Bayramda sevgili annesi ve kardeşine ne yazabilirim?
erkek arkadaşın annesine bayram mesajı
Bayram mesajı her zaman bir mesafe ve içtenlikle olmalı. Bu sevgili yakınını gönderilirken biraz daha seçici olabilir belki. Hatta bazıları için bir çıkmaz. Sevgili annesine ve kız kardeşine atılacak bayram mesajları;
Sevgili (hanım anne için, ablaya direkt abla denmeli) teyze; bayramınızı en güzel dileklerimle kutlar, size ve ailenize yüce Allah'tan hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim Sevgiler ve Saygılar.
11 ayın sultanı ramazanın soframıza getirdiği bolluk gibi bu bayramda bol bol içinizde huzur olsun, Bayramınız mübarek olsun.
bayram mesajları
Özel günlerde özel insanlar hatırlanır güzel dilekler tutulur güzel insanlara yollanır sevgi dolu nice bayramlara.
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız kutlu olsun efendim.
Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar dilerim sayın teyze (abla).
Ramazan Bayramı, ramazan ayı boyunca tutulması farz kılınan orucun da sonunu ifade eder. Ramazan Bayramı'nın ilk günü aynı zamanda şevval ayının birinci günüdür ve bu günde oruç tutulmaz. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde camilerde bayram namazı kılınır. Bayram namazını genellikle erkekler kılar.
Bayramlarda insanlar ne yapar?
Bayram günlerinde herkes temiz giyinir. Çocuklara yeni elbiseler alınır. Fakir, öksüz ve yetimler sevindirilir. Bayram namazından sonra kabirler ziyaret edilir, geçmişlerin akraba ve din büyüklerinin ruhu için Kur'an-ı Kerim okunur, dua edilir ve sadakalar verilir.
Bayramlarda ziyaret niçin önemlidir?
Aile büyükleri ziyaret edilerek elleri öpülerek unutulmadıkları, önemsendikleri gösterilir ve mutlu edilir. Bayramlarda kimsesizlere ve muhtaçlara sahip çıkılır, ziyaretlerle hastaların ve yaşlıların acıları hafifletilir. Kurban bayramı muhtaçlara, yardım elinin uzatıldığı onların mutlu edildiği bir gündür.
Soruna gelecek olursak aşağıdaki mesajlardan birini gönderebilirsin;
*Özel günlerde özel insanlar hatırlanır güzel dilekler tutulur güzel insanlara yollanır sevgi dolu nice bayramlara.
*11 Ayın Sultanı Ramazanın Soframıza Getirdiği Bolluk Gibi Bu Bayramda Bol bol içinizde Huzur Olsun, Bayramınız Mübarek Olsun.
*Sevinç Ve Huzur Dolu Bir umutla Geldi Ramazan Bayramı, Bu Güzel Ayın Mübarek Bayramı Bizlere Mutluluk, Huzur, Güzellikler Nasip Etsin, Bütün müslümanlara Hayırlı Ramazan Bayramı Diliyorum.
*Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH’a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..
Sevgilinin ailesine atılacak mesajlar her zaman kızlar için özellikle zor bir durumdur çünkü kadınlar arası iletişim özellikle böylesi yeni ilişkilerin kurulacağı ya da kurulmaya başlandığı özel bağlarda çok çok daha önemlidir. Bazı kadınlar bu tarz özel günlere çok değer verebilir. Eğer mesajınız özensizse size karşı çok soğuk tavırlar sergileyebilir aile iletişiminde yanlış irtibalara bile sebep olabilir. Bu yüzden mesajı nabza göre şerbet ölçüsünde atmalısınız. Yani karakterine göre mesaj atın ki kişi hoşnut olsun.
Kayınvalideye nasıl mesaj atılır?
Sevgilinin annesine atılan mesaj nasıl olmalı?
Sevgilinin annesine atılan mesaj nasıl olmalı?
Öncelikle sevgililik süreniz ve medeni durumunuza göre bu durum değişir. Nişanlı, sözlü durumundaysanız ya da bayram sonrası nişan söz olacak gibiyse ilk önce mesaj atın ve ardından mutlaka sesli hatta görüntülü bir arama yapın. Karşı taraf sizin onu çok önemsediğinizi görsün.
Samimiyet ölçüsü fazla değilse yine "Hanım, hanım teyzem" şeklinde iyelik ekleriyle sade bir mesajı ısıtmaya çalışın. Ardından da hal hatır sormak için arayın. Konuşma kısa ve öz olsun. Ama samimiyeti arttıracaktır bu adım. Ötesi biraz samimiyetsiz olur.
Sevgilinin ablasına ne tür mesajlar atılır?
Sevgilinin ablasına ne tür mesajlar atılır?
