Flört uygulamasından biriyle ciddi düşünür müsünüz?

Düşünen var mı merk ettm
Neden olmasın.
Oradakiler de insan değil mi?
Tamam kötü niyetli insanlar var evet hemde oldukça fazla fakat iyi niyetli olanları oldukça.
Arkadaşınız vesilesiyle tanıştığınız birinin kötü biri çıkma ihtimali yok mu?
Ne amaçla birini hayatınıza sokmak istediğinize bağlıdır.
Birini nasıl seçtiğinize bağlıdır.
Ne kadar aceleci olduğunuza bağlıdır.
İçinde bulunduğumuz uygulamada tanışıp evlenen yuva kuran yok mu elbette.
Burdan tanışıp yanlış birliktelik yapanlar kadar.
O nedenle yer ve zamanın hiç bir önemi yok , insanların içi güzel olduğu sürece.
evet, olabilir tabii, neden olmasın ki.. sonuçta insanlar belirli ortamlarda karşılaşıp tanışıyor flört ediyor ve sevgili oluyor. belki evleniyor.. bazen hoşlandıkları halde çeşitli nedenlerden söyleyemiyor karşısındakine ve belki de çok iyi gidecek bir ilişki şansını kaybediyor.. bu anlamda flört uygulaması daha makul bence... sevgilisinin flörtünün olmadığı gayet açık, e birbirinizden de hoşlandıysanız sorun yok demektir.. bence ilişki için gayet uygun ortam... sorun yok yani..
Hepinize aferin. Burada olan herkes kötü değil. Neden bulusulmasin. Mesele burada hosuma giden bir kadın var. Yazışıyorum. Gerçek hayatta onun gibi bir kadın çıkmadı karşıma.
Tamam haklısın ama onun gerçek kişiliğini bilemezsin. Açık konuşmak gerekirse bende sanalda gerçek hayatta olduğum gibi değilim.
@simisaysshutup bnd dglm
Cevap
136Cevap
Ben düşünemem de başım bağlı çünkü 🤣🤣 nerde bulursan orada kaybedersin derler sizde düşünmeli misiniz bilmiyorum ama bekar olsaydım cidden kafa yapım dünya görüşüm vs. Aile yapım uyarsa neden olmasın
Hayır.
Buradan da düşünmem sözde soru uygulamaaı ama kim kiminle belli değil. Reel iyidir.
Flört uygulaması erkekler için tek amaç için kullanılıyor kadınları bilemem ama başka platformlarda sohbet muhabbet vs ederken illaki kafaların uyuştuğu biri ile elbette düşünülür ama Flört uygulamasından kesinlikle Hayır
Bu imkansiz flört uygulamalari kullanan insan senide kullanir atar. herkesle tanişir herkesle uyur herkesle kalkar gerek duymam usta zaten görücü usulü evlenirim
Hayır flört uygulamaları sadece cinsellik için kullanılan uygulamalardır internetten tanıştığın hiç kimseyle sevgili olamazsın evlilik dahi düşünemezsin.
Bekarken görüştüm uygulamadan 1-2 kişiyle ama her zaman karşındaki kişi beklediğin gibi çıkmıyor... Bence sosyal olarak kafasına uygun birini bulamayan insanlar için iyi bir alternatif.
flört uygulamalarının amaçları zaten bellidir, kısa süreli ilişkiler üzerine tatmin amaçlı. ciddi ilişki denk gelir mi gelir belki ama çok çok nadir.
O uygulamalar genelde günü birlik birliktelikler için bence.
O geceyi kurtarayim gerisi önemli değil mantığında
Sexting için peki?
Uygulamayı kullanan iki taraf da olacağından birbirlerine bu konuda ön yargı ile bakmazlar diye düşünüyorum.
Düşünürüm.. Ve o uygulamaya ben de girmişsem karşı cinse laf edecek hakkım yoktur..
Buluştum tanıştım düşündüm aldatıldım. Lütfen evde denemeyiniz.
Selam
Flört uygulamasında ciddi düşünmem demiş pembişler. Hiç sormuyorlar benim ne işim var diye 😀
Yorumlara baktim'da, sanki her insan tertemiz.. Yaptiklarini söylemeyenler karalama kampanyasinda..
Hiçbir uygulama ya da reelden biriyle ciddi ilişki daha doğrusu evliliğe evrilen bir ilişki düşünmüyorum.
Ben düşünmezdim.. çünkü flört uygulamasında ki kişilerin amacı belli az çok cinsellik ama fark etmiyor ki çoğu kişi bunun için evleniyor zaten
Kafa yapısı uyuyorsa olabilir çevremde çok fazla insan var sosyal medyada veya oyunlarda tanışıp evlenen
ornek verse idin flört uygulamasından kastına.
burası flört uygulamasımı hani tartısılır. burdan biri ile tanısıp ciddi düşünebilirim ben acıkcası. bakarım sorularına cevaplarına hangi konseptte üye:D normal ise tabi. kısmet bu işler orası biraz esneğim ben. tabi hayalimde kızlarsoruyor internet sitesinden işte yengenizle tanıstık evlendik yok ama.
Ciddi düşüne bileceğin kişiyi çok uzaktan da olsa tanırsın. İnsanın karşısındakine bağlı bir şey.
Yaş 21 sarraf olmak enteresan
Flört uygulamaları kullanmıyorum. Ciddi bir ilişkiye denk gelme olasılığı çok düşük
Gerçekten kafa dengi biriyse düşünürüm. O da imkansız bir şey zaten.
En İyi Cevap