Sevgilime gelecegin babası olacağından dolayı mesaj atmak istiyorum değişik bir mesaj olsa ne güzel olur ne yapsam? Onu çok seviyorum ve çok iyi bir baba olacağından eminim. Biraz da gönlünü hoş etmek istiyorum. :) Ne diyebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaba nedir?
Baba demek kendi canından, kanından bir canlıya sahip olmak demek değildir. Kişi kedi, köpek annesi/babası da olabilir.

İyi ki böyle güzel insanlar var 🐾 Hayvanlara merhamet eden insanlar dünya iyisi insanlardır.. Nitekim evcil hayvanlarda bebek gibidir, onların bakımı da bebek bakımıyla eş değerdir. Evinde hayvan yetiştiren ya da hayvanları koruyup gözeten, maddi manevi her gücünü ortaya koyan kişiler de anne/babadır. Hayvanlara merhamet eden insanların iyi bir ebeveyn olacağına inanırım hep. Hayvanları seven insanları sever.
Anne, baba olmak için kendi canından kanından bir canlının olmasına lüzum yoktur. O duyguyu yaşayan, başka canlılara ebeveynlik yapan herkes anne/babadır.Malum babalar günü yaklaşıyor. Kimi hüzünlü geçirecek babalar gününü..
Babasını kaybeden evlatlar, evladını kaybeden babalar, babası tarafından hiçe sayılan evlatlar, evladı tarafından hiçe sayılan babalar için mahzun bir gün olacak..
Allah her şeyin hayırlısını versin. Allah kıymet bilenlerden eylesin..
Annelerimiz, babalarımız ilk öğretmenlerimizdir bizim. Onlar öğretir bize her şeyi.. Baba sevgisinden mahrum büyüyen kişiler eksik büyür, yarım büyür. Kontrolcü, baskıcı, dayakçı bir babaya baba denebilir mi?
Herkes baba olamaz.. Baba demek; ağaç demektir bence.. Herkes çocuk sahibi olabilir bir anlık şehvet duygusuyla ama herkes baba olamaz.
Her çocuk babasından sevgi almak ister, sevgi deposunun dolmasını ister, çocuğun ruhu doymalı, ruhen doyan çocuğun yapacağı hatalar da az olur. Ama sevgi deposu dolmayan çocuk sayısız hata yapar. Ebeveynler çocuklarına kızmak yerine kendilerine hesaba çekmeli. Ben neyi eksik yaptım da benim yetiştirdiğim çocuk hatalar yapıyor diye sorgulamalı ebeveynler..
Baba gibi bir babaya sahip olmak, öyle bir babanın çocuğu olmak paha biçilemez bir his.. 
Baba çınar gibir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter.. Baba her şey demek.. Bizi tamamlayan, yaralarımızı saran, sığındığımız bir limandır baba..

Kan bağı değil önemli olan candan bağlı olmaktır.. Can bağıyla bağlı olanlar baba olur.. 
Özellikle de kız çocukları, kızlar yaşları kaç olursa olsun baba omzunda ağlamak ister.. Babası tarafından kabul görmemiş kişiler, sevilmemiş ya da sevildiğini hissetmemiş, hep eleştirilmiş kişiler özgüven konusunda ciddi sorunlar yaşar, hep yargılanmaktan korkarlar.

Yargılanmaktan korkan insanın ise kendini bulması, kendine gelmesi zor olur. Bebekken, çocukken bizim sahibimiz anne ve babalarımızdır.. Ama büyüdüğümüz zaman biz kendimizin sahibi oluruz.. Çocukluğunu doyasıya yaşamış, sevildiğini hissetmiş, sevilen kişiler zamanı gelince kendilerinin sahibi olurlar ama hoyratça büyümüş kişiler ise bunu öğrenmek zorunda kalırlar ya da çok erken öğrenirler..
Çocukların, gençlerin hata yapmalarının sebebi ise korkudur. Korkan insan hata yapar.. Korktuğu için saklar her şeyi ve hata yapması da kaçınılmaz olur.. Bunun için çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak zorundayız..
Çocuklar sevgiyle doyar. O sevgiyi almış çocuk; cesur, atılgan, özgüvenli, pırıl pırıl olur.
Baba olmak için bir kadını hamile bırakmaya gerek yok. Seven, sahip çıkan, liman olan, sarmalayan, şefkat duygusuna sahip herkes babadır, baba adayıdır..
Erkek arkadaşında baba gibi baba olacağına dair potansiyel görmüşsün..Bu anlamda ona olan hislerini babalar gününde ona ifade etmek istiyorsun.. Bende senin gibi düşünüyorum, mesela bir hayvana sahip çıkan kişinin de babalar günü kutlanmalı bence..
Birisinin babalar gününü kutlamak için onun evlat sahibi olmasına gerek yok ki..
Tanımadığı, bilmediği insanlara burs veren kişiler de anne, babadır.
Yetimhaneden evlat edinen ve o çocuk için maddi, manevi her şeyi yapan kişilerde anne, babadır..
Öğrencisini topluma kazandırmaya çalışan kişiler de anne, babadır..
Önemli olan can bağıdır..Sevgiliye Babalar Günü mesajı olarak ne atılabilir?

Hoş bir hediye olur bence 🖤🤍😊 Küçük bir notta olabilir böyle güzel bir hediyenin üzerinde, nottaki kağıda da şunları yazabilirsin..
"Geleceğin babasına, baba gibi adama benden küçük bir hediye. Çoğu erkekten daha çok babasın. Şimdi çocuğun olmasa da ilerde harika bir baba olacağını bildiğim için senin bu günün senin de günün olduğunu düşündüm..
Sen ilerde çocuklarına ağaç olacaksın, onların limanı olacaksın, onlara yuva vereceksin.. Sen bana sadece sevgili değil yerine göre baba da oldun, liman oldun, şefkatini esirgemedin. Onun için bende senin bu özel gününü kutlamak istedim Babalar günün kutlu olsun"
Bunu yazabilirsin..
Aranızdaki iletişimi bilmiyorum ama onu baba gibi gördüğüne göre senin hayatına çok şey katmış olmalı.. İnsana kimi zaman öz babası hissettiremiyor bu duyguları.. Bunları hissedebiliyorsan, ne güzel. Ne mutlu sanaAranızdaki iletişimi, yakınlığı, duygu selini bilemediğim için kendimce fikir vermek adına bir şeyler yazdım. En doğru cümleler senin cümlelerin olacak.. Onun babalar gününü kutlamak istediğine göre onu geleceğinde görmek istiyorsun, doğmamış çocuklarının babası olmasını istiyorsun ki böyle bir incelik yapacaksın, çok güzel.. Hayatta her şey gönlünüze göre olsun ve ömürlük mutluluklar diliyorum 🌷73 Yorumla- +1 yıl
eline sağlık kuzum, çok güzel mesaj örnekleri :)
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Çok teşekkür ederim ❤️🤍 🥰 🌼
- +1 yıl
Merhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde D&R Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Seni seviyorum. Senin bakışının düştüğü yeri de seviyorum. Gözlerini kısışını bazen kocaman açışını. Sesini hafif tonlamanı ya da hep yerinde kullanışını. Çiçeklerini seviyorum, senin pırıltılarınla hayata eren, gün ışığı gibi parlayan. Kedilerini seviyorum belki görmedim ama seviyorum işte. Senin sevginden nemalanan, içtenlikle sevgini koyduğun her şeyi seviyorum. Ve düşünüyorum. Bir olsak bütün olsak, sonunda kavuşsak ve ben ikimizin parçası olan bu mutluluğu da severim. Hem de her şeyden çok. Ama gözümde kıymetin biraz daha artar, bana bu mutluluğu tattırdığın için. Seni seviyorum sevgilim, hayallerimin kahramanı ve geleceğin dünyalar tatlısı babası. İyi ki hayatımdasın, bana çok iyi geliyorsun...
40 Yorumla
+1 yılgeçen yıl babalar gününde "bana bir masal anlat baba" şarkısının sözlerini birazcık bize uygun değiştirerek gitarla söyleyip kendisine mail atmıştım :) hem mail kutusunu sık kontrol eden biri değildir, birkaç gün sonra bulunca bayağı değişik ve mutlu hissettiğini söylemişti. sizin aranızda özel bir çocuk ismi vardır ya da çocuğunuz olsa şöyle olurdu falan diye düşünmüşsünüzdür yani size özel bir şekilde ona aktar bunu.
ya da de ki. "hayat ne gösterir bilemem. ama kimin babası olursan ol güzel bir baba olacağından hiç şüphem yok. umarım benim çocuğumun babası olma fırsatın olur, umarım o kadar şanslı oluruz. seni seviyorum bitanem"60 Yorumla
+1 yılKutlarsınız-kutlamazsınız sizin bileceğiniz bir durumdur.
Detayda belirttiklerinizden yola çıkarak bir paragraf oluşturdum;
"Geleceğin ideal babası olacağına inandığım adam...
Gelecekte nasipse çocuğumuz olunca ona olacak duygu ve davranışlarını bana ve ilişkimize gösterdiğin hassasiyetten az da olsa hissedebiliyorum.
Gerek çocuğumuz olsun gerekse olmadığında başka çocuklara göstereceğin hassasiyet olsun senin bu konuda da ne kadar doğru şekilde ilerleyeceğine canı gönülden inanıyorum ve seninle olmaktan mutluluk duyuyorum.
Geleceğin baba adayı, babalar günün kutlu olsun..."
Olabilir herhalde...60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanmak başarmanın yarısıdır sevgilim.
Çocuklarımız ileride bu başarını görecekler buna inanıyorum.
Onları koruyup kollayacağını ve sıkı sıkı sevgiyle sarmalayacağını biliyorum.
Sen de bilmelisin dünyanın en iyi babası olmasan da , çocuklarımızın en iyi babası olacağını bilmelisin.
30 Yorumla
+1 yılYani bunu Çeşme sana herhangi bir mesajı şekli söyleyemem Bence böyle Babalar Günü olsun anneler günü olsun Sevgililer Günü olsun her ne günü olursa olsun Aslında ben börek günleri de karşıyım sonuçta annemiz babamız sevgiliniz veya eşiniz dostunuz Her neyse bizim her zaman yanımızdadır böyle bir şey günü bile olmaz yani Sen böyle durumlarda içinden ne geliyorsa onu yazman lazım şimdi ben sana burada bir şey söylemem ama sen onu yazarsan kendi cümlelerin olmaz Kendi Cümlelerini seçerek yazarsan daha mantıklı olur En azından içinden gelir 😊😊
00 Yorumla
+1 yılDuygusal ve güzel bir düşünce ama yapmamanı tavsiye ederim. Her şey zamanı gelince güzel ileride birlikte yuva kurmayı düşündüğün kişi ise zamanı gelince yaparsın. Ama şimdilik şöyle birşey diyebilirsin. Babalar günü geldi ve o kadar harika bir insansın ki mükemmel bir baba olacağına inandığım için seninde babalar günün olduğunu var sayıp kutlamak istemedim düşüncesi bile güzeldi diyebilirsin. Emin ol kutlaman yerine bu daha mutlu eder. Yani en azından benim için geçerli olan şey bu.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
267
Cevap
283Cevap
- Aile & Toplum konusunda 43,2b cevap paylaştı.
+1 yılİleriye dönük olmasa bile kutlamak gerekir gadası. Çünkü onun ailesi senin de ailen sayılır.
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Düşünceniz güzel ancak adı üstünde 'sevgili' fazla da abartmamak gerekiyor. Yani normal hediyeler ile üzerine de bir not ya da mesaj ile dengeleyebilirsiniz. Zaten 20 Haziranda babalar günü sanırım. Seçebileceğiniz birçok hediye var birkaç tanesine göz atalım. Gösterdiğim ürünler çiçeksepeti'nden olacak siz de inceleyebilirsiniz. <3 Çiçek Sepeti- Babalar Günü!Sevgiliye Babalar Günü'nde ne hediye alınabilir?