Bazı ailelerde büyük bile olsa abla, abi lafı kullanılmaz. Bu sözleri kullanmayan bir aileye direkt ablacım gibi bir ifade kullanmanız hoş karşılanmayabilir. Bunun yerine siz ifadesini kullanmanız eğer samimiyetiniz varsa canımlı ifadeler kullanmanız daha uygun olacaktır. Eğer abla ifadesinden rahatsız olmuyorsa ablacım demeniz uygun. Çünkü bazı kadınlar hemcinsinden abla kelimesini duymaktan haz etmeyebilir. Duruma göre kullanmanı öneririm.
Atılabilecek mesaj örnekleri nelerdir?
Sevgilinin ailesine nasıl mesajlar atabiliriz?
Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, nice mutlu bayramları sağlıkla, huzurla karşılamanızı dilerim, sevgiler...
11 ayın Sultanının bize getirdiği Ramazan Bayramınızı kendim ve tüm ailem adına kutlarım. Allah nice mutlu bayramlara etmeyi nasip etsin...
Ramazan Bayramınızı sevgiyle kutluyorum, şeker tadında güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
Şekerden tatlı ablamın da bayramı kutlu olsun, iyi ki seni tanımışım güzel ablam nice bayramlarımız birlikte olsun
anneye bayram mesaji olarak şunları atabilirsin; Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun…
11 Ayın Sultanı Ramazanın Soframıza Getirdiği Bolluk Gibi Bu Bayramda Bol bol içinizde Huzur Olsun, Bayramınız Mübarek Olsun.
Sevinç Ve Huzur Dolu Bir umutla Geldi Ramazan Bayramı, Bu Güzel Ayın Mübarek Bayramı Bizlere Mutluluk, Huzur, Güzellikler Nasip Etsin, Bütün müslümanlara Hayırlı Ramazan Bayramı Diliyorum.
Saygıdeğer validem Mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor ve ve tüm dualarınızın kabul olmasını diliyorum Sadece bu özel günde değil her günüm de bana ikinci bir anne olarak katkınız ve varlığınız için minnettarım En samimi duygularımla ellerinizden öperim.
Görümceniz için bayram mesajı
Çok sevgili ablacım Ramazan bayramını tebrik ediyor ve senin için en hayırlı yollara ulaşmasını yüce allahtan diliyorum Umarım hep bir arada daha nice mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmek dilegiyle...
•Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
•Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.
•Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
Sevgili X (teyze anne artık.sana bağlı) bayramınızı en güzel dileklerimle kutlar, mevlam dan hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim Sevgiler ve Saygılar.
Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.
Dualarım sizinle, bir dahaki ramazan bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile ramazan bayramınız hayırlı olsun.
Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.
Mesaj yazmanın bir ciddiyeti, bir anlamı olmaz. Önemli olan arayıp sıcak bir kalple onların hâlini hatırını sormandır. Bu daha çok insanı mutlu eder. Kimse sana, kimler mesaj attı demez. Onu Bankalar da, Belediyelerde atıyor. Bugün seni kim aradı, kimin sesini duydun derler
Arayabiliyorsan arayip konusman daha samimi olur. Ha eger ayni sehirdeyseniz kucuk bi cicek veya hediyeyle gidip kutlaman daha da samimidir. Illa mesajla kutlayacaksan da cok uzun olmayan kisa ama oz bi mesaj atabilirsin. Basina... teyzecim bayramin kutlu olsun diyerek toplu mesaj atmadigini belirtirsen zaten onu dusundugunu ve kisisel olarak ona mesaj attigini anlar.
İkisine de aynı mesajı atma sonra bir şey bulamamış der. 1)"Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun." 2)"Bayramların en güzeli ve hayırlısını diliyorum size Ramazan Bayramınız mübarek olsun."
Mesaj mı? YKB de mesaj atar. Bence Pelitten çikolata yaptır ve evlerine git. İyi bayramlar, ben falancanın arkadaşıyım de. Evi kolacan et. Pasaklılar mı, ikramlar iyi mi? Müstakbel kaynanan (seninkinin gelecekteki hali) güzel mi? Bunları görünce belki kızı terk edersin.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Böyle güzel, terbiyeli, anlayışlı, sevgi dolu harika bir çocuk yetiştirdiğiniz için slzi tebrik ediyorum. Sizi çok seviyorum. Sizinle gurur duyuyorum. İyi ki varsınız. ♥️🤗🌸
teyzeciğim siz arı'mısınız BAL gibi çocuk yapmışsınız. neyse konumuz bu değil. kirpiler değil midir dikenlerine inat sevişen? ya peygamberdeveleri? başlarının koparılacağını bile bile aramazlar mı eşlerini? bayramlar değil midir damarları tıkanan kalpleri bile heyecanlandıran, diyabete rağmen baklava yedirten, sevmediklerinizin bile elini öptürten? gönlünüz neşeyle dolsun, bayramınız mübarek olsun.
