AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Ne kadarda zor olsa evliler daha mutlu👌
Eyw sazo brom not aldım bunu.. zor sıkıntılı ama içine girildiğinde güzel kurum diyorsun.. yazdikkk
Eyvallah gardaş aynen👌
evliler mutlu gibi duruyor
Aksine daha mutsuz görünüyorlar da belli etmiyorlar kral. .
susmayı tercih ediyorlar o zaman
Evli bir arkadaşım söylemişti brom içerisi berbat ama dışarı gülümsemek zorundayız konu var komşu akraba eş dost var kötü günde bilmesinler demişti :s
ona göre eş seçerken çok konuşmalıyız öğreniyoruz
bekar mutlu olsa biz mutlu olurduk
Evli cephesi mutsuz kral dur beklemede kal izleyelim şunları boşanan bosansin ortalık bir aydınlığa çıksın sular bulanmadan durulmazmis duruma göre haraket ederiz :dajakakak
Beklemedeyiz aynen
Hayat dengini bulamamis herkese zor. Evli olup hergun kocam bugun kimlerle bakisti aldattimi diye stres yasayan kadinin bekar kadindan daha streste olabilir mesela..
Buda evlendiğin adamın karakter seviyesi ile ilgili olabilirmi acaba kanks?
evet.. oyle.. evlendigin adam ve ya kadin dengin degilse yani hayata ayni yonden bakamiyorsan hayat zehir olur.. o yuzden bu hayatta dengini bulanlar haricinde bekar veya evli farketmiyor hicbiri guzel degil
Çok net ve doğru kral..
tesekkur ederim
Bekarlık bir yere kadar sonrası sıkıyor.
30 ?
Bingo
35 geç mi dersin brom
Mezarını kazsın
Ahahaha Burak ozcivit kıvanç filan bunlar 37 yaşında adamlar brom alayımizi ceplerinden çıkarırlar :))
Az iç hadi
Absent açtık brom dur kanatlanicaz az kaldı :dhsjsks
:))
Paran çoksa her ikisi de güzel.
Buda ilginç bir bakışı açişi brom kısmen doğru gibi sanki :S
Bekarlık zor ama güzel. işte.
Helal kral doğru diyorsun güzel ama zor bir tarafın eksik sürekli. .
Aynen reis. Rabbim. hayırlısını versin hep
Bekar kalmak daha iyi yaw evlenip napcan😄
Vay mercan reis saygilar efem.. evlenirsem söylemem brom sana :))
O niye bro😄
Öyle bir yazdın ki evlenme laa ! Der gibi bir an çöktüm kaldım olduğum yerde :))
Sultan kalmak en iyi diyosun :)
Yani evlenme tabi böyle kal 😄
Aynı bizim kuzen gibisin 3 kere evlendi ayrıldı her geldiğinde evlenme oğlum diyor seneye evleniyor kamil :)))) ey allam neyse dur şimdilik senin tarafındayım
Onu bunu boş ver sen beni dinle pişman olmazsın
35-40 ından sonra o soruyu tekrar sorarsın kendine. :)
Tabiki evlilere bekarim ama evlenmek isterim
Vay karsim benim hadi bakalım KS kizlerina duyurulur belki nasip burdan çıkar kanka düğüne gelir sahte altın takar uzarim yani baştan diyimde gönül koyma olmasın :dhajsksk
Sen dugunume gel yeter :)) dostum 26 yillik bekarim :)) hayata insan bir yardimci bir destekci hayati bos yasamadigin hissettiren biri olmasi cok guzel bir his ama iste ben aramiuorum kimsede bana gelmiyor :)
Olur be kral zamanı değil belkide bizim mahalleden levent abi 52 de evlendi allahım o damatlık da emenat gibi durmuş kamile ama balayına bile Kıbrısa gittiler çok tehlikeli adamlar brom :sdhdkdkd
Sapsız Üzüm çabuk bozulur, ömrü uzun sürmez !!!
baskan engın bılgı ve tecrubelerını dokturde faydalansın mıllet karala ıkı satır malum derın mevzular S:D:S
Sahiden öyle ama, bir gün üzüm aldım akşam filim bakarken yerim diye, güzel bir temizledim buzdolabına koydum, bu arada unuttum tabi
ertesi gün bir baktım ki siyahlaşmış ve tadıda ekşimiş gibiydi Evlilik güzel bir şey yürütebilirsen, çok fedakarlık isteyen bir yaşantı !!!
tavsıye edermısın brom net olarak?
Şimdi anladım seniiiii, seni gidi yaramaz azgın kedi, sen benden kari istiyon !