Bu tarz kuplar çok güzel oluyor bence. Üstelik ad soyad ve not yazabiliyorsunuz. Sitede birçok çeşidi mevcut. Abartılı olmayacak bir hediye olabilir bence. Kendiniz tasarlayabiliyorsunuz da harika bir imkan kanımca. Ön ve arka tarafına baskı yapılıyormuş. Yüksekliği 9,5 cm, çapı ise 8,5 cm. Buradan inceleyebilirsiniz.

Bu şekilde setli olanda var ve bence bu şekilde çok şıklar. Her birinin tasarımı oldukça güzel. İçerisinde; kupası, defteri, kalemi, cüzdanı ve kravat var. Hepsi kişiye özel tasarlanabiliyor yani özgün tasarımlar yapma imkanınız da var.

Yine aynı ürünün içerisindeki ekler bunlar. Tek tek görmenizi istedim. Bu şekilde çeşitleri bol olmasına rağmen bence fiyatı oldukça uygun. Eğer çoklu hediye istiyorsanız bunları tercih edebilirsiniz. Görseldeki ürünler

İndirimli bir daha! Bu da aynı aslında diğer ürün gibi çoklu bir ürün ama içerisindekiler farklı. Zaten çiçeksepetinde bundan daha birçok çeşitli ürünler de var. Burada kupa, termos, press ve defter bulunuyor. Kahve aşığı bir sevgiliniz varsa bu hediye onu çok mutlu edecektir. İçerisindeki her ürün ile oldukça güzel görünüyor. Yine bu ürünlerde de özel tasarımlar mevcut. İçerisinde güzel bir not ile kutlanabilecek tarzdan. :) Görseldeki ürün

Eğer sevgiliniz bu tarz takıları beğeniyorsa kesinlikle almanız gereken bir ürün. Saati, çakmağı, bilekliği, tespihi ile çok şık görünüyor. Özellikle çakmak tasarımı beni benden aldı. :D Saati de gayet hoş ve siyah severler için mükemmel bir kutu bu ürün. Yine indirimde ve fiyatı aşırı ucuz. Görseldeki ürün

Sevgiliniz eğer çikolata yemekten hoşlanıyorsa doğru adres bu hediyedir. Kendiniz kelimeleri ve resimleri tasarlayabiliyorsunuz bu mükemmel bir seçenek. Kutu içerisinde üç büyük çikolata var ve bu hediye de olukça hoş bir hediye. Görseldeki ürün
Bunların dışında daha birçok hediye daha alabilirsiniz ihtiyaçlarına göre. Örneğin;- Kulaklık,
- Takım elbise,
- Herhangi bir oyun,
- Teknolojik alet,
- Çeşitli pastalar,
- Abur cubur ile dolu kutular.. vs.
Özellikle son maddedeki ürün şu sıralar çok popüler bir ürün. Böyle şeyler seviyorsa alabilirsiniz. Diğer maddedeki ürünler ise genel olarak erkeklerin ihtiyaçları doğrultusundaki ürünler. Bir gamer ise oyun bilgisayarı, araçları ya da bir oyun alabilirsiniz. Kulaklıklar da onların vazgeçilmezidir. Keyifli alışveriler!
80 YorumlaSelam :)
Hediye fikrin çok şirin duruyor ama bana sorarsan onu mutlu edecek daha farklı hediyeler alabilirsin. Daha çok ona hitap eden ve kalbini yerinden oynatacak hediyeler çok güzel olabilir.
Hediye konusunda sana bomba önerilerim olacak. Görüşümü sonuna kadar okuduğun taktirde eminim ki onu mutlu edecek hediyeyi bu öneriler arasından bulacaksın. Neyse fazla uzatmadan hediye önerilerime geçelim :)
Sevgiliye Babalar Günü'nde ne hediye alınabilir?

Hediye alırken dikkat etmemiz gereken bazı durumlar bulunuyor. Öncelikle dikkat etmen gereken durumlardan bahsedeyim ve fikirlerime yavaş yavaş geçeyim.
Hediye alırken dikkat edilmesi gerekenler;- Manevi değeri yüksek olan bir hediye seçmek.
- Kaliteli ve sağlam bir ürün almak.
- Alışılmışın dışına çıkmak ve ilk akla gelenlerden uzak durmak.
- Kişinin ihtiyaçları doğrultusunda seçim yapmak.
- Sürekli seni hatırlatacak bir hediye seçimi yapmak.
Dikkat etmen gerekenleri anlattığımıza göre şimdi de hediye önerilerime geçelim.👻
Tıraş Seti

Bu hediye hem gündelik hayatta çok işine yarayabilecek hem de her kullandığında sana defalarca teşekkür edeceği bir hediye olabilir. Biz erkeklerin sakal ve istenmeyen tüy problemleri bazen can sıkıcı durumlar doğurabiliyor. Böyle bir hediye almak sevgilini bu zor durumlardan kurtaracak ve onu mutlu edecektir.
Sana Dearling Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Traş Tıraş Makinesi Rf öneriyorum. Kullanım süresi 80 dakika olup 6 saat içerisinde tamamen şarj oluyor. Üstelik bununla da kalmıyor, ıslak ve kuru bölgelerde üstün performans sergiliyor. Senin için aşağıya ufak bir link bırakıyorum, oradan ulaşabilirsin.Duvar posteri

Sevgilinin ilgi alanlarına göre fantastik ya da nostalji olacak bir duvar posteri onu çok mutlu edecektir. Alışılmışın dışında bir hediye olduğu için şaşıracak ama mutlu olacaktır. Bu hediye seçimini yaparken sevgilinin zevklerini ne kadar göz önünde bulundurursan o kadar başarılı olacaksındır.
Sana öneri olarak ve kafanda fikir oluşması adına aşağıya hoşuma giden bir poster linkini bırakıyorum. Belli mi olur belki de sevgilinin seveceği poster tipi budur :)
Fotoğraftaki ürünAraba bakım seti

Her erkekte illaki bir araba sevdası azda olsa vardır. Bu yüzden sevgilinin arabası varsa onun hayatını kolaylaştıracak ve mutlu edecek bir hediye tipi diyebilirim. Erkeğin bir diğer sevgilisi de arabası diyebiliriz, kıskanma ha senin yerin ayrıdır onun gözünde :)
Araba bakım seti önerisi olarak, Comrade 4'lü Ultra Oto Bakım Seti'ni öneriyorum. İçerisinde bir aracın ihtiyacı olan her şey mevcut.
Fotoğraftaki ürünÖzel Çift Kombinleri

Bazen sevdiğin insan aynı şeyleri yapmanın da yanı sıra aynı kıyafetleri giymek isteyebilir. Bu denli bir hediye sevdiğin adamı çok mutlu edecek ve dışarı çıktığınızda şıklığınıza şıklık katacaktır.
Bu hediyeyi alırken tamamen sevgilinin ve kendi zevklerini göz önünde bulundurmalısın. Giyim tarzınıza ve zevkinize uygun çift kıyafetlerini eminim bulacaksındır.
Fotoğraftaki ürünMüzik kutusu

