çoğu sosyal medya üzerinden yürüyenin yürüdüğü başkaları da çıkıyor. Bana psikoloğun dediği gibi "Sosyal medyayı insanlar yanlış maksatla kullanıyor çoğu an. Sosyal medyadan tanıdığın biri iyi bir arkadaş olabilir, iyi bir mesleği olabilir. İyi birçok şey olabilir ama bu onu iyi biri yapmaya yetmez. Sosyal medyadan tanışan kişilerin araştırmalara göre büyük bir çoğunluğu yanlış kişiler çıkıyor. Ben de bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum. "demişti. Dediğinin aksini de ben henüz ondan bundan duysam da denk gelemedim.
Düşünürüm ama çok zor güvenirim. Yanındaki insan bile neler neler yapıyor. O yüzden ilişkiye sıcak bakamıyorum.
Bak yanındaki yapıyor da, kilometrelerce uzaktaki yapmıyor bazen öylesine denk geliyorsun :D
Ah, keşke dürüst birine denk gelebilsek keşke. 🥲
Ben gelmiştim iki kere :D bu konuda ah vah dersem günah olur
Sonra ne oldu peki? 🤔
İlişkiyi yürütebilmek için çok farklı noktalar da var dikkat edilmesi gereken. Aslan borcuydu ve tembeldi, onlar nedense çalışmaya pek meyilli değiller 😃
Nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Ben de güvenemedim birine konuşmayı bıraktım. Hiç güven hissedemedim yani.
Aslan burçları çalışkan olur derler aslında, istisna demek ki kendisi. 😀
Üstünden seneler geçmiş iki üni bitirmişti kendisi ama çalışmıyordu amatör müzisyendi :D
Demek ki çok vasıflı olmanın da bir anlamı yok, her şey kafada bitiyor. İyi insanlara denk geliriz İnşallah. 💗
İnşallah 🙏♥️
burada çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurabilirsiniz ama aşk meşk hikaye 😂 biz burada aşklar gördük gül gül öldük 😂
Deme öyle aşık da oluruz, evleniriz de hadjaj
Bulursan tabi 😂 neden olmasın
Eski flörtlerim sinirlenmesin ama hep takılmalık bakmıştım. Sadece bir kişiyle ciddi düşünmüştüm. Onunla da sevgili olmuştum zaten.
Görürlerse eyvah eyvah :D
Aman çok da totomda ksdsldksl
😂😂
Sosyal medya üzerinden biriyle tanışmam ki ciddi düşüneyim sjsjs
İlişkimizin ciddi olduğunu sanmıştım, yanılmışım :D hahsaj
Tabi ki artık evlilikler online de yapılır ne güzel olur sjsjsjs hiç yorulmadan 🤣
Online evlilik mi :D ahdhha
Hiç şaşırmam djdj
Düşündük zamaninda o hatayı da yaptık anam ağzıma 💩 defolsun gitti nsnsndn
Defolfu
Düzeltirken daha da yanlış yazmam peki ksmsjdjs
Ufak bir sinir krizi :D
Sanaldan reele döndüyse belirli aşamalardan geçildiyse neden ciddi düşünülmesin
Bilmem sana sormalı :D
Hazırla sonra bize burada bir bence ile anlat :D
Bizim vaktimiz var :D başlaaa
Yazsana yazamaz ki :D
Yazamaz mi yazamaz kiii :D
Yes be sjdj
Hiç kimseyle ciddi düşünmem. Sanalı, reeli yok. :D
Amaaan
Hayata bir daha mı geleceğim ya? Dert çekemem :D
Seni kim çekecek acaba :D
İşte o da var. Elin kızına yazık, benimle uğraşmasın :D
Neden olmasın. Teknoloji çağındayız sonuçta böyle şeyler mümkün :)
Değil mi bebeğim? 😌
Aradığımı bulursam neden olmasın
O da insan ben de insan
Bana hitap ediyor ise ve bu ilişki reele dönebilecek ise
İkimiz benzer şeyleri hissediyorsak
Neden bunu çöpe atalım ki
Ne kadar bazı şeyler zor olsa da insan inanmak ister doğası gereği
Karşımdakine inanmayı tercih ederim ben de
Güzel şeylerin olma ihtimali bile o riski almaya değer kılıyor bence
Hic bir insanoglu oynanilicak varlik degildir. Hoslanilirsa, ailesinden izin alinir. Nasip sosyal medya araciligi ise, sukur edilir nikah kiyilir.