Tmmandır, anladık ! Her an her şey olabilir, çalışmaya başladım !!!
Ahahahah alemsin brom cansın eyw ama sohbetin yeter :Ddhsjsos
Neyse, ben bana düşen görevi yaptım bir dede olarak, duymayan kalmadı hehehee, sen şimdi talipleri bekle... Komşuda pişer bizede birşeyler düşer ?
Evli olmak güzel bir duygu, kiralar bayağı aldı başını gitti...
Eş dediğin iyi günde kötü günde, kiraya da yardım eder hem.
@vikingirl harikasınnnn
Teklifine evet diyorummm :-)))
Bu bir teklif değildi. Yolun açık olsun.
@vikingirl çookk üzüldüm yaa, ver çiçeklerimi geriye...
Yolun açık olsun dedim ya, vardır elbet çiçeklerin bir sahibi onu bul, ver.
Hayat evlilerr güzel olduğunu söylerim hep ama az önce ayar etti hatun. Keşke bekar olsaydım 😑😑😑
Hahhah iyiydi brom..
Eyvallah bro 😉😉
Evlenmek istiyorum ama kızlar kaçar olmuş. Bende takılıyor geçiyorum.
Herkes evlilikten kaçar olmuş kanks.. geçen sene 168 bin çift bosanmis paket olmuş :dhajajs
Hiçbir fikrim yok. İnsanlar çıldırmış adamım atımda kayıp prom bitmiş toskanoya nasıl gidicem. 😃
Ahahahahah bizim kahveye gel kanks ne lazımsa tedarik ederiz ayıp sana :dajskskkd
Ben kahveye gitmem adamım Co amcam orası günahkar rahibe lerin gece gitti yer derdi. Sabahları kutsal suda yıkanıp günah keçisini tehdit ederlermiş😃
Yok brom inan öyle bir yer değil genelde ağzında tek dişi kalmış oda kararmış solmuş yılların yorgunluğu goteee gobegee düşmüş 2 el kağıt oynayıp akşama kadar yancilik yapıp sağdan soldan çay oralet içen 3 TL ile altili ganyan kovalayan abilerin mekanı :D shsjsjsksk ama deki atomu parçaliycaz beyler de alayı toplanır gelir öylede delikanlılar ahahaha
Meksika lı ları anlatma bana onlar viski yi bile çayla içer. Mahalledeki horozlar ı hadım edip. Sabahları öterler. Kutsal suda balık besler ve onlara askerlik anılarını anlatırlar. 😃
seversen evlilik gğzel
Koca şart sana :)
ne alaka
@Çapkin0000 brom bakın zaten iki trol sorudan eksi puan yazıldı haneme aman kavga gürültü çıkarıp yakmayın beni vallahi esamemi bulamasın buralarda uyandırayım :))))
Dakikada yok ederler versace mersace kalmaz :D
@versace001 sıkıntı etme😂
Burdan başı bağlayıp öyle gideyim az idare edin yahu ahahahahah
Evliler, her şeyi tek başına değil biriyle beraber yaşadığın paylaştığın çözdüğün güzel evliler şanslı bence
Himm bu nasıl bir yorum böyle.. siz evlsiiniz ve kidemlisiniz bence.. evet öyle bazı çiftler tek kişilik yaşıyor hauati evli.. sadece görünürde evli.. çok kötü bu.. öyle olcagina bekar olsunlar daha iyi
Anlasabilmek önemli brom sanırım püf noktası burda.. aynı kafalarda olmak aksi halde irrite olur insan
Sevgilisi olanlara guzel ya bekarlara nerden guzel
Vay karşım. . sabah sabah sigara yakıyorum şu an
Doğru insan ile evlenenler
Kumar gibi brom biraz evlilik şans yarı yarıya gibi
Aynen brom. Nasip
Sanırım sevgili olana güzel.
SevgiliyKen sıfır sıkıntı kral hatun eve gelip sorumluluk artınca geri vites yapılıyor genelde :dhaksks
İyi bir eş bulursan evlilere güzel
Kafa yapıları uygun? Diyebiliriz yani kral
Bilmem sanırım bekarlara güzel
Eyw kanks.. yüzde 70 senin düşüncende şimdilik istatistik tutuyoruz
Bekarlık sultanlık daldan dala konmalık 😅
Vay be herkez micheal Schumacher olmuş hizliyizzzzzzz siiiiiiiiii hadi bakalım soldan akan gidiyor akan gidiyor :dahahajaj
Sevdiğini alanlar mutlu
Bu dünya bekarlara güzel.
