Yaşa göre değişken düşenceler. Görelelik kuramu burada geçerli. Ama ileri görüş ve mantıkla düşürsen evlilik insanın yaşamında kaçınılmaz. Gençken hayat güzeldir ama hep lallaylom gitmez. yaş ilerleyip arkadaşların evlenip çekilince etrafında kimse kalmamaya başlayınca yanlızlık başlar, yalnız uyursun, yersin, sarılıp yatacağın bir eşin olmaz. Akşam işten gelince anahtarı çıkarıp kapıyı açmak bile zor gelebilir. Oysa sana kapıyı eşin açsa, çocuklarla birlikte hoş geldin dese, sofra da ailecek otursan, evlat sevgisini tadsan hiç de kötü olmaz. evli biri olarak eksi ve artıları analiz ettiğimde keşke daha erken evlenseydim diyorum. Bir de hastalık yaşlılık durumu da var. Sadece eş olarak seçeceğin kişinin profili çok önemli. Laylaylom bir hatun ile evlenilmez. Aksi dırdırcı biri ile evlenilmez. Kendini beğnemiş biri ile hiç evlenilmez. Hele Kibirli ile hiç. İnsan aşık olduğu ile evlenirken kör olabilir. Derler ya aşkın gözü kördür diye. O yüzden seni iyi tanıyan büyüklerin de görüşünü mutlaka al dışarıdan bir göz ve gözlem senden daha mantıklı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzel ama cevabı zor bir soru. Sonuçta evliyken çok mutlu olnlar da var olmayanlar da. Aynı durum bekarlar için de geçerli. Şunu söyleyebilirim, evliler için hayat daha durağan, stres ve adrenalin daha az, sorumluluklarınız hele çocuklarınız varsa çok daha fazla. Öyle olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Özellikle çocuklar küçükken neredeyse tüm gününüzü kaplıyorlar. Bekarken günü doldurmak daha zordu, değişik etkinliklere katılabildiğin sürece de heyecanlı. Mutluluk yaşadığın anı değerlendirmene bağlı. Yaşam sevinci olan bir insan evliyken de bekarken de mutlu olabilir. Bir de evlilikte cinsel hayat sandığınız gibi rengarenk olmuyor. Diriler her gün helva yemiyor yani :D Demedi demeyin.
02 Yorumla- +1 yıl
Olgun bir abimizden satır araları helal brom güzel ozetlemissin
+1 yılŞimdi etrafımda yani evlilerin ve bekarların sorunlarına bakarsak çalışıyorum meselâ asgari ücretli isim olsa bile kira elektrik su doğalgaz işleri babamda çok katkı da yapıyorum Ama genel olarak böyle haaa kötü yanı anne baba dışarıya çıkınca nerdesin ve nerede kaldın telefonları eksik olmuyor olsun başımdan eksik etmesin RABBIM iş yerindeki sıkıntıları rahatlıkla anlatıp deşarj olabiliyorsun anne babaya ve hep sen haklı oluyorsun anne sıcacık yemeği koyar önüne tatilde beraber gezmenin tadı da bambaşka tabii meselâ odamda tv var rahat elimden kumandayı alıp beni rezil bir programa mahkum eden yok babamın utuleri vs oluyor ama 2 saatimi almaz ama koca olunca ev işi ister yemek ister hizmet ister ister de ister ama ana baba istese de az ister seni senden daha çok düşünür bencillik yapmaz öyle ister ama koca kendini rahat ettir diye senden ister de ister uzun oldu ama durum bu
52 Yorumla- +1 yıl
Vay be arkadaş benim bile ev kızı olasın geldi 😊
- +1 yıl
Eyw brom haklısın yani sözüm yok :))
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı anlayabilene ve hiç bişeyi kafaya takmayan tarafa güzel hayat
19 Yorumla- +1 yıl
Kişinin kendisinde biter diyorsun yani brom
- +1 yıl
Aynen hacı
Kişi ne kadar cıvıl cıvılsa hayat doluysa olduğu yer mutlu olur her zaman 🙃🙃 - +1 yıl
Yalnız iyide brom karşıda ki sıkıntılı bir tip ise onunda hayat enerjisini alır lanet ettirir gibi geliyor bana
- +1 yıl
Tabiki hacı böyle ketum inatçı hayattan zevk almayan gülmeyen her zaman ciddi bir insan olsa
Benim içimdeki hayat enerjisi gider yerine içi yaşlanmış bir ponçik gelir 🙁🙁modumu düşürmeyi bırak ruhumu ezer böyle biri - +1 yıl
Dua edelim de bizlere ihale kalmasın kanks..80 milyon insan içinde gelir öyleleri bulur bizi böyle şansın :)))
- +1 yıl
Beni bulmasın hacı soran olursa senin adını veririm 🙃🙃
- +1 yıl
Al işte biliyorum ihale yine bize patladı vallahi alkolü bırakır tövbe eder dine yönelir hergün vaaz veririm burda bakın :)))
- +1 yıl
Haaa bide alkol var sende öyle mi 🤔🤔yazık olur o zaman kızlara. Senin adresi sildim hacı.