Ah bu hediye muhteşemm... Nostalji tadında bir müzik kutusuna sanırım hiçbir insan hayır diyemez. Böyle bir hediyeye sevgilin bayılacak ve hediyeye her baktığında gözleri dolacaktır.
Benim önerim, antika tarzı müzik kutularına yoğunlaşman olacaktır. Yeni üretilmiş bir müzik kutusuna oranla kat ve kat güzel bir hediyedir.
Fotoğraftaki ürün
Bu hediyeler dışında sevgilinin hoşuna gidebilecek ufak hediye örnekleri;- Baskılı kupa bardak
- Zippo çakmak
- Kalem, cüzdan vs. barındıran aksesuar seti
- Kaliteli bir ceket
- Çeşitli konsol ya da bilgisayar oyunları
- Masa oyunları
- Teknolojik cihazlar
- Çeşitli giyim ürünleri
- Kendi ellerinle ördüğün atkı, şapka vs.
Bu hediyelerden hangisini alırsan al sevgilinin gözlerinde bir ışıltı göreceksin. Bunun her ne kadar hediyede payı olsa da bu günü özel kılan kişiyi düşünüp özel hissettirmektir. Sevgilini iyi düşün ve onu en mutlu edecek hediyeyi ona hediye et.
Unutma ne kadar iyi nokta atışı yaparsan sevgilinin gözlerindeki ışıltı o kadar artacaktır!🤗34 Yorumla- +1 yıl
Merhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde D&R Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻 - +1 yıl
@KızlarSoruyor Çok teşekkür ederim hemen geçiyorum :)
Babalar Günü İçin En İyi Hediye Önerileri!
Merhabalar tatlım.
Babalar gününün yaklaşması üzerine sevgilinide düşünüp onu mutlu etmek adına hediye almak istemen çok naof ve güzel bir jest olacak. Eminimki onu düşünmen onuda mutlu edecektir. Umarım ki yaşayacak ve görecek daha nice güzel zamanlarınız olur inşallah.
Gelelim babalar günü için sevgiline alacağın hediye seçeneklerine. Hadi bakalım göz gezdirelim.1. Kişisel Bakım Seti!

Kişisel bakım seti gündelik hayatta hijyen ve bakımına dikkat eden her erkeğin ihtiyacı olabilecek en temel ihtiyaç ürünüdür. Kesinlikle bu tip bir hediyeye kimsenin hayır diyemeyeceğine eminim.
İçerisinde yer alan ürünlere göz atmaya ne dersin?1. Günlük Yüz Bakım Kremi!

Günlük bakım kremi cildin ihtiyacı olan günlük nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Cilt tipine uygun bir seçim yapılmalıdır. Cildi besler, cilde parlaklık ve canlılık katar. Cilde gereken nemi sağlar. Cildin kuruliğunu, kızarıklığını ve pul pul dökülmesini alarak cildin yağ oranını dengeler. Cilde pürüzsüzlük ve ipeksilik katar. Günlük bakim rutini için kullanımı uygundur. Her yerden tedarik edebilirsiniz.
2. Men Creme El Ve Vücut Kremi!

El, yüz ve vücudumuza sürebileceğimiz bir kremdir. Vücudun kaybetmiş olduğu nemi sağlar. Cildin kuruluğunu alır. Günde 2 kez sabah ve akşam olmak kaydı ile sürebiliriz. Vücuttaki matlığa son vererek daha parlak ve daha pürüzsüz bir tene sahip olmamımızı sağlar. İpeksi ve yumusak bir formu vardır. Ve mis gibi kokar.
3. Nivea Man Deep Dimension Vücut Temizleme Jeli!

Erkeklerin duşta vazgeçilmez kokusu haline gelen bir vücut temizleme jelidir. Erkeksi ve ferahlatan mentollü bir kokuya sahiptir. Deri üzerindeki ve altındaki gözenekleri derinlemesine açarak temizler ve ferahlatır. Cilde canlılık ve parlaklık katarak müthiş bir temizliğe imza atar.
4. Nivea Man Fresh Active Deodorant!

48 saate kadar kalıcılık sağlayan bir kokuya sahiptir. Mentollü ve nefes kesen, aromatik ve içerisinde nane özleri barındıran egzotik bir kokudur. Derinlemesine ferahlatan kokusu ile akılları baştan alır.
Size tavsiye edebileceğim hediye kişisel bakım seti olacaktır.
Şimdiden tüm baba ve baba adayı olan bütün herkesin babalar günü kutlu olsun.
🌼🙃❤🙏54 Yorumla- +1 yıl
Bebeğüm bayıldımmmmmm <3
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Yiaahhh yerim❤🙏🌼🙃
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Öncelikle sevgiliye Babalar Günü'nde hediye almak artık olağan bir durum. Eğer gerçekten ileride eşin olabilme potansiyeli taşıyorsa veya buna yönelik olarak bir planınız varsa hediye fikri gerçekten karşı tarafı mutlu edecektir. O yüzden de sana birkaç öneri yapmak istiyorum bu konuda.Sevgiliye bebek ayakkabısı almak abes mi kaçar?

Aslında bebek ayakkabısını hamile kaldığın zaman eşine sürpriz olsun diye önüne koyup bunun haberini verirsen daha hoş olacaktır. Şu an sevgiliyken bebek ayakkabısı almak biraz abes kaçabilir. Fakat gelecekteki çocuklarımın babası mesajı da içerdiğinden tercihe bağlı bir durum olabilir, yine de pek tavsiye etmem. O yüzden daha kişisel ve onu özel hissettirecek hediyelere bakman daha doğru olacaktır.
Sevgiliye Babalar Günü İçin Hediye Alma Fikirleri:
1. Kişiselleştirilmiş kol saati

Her ne kadar klasik bir hediye olarak görünse de kişiselleştirildiği vakit anlamlı bir hediyeye dönüştürülebilir. Bunun için kol saatine ikinizin resmini, anlamlı bir sözü, seni ona hatırlatacak herhangi bir figürü ekleyerek kişisel bir hediye haline getirebilirsin.
2. Resimli 3D lamba

Uyuyacağı vakit hemen yanı başında olan 3D lamba seni hatırlamasına neden olacaktır. 3D lambayı istediğin şekilde kişiselleştirmek senin tercihine bağlı kalacaktır. Bir yol, bir fotoğraf, bir söz, bir figüt vs. Ekleyebilirsin. Bu da sevgilinin mutlu olmasına neden olacaktır.
3. Polaroid ahşap tablo

Bir ömür saklayabileceği bir hediye vermek istiyorsan kesinlikle bu çok iyi bir fikir olabilir. Sevgilinle ikinizin fotoğrafını ahşap tablo olarak hazırlayıp ona hediye edebilirsin. Birkaç söz ekleyip ayrıca da kişisel bir hediyeye dönüştürebilirsin. İster çerçeve halinde, istersen de duvara asabileceği bir tablo olarak vermek tamamen sana kalmış.
4. Teraryum

Cam bir fanus alıp içini kendin hazırlayabilirsin. İstediğin figürlerle kendin hazırlarsan hem çok özel bir hediye olacaktır hem de kendin yaptığın için sevgilin daha çok mutlu olacaktır. Bunda hayal gücü tamamen sınırsız olduğundan ortaya çok güzel bir hediye çıkacaktır.
5. Mesajlı çubuk kolye

Sevgilin eğer kolye takmayı seven biriyse, çok anlamlı bir mesaj içeren kolye hediye edebilirsin. Hem abartısız hem de sade bir hediye olacağından onu mutlu edecektir. Kolyeye ne yazacağın tamamen sana kalmış olup, birlikte olma tarihinizi de küçük bir detayına ekleyebilirsin.
6. Kalpli patlayan kutu

Sevgilinle olan fotoğraflarını sürpriz bir kutu içinde hediye edebilirsin. Sevgilin kutuyu her açtığında bütün fotoğraflarınız sürpriz bir şekilde ortaya çıkacağından, sevgilinin mutlu olmasına neden olacaktır.
Sevgiline hediye alma fikirlerini oldukça özenle seçmeye çalıştım. Umarım yararlı olmuştur. Hoşça kal.😇54 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🤍
- +1 yıl
amanın bu nasıl bi görüş böyle 😍 eline sağlık kuşum
- +1 yıl
😘😘
- Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler🌙
Bas başa ve sakin bir yerde buluşabilirsiniz. Hem romantik hem huzur dolu olur. Görseldeki gibi bir sahil olabilir. Hem yaz mevsiminde olduğumuz için serin olur. Beraber gün batımınıda izleyebilirsiniz romantik anlar geçirirsiniz.
Öncelikle kendi ellerinle yemek ve tatlı yapabilirsin. Erkekler sever böyle ufakta olsa düşünceli hareketleri. Sevdiği yemek ve tatlıdan ikinize hazırlayabilirsin.

Babalar Günü'nde Sevgiliye Alınabilecek Hediye Önerilerim Neler?
1- Kıyafet
a- Tişört
Tişört her zaman kurtarıcı hediyedir. Sevdiği renkte ve tarzda bir tane alabilirsin. Görseldeki gibi düz ve salas modeller neredeyse her erkeğe yakışıyor. Sende bunun gibi alabilirsin.

b- Keten Ayakkabı
Keten ayakkabı hem şıklığı hem rahatlığı hemde ayağı serin tutması ile yaz denilince akla ilk gelen ayakkabı çeşitidir. Sende yine sevdiği renkte bir tane alabilirsin. Çok beğeneceğinden eminim.

2- Aksesuar
a- Kolye
b- Yüzük
Erkeklere ahşap tarzda boncuklu kolyeleri ve büyük yüzükleri çok yakıştırıyorum. Tabi ki bu sevgilinin tarzına da bağlı ama sende görseldeki beyde olduğu gibi bir kolye veya yüzük alabilirsin.