Durumlara göre değişir ağa
Ne gibi kral az bir aç konuyu sana zahmet
Bence evlilik harika ama zor anları var bekarlık ta sultanlık ama zor kısımları var
Eyw brom
Zevkliydi ağa
İyi bir evlilik her şeye bedeldir.
Evlimısın bekar mi brom? Tarafsız görüşler istiyoruz lufennnn
Hayattan nasıl zevk aldığına bağlı bence
Sevgilisi olanlara güzel
Bekarlık sultanlıktır ☺️
Tabiki bekârlar 👍
Eyw brom kesin ve net cevaptı..
İkisinin de ayrı güzelliği var
Bana çok güzel bekarlık sultanlık bea
Şimdi aşkım ya evlenip çok mutsuz olucaz ya da evlenmeyip çok mutlu olucaz
Bekarlık güzel
Evliliği denemedikki brom kapalı bir kutu sadece şu anki durumda rahatlık var bizde Du bakalım ne olcak :))
Bekarlar güzel
Evlenmeden bilemem
Ama şu an hiç güzel değil onu biliyorum djsjnd
Melike brom daha dur en az 5 sene şans ver hayatına sonra gel tazele yorumu kanks :))
Hiç umudum yok nasıl geldiyse öyle gider devam eder rjjsnd
Güzel bir çay demle tavsan kanı bak gökyüzüne gülümse hayata brommm. . deki kendi kendine herşey çok güzel olucak.. ben denedim bir books olduğu yok ta sende dene belki tutar :))
Hayat bekara güzel.
Eyw brom bekarlar kervani tam gaz volume 2.4
Bekarlık gibisi yok
Dert tasa arayan soran sorumluluk yok kafalar piril pırıl diyorsun hadi bakalım :))
Bekarlar☺
Aynen kenebenk brom
Her işin zorluğu var
Çay bile yapmak sıkıntı kral digru diyorsun ben yapıyorum hep sapsarı oluyor :s
Tabiki bekarlar 😂😂
Birde kahkaha efekti koymuş öylede mutlu yani :))))
Ben şanslıyım.
Evlisin yani kral hep mutlu ol panpa :)
Yoo evli değilim
Şans hep benden yana evlilik hayatımı yakacak sanırım. Bana görücü gelecek kurban bayramında. Duyduğuma göre dışarıda oturmaya bile izin vermezmiş. Eşini çalıştırmazmış. Ama beni de el üstünde tutacağını söylemiş. Benim çok hassas olduğumu, hani bir şeyin kırılmasından korkarsın ya öyle hassas olduğumu söylemişler ve o da yani gönülden razıymış. Gerekirse hayatı boyunca yemek yapmasın diyormuş. Alışveriş şu bu hiçbir takıntısı yokmuş. Kredi kartını bile teslim edermiş. Bilemedim erkeklerin genel yalanları bunlar.
Hepsi hikaye kral hani kafanda ne tasarladın bilmiyorum ama :)) ayrıca evlilik böyle olucakssa hiç olmasın. . kendisine eşya almıyor hayat arkadaşı alıyor.. kafası çok saçma yani brom arkadaşın yapma etme gitmesin etmesin garip yani.. anlamsız
Ben çalışıyorum ve eli ekmek tutan ile eşinin eline bakan kadınları görüyorum da çalışmak gibisi yok. Ben onu dinlemem ki. Benim çalışmama izin vermeyecek bir insanla aynı yola adım atacağımı sanmıyorum. Ama yine de konuşacağım yani. El ele ne kadar söyleyebilir ki böyle böyle olacak diye?
Valla brom evlilik bir hayatı farklı fikir ve görüşler ile destek olarak maddi manevi paylaşmaktır.. hayat arkadaşı olmak birlikte yaşlanmaktir.. kurallar ile prensipler kanunlar ile yürüyen bir kurum olursa zorunluluk olur sadece ve öyle de devam eder.. sınırlar asilmadan gerek ahlaki gerek örf ve adetler çerçevesinde çiftler birbirine saygı duymalı ve güvenmelidir her konuda ki sağlıklı bir evlilik yürüyüsun.. dışarı çıkma yemek yapma konuşma fikir yürütme çalışma toplum içine cikma diyen bir adam hayat arkadaşı değil sadece çocuklarını dünyaya getiren bir canlı istiyor demektir güzel karsim. . inşallah gönlünce olur :)
Teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin kral
Bekarlar , net.
Evlimisin kral? Eğer evliysen ve bunları söylüyorsan durumlar vahim :)))
Yok değilim , ama sevgiliyken bile hissediyorum travmayı. Ayrıca çevremi çok fazla gözlemliyorum. Bir de mantıklı hesap kitap yaparsak , bekarlık krallık gibi bir şey. 🙂
Valla açık sözlü net bir yorun kanks hele ki bu yasta yazdık bunu brom bizin bekar kamiller in tezahüratini aldin adammmmm diye bağırıyorlar ahahahaah
Evliler mutlu ve şanslı
Eyw brom net bir görüş oldu..
