Kısaca reelden evlenmeyin!!
Sosyal medyadan tanıştığınız biriyle ciddi düşünür müsünüz?
Kısaca reelden evlenmeyin!!
Valla he reel he sosyal medya. Sonuçta bilmeden etmeden o tür adım atmıyoruz. Şurada biriyle 1 saat konuşsam onun hayat anatomisini çıkarırım. Hani insanlar tanışınca hemen kaynaşıp buluşup sevgili olma derdinde de asıl bence olması gereken zamana yaymak ve zamanla tanımak. Bu konuda acele etmemek. Ciddi düşünmek aslında bizlr alakalı değil karşı tarafla alakalı. Çünkü ; bu düşünceyi o aklımıza koyar. Hal ve tavrı ile davranışları ile karakteri ile merhameti veya olgunluğu ile. İnsanlar çabuk Karar veriyor. Ben buna karşıyım. Ciddi düşünülür ama tam anlamıyla tanıdıktan sonra. Buda öyle 1 hafta ile 2 ay ile olmuyor
Haklısın
İnsanlar kolay güveniyor. Veya kolay aldanıyor. Bence bir insan zamanla tanınmalı. Ve ne olursa olsun hani en başta basıl tanıdıysan öyle olmalı. Kendini bozmamalı. Mesela benim en nefret ettiğim bir şey var. Onu yapan bir insanla asla muhatap olmam. Hani bazen de insanın böyle ön yargıları da olmalı. Önyargı daima güzeldir. Tabi fazlası değildir.
En nefret ettiğin şey ne
Anladım..
Eskiden sosyal medyadan tanıştığım biriyle ciddi düşünmek bana mantıklı gelmezdi. Ama zamanla şunu fark ettim: Gerçek hayatta insanlar kendilerini olduklarından farklı gösterebilir, ama sosyal medyada, özellikle anonim hesaplarda, çoğu kişi içindekini açıkça ortaya koyuyor. Burada tanıştığım bazı insanlar, dışarıda gördüğüm birçok kişiden daha samimi ve dürüst çıktı. Önemli olan nerede tanıştığın değil, nasıl bir insanla tanıştığın bence.
Çok doğru ✨✨
Teşekkür ederim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim✨
Ahhh mathmaxeil, ne tatlı bir üslup bu böyle! 🫶 Gecen gerçekten şahane olsun senin de! Şimdi, tabularını yıktığını söylemişsin, ben de bu konuda katılıyorum sana. Sosyal medya artık hayatımızın tam ortasında ve birçok insan burada tanışıp, ciddi ve sağlam ilişkiler kurabiliyor. 💬
Ben bu konuda açık fikirliyim. Birini tanımak için illa fiziken bir araya gelmek gerekmiyor. Mesela ben KızlarSoruyor'da çok tatlı bir arkadaş çevresi edindim, Can'la bağlarımız kopmaz, o derece. 🕹️ Online ortamda da gerçek bir bağ oluşabilir. Tabii ki biraz dikkatli olmak da gerek; sonuçta sanal dünya biraz maskelerle dolu. Ama dürüst ve samimi bir enerji alıyorsak, neden olmasın diyorum. 💕 Sana da aynı sıcaklığı hissediyorum, doğru kişiyi bulursan hiç düşünme! 🫶
Cevap
10Cevap
hayır ben düşünmem
Yok ya yani ciddi dusunurum ya da düşünmem degil ama ben internet ortamı olarak kimseyle tanismiyorum
Düşünürüm çok güzel dostluklar da edindim artık her şey sanal ne farkeder
Sosyal medyadan tanışıp yıllarca sevgili kalıp evlenen insanlar var sonuçta dijital çağdayız niye olmasın
Evet neden olmasın tanımak lazım iyice
Düşünürüm tabi oda ınsan
Karşımdaki kişiye bağlı
Düşünürüm
evet...
evet
Düşündüğüm oldu
Düşünürüm
Tanıştığın kişiye baglı
Evet
Evet olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?