3- Bakım Ürünleri
a- Saç bakım seti
b- Cilt bakım seti
Bazı erkekler gerçekten bakımına çok düşkün oluyor. Sevgilinde böyle biriyse fazlasıyla mutlu olacaktır. Ayrıca bakımına düşkün biri değilse de tam aksine senin sayende ürünleri kullanacak ve daha bakımlı biri olacaktır belki. Her türlü olumlu bir hediye yani.
Saçları uzun veya zor ise bakımı, içinde tarakta olan bir saç bakım seti alabilirsin.
4- Minyatür eşyalar
a- Hayalini kurduğu bir şeyin minyatürü
Onun hep hayalini kurduğu, istediği, arzuladığı veya tutkunu olduğu bir şey varsa onun bir minyatürünü alabilirsin. Denizi seviyorsa bir gemi, formula seviyorsa o arabaların küçüğünü. Tercih sevgilinin hayaline veya tutkusuna seninde seçimine kalmış tamamen.
b- Tanıştığınız yeri simgeleyen bir süs eşyası
Bu biraz anlamsız gelebilir o yüzden açayım. Tanıştığınız yer bir kütüphane ise oradan bir kitap, bar ise bir kadeh, farklı bir şehir veya ülke ise magnet veya oranın simgesi olan bir minyatür. Yani birbirinize birbirinizi hatırlatacak ortak noktanız olan bir eşya.

5- Teknolojik aletler
a- Projeksiyon
Film izlemeyi sever biriyse; sıcak yaz günlerinde evinin balkonunda, terasında, damında veya odasında fark etmez bunu kurup keyifle filmini izleyebilir. Bazen birliktede izlersiniz tabi. Bunun gibi bir projeksiyonun fiyatı 1200 tl civarında.
b- Hoporlör
Şarkı dinlemeyi sever biriysede evinin salonuna veya odasına kurabileceği görseldeki gibi çok büyük olmayan bir çift hoporlör alabilirsin. Bunun fiyatı ise 1800 tl civarında yaklaşık olarak.

6- Odasına aksesuar
a- Masa üstü mini kitaplık
Kitaplık dedim ama elbet farklı şeylerde koyabileceği kullanışlı ve sık bir raf alabilirsin. Hem ufak olduğu için koyacak yer sıkıntısıda çekmez. Görüntü olarakta gayet şık.

b- Masa üstü lamba
Sevgilinin tarzı nasılsa ona uygun masa üstü lambası alabilirsin. Ahşapla uğraşmayı seviyorsa ahşap, modern biriyse metal, doğayı denizi seviyorsa gövdesi taş olanlardan. Seçim yine sevgilinin tarzına ve senin tercihine bağlı.
44 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim😘🌟
- +1 yıl
Çarpılacağım yaa aşırı iyi olmuş <3
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😍😘
Sevgiliye Babalar Günü İçin Alınacak Hediye Önerileri Neler?
Her yıl Haziran'ın üçüncü haftası, genellikle Pazar günü kutlanan bu önemli gün yaklaştığı zaman herkesi bir sevinç, çoşku, telaş ve heyecan sarıyor. Babalar Günü'ne son 3 gün kaldı haliyle birçok kişi hediye alma, hediye verme telaşına kapıldı. Baba ve baba adayları için çok önemli bir gün.
Ben genelde Babalar Günün'de hediye almıyorum kutlamıyoruz daha doğrusu sadece sözlü olarak kutluyorum. Gelelim sorunuza, Hediye alacaksınız iyi hoş ama baba ya da baba adayı olmakta olan birine almanız daha uygun olurdu.
Sevgilin daha baba olmadı o yüzden Babalar Günü'nü kutlamanız ve hediye almak istemeniz çok saçma geldi bana. Babanızın Babalar Günü'nü kutlasanız ve hediye alsanız daha iyi olurdu sanki. Hem babanız için hem de sevgiliniz için öneride bulunacağım. Yine de karar sizin tabii ki ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.
İnternet sitelerinin birçoğunda Babalar Günü indirimi çok önceden başlamış durumda. İndirim olduğu için durumu fırsata çevirmek gerek.Hediye Sepeti
İlk olarak Babalar Gününe Özel Hediye Sepeti ile başlayalım. İçinde her şey bulunmakta.

İçindekiler:
- 1 adet Babalar Günün Kutlu Olsun Yazılı Kupa Bardak
- 1 adet "Babam Hakkımda Sevdiğim Şeyler" adlı kitap
- 1 adet Kravat Mendil Seti
- 1 adet "Babam Benim En İyi Arkadaşım" yazılı Kare çikolata.
- 1 adet Sıhhatler olsun yazılı nakış işlemeli mini havlu
- 8 adet Babalar Gününe Özel Sargılı Çikolata
- 2 adet Erkek çorabı.
- 1 adet Beyaz Tül üzerine Turuncu Kurdele Yapılmış Sepet

Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfüm
Odunsu koku, nane yaprağı ve İtalyan limon kabuğu içeren Erkeklerin vazgeçilmezi bir parfüm.

İsim Yazılı Retro Tasarımlı Texas 2li Viski Kadeh Seti
Babanızın veya sevgilinizin isminin olduğu viski kadeh seti. Hediyeyi alan kişi viskisini yudumladığında aklına her zaman siz geleceksiniz.

Saat Ve Bileklik
Alacağınız kişi saat ve bilekliğe karşı zaafı olan birisiyse bu kombini kaçırmamalısınız.

Harf Temalı Çift Kupaları
Sevgiliniz ve sizin isminizin baş harfinin olduğu bir kupa ile kahvenizi yudumladığınızı düşünsenize.

Kişiye Özel Cüzdan, Tesbih, Çakmak, Anahtarlık, Kalem Ve Kemer Seti
Sevgilinize veya babanıza yakışacak 5'li bir set.

Kişiye Özel Gümüş Harfli Kol Düğmesi
Şık bir gömleğe yakışacak gümüş harfli kol düğmesi.

Gömlek
Kol düğmesi olursa gömlekte olur tabii ki.
45 Yorumla- +1 yıl
woow gayet iyiyiz bu sefer :D
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgiliye Babalar Günü İçin Ne Hediye Alınabilir?
Sevgilisiniz ve her ikinizde ileride kız bebek istiyorsunuz. Ne güzel bir duygu bu. TSM da babalar günü geliyor. Güzel bir jest tapma fırsatı ayağınıza kadar gelmiş. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz.
Henüz bebeğiniz yok sma çok istiyorsunuz bunun için arzulusunuz. Bu çok heyecan verici bir uçuk duygu. Bu güzel duyguya ortak olduğunuzu sevgilinize en derinden hissettirmek için bulunmaz bir fırsat babalar günü.
Bu anlamlı günde ona bir sürpriz yapın, emin olun sevgiliniz çok etkilenecek, heyecanlanacak ve sizi sımsıkı kucaklayıp öpücüklere boğarak mutlu etmek için her şeyi yapmak isteyecektir.
İşte sana önerilerim:1- Kişiye Özel Baskılı Yastık
Sevgilinize özel, kızınızdan babasına ilk babalar günü hediyesi için, acele sipariş verip hemen teslim alabileceğiniz pratik ve kullanışlı bir yastık. Sevgiliniz çok sevecek. Üstelik sağlıklı.

İlk hediye unutulmaz 🌺 * %100 sağlıklı, kumaşla bütünleşen canlı ve çıkmayan süblime baskı.
* 40X40 cm ölçüsünde kare yastık, yastık içi dolu kullanıma hazır olarak gelmektedir.
* Özel dokulu kaliteli sağlıklı kumaştan ve çamaşır makinasında yıkanabilir.
Babalar Günü için özenle hediye paketi yapılarak gönderilmektedir.
Babalar günü yastığı2- Baba ve kızına özel takım

Baba adayı ve kişiye özel takım♥️ Baba kız yumruk tokuşturan resimli baba adayı sevgiliye özel siyah tişört ve sevgili kızına özel üzerinde aynı resim olan minicik %100 pamuklu beyaz bady.
Baba kız özel tişört takım3- Yılın Babası, Kişisel Dergi Kapağı
Sevgilinizi babalığa teşvik için güzel bir hediye. Onu güldürecek, eğlendirecek ve duygulandıracak. Gerçek bir dergi kapağı bu, hem de çerçeveli. O da çok beğenecek.
Çok pahalı da değil, ama çok manalı.
İşte linki, tıklayın sipariş verin hemen:
Yılın babası manşetli, kişiye özel dergi kapağı35 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık :)
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Çok teşekkür ediyorum efendim. Beğenmeniz beni mutlu etti. 😎
- +1 yıl
ben teşekkür ederim ne demek :)
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Hocam hep sizin sayenizde güzel görüş yazıyorum, siz bana moral veriyorsunuz🌸🌺
+1 yılSevgiliye Babalar Günü'nde Ne Hediye Alınabilir?
Merhabalar.
Cidden çok ince bir düşünce olmuş bu. Baya bir duygulanabilir sevgilin. Çünkü kız çocuğunu çok istediğini söylemişsin ve daha baba olmadan bile babalar gününde hediye alması onu farklı duygular içerisine itecektir.
Kız bebek ayakkabısı alman güzel bir fikir aslında. Her baktığında o hediyeye aklına hemen sen ve ileride çocuğunuz olacağı gelecektir. Ayakabbı farklı ve güzel bir fikir olmuş. Siz bu kadar çok istiyorsanız çocuğu eminim ki detaylarına kadar konuşmuşsunuzdur. Yani kız olsa bebeğin isminede karar vermişsinizdir. Ben güzel bir ekleme yapacağım. Bu da sevgilinin daha çok hoşuna gidecek ve şaşıracaktır. Peki nasıl bir farklı hoşuna gideceği ayakkabı alabilirsin diye düşündüm ve bunu buldum hemen.
İsim Yazılı Kız Çocuk Ayakkabı

