Yengem 4 aylık hamile anneler günü için mesaj yazmak istiyorum ama bulamadım, yengeye anneler günü mesajları ne yazılabilir, yardımcı olur musunuz? Eliniz değmişken bir de anneler günü sözleri, anneler günü mesajları falan varsa, anneler günü mesajı da isterim :)anneler günü mesajları.
annelerimiz bizim hayatımızdaki her şeyimizde emeği olan kişi bizim varlığımızın sebebi onların kıymetini bilmeliyiz tüm annelerin anneler gününü canı gönülden kutlarım..
Yokluğunun tazeliğinde dökemediğim yaşları, yıllar sonra 'anne!' diye ellerin yerine bir avuç toprağa sarılınca bıraktım gözlerimden büyüyüp canım yanınca, herkesten çok annesiz kalınca ağladım hayatımı tanımaya çalışan insanların bilinçsizce sorduğu sorular yaralayınca, küçük kız çocuklarını görünce ağladım çok.. Keşke yanımda olsaydın bile diyemeyince anladım, ruhuna biraz nefesimin huzuru değsin bu gece ve yarın her ne kadar hep 'neden doğurdun beni' diye söylensem de kendi kendime; senin gibi bir kadının kızı olmak tek büyük gururum belki de.. Bu da görürsen sana gitsin, seni seviyorum, sevgiyle..
1 an olsun beni aklından çıkarmayan, 2 gözünü üzerimden ayırmayan, 3 gün ayrı kalamayan, 4 bir yanımı sevgiyle saran, 5 dakikada bir arayan
6' nı üstüne getirdiğim her şeyi toparlayan, ... 7' mi,yemedi mi diye düşünen, 8' de sıcacık sofrada bekleyen,
9 ay karnında taşıyan, 10 parmağında 10 marifet olan, 11'de telaşlanıp aramaya başlayan, 12'de evde olmazsam uyuyamayan , .annem benim seni çok seviyorum
Beni büyütüp bu yasa getiren, her derdimde yanimda olan, hastalandigimda yanimdan ayrilmayan, beni karsiliksiz seven tek varligim.. Hakkin hiçbir zaman ödenemez canim annem iyiki varsin!
cok degerli olmayan beyin ozurlu karissslerimm. oncelikle eksileyen ve manto kafali insanalara burdan for ing: fick tyu deyyirem. gerisi bos haydi muck