Sabahları uyanırken oluyor genelde. Halıya boş boş bakarken aklıma gelirse evet çok ciddi bir düşünce olabilir. Bir de bana samimi bir yaklaşma ile gelirse.
Çok zaman ister, emek ister, güvenmek ister , ancak geçen yıl burada tanışıp evlenen bir çiftin nikah davetiyesini de gördük. İmkansız değil ama çok zor.
Düşünürdüm de düşüne düşüne yok oldum artık düşünmüyorum
Sosyal medyada tanışıp reelde de tanışıp görüşüp olabilir. Yoksa sadece "-slm tanışalım mı ben xx hadi evlenelim" demeyle olmaz
Sosyal medya üzerinden öyle bir şeye kalkışmam ki. Ciddi düşünecek bir şey de olmaz ortada o yüzden 😅
Büyük konuşmak istemem ama kadını da erkeği de sosyal medya insanı yanıltır o yüzden çok dikkat etmek lazımmm
bu gözler neler gördü neler.. devir değişti artık olabilir de 😅
Neler gördü acaba :D
Yanii güvene bileceğim biri olursa , ciddi olursa ciddi düşünürüm.
Güven veriyorsa karakter sahibi ise, kaliteli biri ise düşünürüm.
Ben düşünürüm de o beni düşürür mü yoksa düşünür mü bilemem 😊
gerçeğinde de düşünmüyorum sanalda x2 düşünmem
Güven vermesi gerek, o güveni vermezse hiç ciddi düşünemem
Sanmıyorum. Sosyal medyada ciddi davranan erkek yok maalesef.
Mutlaka cikar
Hislerimden eminsem karşımdakinde endişe duymuyorsam olabilir
Alışveriş yapiyorsun o an ciddisin:)
Bir cok kisi isini yönetiyor o an ciddi :)
Bilgi ediniyor derse giriyorsun o an ciddi :)
Eeee sevgili buluncami ciddiyetsiz insanlar :)))
Normal şartlarda olabilirdi ama şartlar normal değil 😂
Ben ciddi düşünmüştüm tanıştık evlendik mutlu bir aileydik işten gelince 20 erkekle yakaladım sonra bende bir posta attım sonra boşandık
Artık herşeye inanır hale geldik
Çünkü bizlerde buradayız :D
Ama ben sevgili için gelmedim 😁herkesin amaçları emelleri farklıdır.
Tabii gelmiyoruz biz de :D
😃
Yaani büyük konuşmayayım ama düşünmek istemem
Çık aklımdan çık çık ahhsa
O geceden beri düşünmeden edemiyorum bunu cidden ama dur bakalım sonumuz ne olcak kdmdmdmd
Oha shsja :D
Başınnn beladaaa her an tası tarağı toplayıp sana kaçabilirim 😅😘
Kaç kız :D
Evlencen mi benimle 🥺
Amsterdam’a beklerim imam nikahı için :D
Tövbeee papaz nikahı olmasın o jxmdmdmdm
Düşünürüm ama uzun bir zaman gerekiyor
70 sene falan djdja
Önceden düsünürdüm fakat artik ciddi düsünmezdim.. cok kalbim kirildi bu konuda
Sosyal medyadan artık tanışmamaya çalışıyorum ama işler o raddeye gittiyse neden olmasın
Kaç kez deneyimi olan birisi olarak sanaldan ciddi düşünülmez.
Bazı kriterleri yerine getiriyorsa evet
karakterliyse neden olmasin
Anlaşma ve güven sağlanırsa tabiki düşünürüm
Hayır kimseye güven olmazz
Olur neden olmasın🙄 ama şu an olmaz hazir değilim
Bu aslında birkaç şeye bağlı
Nerde tanıştığım değil kimle tanıştığım önemli.
Sanal veya sanal dışı düşünmem artık
Belli olmaz olabilir neden olmasın
ciddi düşünülebilir burdakilerde insan 😄
Düşünüyorum.
O halde varsın jddj
bilmem olabilir
hayır burada akıllının isi ne olur.
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?