Ay bunu görünce çok bayıldım yani tek kelimeyle. İleride bir kızım olursa neden bende yaptırmayayım kesin yaptırırım dedim. Çok hoş ve şık duruyor. Sen sevgilinle birlikte ileride olacak çocuğunuz için seçtiğiniz isimle yaptırabilirsin. Böyle ayakkabılar özel yapım ve siparişle oluyor. Fazlada pahalı değil yani. 60-70 tl civarı fiyatı varmış. Hem kaliteli hemde çok özenle seçilmiş bir hediye olacaktır kesinlikle. Bunu alırsan gördüğü an çok şaşırabilir. İnan hiç bir erkek buna hayır diyemez. Eminim ki bu hediye seninde çok hoşuna gidecektir. İleride kızınız olursa onada giydirirsin. Bebeklerde şık duruyor böyle ayakkabılar. Ayakkabı alacaksan bunu dene bi derim.
Kız bebek elbisesi

İstersen bunu da alabilirsin. Hatta bütçen yetecekse ikisini aynı anda al derim. Bu onu fazlasıyla sevindirecek ve duygulandıracaktır. O minik ve tatlı elbiseyi görünce fazla sevinebilir. Çünkü o anda o elbiseyi ilerideki kızının üzerinde hayal edecektir. Bunu kim etmez ki zaten. Elbiseyi gözü gibi saklayacağından eminim. Çünkü bebekleri gerçekten isteyen birisi bunu yapacaktır. Tatlı bir elbise seçebilirsin. Yeni doğulmuş bebek içinde olabilir 1 yaşında kız içinde olabilir. Seçim senindir tabikide. Bence daha minik bir elbise alabilirsin. En iyisi budur. İstersen hatta özel yapım olarak üzerine babasının prensesi falan yazdırabilirsin. Bu çünkü sevgiline tamamen ait bir hediye olduğunu gösterecektir. İleride onu kızına giydirmek için can atacaktır kesinlikle.
Şirin bir bandana alabilirsin

Küçük bir hediye olacaktır bu. Fakat manevi büyüklüğü kelimelere sığmayacaktır bence. Buda onun beğeneceği hediyelerden olur. Belki ilk gördüğünde garipseyebilir. Fakat ona ileride minik bir kızımız olursa eğer bunu ona takabilirsin dersin. O an kim gülümsemez ki. Bunlar ince düşünülmüş bir hediyeler. Senin gerçek anne olabileceğinin kanıtı olur. Çünkü gerçekten onun kızının babası olabileceğine ve anneliği ne kadar istediğini kanıtlarsın. Bunu kendiside anlayacaktır elbette. Bu durum fazlasıyla hoşuna gidecektir. Ben kocaman bandanadan yana değilim. Minik yeni doğulmuş bebekler için olan bandanalardan alabilirsin. Pembe veya kırmızı tonlarında olabilir. Pembe daha iyidir bana göre. Kız çocuğuna en yakışan renklerden birisidir küçükken. Tabi seçim sana kalmış en iyisini sen bilirsin. İstediğin renkte istediğin tarzda bir broş veya bandanada alabilirsin. Broşta olabilir yani. Minik ama tatlı bir hediye olur oda. Bandana veya broş almak sana kalmış bir seçimdir. Ben olsam ikisinide aynı anda alırım. Yani bandanayı bi tek almak istemem. Yanında broşta olsa güzel gözükür. Zaten ikiside çok ucuz bir fiyatta ve bütçene uygun şahane bir hediye olur.
İsim yazılı bileklik

İlerideki kızınıza seçtiğiniz isimle bir bileklik yaptırabilirsin veya satın alabilirsin. Kolay ve bilinen bir isimse eminim ki sen daha sipariş etmeden mağazalarda bulabilirsin. Bunun gümüşü ve altını vardır. Altın alman biraz fazlaya kaçabilir şimdiden. Onu daha doğduktan sonra yaptırıp alabilirsin bence. şu an için gümüş bir bileklik alabilirsin. Buda eminim ki çok hoşuna gidecektir. Zarif ve şık bir hediyedir. Bu hediyeyi sende ve oda çok sevecektir bence. Kim sevmez ki yani. İlerideki kızına onun ismiyle olan bir bilekliği almak.. Senin bu konuyu fazla önemsediğini eminim ki anlayacaktır. Zaten fazla önemsediğin göz önünde. Ayakkabıyı bile düşünmen ne kadar istediğinin ve önemsediğinin kanıtıdır. Bu bileklikler bebeklerde güzel duruyor. Minik bileklerine onu taktığınınızı düşünürsünüz ikinizde. Bu sizi birlikte duygulandırır zaten. :)
Kız bebek için albüm

Ben görünce bu hediyeyi çok güzel buldum diyebilirim. Gerçekten tek kelimeyle harika! Buda ince düşünülmüş ve tatlı bir hediye olacaktır. Kızınızın 12 aylığına kadar olan fotoğraflarını eklersiniz içine. Bunu sevgilinde çok beğenecektir. Bunun onda kalmasını ve fotoğrafları onun eklemesini istediğini söylersen yeterli olacaktır zaten. Kızının olmasını ve fotoğraflarını bu albüme eklemesini sabırsızlıkla ve dört gözle bekleyecektir. 50 tl veya 40 tl gibi bir fiyatı vardır. Daha ucuz fiyatta bile bulabilirsin hatta. Sanal marketlerdede şu an var. İstediğin yerden uygun bir fiyata bulabilirsin.
Kız bebeklere özel çerçeve

Yanındaki peluş oyuncak ayıyla beraber çok şirin bir hediye. 70 tl gibi bir fiyatı vardır. Buda albüme benzer bir hediye fakat farklılığı çok. Albümü açıp fotoğrafları görürsün ama çerçeve hep göz önünde olacaktır. İleride evlenince evinize güzel bir dekor eşyası olur. Kızınızın fotoğraflarıyla odası veya herhangi bir yer süslenir. Her baktıkça yıllar geçsede yinede duygulanırsınız. Şahsen bunu bende sevdim ve ileride kızım olunca kesinlikle yaptıracağım. İnan ona alacağın herhangi erkekler için özel bir hediye değilde bunlar daha çok hoşuna gidecektir. Zaten sende bunu düşünmüşsün ve karar vermişsin ayakkabıyı bir fikir olarak öne sürerek. Ayakkabıdan ziyade bu hediyelerden seçebilirsin. Hangisini alırsan al emin ol çok duygulanacaktır bu hediyelerden seçsen. O an daha çok can atacaktır çocuk sahibi olmaya ve sorumluluk üstlenmeye. :)
Bunu hangi erkeğe hediye etsen zaten böyle olur. Tabi bebek isteyen ve bu konuda hassas birini fazla duygulanmaktan, mutluluktan ağlatabilirde. Şahsen beni ağlatır. Çoğu insanıda öyle. Umarım bu hediyelerden seçersin ve doğru kararı verirsin. Babalar gününede baya az kalmış. 20 haziran babalar günüymüş sizde. O zamana kadar kararını verirsin ve en iyisini bulursun. Önerdiğim hediyeler hepsi ucuz ve ince, zarif hediyeler.37 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne tatlı öneriler sunmuşsun ya, çocuk istiyorum şu an fjjf
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri en kısa zamanda olsun kuzum...
- +1 yıl
+1 yılBabalar Gününde Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?
Öncelikle merhaba değerli KizlarSoruyor üyesi, sorunu dikkatli bir şekilde okudum ve şimdi sana senin ihtiyacın olan tavsiyeleri vermek için buradayım. Klişeleşmiş baba günü hediyelerinden uzak durmak istediğin için sana özel bir liste oluşturmaya çalıştım, umarım beğenirsin...
Not: Öncelikle bahsettiğiniz kız ayakkabısının da oldukça klişeleşmiş bir hediye tarzı olduğunu belirtmek istedim. Hamile kadınlar bu sürprizi sık sık eşlerine yapmaktadırlar. Bu yüzden eğer klişeleşmiş hediyelerden uzak durmak istiyorsanız bu seçeneği en başta elemeniz gerekmekte.
1- Karikatür
- Elimizdeki yaratıcı ve özgün fikirlerden biri karikatür.
- İnternette birçok sitede freelancer'lar bulunmakta
- Freelance hizmeti seçerek erkek arkadaşının, senin ve gelecekteki kızınızın bir karikatürünü çizdirebilirsiniz.
- Bu durum erkeğin sana ve gelecekteki kızınıza daha çok bağlanmasını ve heves etmesini sağlayacaktır.

Örnek Resim 1 2- İsme Özel Oscar Ödülü
- İlki kadar özgün bir seçim olmasa da gönül rahatlığı ile seçebileceğiniz bir seçenek bu da.
- Pek çok sitede ve toplu ürün satıcılarında bu tarz isme özel ödüller satılmaktadır.
- Bu fırsatı değerlendirip, bir tane alabilir ve üzerine ''Geleceğin en iyi babası'' tarzı şeyler yazıp erkeğinizin göğsünü kabartabilirsiniz. Nereden baksan kral hareket.