Seni kendi ketumluğun yesin - +1 yıl
Aman gelmesin zaten öyle bir kadın 3 güne pelt eder beni gerek yok :))) ne o öyle enerji soMüren tip.. bana gülen ve kahkaha atan hatun lazım.. hayat kısa ve gulumsemek istiyorum kral tek derdim bu.. :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Evliliği denedik mutlu olmadık şimdi bekar gayet mutluyum. Ama bazen çok dağıtınca diyorum hani şöyle beni toparlayan ağır bir karakter olsa hiç fena olmaz. Sonrada diyorum bu saatten sonra hiç çekemem bak keyfine..
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kolay birşey deqil. 2 tarafta sevqi qüven sayqı sadakat olmali. Iyi bir dinleyici olmalilar. Ruh eşin olmali bunlarr oldumu evliler şanslı. ama bazilari napiyo sevqi yok evleniyolar ya da sayqi sadakat yoktur sonra zamanla bin pişman oluyolar evlendiklerinr sevqileri bitiyor duruma qöree deqişir bu rabbim herkese hayırlı bir eş nasip etsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel ozetledin brom.. zor mesakatlı ama bir o kadar güzel kurum.. ilginç
+1 yılBekarım. Ama bu kokoş hayattan gerçekten sıkılıyor insan. Aptalca bir hayalin peşinden gitmek istiyor. Göbekli, çirkin, espri seviyesi kaliteli bir adam bulup o göbeğine başını yaslayıp kitap okumak istiyor. Kişi bu sırada çoktan evlenmiştir göbekli adamla. Az buz çalışıp bir de karavan almıştır kişilerimiz. Müzik, tutku, kitap. Neyse göbekli benim olsaydı evde demli çayada razıydım ama neyse. Yani özetle karşına çıkacak kişiye göre değişiyor bu sorunun cevabı. Kimisine bakıyorsun diyorsun ki Allahım iyiki bekarım. Kimisine bakıyorsun ulenn başlarım kariyerimden biraz öncesinde evliliği yaşayalım sonda üç beş on çocuk... Neyse işte yinede bekar olmak. Olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu
15 Yorumla- +1 yıl
Valla brom konuda geçen adam benim birebir benim kafa olarakta göbekli değilim spor yapan fit bir adamım yahu bu göbek nerden çıktı şimdi :DAJSKSKS spor salonuna yaptırdigim üyeliği iptal ediyorum bugün boşuna mücadele etmisiz bütün hayaller enkaz oldu an itibariyle vay yaa
- +1 yıl
Bırak sporu bunlar hikaye. Yüz verme kimseye ben yüz vermeyeni seviyorum
- +1 yıl
Direkt ben işte arkadaşlar der hatta biraz halkın içine karış et diyede tinlamam kanks.. küçükten bir ulaşılamaz duruşumuz var böylede kalsin ;)
- +1 yıl
İnşallah gerçektede de böyle konuşma tarzın yoktur bebek yoksa saydığın özelliklerin bir değeri kalmaz 😂😂
- +1 yıl
Yok be makara kukara ;)
+1 yılKendini tamamlayan her konuda uyum sağladığı biriyle evlenen insanlar çok şanslı. Böyle birini bulursanız hiç düşünmeden direkt yıldırım nikahı yapın
13 Yorumla- +1 yıl
Kafa uyumu aynen kanks püf noktasi burda yani hayata aynı pencereden bakabilmek..
- +1 yıl
Kesinlikle kardeşim hayata aynı pencereden bakanların manzarası Her zaman güzeldir. Öyle bir insanla karşılaşman dileğiyle
- +1 yıl
Vayy kardesm adammmmmm eyw brom :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutluluğum evli ya da bekarlıkla ilgisi yok ikisinin de kendine göte artı ve eksileri vardır agam🙏🏻
116 Yorumla- +1 yıl
Çok ortada cevaplarrrrrrrr bunlarrrrrr allahımmmm kendini yirtippp pqrqlayecegimmmmn :))) yahu daha gerçekçi cevaplar lazım buna unkk panpa lufennn
- +1 yıl
Yahu şimdi gerçekleri uzun uzun yazıp sıkmaya ne gerek var..
Evliliğin uzun soluklu ve mutlu geçebilmesi için bşr tarafın kendimi kurban seçmesi lazım. cümkü uzun süreli çift taraflı mutluluk yaaaaaallaaaannnn hamide gocaman yalan🤣
Feda edersin kendini mutlu edersin eşini,
Belarlıktada bu böyledir uzun süreli yanlızlık bşr süre sonra sıkııc olmaya başlar ama evliler bekarlara, bekarlar evlilere özeneeee dururlar
Hayatta böyle devam eder gider - +1 yıl
Sakın ol kral ordan ağzıma ağzıma çakıcak gibi duruyorsun dur :)) kolonya verin unkk bromaa sür brom eline yüzüne eline yüzüne sakinleş bir otur dur çay vereyim karsimee
- +1 yıl
Hahahhahaha tamam tamam sakinim 😂
- +1 yıl
Uzaktan kesiyorum seni en küçük hamlende topuklarım :)))
- +1 yıl
O topuga sıkarım akıllı ol👠🔫
- +1 yıl
Kendi halimde içiyorum önüne gelen bize giriyor ağız burun vallahi yakarım kendimi bakın !!! Atv lere show habere çıkarım bak !!
