X’e giriyorum mutlu pozlar, Instagram desen zaten sadece bunlara hizmet ediyor habire keşfetimdeler. Dışarı çıkıyorum yine aynı manzaralar. Biz niye sap kaldık bizim payımızı kim yedi?

X’e giriyorum mutlu pozlar, Instagram desen zaten sadece bunlara hizmet ediyor habire keşfetimdeler. Dışarı çıkıyorum yine aynı manzaralar. Biz niye sap kaldık bizim payımızı kim yedi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hepsi sosyal medyada öyle inan. Bana bu tarz ilişkiler gösteriş gibi geliyor
Çokta ünlü değiller aslında bazı çiftler sıradan insanlar ama gayet mutlu birbirine yakışmışlar Allah mesut etsin 😌
Aynen ben de öyle diyorum bazen 🥹
Biz bu dünyaya izlemeye gelmişizzzz. Ben pek sosyal medyada görünen mutluluk oyunlarına inanmıyorum , mutlu görünen evliliklerin mutlu ilişkilerin temelinde görünmeyen bir kaos var çoğunda. Özellikle mutlu ilişkiler sosyal medyada pek görünür olmamalı zira haset kem gözlü çekemeyen insan yok, olumsuz temennileri direk size yansır.
Bence şöyle bir şey var katılırsınız katılmazsınız. Bence okul bitsin çalışıyım öyle falan diye diye iyi talipleri de eliyoruz. Sonra 30’a gelince bir bakıyoruz flört yaşı sevgili yaşı 22’lerde geç kalmışız gibi oluyor. Özellikle akamdeik kariyer yapmak isteyenlere söylüyorum bu devirde yüksek lisans yapmak gerçekten seni sevecek koruyup kollayacak birini bulmaktan daha kolay. Bundan olur dediğiniz biri varsa tut kolundan al götür.
Her mutlu çifttin mutlu göründüğü aldanmamak gerekir
Hiç öyle loser'lığa kapılmam. Sadece o senin gördüğün. Mutluysa daha mutlu olsun.
İnsanlar nasıl görünmek istediğini tasarlayabilir
Ve bence çoğu göründüğü gibi değildir
Biraz öyle gibi sanki
Heralde ya yalnız kaldım ben millet ne güzel ya
Kabe’yi mi taşladım ne yaptım ben
Hepsi çok yapay
Sanırım dediğiniz gibi sadece izlemeye gelmişiz