AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Sevgilim gelecekte eşim ve çocuklarımın babası olucaksın çocuklarımız babalar gününü kutlarken çok mutlu ve hep beraber olucaz babalar günün kutlu olsun bla bla bla :))))
Baba olmadan o sorumluluğu nasıl taşıyıp taşımadığını görmeden babalar günü kutlamak saçma bence neyseniz onu kutlayın kocan değil sevgilin yarının ne olacağı belli değil gerçekten çok saçma geldi
Daha baba olmayan birine babalar günü hediyesi almak çok saçma git önce babana hediye al daha mantıklı.
Kayserili hemşerim biliyosun bu işi 😄
@ÇevikYiğit tabii :D
bunu at
https://www.youtube.com/watch?v=qxaGSrZ5Ac8😂😂
sevgilinin babalar gününü kutlamak nedir yahu :D baba olmamış kişinin ne babalar günüsü. babalara gelirsiniz sonra.
Millet iyice şaşırmış gerçekten
@_negatif aynen.
Yazmamanı öneririm, her ne kadar birbirinizi sevseniz de sonuçta evli değilsiniz ve sizin çocuğunuz da yok, kendisi baba değil. Ayrıca bu onu sana karşı soğutadabilir, kısacası yazma.
Çok saçma. Nerdem biliyorsun evleneceginizi ya da nerden biliyorsun seninle evlenmek istediğini? Bana biri anneler gününde hediye alsa sevsem dahi soğurum.
ben iki cift patik ormustum bide kizimizin agzindan mektup yazmstm ama babalar gununde degil tabi ama ne zaman oldugu farketmez bence cok duygulanmisti hala sakliyor :)
Böyle hoşuna giden duygulanan erkekler var bencede hani illa babalar günü değil normal bir günde de verebilirim :)
eger ciddi dusunuyosaniz yap boyle bisey kesinlikle cok guzl oluyo
Nasıl yapabilirim peki canım bir kutunun içine koymak daha uygun olur demi
ewet tabi ha yetenegin varsa kendin or odaha hos oluyo bn ole yaptm kargoyla yolladm :)
Yaz işte içinden geçenleri. :)
Samimiyet dereceni bilmediğim icin bir şey diyemiyorum her sevgili çok samimi olamıyor.
Sevgilinin çocuğu var mı? Yoksa baba adayı diye mi almak istiyorsun? Bence siz kızlar hediye alıp vermek için kendinize gün çıkartıyorsunuz :D
İyi de daha sadece sevgilisiniz ortada coluk cocuk yok henüz o bir baba değil ki babalar gününü kutlayasınız saçma
çok doğru
senin de babalar gününü kutlamak istedim çünkü gelecekte şüphesiz çok iyi bir baba olacaksın :)) babalar günün kutlu olsun sevgilim tarzı olabilir
Pozitif çıkmış bir hamilelik testinin fotoğrafını ona gönder. Ya da direk onu baba yapmak istediğine dair bir mesaj gönder.
Senin imalatında büyük emeği geçen kayın babamın , babalar gününü en içten dileklerimle kutlarım. Bunu yaz
Gelecekteki evlatlarımız daha portalkalda vitamin tek hücreli oldukları için henüz alamadılar canısı o yüzden onların yerine ben aldım de
Biraz baskı gibi geldi bana.. Bence hızlı gidiyorsun biraz frene bas... Tabiki evlenmeniz ve çocuk sahibi olmanız çok güzel inşallah olur çok mutlu olursunuz..
Hmm güzel fikir ama eğer evlenmek gibi bir konuşmanız fikriniz geçmediyse hiç itici olabilir dikkat et
Geleceğin babası, babalar günün kutlu olsun. İnanıyorum ki sen çok iyi bir baba ve eş olacaksın. Seni Seviyorum 💖
Ciddiyseniz kesin cok hoş bence , yok degilsen yani baskasinin cocukalrinin babasi olucak hayatta kutlamazdim benim olmucaksa kiskanclik iste 😂☺
Ve sevgilin koşarak uzaklaşır... Atmayın şimdiden bence. Hani evlenseniz anlarım da, erkeklere göre şimdiden itici geliyor bence
Geleceğin babası babalar günün kutlu olsun ailen hep seninle gurur duyacak kdmdldm bence biraz geç kaldın bu mesaj için
Harbi değişik bir mesaj daha başka eskiye nasıl yazılır diye düşünürken bunu bulmak ilginç ama iyi olur sevinir garip 😅
İleride, en ponçik baba sen olacaksın şimdiden günün kutlu olsun. Ne Mutlu bana ki en ponçik babanın çocuklarının annesi olacağım :)
Çok saçma yapma cringe bence şu an bile utandım ayyy düşüncesi bile cringee
Bencede biraz abartı oluyor bu sen en iyisi kendi babın babalar gününü kutla yeter
farzet ayrıldınız
ilerde aklına gelip kendine gülücen yapma
Senin fikrin çok güzel, bana yapılsa çok etkilenir hoşuma giderdi fakat yinede dikkat et çocuğa sıcak bakmayan birinde ters de tepebilir 👍
güzel bir saat bileklik olabilir veya bir gömlek parfüm ya da tesbih ya da ayakkabı terlik seç beğen hangisi hoşuna gittiyse onu al.