- +1 yıl
Tamam tamam indir elindeki benzin bidonunu😂
Karışmayacağım söz - +1 yıl
Dur su içiyim elim ayağım titredi bir an dur
- +1 yıl
Tamam sakin sakin geçti bak , hersey güzel olacak sen korkma ben yanındayım 😂😂
- +1 yıl
Heee sen yanimdasinnn! Yani hayatım full risk an itibariyle :Dajsjshhs allahım sabaha çıkmayı nasip eyle yarabbim kimlerin eline düştük yahuu. . cellatı ile makara yapan adam konumundayim şu an :))
- +1 yıl
Hahahaha yok yaw o kadar da kötü değilim , en fazla liğme liğme eder parçalarını balıklara atarım o kadar
- +1 yıl
Sana kanka ve brom dediğim gun içmiştim ben dimi? La alkol zararlı derlerdi inanmazdim;:))) o değil canımızdan olucaz ben halbuki sadece sahte rakıdan kör olmayı göze almıştım :S
- +1 yıl
Hahahahah korkma bunların hepsi bşr rüya 😂
Sabah uyandığında her şey normale dönecek - +1 yıl
Yatıcam şimdi zaten sayende inşallah korkuluklu rüyalar görmen vallahi yarın zehir ederim günü sana :)))
- +1 yıl
Aaaa bir şey mi oldu ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliyken hep birine bağlı kalacaksın bir yere giderken haber verecem ya da onla bersber gidecen artık eskisi gibi arkadaşların la görüşemicen... Ama bekarlık öyle değil istediğin her yere özgürce istediğin kişiyle gidebiliyorsun bana göre kesinlikle bekar lar daha mutlu...
23 Yorumla- +1 yıl
Özgürlük diyorsun yani brom.. himmm
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle diyorum boşuna dememişler bekarlık sultanlık diye
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım kral :)
+1 yılbiz neden kimseyle evlenmiyoruz, hiçbi kadına aşık olmuyoruz, kadınları skip skip atıyoruz sanıyorsunuz, küçük moronlar?
aşık olan erkek yenilmiş erkektir.
evlenen erkek keriz erkektir.
siz kadınlara değer verirsinzi, seversiniz, özlersiniz. kadın sizin hayatınızdaki eksikleri listeler: "arabası son model değil, evi yeterince büyük değil, işi iyi ama kazancı yeterince iyi değil gibi. tipi fena değil ama saçları beyazlamaya başlamış."
eksileriniz belli bir düzeye ulaşınca, ki bu çok düşük bir düzeydir, ablalar götünüze tekmeyi kor. çünkü hipergami.
mikerler o aşkı müzeyyen. sen önce kendi koca popona bak bebeyim.01 Yorumla- +1 yıl
Hahhah panpa her hatun bu kadar acımasız değil be sanki vardır aralarında aklı selim insanlar gömmeyelim hepsini mübarek cuma ahahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bu devirde Bekarlar çok mutlu kafası çok rahat diye bir algı var bence tamamen yanlış evli olup huzurlu olmak varken bekar olmak çok da bir şey ifade etmiyor
23 Yorumla- +1 yıl
Evli ve mutsuz insanların sayısının fazla olması her geçen sene ortalama 165 bin çiftin boşanıyor olması bunda etken olabilirmi brom acabasinaaaa?
- +1 yıl
O zaman kimse evlenmesin bekar gezsin 😏kimse boşanmak için evlenmiyor 😉
- +1 yıl
Bir hevesle mi evleniyorlar genç yaşta kanks? Sanki mutlu olmak içinde değilde çocuk ve heves uğruna gibi geliyor bana
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bekarlara güzel hayat. Ama evli insanların gözünden bakarsak olaya. Bekarlar da evlenmeye can atıyorlar en masum haliyle düşünüyorlar. Birbirimize hasretiz, birlikte bir çok şeyi paylaşacağız diyorlar. Gelin anam babam gelin biz geneli itibari ile mutsuz insanlardan oluşuyoruz. 😂 Bu konuda insanların empati yapabileceğini sanmıyorum. Mutlaka bekarların evlenmeleri lazım. Onların bizlerden fazla mutlu olmaya hakkı yok.😂
17 Yorumla- +1 yıl
Hqhahahahaha yakma bizi kanks :)))
- +1 yıl
Yaktım bile shdgffg
- +1 yıl
Aslında gençlikte değilde yaşlılıkta gerekiyor evlilik gibi :) hani hastalık yalnız olmemek vs
- +1 yıl
Evet insanların destek olmaktan başka amacı olmaması gerekmekte.
- +1 yıl
Şanslısın hadi yaşlanınca çorba getirenin var bizede mahalle muhtarı yardım eder artık o kadar oy verdik essekkkk değilya :Dahsjsksk
- +1 yıl
Hahah mahalle muhtarının muamelesini merak ediyorum😂😂😂
- +1 yıl
Yaşlılar heyeti ile birlikte gelir bir poşet ekmek 2 hazır çorba atıp giderler ne yapcak kamil :dahajajs önlüğü giyip mutfağa geçicek hali yok :)) acil kız bulup evlenmem lazım allahimmmm düşüncesi bile korkunç :))
+1 yılMutlu evli tanımıyorum. Bekarların da alayı manyak.
41 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah başta ben kral :))
Evliler şanslı yalnız değiller çünkü, bekarlar da mutlu yalnızlar çünkü.