Bana göre şanslı katkı sevdiği erkeği kadını bulmuşlar😄😃
Onlar zaten az ve öz çiftler brom çerçeve yapıp asmak lazım öylelerini :))
Vallahi doğru söylüyorsun
Bekarlara güzel.
Vay broma bak yaş 19 yıllar uzun tabi gez ye dolaş kanka hayat sana güzel değilse adam değilim bak :)))
Tabi ya ne demessin çok memnunumm 😜
İçi seni dışı beni yakar brooo 😉
Vay kardeşim sigara yakıyorum :(
Yak gitsin broo dünyayı da yaksana 😊
Allahım kitabıma öyle gaz aldım ki rakı içtiğimiz masayı yakıyordum az kalsın bütün kamiller havaya ucucaktik yazmayın şöyle şeyler brom :Djajsksks
Gel beraber yakalım broo 😅
Bizim arkadaş bir ara istemeyerek Zeytinliği yakmıştı ahahah aklıma getirdin ne güldüm şimdi 🤣🤣
Ahhahaha tam kamilmis oda brom :))
Küçücük ot ile yaktı bide hala şaşkınım nasıl yaktı diye harbi kamildi ldvlslvm
Hahahahaah
Gülmekten söndürmedim itfaiye aradık geldi adamın biri ne derse beğeniirsin kim yaktı l*n burayı dedi 🤣🤣
O arkadaş tm bizim ortamlik İstanbul'da ekol oluruz o derece :)) mahalle mahalle yakar geçeriz sifır sıkıntı :dhajaks
Ahahha doğru valla ama bende aksiyon severim beni al sen yakmadığımız yer kalmaz 😜
Ahahha başım gözüm üstüne kral her zaman :))
Eyww krall ☺️
Tabii ki BEKARLAR👑
Haklısın brom madem isteğin bu..
Sağol cınım 😘
Ni dimikkkk
Bu dünya bekarlara güzel 😂
Vayyyy kral bir bekar yorumu.. sıfır sorun stres tatava
Bekarlık güzel.
Eyw lili brom
Parası olan mutlu oluyo
Bekarlara guzel elbette
Bekar olup çocuğu olanlar şanslı
Nasıl yani boşanmış mı olsun
bir kafada çok kişi var kanks yani çocuk yapayım gerisi sıfır sorun diyen.. çocuk hayat arkadaşı oluyor kadına veya erkeğe hani tutunulacak dal. misali.. ama. bu zihniyetle evlilik ne derece doğru tartışılır brom
Ruh esını bulan sanslı
tabiki bekarlık sultanlıktir o kadar...
Öyle kesin yazmissinki kanks bir an evli olmadığıma dua ettim o derece :dgahsj
Bekarlara güzel
Hadi bakalım yüzde 80 oldunuz bekarlar
İki ucu da o türlü değnek işte
Boooklu yani kral anladık sende haklısın :))
Eyvallah kardeşim 😊
Cinsel hayati olana güzel
olmayana
Delumanyaga bak hele bak :))) ahahahahah buda bir bakışı kral sen ne dersen o sıfır sıkıntı
Evliler daha mutludur.
Evlenelim mi 😂😂
Evlenmeyen pişman evlenen bin pişman.
Bekarlık sultanlıktır😂
Bekarlık sultanlık diyorum
Evliler
Fongo brom harbi efendi adamsin şu KS kızları seni kaçırıyor kanks dönüp kına yaksınlar başkada sözüm yok yazıklar olsunnnnn !! Yaziklarrrrrrrr olsunnnnnn !! Nerde efendi adam arayan kadınlar yahuuuu
Hahah sağol
@fangoria kıymetini bilemedik be fangi 3 kuruşluk adamlık musallat ettik hayatımıza ondandır böyle dibe çöküşümüzzzzz
@beyazorkidem hallederiz kuzen düzeltiriz
Adamsın breh
@beyazorkidem kadının dibisin kuzen
Fango brom bak bizim necati diye bir arkadaş KS den evlendi kız düğünden 5 gün sonra altınlarla kayıplara karışmış en son Bulgaristan da görülmüş duyumlara göre hani efendi adamsın aman kanks tatanga dolu heryer uyanik ol :Sgasffsg bana bakmayin letgodan aldigim 2. el terlik var onu çalar hatun anca ahahhaha
Yok merak etme sen o konuda 😃😃