Örnek Resim 2 3- İsme Özel Çikolata
- Çiçeksepeti gibi sitelerde bu tarz ürünler satılmakta
- Her çikolata parçasının üstünde farklı harfler bulunmakla birlikte bir tam haline geldiğinde kelimeleri oluşturmaktadırlar.
- Aldığınız özel çikolataya adınızı sevgilinizin adını ve ismini belirlediyseniz gelecekteki kızınızın adını yerleştirebilirsiniz.
- Bu sayede çikolataları sevgiliniz ile birlikte yerken, çikolatanın verdiği haz ile sevgiliniz kız sahibi olma fikrini daha çok benimser ve bu durum aklına kazınabilir.

Örnek Resim 3 Jüriye Özel Not: Yüklenen resimler internetten alınmış olup, telif hakları herhangi bir şekilde kontrol edilmemiştir. Bilginize...
https://www.youtube.com/embed/oFf64Be17BoYukarıda paylaşmış olduğum video da size yardımcı olabilir.Özgün fikirler bulmak düşündüğümden daha da zor oldu cidden, ben de gömlek/saat gibi klasik hediyeler önerebilirdim fakat özel olarak yardımcı olmak istedim. Umarım verdiğim tavsiyeler işinize yarar, iyi günler...
31 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem öneriler olmuş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabalar Günü'nde sevgiliye de hediye alınabilir. Özellikle ileride evlilik ve çocuk düşünülen bir ilişkide bu detay çok hoş görünür. Parfüm, saat, cüzdan, tıraş makinesi, nostaljik hediyeler, özel yapım çikolatalar... Klasik hediyeler dışında birkaç fikrim var.

Sevgiliye babalar günü hediye fikirleri Sevgiliye Babalar Günü Hediye Fikirleri
Özel mesajlı kupa

İleride çok iyi bir eş ve baba olacağını düşündüğünüz sevgilinize böyle bir kupa hediye edip mesajınızı verebilirsiniz. Söylediğiniz şeyler anı olarak somutlaştığında çok daha anlamlı olur, bunu unutmayın lütfen.
İsimli kahve fincanı

Kahve fincanı klasik gelebilir, ama isminin baş harfi ya da ismi yazılı, hoş figürlü fincanlar kesinlikle çok şık duruyor. Bu da hediye olarak düşünülebilir.
Müjdeli hediye paketi

Eğer bebek müjdesi varsa Babalar Günü beklenebilir. O gün için bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünü de içeren küçük bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz. İçeriği kendinize göre düzenleyin. Hayatının unutulmaz anlarından biri olacaktır.
Süper baba kol düğmeleri

Her baba, evladının süper kahramanıdır. Bu yüzden isminin baş harfi yazılı süper baba detaylı kol düğmeleri de çok hoş olabilir. Belki günlük hayatta kullanamaz, ama zaten önemli olan hatıra olarak kalmasıdır.
Mutfak önlüğü kombini

Bu benim çok hoşuma giden bir tasarım. Birlikte mutfakta zaman geçirmeyi seviyorsanız sizin de çok hoşunuza gidecek. İleriki zamanlarda çocuğunuz ve eşinizle hep birlikte kullanabileceğiniz eğlenceli bir kombin.
40 Yorumla
+1 yılSevgiliye Babalar Günü İçin Hediye Ne Verilebilir?
Merhaba canım hediyeyi şöyle kutu halinde oluşturalım önce 😍

Daha sonra kutu kapağının içine notlar yapıştıralım. Güzel sözler söyle. Mümkünse babalık hayalleri de varsa yüreğine dokunabilecek güzel sözler de yazabilirsin.

Bu pakette amigurumi bebek olmazsa paket eksik kalır. Kız çocuğunu anımsatan ve yüzünde derin bir tebessüme sahip olacak bu örneği de paylaşmasam olmazdı.🤩
20 cm falan yapman yeterli. Yanina küçük kız ayakkabısı ekleyip altına çocuk adı yazabilirsin.
Mantıklı gelmediyse;
Küçük bir bebek kıyafeti ve yanina 1 çift çorap ve bebeği sembolleyen bir küre alabilirsin. Küreyi kullanırken baba olduğunu hayal ettiğini varsayıyorum.
Bir erkeğin hoşuna gidecek en güzel hediye ise;
Tuttuğu takımın formasını hem baba hem kız tarzında özel yaptırabilirsin. Çoğu tanıdık bunu yaptı emin ol diğer hediyelere göre daha cazip duruyor. Eğer bu sana uyumlu gelirse yanına da küçük fotokartlar ekler kalpli notlarla paket yaparsın.❤35 Yorumla- +1 yıl
Ne demek canimm❤
- +1 yıl
şahane olmuş kuzu <3
- +1 yıl
Teşekkür ederim canımmmm❤
- +1 yıl
<3 <3
+1 yılSevgiliye Babalar Günü'nde Alınacak Hediye Önerileri Neler?
Selamm, sevgiline Babalar Günü'nde pek hediye almana gerek yoktu aslında ama seçenek, sunayım bu arada bebek ayakkabısını alma saçma bulabilir 😄
1. Saat seti

Saat, kemer, cüzdan setini alabilirsin 3 alternatifi seven biri olabilir hoşuna gidebilir kullanabileceği hediyeleri almalısın en azından o günün bahanesi olur
2. Parfüm

Hoş kokuları seven sevgilin varsa bu parfümü öneririm hem hoşuna gider hemde onun eksikleri için en iyisi kendin bakıp eksiklerine ona göre de alabilirsin parfüm düşünürsen bundan alabilirsin :)
3. Kişisel bakım seti

En gerekli hediyelerden tarak eksiği olabilir vücut parfümü yoktur traş makinesi yoktur derken alabilirsin onun için kullanabilmesi önemli hani ileriye dönük hediyeler değil de daha çok kullanabileceği hediyeler olursa daha iyi kendisinin de hoşuna gider :)
52 Yorumla- +1 yıl
kuşum eline sağlık <3
+1 yılBabalar Günü'nde Sevgiliye Ne Hediye Alınır?
Selamlar değerli üye, soruna denk gelmişken ve hazır babalar günü yaklaşmışken bir kaç öneri de ben bulunmak isterim. Babalarımız bizim için çok kıymetli, bizim için her türlü zorluğu göze alırlar tehlikelere karşı bizi uyarır ve kol kanat gererler. Sevgiline babalar günü hediyesi almak istiyorsun, daha yolun başındasınız ama demek ciddi düşünüyorsun ki ona da hediye almayı düşünüyorsun. Birkaç öneri ile sana yardımcı olmaya çalışayım.
1- Fotoğraf Albümü

Şöyle bir albüm alabilirsiniz mesela. Sevgilinizin bu hediyeyi beğeneceğini düşünüyorum. Fotoğraflarınızı bu albüme koyup dilediğiniz zaman bakabilirsiniz.
2- Kol saati

Eğer sevgiliniz saatleri seviyorsa bence çok güzel bir hediye fikri. Ne tür bir saat sevdiğini biliyorsanız ona göre alabilirsiniz. Kaliteli ve su geçirmeyen bir saat tercih etmeye gayret edin.3- Kolye

Erkekler genelde kolye takmayı çok sever. Siz de sevgilinize kolye hediye edebilirsiniz. Hatta kolyeye kendinizin ve sevgilinizin isminin baş harflerini de koydurtabilirsiniz. Bence daha güzel olacaktır.
55 Yorumla- +1 yıl
Wooow gayet güzel bir görüş olmuş, eline sağlık :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim 🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim rehberim 🙂
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri hayri ya da arkadaşı bir yazsanıza bana
Babalar Günü Hediye Önerileri Neler?
Selam hanımefendi, öncelikle size bir kaç tane hediye önerisinde bulunacağım. Umarım beğenirsiniz.
- Tıraş losyonu seti
İdeal bir hediye olarak düşünebiliriz. Hem yapım aşamasında kolay hemde ihtiyaç giderici bir hediye. Ben şahsen bunu yanında hediye olarak alırdım. Uygun fiyatlarda internet sitesinde de bulabilirsiniz.- Babalar gününe özel şablon
Birlikte olduğunuz fotoğraflarınızı koyabilirsiniz. Ve üzerine canım babam yerine. Geleceğin en iyi babası yazdırabilirsiniz. Şahsen mutlu olacağını düşünüyorum.- Cam fanus
Bu dönemde çokça popüler olan aile fanusu. İnternette isim yazılabilen fanuslar da satılıyor.
- Anı defteri
Hediyeler içerisinde en değerli hediye bu olabilir çünkü içerisinde birlikte geçireceğiniz ve fotoğraflarınızın olduğu bir kitap olacak. Kitabın kapağına ikinizin isimlerini yazabilirsiniz. Sayfalarını ise resimlerinizi ve o resimde ki anı tekrar yaşayabilmeniz için içinizden geçenleri kağıda dökebilirsiniz. Duygusal bir hediye olacağına inanıyorum.
Benim önerilerim bu kadar. Umarım mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirirsiniz. ❤️42 Yorumla- +1 yıl
aa neden yüklenmedi ki?
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Merhabalar canımcım☺️
Ben babalar gününde babama hediye almazken eşim bile değil sevgilime hayatta almam bu benim şahsi fikrim :)Neden 1 güne sevgi sığdırılsın ki oysa sevgi sonsuz değil mi?

Özel günler bana hep mi hep saçma gelir çünkü birini hatırlamak için illa bir gün olmasına gerek yok :). İçinden geldiği her an hediye alıp mutlu edebilirsin. Neden herkesin anlam yüklediği basit bir güne babamı sevgilimi eşimi kutlayayayim ki onlar çok daha özeller özel günleri de içinden geldiği an olmalı bu benim naçizane fikrim ☺️.
Sevgiliye babalar gününde hediye alınır mı?