423 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne hacet.. :)
- +1 yıl
Yarimim...
- +1 yıl
İstediğimi en iyi sen biliyorsun hatun. .
- +1 yıl
Az bir zaman kaldı sonra ne burası olucak ne elinde ki telefonda olacağım. . tam olarak karşında olacagim
- +1 yıl
Olucaksin olacagiz gizemi bozmadan..
- +1 yıl
Sabırsız boncuk gözlü kız :)
- +1 yıl
Tez değil yanındayım zaten..
- +1 yıl
Haklısın sormakla.. ama değicek sadece inan ve elini kalbine koy hisset..
- +1 yıl
Bence fazlasıyla..
- +1 yıl
Bende bunu görüyorum ve arttırıyorum yanımda olduğun her gün en mutlu günün olucak..
- +1 yıl
Ben herşeyine razıyım..
- +1 yıl
Her zaman prenses..
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Bu nasıl bir kurumdur böyle, dışarıdaki içeri girmek ister, içerdeki çıkmak ister...🙄 hayırlısını dileyip, Ânı yaşamak lâzım..👍
22 Yorumla- +1 yıl
Ben suyun akışına bıraktım brom bakalım hayat neler gosterecek..
+1 yılBekarlar mutlu çünkü özgürlük istedikleri an ellerinde cesaretleri varsa. Evlilik mensubunda özgürlük diye bir kavram yok.
29 Yorumla- +1 yıl
Evlilik zaten özgürlüğünü sevdiğinin ellerine bırakmak değilimidir kanks? Güzelliği burda sanirim?
- +1 yıl
Teoride öyle. Ama kalkıp kocan seni kısıtlayıp baskıyla kendi kalıbına sokmaya çalışıp seni ve karakterini değiştirmeye çalışırsa onun hiç bir güzelliği kalmıyor KANKS...
- +1 yıl
Genç yaşta hayatın şifresini cozmussun kanks helal broma ;)
- +1 yıl
Hayat herkese toz pembe gelmiyor malesef tecrübe bunlar.
- +1 yıl
Adamsın brom eyw :)
- +1 yıl
@hiçışıkyok41 daha çok müşteri öyle mi. Sen birilerinin çok müşterisi olmuşsun ki medeniyet nedir bilmiyorsun bile. Agzına alıpta kirletme bari böyle kelimeleri. İç fesatlığını ve kalbinin pisliğini başka yerlere akıt budala.
- +1 yıl
Bende sana acıyorum. İyi geceler.
- +1 yıl
Kötü yorumları siliyorum arkadaşlar kalp kırmak yok lafım kadın yorumcuya değil erkek olup engellemeden sadece yorumunu sildiğim arkadaşa.. saygılı olalım brolar amann
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılEvliler bekarlari da zorla evlendirmeye calisiyo kendileri cok matah bir sey yapmis gibi. Icten ice aci cekip pismanlik duyuyolar oysa
15 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahah bana yıllardır yapılan muamele kanks.. helalin var :))
- +1 yıl
Amaaan zikkim yesinler. Gormezden gel hepsini
- +1 yıl
İşin ilginç yanı hacı sakın evlenme he diyenler de her sene çocuk yapıyor :dhajsksks
- +1 yıl
Napsinlar abisi. Cevre baskisina boyun egme loserligi iste
- +1 yıl
Belkide çocukla oyalaniyorlar kanks..
+1 yılBen etrafımdaki mutsuz evlilikleri ve kişilerin melankolik likden çıkmayışını gördükçe bence şu an aklı olan bekarlık sultanlık der 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Vayy korkmussun evlilikden.. ama haklısın çok var öyle evlilik. ben bu sanalda bile neler duyuyorum evlilerden.. tek amaç çocuk üzülmesin diye bir aradalar
- +1 yıl
Valla haklısın kanks ortalık berbat ateş kupu olmuş herkes evlilikler zırt zort gidiyor.. zor yani bende tirsmiyor değilim bak konu açıyoruz KS de ne halt edelim diye :Dhdjdkd
+1 yılBekarlara guzel ama bekar adam seks lazım buda cok gunah zına oldugu için evlilik maalesef ahiret düşünmek zorundayım?
13 Yorumla- +1 yıl
Buda bir ihtiyaç kral ama sadece amaç bu olrsa evlilik patlar orası kesin :dhaksks
- +1 yıl
Oyle başkan milletin sonu feci😁
- +1 yıl
Hahhah lan ya :)))
Tabi ki bekar olmak isteğim yere gidebiliyorum kimsenin üzerimde tribi cartı curtu yok rahatım oh beeee harbi rahatım 😂😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Birde 30 ol yorum yap brom çok merak ediyorum neler yazıcaksin :)))) llah belasını versin bekarligin diye konu açmassin insallah kral :Dhahsks
- +1 yıl
Krallllll :)))
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Evli olup mutsuz olanlar da var. Bekar olup mutsuz olanlar da. Bunun tam tersi de mümkün. Ekonomik durumla orantılı bence
14 Yorumla- +1 yıl
Sefalet kapıdan girdigi an muhabbet bacadan uçar gidermiş diyorsun yani brom?
