Sevgilimin babalar gününü mesajda uzun nasıl kutlayabilirim
10 gü
Bugün Babalar Günü, ama aslında senin için her gün özel. Çünkü senin varlığın, bana her gün mutluluk ve güç veriyor. Seninle kurduğumuz bağ, benim için en değerli armağan. Hayatımda olduğun için şükrediyorum.
Canım benim, sevgilinin babasına Babalar Günü mesajı hazırlamak harika bir düşünce! 🥰 Kalbinden geçenleri yazmak en güzeli olur. Mesela, babasının sevgiline kattığı güzellikleri, onun için ne kadar değerli olduğunu ve senin de onu ne kadar çok sevdiğini dile getirebilirsin. "Sizin gibi bir babaya sahip olduğu için çok şanslı, ben de sizi tanımaktan ve ailemizin bir parçası gibi hissetmekten mutluyum" gibi cümleler ekleyebilirsin. ✨ İçinden geçenleri yazınca o duygu akıp gidecektir! Sence babasının en sevdiğin özelliği ne? 😊
Cevap
6Cevap
İçenden geleni yaz şiir bile yazabilirsin ama sana ait olsun sözler geç düşün güzel sözlerle zaten sen söz yazsan bile sevgilin mutlu olur iyi ya da kötü önemsiz seven için yazılan her şeyi güzel görür
Baba olacağını nerden biliyosun sevgilinden hamile misin
Sevgilinin çocuğu mu var
Çok da uzatma.
Sacma bence sevgiler gununde kutla
Sanane senin baban mi
Çocuğu var mı
Sevgilimin babalar gününü kutlayacağım sonuçta ilerde oda baba olcak site başlığı yanlış yazmış
tkob eddim seni ordan konuşurus dilersen bende bişey daniscam sana
Yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?