Bence alınmaz alırsan ileride yapacağın şeyler değersiz olur misal hamileyken eşine baba oluşunu haber vermek için minik ayakkabılar hediye etmek mi? şu an etmek mi? Arasında koskoca bir boşluk var :) çok degerli anları bu kadar basit günlere sığdırıp harcamayın derim. Babam varken baba aday adayı olmayan birine hediye almak babana büyük haksızlık olur ya da ilerde belki eşin olamayacak başkası olacak o insana karşı bunlar benim düşüncelerim tabiki ☺️
Bu benim fikrim sen fikir ver karşıma dersen 👻

Kol saati alabilirsin baba olmasına henüz zaman var çünkü... ya da saat benzeri şeyler olabilir kum saati gibi... Yok ben daha çok şey birşey istiyorum dersen kemer cüzdan takımı al, ayakkabı olabilir , parfüm olabilir tamamen senin içinden geçen birşeye bağlı:).
Sağlıcakla kal 🥳🥳43 Yorumla- +1 yıl
eline sağlık kuzum <3
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri teşekkür ederim bal 😘
@liliaaaa teşekkür ederim çiçeğim 😘
Sevgiliye Babalar Günü İçin Ne Hediye Alınır?
Ne kadar ince düşünmüşsünüz soruya görüş atmak için biraz geç geldim ama olsun belki başkaları alır 🙂
Bebek kıyafeti

Iİeriye hazırlık olarak bebek kıyafeti alabilirsiniz. Hem ciddi bir ilişki içerisindesiniz sevgiliniz bunu cevizine koyabilir.
Tıraş seti

Erkeklerin iyi ki sakalları var yoksa ne alırdık bilmiyorum 😂 güzel bir marka tıraş seti bence çok hoş bir hediye olur.
Pijama takımı

Hazır yaz geliyorken bence pijama takimi da harika bir babalar günü hediyesi olabilir.
22 Yorumla- +1 yıl
eline sağlık kuzum <3
+1 yılŞimdi evli değilsiniz. Çocuğunuz da yok. Sevgilin henüz baba değil. O yüzden bebek eşyaları falan almak abes olur. Kendisi bir baba adayı olduğundan dolayı kişisel bir hediye alman daha hoş olur. Saat, parfüm, tişört çok klişe olur diyorsan maneviyatı yüksek, onun için anlamlı olabilecek bir hediye tercih edebilirsin. Sevgilini sen daha iyi tanıdığın için orasını da sen düşün. Ben olsam çok sık kullanmayı sevdiği bir aksesuar, kıyafet alabilirdim. Ya da odasına asabileceği bir tablo, çerçeve tarzı şeyler. Baktıkça seni hatırlamış olur böylelikle.
20 Yorumla
+1 yılben şöyle yazmıştım geri aramayacağını sanarken aradı ve çok hoşuna gitmiş. "benim babalar gününü kutlayabileceğim bir babam bile yok o yüzden geleceğin en iyi babası olacağına emin olduğum senin babalar gününü kutlamak istedim babalar günün kutlu olsun hepsi bu kadar " :(
101 Yorumla
+1 yılSenin de babalar günün kutlu olsun, bir gün askimizin meyvesi olacak cocuklarimin babası.. seninle yaşamak bu hayatta bir olmak okadar güzel ki, seni sevmek anlari paylasmak hayaller kurmak her şey seninle güzel her şey. Dünyanın en özel en güzel anını da seninle yaşamaya hazırım. Bütün ruhumla sana adadim kendimi. Senden gelecek her sorumluluğa varım ben. Senden benden olacak çocuklara da mükemmel bir anne olacağıma söz veriyorum. Cocuklarimin babası duygularımı anlatamam ki sana. Anlatsam da bu kadar oluyor işte. Ben seni içimde yaşıyorum. Her şey sen bütün duygular sen. Bir şair değilim ki duygular dokulsun parmaklarından. Fakat olacağım bir gün. Senin aşkın beni bırak dünyanın en soğuk insanını bile şair yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda gördüğüm en saçma hediye fikri. Ulan babana alsana hadi hamile olsan yine anlarım evli olsan yine anlarım. Sevgiliye babalar günü hediyesi mi olur. Birde ekonomik özgürlüğü olmayan bir bireyin hediye almasına da karşıyım parasını babandan alacaksan babana bile hediye alma git çalış kaznadiginla al. ya da al on liraya yün iplik 1 hafta uğraş 100 liralık bir kazak gibi kazak ör. Olaya gel baba parasıyla zikicisine babalar günü hediyesi alacak Allah akıl versin
70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu soran kişinin yaşı küçük zannımca bu yüzden de dereyi görmeden paçayı sıvayıp bir şeylere heves etmiş gibi görünüyor.
Birincisi babalar günü adı üzerinde çocuklarının babalarına hediye aldığı gündür yani eşinin bile hediye alması mantıksızken daha evlenmemiş ve sevgili olarak nitelendirilen kişilerin bu tür şeyler yapmaya çalışması biraz komik duruyor.60 Yorumla
+1 yılArtık babalar gününüde çocuk doģmadan kutlamaya başlayanlar var aramizda. kısır veya rahatsızlıklarindan dolayı ömür boyu çocuğu olmayacak bir çok anne baba adayı var etrafımızda. bu insanlara yazık değilmi. anneler ve babalar değilde keşke kadınlar ve erkekler günü olsaydı kimse üzulmezdi
50 Yorumla
+1 yılSenden çocuğum olsun istiyorum, sana hediye alabilmem için. O zaman bana bir evlenme teklifi etmeyi akıl edersin heralde dersin sonunda da. Babalar güünü hediyesi olarakta, ona bir evet cevabı yeter ;)
90 Yorumla
+1 yılYa şimdi biraz açık konuşucam kimse kusuruma bakmasın iyi bir baba Olurmu bilemeyiz şimdilik sevgilin ilerde ne olur belli degil iyi insansa gerçekten Allah babalık nasip etsin unutmayın millet erkekler sevgiliysen değil evliyken. ne oldukları belli. olur gelin Ata binmiş ya nasip demiş inşallah kelek çıkmaz seninki bu düşüncelerine değer
20 YorumlaBence şimdiden babalıktan bahsetme delikanlıya. O şimdi çok genç, hayata dair endişeleri, stresleri, zaafları var. Bir erkeğe hamileyim dediğin an bile bundan sonra ne yapacağım, ailemi korumalıyız stresi yaşar. Herseyi adım adım gidin.🙂🙂
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen önce iyi bir sevgili oldun bana. Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım.🤗Kral olmayabilirsin ama bana her zaman bir prenses gibi davrandın. Güzel, mutlu hissetmemi sağladın. İlerde doğacak çocuklarına da iyi bir baba, arkadadaş olacağına eminim. Seni seviyorum.💖 Babanın ve ilerde baba olacak senin Babalar Gününüz Kutlu Olsun...
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 704 cevap paylaştı. arada nişan yoksa, veya evlilik durumu yoksa atma bence. karsındakini ürkütebilirsin , ha evli olsanız cocugunuz olsa neyse ama daha durun evlilik , Nisan bile yok arada. direkt karsındakini ürkütme ihtimalin, evlilik meraklısı gozukme ihtimalin cok yuksek. bence ilerde gercekten cocugunuz oldugunda bol bol kutlarsın :)
10 Yorumla
+1 yılBir gülümseme ile başlanmalı... Sadece sizi hatırlatan... '' :) ''
'' Sessiz ağlayan, suskun seven, en zor dönemde bile yıkılmaz görünen, sırtımı şüphesiz dayadığım çınar ağacım... ''
Nazım ' ın dediği gibi ; '' En güzel çocuk, henüz doğmadı... ''
Baba ' lar günün kutlu olsun... Hoş geldin, acemi baba, acemi anne ve de acemi çocuk...
10 Yorumla"Babam canım babam senin dünyanın en güzel Babası olucağını biliyorum. Ben kendi Babamdan Baba sevgisini tattım ve seni sevdikten sonra sende hissetmeye başladım bu sevgiyi seninde evladımıza hissettireceğinden eminim. İyiki varsın canım Babam Canımsın Kanımsın Benim!.."
10 YorumlaOna ince ve zarif bi hediye demişken sevgili olduğunuz zamanda sakladığın güzel günlerin anısa bi kolye olur misket olur sende sakladığın bi küçük sevgi eşyası verirsen daha çok mutlu olur bu arada bu söylediklerim sadece düşünce yine de karar senin ona sadece o mutlu anı hatırlat sadece bu kadar gerisi boş karar senin sağlıcakla kal VESSELAM
10 YorumlaOnu bu kadar çok sevdiğine göre ve böyle bir mesaj atmak istediğine göre ciddi bir ilişkiniz var demektir. Bence sevgiline, gelecekte ikinizden olacak bebeğiniz adına şirin ve duygusal bir babalar günü mesajı atabilirsin.