- +1 yıl
Biraz kilolu bir hatun olsa sanki bu ısınma sorunu gider gibi brom şaka değil yani :))
+1 yılİnsan bekarken mutluysa evlendiği insana karşı daha seçici ve düzgün kafayla yaklaşor evliliğide mutlu olur bence
13 Yorumla- +1 yıl
Yani bekarken bunalımlı mutsuz kişiler evlensede düzelmez azap olur diyorsun kanks?
- +1 yıl
Aynen öyle bişeyler olması insanı mutlu etmiyor mutlu olmayı bilen insan herşeyle mutlu oluyor zaten
- +1 yıl
İlginç bir yaklaşım oldu brom.. teskÜr ederiz efem
+1 yılİki taraftan da memnunum diyenler olacaktır. Önemli olan sınırı geçmeden insan olduğumuzu unutmadan mutlu yaşamak. Umarım...
15 Yorumla- +1 yıl
Hım emre brom çok ortada cevap oldu halbuki çok ortalık karışsın millet birbirine girsin istedim ama herkes sağ duyulu yaklaştı olaya alamadım istediğini cix :D ahahsjsksk
- +1 yıl
:) sakinlik iyidir. bir ara plan yapalım hazır olunca ortamı karıştırırz
- +1 yıl
Aynen kral haraket olsun :D ahajaka
- +1 yıl
Tamamdır iyi geceler kendine dikkat et
- +1 yıl
Sende kral eyw :)
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Bekarlık der geçerim. Dertsiz başa dertten başka birşey değil evlilik. Eskidenmis o herkes birbirine sevgili saygılı. Yok kardeşim şimdi.
12 Yorumla- +1 yıl
Restimi çıkar tavrımı koyar giderim diyorsun yani bromm hadi bakalım ibret alın evli mutsuzlar ibrettttt
Bekarlar daha şanslı. Kısıtlayan, onu bunu yapma diyen... yok.
24 Yorumla- +1 yıl
Özgürlük diyorsun yani brom eyw :))
- +1 yıl
Nasıl keyiflendi bak bak :))) dünden razı bekar kalmaya kız ahahah
+1 yılBazı erkekler gelişiyle huzur verir bazıları gidişiyle istisnasız hepsi huzur verir
21 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar içinde geçerli brom güzel yorumdu eyw :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanliş evlilik olacagına bekarlık sultanlıktır.
Ama
İyi güzel bir evlilik yapılırsa tadından doyum olmaz11 Yorumla- +1 yıl
Kadın var çevirir evi cenaze evine kadın var çevirir evi düğün evine sende haklısın brom..
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. akıllarını nelere kullanıolar böylr tipler cok var ya evliyken milletin evliliğini deşiyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
Kızma kral sakın lafliuouz öyle :)) aman sakata gelmeyelim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce en iyi arkadaşın olacak ve kafalarinizin uyustugu anlayışlı biriyle evlenirseniz bence evlilikte güzel olur doğru zaman doğru insan kavramina inanıyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Ortada ve çok doğru bir cevaptı brom teskur ettik..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Bekar insan yarım insandır, mutlu olduğuna zerre inanmıyorum 😊
23 Yorumla- +1 yıl
Yani mutsuzluğu da göze alip ya herro ya merro diyip dalmak lazım diyorsun brom?
- +1 yıl
O zaman bekar kalıyorum ben kanks sen git bakalım ilerle biraz bizede seslen :Dhajsjs
Hayat boşanmışlara da güzel yahu 😃 niye bizi es geçtin şimdi?
210 Yorumla- +1 yıl
Bende bizim tayfaya döndüm dedim beyler birşeyler eksik ama ne? Kavun bitti hacı dediler masada dedim o değil o değil :s şimdi düğümü cozdün krallll :))) dök ortaya boşanmış olmanın avantajlarını olurda evlenir yasarşak bilelim neler hissedeceğiz :dhahajsks
- +1 yıl
Sıgara yakıyorum boşananlar klubu sizler için gelsin :)))
- +1 yıl
Boşanmış yuva yıkmış insanlara maddi manevi zarar vermiş. Önüne gelenle olmayı mutluluk sanan zavallılara acıyasım geldi hiç bir zaman mutlu degiller olamazlar
- +1 yıl
@hiçışıkyok41 her boşanan böyle değil brom. . kimi gecimsizlikten kimi şiddetten kimisi maddi sebeblerden ama herkesin 2. bir şansı var olmalıdır kanks.. kötü kişiler hariç dediğin gibi
- +1 yıl
Seks zevki ani mutluluk hediye para sadece bunla avunun. Psikolojik tedavi madde alkol bagımlılıgı inançsızlık ve uçurum bir hayat örnekleriniz sonunuz gercek mutluluğu hiç tadamassınız
- +1 yıl