Sevgiliye babalar günü hediyesi biraz saçma olur sanki eşin olsa veya bir baba adayı olsa alınır diye düşünüyorum.
Tam aklıma kız ayakkabısı gelmişti ki detayda kendin de yazmışsın zaten. Pembe bebek ayakkabısı ve pembe 2 tane şirin toka al bence
Fotograf albümü al bende bebeklerin doğdugu andan itibaren fotografların arkasına yazılar yazıp anılar birikir
ayakkabı değilde şey yapabilirsin güzel bir resim çizdir hayalini tarif edip sen o ve aranızda kız çocuğu
İleride evlenirsek doğacak çocuğumuzun babası olacağından dolayı babalar gününü canı gönülden kutlarım
Torununa merhaba demek ister misin babacım ;)
Kuzum bugün özel bir gün
Bugün senin günün hayatıma iyi ki girdin henüz doğmamış çocuklarımın babası babalar gününü kutlarım.
Baba kız fotoğrafı bul bir tane ama hd kalite ve harika bir resim olsun. Onu at üzerine iyiki doğdun aaaşkıııım felân yaz.
Bunu gonder ona
Geleceğin en tatlı babası olacağına eminim, babalar günün kutlu olsun :)
Çok güzel fikir ayrıca tebrikkler.
Babalar günün kutlu olsun de ne alaka lan baba değilimki ben dicektir potansiyel baba adayısın ve gelecekte çocuklarımın babası olcaksın de afk kalsın
Daha düzgün babalık mesajı verecek birşey almanı tavsiye ederim. Şahsen ben de kız babası olmak istiyorum ancak kalkıp bana kız bebek ayakkabısı alsa biri, yarılırım gülmekten.
Ne olabilir mesela?
O kadar düşünemedim ama. Aklında varsa birşeyler elemene yardım edeyim de ötesi beni aşar.
lan ne ergence bir secim alalh senin kaç yasındasın sen cocuğum ya neyse diyeceksinki bu erif benimle dalga geciyor ama ilerde harbiden haklıymıs diyeceksin :D
Acaba siz ergen olabilir misiniz? Sinir oldum iyice. Babası olmayanlar napsın
öyle seylerden hoslanan biri mi? her erkek hoslanmaz cunku
Cok sacma fikir cocuk anca güler hediyeyi acinca 😂😂😂😂😂😂
İlgilendiği hobileri varsa onlarla alakalı hediye olabilir. 😎🤘
Sevgiliye babalar günü hediyesi mi alınır?
Garip gerçekten..
Yani ben olsam sevgilime babalar günü hediyesi almazdım. Bebek ayakkabısı alma bence
Detay da yazmışsın zaten. Senin çok iyi bir baba olacağını düşünüyorum demen bile yeter
Merhaba ✨
Geleceğin babası babalar günün kutlu olsun seni seviyorum bebeğim
Sevgilim bana böyle bir mesaj atsa hamile olduğunu düşünürüm 😅😅..
babamı ki mesaj atıyorsun. çocuğu mu var. bence saçmalık olur
Geleceğin en güzel baba adayı , babalar günün kutlu olsun 🥰
"Müstakbel çocuğumum müstakbel babası, günün kutlu olsun 🌺"
ben ktladım onunkini gunaydın geleceğin annesi dedim acaba o diycek mi
Cok tatli ve iyi kalpli birisin senin gibi bir arkadasim olmasini isterdim allah sahibine bagislasin
Orasi belli olmz belki baba olamayack nerdn biliyosn
Gelcekteki eş adayım şididen sana babalar günün kutlama mesajı atyıorum ki değerimi iyi bil
Gerek yok boyle seylere abartmayin evlendiniz de babalar gunu kaldi
Kendi babanın babalar gününü kutlamadan hayatında olucaginin garantisi bile olmayan bı insanın baba olmadan babalar gününü kutlamanda ayrı bir ironi 👏👏👏👏
Kısa ve net babalar günün kutlu olsun geleceğin en karizmatik babasına..
bence sevgiliye evlenmeden babalar günü hediyesi alınmaz çünkü baba var ve babalar kızları için çok değerlidir
gelecegin en güzel babasi... kisa ve öz. uzatmaya gerek yok :)