Oğlundan Babasına Güzel Bir Söz Kaynak :
00 Yorumlasevgiliye babalar günü hediyesi alınır mı alınmaz mı? İkisinide tartışalım
Alınırdan başlayacak olursam, bu onun için ileriye yönelik duygusal bir süpriz olabilir düşüncesi hoşş bence denemeye değer:)
Alınmazı konuşursakta bence ileriye dönük gitmeyen bir ilişki varsa zaten alınmaz o yüzdenn değişir00 YorumlaZaten bu ikiniz için önemli bi gğn değil küçük bi önlük alabilirsin küçük bi peluş oyuncak da olabilir ikeride çoçuğunuza saklayabileceğiniz küçük bir kar küresi ya da çocuğunuz olana kadar babasının baş ucunda çocuğunuz olunca çocpiuğunuzun baş ucunda olan bi müzikli kar küresi ve de cici bi not 👌🏻
00 Yorumla
+1 yılSevgiliye babalar günü hediye alınmaz...
Nedeni sevgiliniz babanız değil. İlerde şayet evlenirseniz ancak çocuklarınızın babası olabilir...
Gerçek babanıza hediye alın...
Niyetiniz sevgilinize hediye alıp sevindirmekse, istediğiniz zaman alabilirsiniz...00 YorumlaBence gerek yok sevgiliye babalar günü hediyesi almaya. Hadi kutlarsın tamamda hediye biraz fazla ya.. Hem o sana anneler gününde, anneler gününü kutlayıp hediye aldımı? Eğer yaptıysa sadece bu incelikteki erkeğe yapılır başkasına yapılmamalı bence, ama sen bilirsin tabi..
00 Yorumlasevgiliye babalar günü hediyesi alınır mı yani evet alına bilir ilişkiden ilişkiye değişir. diyelim ki alacaksın kız çocuk istiyorsunuz bu da güzel şunu göz önünde bulunduralım ilerde kızınız oldugu zaman o kıza verebileceği bir hediye olsun anlatılacak güzel bir hikaye oluşturabilecek bir hediye anı daha büyük bir hediyedir bence şimdi lın ayakabıyı kıyafeti cddiyim ilerde kızının bunları anayacagı zamana gelince anlatın bunları bu zaman hediye olmaz ama o zaman gerçekten de bir baba olarak almış olur bu hediyeyi
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bana çok saçma geliyor sonuçta o baba değil. Gelecekte olacak bişey olacağı bile kesin değilken senin bu mesajı atman bana gereksiz geliyor
60 Yorumla
+1 yılŞimdi babalar günü deyince hepimizin aklına, babalarımız, baba adayları gelir. Bence kutlamana gerek yok. Tabi bu size kalmış bir şey kararlar sizin..
20 YorumlaSen iyiki benim hayatıma girip sevgilim canımın içi sevdiğim olmuşsun. Allah nasip ederse vakti geldiğinde evlenirsek umarım çocuğumuz olduğunda sen çok iyi merhametli bir baba olacaksın bundan hiç şüphem yok ve sen DÜNYANIN EN MERHAMETLİ BABASI OLACAKSIN. Beni sevdiğin gibi onuda çok seveceksin biz ikimiz ona sevmeyi öğreteceğiz ve sevginin çok güzel bir duygu olduğunu öğreteceğiz. SENİ ÇOK SEVİYORUM HAYATIMIN ANLAMI İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ
21 Yorumla
+1 yılYa çok ama çok saçma be. Ne biliyorsun geleceğin babası olacağını. Yarının garantisi yok. Senin şu düşündüğünü hayata geçirip koluna hasan isminin dövmesini yaptırıp Muzaffer ile evlenenler var. Biraz düşünceli olun suyunu çıkarmayın ve kardeşim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında düşündüğün hediye çok mantıklı ve duygusal. Ama sevgili olduğunuz için abes kaçar mı bilemedim. Ama her erkeğin hoşuna gidecek türden bir şey. Eğer aklını karıştırıyorsa başka şeyler yapabilirsin. Mesela birlikte yapmak istediğiniz şeyleri küçük not kağıdına yazabilirsin ve kendi fotoğraflarınızı koyarak ufak bir kutu hazırlayabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğum günüm kutlanmadı lan şu yaşıma geldim millet olmayan babalar gününü kutluyor 😂
268 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@KendiniAsanZenci teşekkür ederim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@TheQueenOfWhoKnows 28 temmuz beklerim 😅
Cevap sahibi+1 yıl@KendiniAsanZenci ne güzel😇
Cevap sahibi+1 yıl@BayanMÜcadele teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yıl@nağma07 bekliyorum hala 😂
Cevap sahibi+1 yıl@nağma07 ahahah hep bahane 😂
Cevap sahibi+1 yıl@nağma07 hadi hadi inandım 🤓
Cevap sahibi+1 yıl@ssarmaşıkk tesekkurler 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu söylediğin biraz saçma geldi daha evli değilsiniz ve baba olmadı o sonuçta... içinden illa bişeyler yapmak geçiyorsa ilerdeki çocuklarımın babası seni çok seviyorum yaz bir kalpli kağıda ver saklasın bu da ona güzel bir hediye olur... ama babalar gününü kutlaman gereksiz saçma yani...
00 Yorumla
+1 yılBu tarz şeyleri baya abartı ve saçma buluyorum daha sevgilisiniz ve babalar günü hediyesi almak baya komik en iyi sen babana hediye al veya onun babasınada alabilirsin
30 YorumlaMerhaba
Çocuk doğmadan kutlamak nedir ya? Belki onunla evlenmeyeceksin? Belki de çocuğunuz olmayacak. Böyle saçma bir şey yapma.
30 Yorumla
+1 yılOnunla evlenip evlenmeyeceğini nerden biliyorsun belki çocuğunun babası o olmucak
60 YorumlaSen niye milleti takıyosunki o senin sevgilin istedigini yap kutlamakmı istiyosun kutla o sana ait gelecekteki baba adayına bir mesaj olabilir hediye olabilir yapabilirsin kimsenin fikrine ihtiyacın yok içinden ne geliyosa yap hem şaşırır bence
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDogru dyosun tatlım aynen öyle
Gizli Soran+1 yılCok iyisin bıtanem saol
Babam gibi değer verdiğim için ne ya cahilmisin kızım sen birgün ayrılacaksın ondan baban hep yaninda böyle şeyler yapmayın bu devirdeki ilişkileri bukadar ciddiye almayın Nişan düğün vs olana kadar bukadar büyütmeyin gözünüzde
10 Yorumla
+1 yılSevgilim, bugün babalar günü ilerde çok iyi bir baba olacağını biliyorum beni o kadar güzel sevdin ki aynı sevgiyi eksiksiz evlatlarına da yansıtacağını biliyorum sen kahramanım oldun çocuklarımın da ilk aşkı kahramanı olacaksın hiç şüphem yok seni çok seviyorum geleceğin babası babalar günün kutlu olsun güzel adam.
22 Yorumla- +1 yıl
Ağlattın kral
- +1 yıl
Babam hayatta ama ona hiç sarılamadım bilmiyorum ilk kez içten sevdiğime sarıldım o yüzden öyle şeyleri yazdım
+1 yılsevgiliye neden babalar gününde hediye alıyorsun ki? sevgililer gününde babana alıyor musun?
bence çocuğunuz olduğunda alsan daha mantıklı olur :)) ama illa almak istiyorsan dediğin gibi ayakkabılar tatlı olabilir küçük bir mutluluk :))00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılben bu günlerde hediye işine pek sıcak bakmıyorum ama hediye almak güzel birsey bir güne endekslemeye gerek yok gönlünüzden koptugu anda hediye alın verin ne hediye alınabilir sorusunun cevabı ise ne ile mutlu olur sorusunun cevabı gibidir
00 Yorumla
+1 yılbebek ayakkabısı abes olmaz. Verebilirsin bence. Zira babalar gunu hediyesi vereceksin. En ponçik babaya böyle hediyelrr verilir çok mutku olur. Ama hani kizlara özel bir şeyden ziyade daha genel olabilirm
00 Yorumla
+1 yılSaçamaladınız artın ne alaka baba olmayan birine babalar günü hediyesi.
100 Yorumla
+1 yılTam salatalık ya da Salaklık bir mesaj olur 😂😂
İlerde farzet başkasıyla evlendiiii
hayat bu olmaz demeeee.
Başka kadının cocuğuna babalar günü olsun oldu bile 😀😀
Eee
Bu kadar adilik niye kısımmm01 Yorumla- +1 yıl
Birinin babalar gününü kutlamak için en az bir cocuğu olmalıdır hani bana saçmalık geldi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninle kurdum, seninle ilerledim, seninle düşündüm, yaşadım yine yaşıyorum, hala yaşıyorum. sen ve ben degil de biz dedik.
çünkü bütünüz, biriz. canımın parçası en büyük şansım. en başından beri senin çok iyi bir baba olcağına dair çok iyi düşüncelerim vardı. şimdi bunları duşunmek yerine gerçekten şahit olucam. yoruldugumuz hayata dair değdigini hissettigim bazı zamanlar oluyordu. yine bunu hissediyordum. degdi herşey buna.. biz çok iyi bir aile olacağız..30 Yorumla
+1 yılmerhaba sevgilim bugün 20 Haziran pazar öncelikle tüm babalar gününü kutlarım babanın ellerinden küçüklerin gözlerin den öperim sevgiyle kalın sağlıcakla seni seviyorum bir tanem.
10 YorumlaBence sevgili aşamasında olduğun için ona (Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!) şeklinde bir mesaj at
10 Yorumlasaçma o senin anneler gününü kutladı mı ki kutlasa bile buda saçma yani sonuç olarak evleneceginizin garantisi var mı evet baba olacagı belli ama senin çocuklarının babası mı olacak?
10 YorumlaGorunce bile etkilendim cok guzel bisey ben olsaydim cok uzun ve gercekten samimi icimden nasil geliyorsa baslardim yazmaya ve zaten basini getirince devami kendiliginden geliyo
10 Yorumla- Devamını Gör (490)
Devamını Gör(535)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem