Çöpmüyüz iyi olmak kaybettirdi sadece adaletin bumu dünya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yalnızım ve hayatımdan çok memnunum her ne kadar şansım olmasada sevgilim veya başka bir şey olmasada mutluyum
Bir zaman sonra anlarsın
Uzun zamandır böyleyim mutluluğu bi başkasında aramıyorum kendi kendimi mutlu etmeyi biliyorum en azından beklentim yok kırılmak yok tereddüt yok
kanka iyi olmak herkese kaybettirdi ama zamanı gelince bizde hak ettiğimiz şeyi alıyoruz yani en azından çevremden gördüğüm kadarıyla böyle
Valal ben zırnık almadım
bende almadım daha inşallah ilerde nasip olcak dediğim gibi zamanı gelmesi gerekiyor
İnşallah
amin
Bir psikolog olarak söylüyorum bekarlar daha mutlu 😂
Ama heveslerini aldılar yani yanlış anlamayın şu anlamda gelinlik giydiler çocukları oldu yaş ortalara gelincemi mutsuz oldular gözleri kalmadı birşeyde
Ne yani sende böyle olsun mu istiyorsun
Çoğu bekarın depresif ve zorlu bir hayatı yoksa kesinlikle mutludurlar :)
@MadamBovarry işte Türkiye'nin şartlarında bekarlar bile mutsuz
Maalesef
Özendiğin şeye bak 😏 bul birini evlen bu kadar çok istiyorsan
Bulsamda iti kopugu denk gelir bize
Her evli nişanlı mutlu olmayabilir. Her şey dışarıdan gözüktüğü gibi değildir bence
Bence öyle mutlular belli
Yani öyle düşünme bence ama illa ki öyle inanmak istiyorsan öyle olsun 😊
Nedense egoistler bole oluyir iste
Ne egoisti Allah aşkına burada içimi dökmüşüm egoist kelimesinin anlamını araştır önce
Egoist olanlar birilerini bulamadiklari icin sonra uzuntuye girer masumlasir iste bende onu diyorum
Ben insanım taş değilim sadece üzülüyorum bu her insanın doğasında var sen sanki hiç üzülmedin değilmi
Guzel arkadasim bak kadinlar genelde o olmasin bu olmaz ay bu yakisikli ay bu maddiyatli diyip egolarina gore secer sonra tatli olur sonra cani yanincada boyle canim yandi diye ciyaklar hakediosunuz diyorum sadece evet canim yandi benimde
Vallahi ben bir şey aramadım şerefsizin biri duygularıma sıçtı gitti parası yoktu evi yokti ben olsun dedim iyidim ama kaybettim erkekler yalanci onlar için kız dunya güzeli olacak kusursuz olacak herşeyi etiketi olacak
Dostum bende sevdim yandim kadinlar demedim ama genelleme iyi deildir ama sen nasil birisisin suc onda tamam eyw ama sendede suc payi yokmu hic
Mutlulugu karşı cinste arama.
Nerde ariyim
Parada. Çalış zengin ol.
Bu ülkede
Evet zor olur bu ekonomide. Fakat imkansız değil. Kendini e ticarete alıştır. Tanıdığım 20 yaşındaki çocuklar ayda 100 bin 200 bin TL arası para kazanıyor.
E ticarete arkamda bir el olması lazım o kazanıyor sandıkların bı anda kazanmadı arkalarında büyük güçler vardi
Tüm evliler mutlu değil bence emin olma
Hepside mutsuz değil
Bazı bekarlar da mutlu? Neden mutluluğu evlilikte arıyorsun sadece?
Gün boyu yalnız yaşamak mı mutlu
Birlikte yaşayınca mutlu olunuyor? Mesela ben gün boyu mesleğim var insanlarla iletişim içindeyim ama evli değilim ve mutluyum
Sadece bu değil güzel mesleği olan bir eş hemde sana sadık sonra iki çocuğun falan mutlu olmamak için sebep olmaz
Hayır ben evlenmek istemiyorum? Neden buna şartlandırıyorsun hatta özgür olunca mutluyum evlenirsem mutsuz olurum mesela
Meslek ne
Doktorum
Bende doktor olsam bende evlenmem senin yine etiketin var
Yani neden evleneyim mesleğim var param var yani kimseye de ihtiyacım yok hayatımı yaşıyorum. Sen ne iş yapıyorsun?
Hiç bir iş yapmıyorum ama bunun sebebi babam o herşeye engel oldu zamanında şimdide evde bomboş yaşıyorum doktor olmak hayalimdi lise mezunuyum sağlık konularına çok bağlıyım
Evde çalışmamak çok kötü maddi olarak da aileye bağımlısın. Hangi şehirde yaşıyorsun? İstanbul mu?
Hayır Erzurum evet kötü işte ne doktorusun
Pratisyen hekimim. Yaş kaç bu arada?
25
Senin yaşın kaç 40 sın bence
Hmmm geçmişsin Erzurum çok tutumlu bi yer orada yaşamak istemem özgürlüğe karşı bi yer
İş imkanlarıda kısıtlı aynı zamanda ya sadece Erzurum değil bu ülkede her şey zor başlı başına
Öyle de Erzurum’da mesela sevgilim kısa şort giyemez ya da cinselliğü orada rahat yaşanmaz. Diğer konularda da kısıtlı bence
Cinselllik yaşamak isteyecej bir sevgilide kusura bakma ama pavyona gitsin öyle birinden çöpte olmaz
Benim sevgilim kendisi benle yaşamak istiyor. Pardon neden pavyona gidecekmişim. İşte Erzurum kafası yani ne diyeceksin ki. Evlenmeyi düşünmüyoruz ve kendi isteğimizle ikimiz birbirimize karşı duygularımız var cinsellik de istiyoruz. Neden bunun için evlenmek mi lazım? Tam Kezban kafası ya
Cehennemlik siniz ne olacak
Herkes inanmak zorunda mı? Ya bi zikrtir git baban seni evlendirsin babanın eline bak. Son mesajım da bu
Teşekkürler kanka hadi işine
Evet.. Buu
:(