@hiçışıkyok41 brom bende sadece alkol var hafanın 3 günü aktif spor yapan bir dönem kısa sürede olsa fitnessmodellik yapmış adamım yani kendimi severim ağa canımızı sokakta bulmadik ama makaraya alırım herşeyi çünkü bu hayat herşeyi kafaya takicak kadar uzun değil güzel kral karsimm ;)
+1 yılBekar olup bundan şikayetçi olmayıp hayatının kıymetini bilene güzel
219 Yorumla- +1 yıl
oooo madam sızlerı gormek guzel efem teskur ederım yorum ıcın yanı bekarlara ayık olun ota booka uzulmeyın anın kıymetını bılın dıyorsun.. hımm bı bekar olarak not ettım brom cansın
- +1 yıl
Sende cansın kiymetlisin benim kafası güzel bromsun
- +1 yıl
su an gozumden bır damla yas geldıde sen nereden goruceksın :SS en son bana mahallemızın ımamı guzel ıkı cıft soz soulemıstı efendı cocuksun ama hep grızekalı ısler pesındesın demıstı vayyy yaaa :(
- +1 yıl
Imamin dediğini dinleme gittiği yoldan gitme brom sen özel bir adamsın ben öyle hissediyorum
- +1 yıl
babamda oyle derdı en ozel evladımsın cunku bır halta yaramıyorsun garıp bır ozellık bu demıstı s:DS:D:SD: sevıyorum babamı ya ısı gucu laf sokmak saolsun.. gecen gun plajda duruyoruz baba dedım su tekne fena bırsey alsakmı ne yapsak dedım? tanımadıgım kısılerle muhatap olmuyorum dedı S:D:D:D: 30 kusur yasında adamsın bu zamana kadar teknen olmadıysa hatayı kendınde ara dedı ve o gun bugundur hayatımı sorguluyorumd. D:D:D
- +1 yıl
Sorgula da fazla derine inme boğulma oralarda iyi ki varsın adam bak seni az tanımama rağmen bunu diyorum
- +1 yıl
oyyyyy seker kız candy brommm eyvallah :) dur keyıflendım bı bıra acıyımda at agazlılar gıbı sırıtıp durayım bıraz s:D:SD:
- +1 yıl
Şu kafan yeter bana 😂 buralardayım nezaman lazım olursak
- +1 yıl
hala sırıtıyorum kanks bırada buzluymus bayag soguktan sabıt kaldım boyle S:sS:S:S:s
- +1 yıl
Bir tanede benim için iç desem ayıp olur mu
- +1 yıl
ayıp sana gonul koyarım ! senın ıcın bır kasa ıcerım brom da bu bızım kuzenın payından calıcam dur 4 bıra aldık S:D:S:S 3 unu cekeyım caktırma
- +1 yıl
Aramızda sır 🤭🤫
- +1 yıl
Vayy tebrikler 😂😂
- +1 yıl
Ben birşey anlamadim kanks mesaj geldi uzunca bir yazı pembeli membeli dedim herhalde hesabıma para yatiracaklar heyecanla son kısma geldim neymiş süper soru seçilmismis eee sonuç elde var boş bira sişesi onunda içine mesaj yazar denize bırakirim artık kime giderse ! :Dddhshsks
- +1 yıl
Ha ha ha 😂😂 atsen yıllar sonra ganimet derler belki o şişeye
- +1 yıl
Sana yolladım şişeyi kanks içinde sayısal var ctesı oynanıyor eğer çıkarsa kaç git beni bile tanıma o derece :))))
- +1 yıl
Elbette çıkarsa babamı bile tanımam şüphen olmasın küba ya iltica isterim mis gibi komünistce yaşarım be 😂😂
- +1 yıl
Ahahhaah adammmmm
- +1 yıl
🤭🤭
İkisinin de kendine göre vazgeçilmez güzellikleri var. Günün birinde evlilik bulacak ve o zaman tadından yenmeyecek.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru zaman doğru kişi diyorsun brom..
+1 yılBen bugün anladim ki hayat bekara güzel ya da eşini parmağında oynatan kadın /erkege guzel
26 Yorumla- +1 yıl
Oooooo entrikalar dönmüş bugün dökül kanka ortalığa :)))
- +1 yıl
Dün abimin eşi yengem biraz hastaydı ama abartılacak kadar değil 🤔gelmiş abimi aramış Emira şöyle gelsin buraya. Neyse bende abimin hattına gittim 3 çocuğuna baktım. Öyle oturdum gelmiş abime mesaj atmış Emira şöyle dezgahtaki bulaşıkları yikasin, evi süpürsun, yemeği yapsın, çocuklara baksın ben hastayım. 😠Abimde beni arıyor yengen hastadır işleri yap diye. Sana şunu diyim bulaşık makinesi yoktu ve dezgahta sadece 4 günün bulaşığı vardı dezgah leş, ev 1 haftadır 3 çocuk olmasına rağmen temizlenmemiş bildiğin ev berbatti. Hepsini ben yaptım. 🤦Güleceğin nokta ne biliyor musun benim sağlık sorunum yengemden daha ağır benim belimde 8 platin var ona rağmen sadece grip ölmüş birinin evini temizledim her yerim agrauana kadar. Allah için sen söyle hayat ona güzel değil mi resmen abimi parmağında oynatıyor kendi birşey yapmıyor abimi arıyor Kardesine şöyle gelsin temizlesin.
