X’e giriyorum mutlu pozlar, Instagram desen zaten sadece bunlara hizmet ediyor habire keşfetimdeler. Dışarı çıkıyorum yine aynı manzaralar. Biz niye sap kaldık bizim payımızı kim yedi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer X’e giriyorum mutlu pozlar, Instagram desen zaten sadece bunlara hizmet ediyor habire keşfetimdeler. Dışarı çıkıyorum yine aynı manzaralar. Biz niye sap kaldık bizim payımızı kim yedi?

Bazen ben de öyle hissediyorum, insan nereye baksa mutlu çift görüyor gibi oluyor. X ayrı, Instagram ayrı, dışarı çıkıyorsun yine el ele gezenler falan derken insan ister istemez biz niye sap kaldık diye düşünüyor. Ama sosyal medyada herkes en güzel anını gösteriyor, kimsenin kavgasını, sıkıntısını, iç yüzünü görmüyoruz. O yüzden çok da gözümüzde büyütmemek lazım; bize de denk gelirse düzgün biri denk gelsin, sırf çift olayım diye yanlış insana düşmeyelim yeter.
X ne ya Twitter onun adı bir kere ve bu mutlu çiftler bana denk gelmiyor varsa yoksa hep siyaset hep gündem hiç bitmiyor 😂 Bir tek Gökçe kız vardı annesinin yanında sürekli gezen güzel gülen kızçe o arada çıkıyor karşıma. Sosyal medya ilişkilerini de yapmacık buluyorum ben kamera görünce kasılan adamım o rollere de giremem🤷♂️ Çıkarsa ki o da çıkmıyor ki izleyelim gerçi anca izlerim 😂😂
Konuştu çok bilmiş ahshshs
Son sorumda inceleme var 😌
Sanırım dediğiniz gibi sadece izlemeye gelmişiz
Teşekkür ederim eig için hanımefendi 😊
Aman arka planda ne kavgalar dönüyordur boş ver ya snsndns
Cevap
16Cevap
Hepsi sosyal medyada öyle inan. Bana bu tarz ilişkiler gösteriş gibi geliyor
Çokta ünlü değiller aslında bazı çiftler sıradan insanlar ama gayet mutlu birbirine yakışmışlar Allah mesut etsin 😌
Aynen ben de öyle diyorum bazen 🥹
Mutlu çiftleri izlemeye gelmedik; herkes kendi hayatını yaşamak için burada. Başkalarının ilişkisi ya da mutluluğu bir “ölçü” değil. İnsan bazen çevresine bakıp kendini kıyaslayabiliyor ama bu kıyas genelde sadece yorar. Herkesin hayatı farklı hızda ve farklı yollardan ilerliyor. Senin yaşamak dediğin şey de zaten bu: kendi yolunu kurmak, kendi deneyimini yaşamak. Başkalarının sahnesi senin hikâyeni belirlemiyor.
Bence şöyle bir şey var katılırsınız katılmazsınız. Bence okul bitsin çalışıyım öyle falan diye diye iyi talipleri de eliyoruz. Sonra 30’a gelince bir bakıyoruz flört yaşı sevgili yaşı 22’lerde geç kalmışız gibi oluyor. Özellikle akamdeik kariyer yapmak isteyenlere söylüyorum bu devirde yüksek lisans yapmak gerçekten seni sevecek koruyup kollayacak birini bulmaktan daha kolay. Bundan olur dediğiniz biri varsa tut kolundan al götür.
Biz bu dünyaya izlemeye gelmişizzzz. Ben pek sosyal medyada görünen mutluluk oyunlarına inanmıyorum , mutlu görünen evliliklerin mutlu ilişkilerin temelinde görünmeyen bir kaos var çoğunda. Özellikle mutlu ilişkiler sosyal medyada pek görünür olmamalı zira haset kem gözlü çekemeyen insan yok, olumsuz temennileri direk size yansır.
Rol yapıyorlar. Aşk sadece cinsellik için çekim diye düşünüyorum. Aradan 20 sene geçmiş, birbirinden ikrah gelene kadar her seyini ezberlemissin, hayatinin içinden geçmiş, ben esimi çok seviyorum diyor. He, kesin çok seviyorsundur
Mutlu olan insan inan paylaşma çabasına, göze sokma derdinde olmuyor .. o kadar ki o anı yaşıyorlar ki birbirleri ile o kadar meşguller ve mutlular ki gösterme akıllarına bile gelmiyor emin ol... diğerleri sadece sahte görseller:)
saçlarını başlarını yol gitte kolaymı öyle mutluluk
Her mutlu çifttin mutlu göründüğü aldanmamak gerekir
Hiç öyle loser'lığa kapılmam. Sadece o senin gördüğün. Mutluysa daha mutlu olsun.
Mutlu olsunlar, izlemiyorum.
Umurumda bile değiller
Verilen Pozların Arkasındaki Hayata Bakmak Lazım Aslında.
İnsanlar nasıl görünmek istediğini tasarlayabilir
Ve bence çoğu göründüğü gibi değildir
İzlediğin çiftlerin mutluluğu kaç bölüm sörer, emin ol arka sokaklar daha uzun sürer
Keşke hepsi mutlu olsa gerçekten. Mutluluk bulaşıcıdır.
Ben izlemiyorum napıyolarsa yapsınlar
Heralde ya yalnız kaldım ben millet ne güzel ya
Biraz öyle gibi sanki
Mutlu pozlar %90 yalandır, inanma.
Sanal alem yalan alem
Bazıları gene üçer beşer almış 🤣
Kabe’yi mi taşladım ne yaptım ben
Sanırım
Hepsi çok yapay
Yalnız kaldık
Help yani ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?