Sen benim mücevherimsin Bu mücevher i bana hediye ettiği için yaradana şükrediyorum her gün Bu mücevher i dünyaya getiren annenin bayramını kutlarım ve ablanında bayramını kutlarım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızlar Bir Adım Öne Müstakbel kayınvalidem, bayramınızı kutlar saygılarımla ellerinizden öperim.. Sevgili baldızım, bayramını kutluyorum birlikte nice bayramlara 🌺
neden atiyorsun ablasiyla anlasiyor telefonlasiyor görüsüyormusun ya da bir kere mi tanistin ? annesiyle tanistiysan yanina git uzaksa ara bence, ablasinada kisa bayramin mubarek olsun abla yazabilirsin bence
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gidebilme imkanım yok sevgilimle kavgaliyız annesi de biliyordur büyük ihtimal arasında yataklik olmasından korkuyorum tanıştık
hm ozaman ara bence en iyisi yinede mesaj tuhaf gelir gibi geldi bana, annesi cok telefon kullaniyor modern biriyse olabilir de yinede aramak daha hos olur :)
Ya yüzüne anne falan dedim de kadın bana tepkili olabilir sevgilim beni suçladiysa bide sevgilimle kavgamız çok kötüydu şimdi anneme yaranmaya çalışıyor falan der çünkü ben biraz soğuk insanım annesine çok sıcak davranmadım
icin en cok mesajda rahat edicekse mesaj yaz ama dedigim gibi simdi arkandan demekte var bak bak bir mesaj yazip gecistirdi insan arardi... arayip söylesen kisacik anne bayramin kutlu olsun nasilsin bende iyim tamam selam söyle herkeze falan kisa kesersin ama güzel konusursun. bende soguk insanim ve cekingen hafif o konularda ben olsam bende mesaj yazmak isterdim ama distan biri olarak sana olan düsüncem araman yönünde mantiklisi :)
O senin onlarla ne kadar tanışık samimi olduğuna bakar. Yazarken sadece içindeki hisleri dinle. İnternetten başkalarının yazısı değil sözcükler sana ait olsun ve samimi olsun yeter.
Merhaba, Değerli arkadaşım X ve siz değerli ailesinin bayramını en içten duygularımla kutluyorum, sizlere Birlikte hayrlı mutlu huzurlu sağlıklı nice bayramlar diliyorum sevgi ve saygılarımla 🤗🌼
Kaynana kaynar kazana bayramın kutlu olsun. Görümce görmiyim ömrümce bayramın kutlu olsun. Yaz bunu gönder seni samimiyetinden dolayı çok sevecekler. Fazla uzatmaya gerek yok alt tarafı bir bayram kutlaması farklı biri gibi davranma.
Bence aramalısın daha samimi olur. Hayırlı bayramlar dersin fazla cıvıkta olmaz. Mesaj yazmak istersen. "Sizin ve ailenizin ramazan bayramını canı gönülden kutlarım." Yazabilirsin
Ne bayram mesaji ya bir kere bile kimse icin dusunmem ararim bayramib mubarek olsn ee nasil gidiyor bu kdr ne oyle agziniz seker g*tunuzden bal aksin falan
Ara konuş bir dakikayı geçirme, görümceni de pas geç, evli değil evdeyse anlamlaşacak konuşayım de tek aramada hallet. Evliyse özel olarak arama istemiyorsan
Öyle çok detaya girmene gerek yok bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum de ama madem bu kadar önemsiyorsun farklı şehirde değilsen git yüz yüze kutla saygılar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayırlı bayramlar sevdiceyimin annesi, ablası; geleceğimin annesi, görümcesi; çocuklarımın babaannesi, halası. Beraber nice nice bayramlara...
Şaka bir yana: Sade bir kutlama yapıp hal hatır sorabilirsin.🥀
yok ben demiyorum tavsiye veremem bitti ben yeterince elit tabakanızı görmezden geldım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kadar önemli bir konu değil bence zaten bayram mesajını da sevmem. Samimiyetsiz. Annesini ara kutla. Ablasını boş ver eğer çok istiyorsan ona mesaj at.
.*** teyzecim nasilsiniz? sizlere hayirli bayramlar dileirm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne mesajı atcaksın be kıymetmi biliyorlar sonra.. Zamanında attımda noldu şimdi yabancı gibi davranıyorlar ortada bişey yokken. Boşu boşuna bi taraflarını kaldırmayın şunların ya valla...
Ararsan daha değerli hissedebilirler konuşurken vıcık vıcık olmazsın yani arama daha anlamlı olur bence iki dakika muhabbet yeterli onlar uzatmadıkça erken kapatmam doğru olur göze girmeye çalışıyor olmazsın en azından
Bayramınız mübarek olsun inanın yanınızda olup elinizi öpüp bayramınızı kutlamak isterdim ama Allah'ın izniyle onlarda olcak inşallah mutlu bayramlar dilerim
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Hayırlı bayramlar... En sade bir şekilde kutla abartıya gerek yok veya intenetten birkaç siteyede bakabilirsin uzun bişiler istiyorsan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana sevgilimi doğurduğunuz için bayramınızı kutlarım teşekkürler 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
SN. Kayın valide aday adayım bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve esenlikler dilerim :)