- +1 yıl
Ya brom bizim valide yani annem hasta hasta yemek yapar evi toparlar bizide o halde hastaneye götürürdü :S şimdiki gelinlerde bir enteresan hepsi ingiliz kraliyet ailesinden mübarekler :))) ayrıca abinı arayıp şunu şunu yapsın demeside çok ilginç kanks cinnetlik vakalar yani :Ddhsjdj
- +1 yıl
Dün delirmediysem bir daha delirmem 🤦bide çok güzel rol yapıyor ay başım dönüyor ay dusecem ay buram ay suram ağrıyor. Laflara bakınca öldü ölecek görünce hicbirseyi yok. Çocuğu 6 bardak ayranı yere döktü kendisi kalkmadı bile abime söylemeye de utaniyorum
- +1 yıl
Ahahaha kral sen erkek olsan asla evlenmezdin adım gibi eminim :)))
- +1 yıl
Ben mi Allah korusun asla evlenmezdim tabiki 🤦benim kire dağınıklığa katiyen sabrım yok. Yerde bir çöp leke gorim temizlemesem içim rahat etmez. Dezgahimi görsen bir bardak dahi olmasına izin vermem
Bekarlik sultanlikdir evlilik kralicelikdir
Derdim bir ara ama ben sultanligi seciyorum12 Yorumla- +1 yıl
Sultanligina savaş açıyorum :)
- +1 yıl
Ileridennnnn bu U dönüşü ileee konudan uzaklaşıyorsun yani bekar bekar iyi hadi bakalım :)))
Bekarlık sultanlık👍 evliliğin sorumluluğunu bir an düşünüp hemen çok şükür çok şükür diyorum😅😅😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahhahah nasıl bir korku nasıl bir tirsiiiii :))
- +1 yıl
Ahahahah kurnaz seni yakalatma pacayi dikkat et bizde kurtaramayiz :)))
Bekarlar daha mutlu belkide ama bir yere kadardır kesin. Yine de onunla evlenmek isterdim. Neyse
16 Yorumla- +1 yıl
Vay be dertliyiz demek :s canın sağolsun kanks
- +1 yıl
Uyu kanks uyuyunca unuturmus insan ;) yüreğini ferah tut her karanlığın bir aydınlığı vardır
- +1 yıl
Dua edicez kanks :)
- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılbir şey diyim mi bekarlık süper bir şey şu anki aklım olsa evlenmem ama yaptık bir kere
17 Yorumla- +1 yıl
Ahhahaa adammmmmm en net yorum brom
- +1 yıl
Niye öyle diyorsun ki🤔
- +1 yıl
@Merimeri23 mutsuz herhalde kanks boşver karistirmayalim adam zaten dertli harbi söver hepimize :dahahshha
- +1 yıl
Kim mutlu ki😪
- +1 yıl
@Merimeri23 yüz asmakkkk yokkk herşey güzel olucak brom ;)
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
İnş herkes mutlu olsun diyelim 👍
Evliler daha mutlu bence eğer severek evlendilerse tabi bekar olmak hiç mutlu değil Hele de birine aşık olduysan sevdigine hiç kavuşamıyorsan Çok kötü bir durum üzüntüden yıpratıyor insanı.
10 YorumlaVallaha onu bunu bilmiyorum ama evliler garantide.. bir de çocuk oldu mu miss ayrılamaz o eş.. Sevgilik zor ya her tartışmada ayrılalım lafı yani garanti şart.
22 Yorumla- +1 yıl
Ahahhahah o yüzük olsun gerisi kolay diyorsun ama bazen o imza zoraki ve istemeye istemeye bağlayıcı unsur olabilir dikkat etmek gerek brom ;)
- +1 yıl
Sana birini bulalım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde evlenecek kadar manyak değilim işte amgg...
11 Yorumla- +1 yıl
The kralllllsss..
dünya bekara güzel ama evliliğinde başka bir tadı var xd
11 Yorumla- +1 yıl
Atmaca çok tehlikeli adamsın brom sen hep siyaset aralar dereler vayyyy hadi bakalım :Djajsjskd
Evliler salaklik edip yuvalarinin degerini bilmiyor özellikle erkek musvetteler
11 Yorumla- +1 yıl
Kara brom iki dakikada gömdün alayımizi toprak attın üstümüze selayida okutta tam olsun :))
+1 yılValla gençsen bekarlık daha iyi (30 yaştan sonrasi icin tam tersi) bence
12 Yorumla- +1 yıl
Vayyyy bromaa bak bekarken fink at kovboy gibi 30 dan sonra evlilik kurnazsin kAnks hadi bakalım :))
- +1 yıl
😂😂😂 öyleyimdir
+1 yılEs var insani vezir eder es var insani rezil eder. Esine bagli
13 Yorumla- +1 yıl
ev var dugun evı ev var cenaze evı dıyorsun brom guzel bakısı acısı adamsın net
- +1 yıl
O yuzden sorunun cevabi evlencen insana bagli gardasim. ALLAH hayirli es nasip etsin hepimize
- +1 yıl
amın brom lanet bır kadın denk gelırse bu sorumun altına gelıp kendımı ıfsa edecegım sD:S:D agır zıcttık beyler dıye d. çd:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru insanla evlilik mutluluk huzurdur karşılıklı sevginin asamayacağı hiçbir engel yoktur
31 Yorumla- +1 yıl
Eyw brom..
+1 yılMutlu evlilik de var mutsuz evlilik de;
Bekarlık da öyle, evlenip belki mutlu olurum diye düşünenler mesela. Yani bu konular bir azca karışık, kesin bir şey söylenilemez11 Yorumla- +1 yıl
Ben kesin cevaplar istiyorum kral.. hani anlıyorum herkes sag duyulu ama ortalık karışmadan sular durulmazmis :S
+1 yılEvliler daha mutludur diye düşünüyorum çünkü eşin olacak insanla hayatını birleştirmek kolay bişey değil her güzel şeyin de bir zorluğu vardır o yüzden evliler daha mutlu bence
03 Yorumla- +1 yıl
Geçen sene 165 bin çift ayrılmış kanks
- +1 yıl
Haydaaaaa
- +1 yıl
Harbi kanks :)) her sene 100 bin cift paket oluyor neden çözemedim :s
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. "Dışı seni, içi beni yakar" durumu; kimse mutlu olmaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Seven ve sevilen her türlü şanslı onun dışında bekar veya evli olan değil yani.
10 Yorumla
+1 yılDinine bağlı değilsin bekarlara güzel bağlıysan evlilere güzel
11 Yorumla- +1 yıl
İlginç bir cevap brom not ettik kenara hep sohbet konuları bunlar bize malum :dahajsk
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Sevdiğinle olduktan sonra evli bekar fark etmiyor. Yeter ki arada saygı, sevgi, sadakat, güven olsun...
01 Yorumla- +1 yıl
Ooooo Avrupai yaşamlar... mesele imza olmamali diyenlerdensın buda farklı bir yaklaşım brom. .
Önce uzun bir beraberlik yaşayıp ardından uyum sağlandığında evlenilmesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Vay Avrupa yaşamları diyorsun da brom bu kafada hatun bulmak zor olabilir malum kültür coğrafyamiz vs vs gereği..
+1 yılDoğru eşi bulanların sürdüğü keyif sultanlarda yok fakat bulamamak çok sıkıntı, hadi şimdi bir de boşanma ile uğraş vs, bekarlık iyi bence ya 💗
05 Yorumla- +1 yıl
Bir yere kadar evet brom doğru hani evli ve mutsuz da çok gerçi kimse sorsam delimisin diyor doğru insani yakalamak püf noktası bu herhalde bu kurumun ;) eyw brom yorum için
- +1 yıl
Rica ederim brom
- +1 yıl
@vikingirl Denemek de yoruyor bir yerden sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarlık hiç güzel degil evli olmak mükemmel diğer yarini bulmuşsun seni seviyorsa gece göğsünde uyuyabiliyorsan seni anlayan biri varsa evlilik mükemmel olurdu diye düşünüyorum
315 Yorumla- +1 yıl
Harikasın 😊👍
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_vururum 😉teşekkürler
- +1 yıl
Rica 😉 👍 x per puanın var mı 😎
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_vururum 6 xper niyeki
- +1 yıl
Özelden yazar mısın rica etsem 😊👍
Cevap sahibi+1 yıl@zafer009 doğru kişi olduktan sonra ne kadar erken o kadar iyi
- +1 yıl
Bekliyorum 😎👍
Cevap sahibi+1 yıl@zafer009 yakim zaman da doğru kişileri bulmak dileğiyle 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_vururum bekleme kimseyle konuşmak istemedigim icin gizli zaten
Cevap sahibi+1 yıl@zafer009 kusura bakma kimseyle takiplesip özelden konuşmuyorum
Mutlu olmak bizim elimizde ise, evli ya da bekar fark etmez.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok klişe oldu vvivir brom hani daha fantastik daha entrikalarla dolu ortalığı karıştırıcı cevap beklerdim sendende neyseeeeeeeeee hadiiiiiiii
- +1 yıl
Vayysss haraketleri kes Ba Ba Ba Ba :)))
Bekarlik sultanlık 😂
24 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha efekti koymuş birde öyle kafa rahat yani :))
- +1 yıl
Oooo olaylar entrikaya dönüştü :dajajakak tamam brom çok irdelemeyelim yoksa çekirdek çaya bağlarız
+1 yılEvlilier daha mutlu tabi ekonomik kriz yoksa o evde
04 Yorumla- +1 yıl
Sende kriz var mi
- +1 yıl
@Çapkin0000 Yoo
- +1 yıl
O zamn çok iyi yani evlik :)
- +1 yıl
Maddiyata bağlı bazı şeyler doru bir yaklaşım.. sefalet kapıdan girdiğinde muhabbet bacadan uçar gidermiş..
+1 yılİkisininde farklı tadı var
10 YorumlaBekarlara güzel.
21 Yorumla- +1 yıl
Vayyy brommm havuz deniz hayat sana güzel hadi bakalım :))
+1 yılYanında huzur bulduğun biriyle evliysen evliler ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Siyasi cevaplar himmn neyse kabul ettik :)
+1 yılDoğru kişiyle evlilik güzel değilse ve çıkmıyorsa bekarlık
13 Yorumla- +1 yıl
Ortada bı yorum yapalım ne şiş yansın ne kebab diyorsun brom adamsin
- +1 yıl
Yani yapacak bir şey yok
Bekarlar evlilik istiyor evliler bekarlık
Doğru kişiyle anca cennet olur evlilik - +1 yıl
Aynen kanka.
Dünya gerçek ve karşılıklı sevgiyi yaşayana güzel
21 Yorumla- +1 yıl
Klişe cevaplar bunlar krallll ama kabul ettik
- Devamını Gör (104)