AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Henüz baba değilken çokta gerekli bir şey değil bence ama hoşta olabilir bilemedim. :)
Vay be umarım bana da bir gün böyle bir düşünce içerisine girer
Aslında hergün babalar günü olmalı tek vücut günde mi hatırlar insan😟
Sen kocaman bir karpuzu koltuğunun altına almış eve geliyorsun bende seni bekliyorum falan de
Baba babacım de seni seviyorum de
https://www.youtube.com/watch?v=lv6tWShhpK0Şimdilik babalar gününü yalnız kutluyorum ama ilerde hep birlikte yememiz için pasta al gel kutlayalım babalar günün kutlu olsun sevgilim xbxhxhxhxhxh ben bu tarz bir şeyler yazicam
Anılarınızdan yola çıkarak çok hoş bir mesaj oluşturabilirsiniz. Mesela bir gezinizi düşünün ileride çocuğumuzla olan gezimiz daha güzek olacak gibisinde bir anlam çıkartabilirsin.
Çoçuğu sen koycan adını ben koycam her yıl yanımda olcan elimi tutarken ben doğrucam sen baba olcan Babalar günün kutlu olsun yaz bana yazılsa hoş yani farklı :))
Cidden farklı 😂
Söz müzik bana aittir 😂
Çok abartıya kaçmadan minik hediyeler olabilir. Günlük kullanımında saat, teşbih, çakmak gibi şeyler mesela. Bence en önemlisi Bir gün hatırlayıp hediyeler verip , sonra normale dönmek değil. Asıl önemli olan önce sağlık, ve ömür boyu sevgi & saygı.
Küçük babası için kayganlaştırıcı geciktirici al. 😂😈
evinin direği karının kocası çocuklarının babası olman dileğiyle gelecekte benim çocuklarımın babasının babalar günü kutlu mutlu benimle olsun :)
Sen hazinesin hazinemsin ve senim gibi biriyle bir gelecek kurmak beni ve ileride sahip olacağımız çocuklarımızı dünyanın en şanslıları yapar babalar günün kutlu olsun tek hazinem
Merhaba sevgili Ashkım34 , gelecekten bir adet babalık hakkı kazandınız. Kutlu olsun anam.
Senden çocuğum olsun istiyorum yiğidim babalar gününehxhejxh şaka lan direk kutlu olsun yaz işte😂
Sevgiliye babalar günü mü hediyesi mi ahahahhahhahahaahhahah
Bence sevgiline degilde babana alsan daha mantikli olur babalar günü sonucta sevgililer günü degil.
sevgiliye babalar günü hediyesi neden alınsın ki ya
Bakim seti veya En sevdigi futbolcu varsa yazlik veya kışlık forma alınabilir
Niye sevgiliye alıyorsun babanıza alın.
Bu yeni adetmi baba olmayana hediye almak.
Sevgiline babalar gününde neden hediye alıyorsun ki baban yaşında mı 😂
Sevgilinle ciddiye iseniz hediye alınır tabi. Tıraş makine takımı alabilirsin mesela
Kesinlikle bir tane tesbih al sibir olduğunda sabır ceksin
Bu hediyeden anlatacağım tek konu sevgilime evlilk teklif etmeyi unutmuş olduğum olur du? Bence güzel fikir.
Babanın bir fotoğrafını çizdir ressam tanıdığın varsa
Senki güzel bakan yörek yakan bir baba olabilirsin.
Oldumu 😂
Evet saçma kusura bakma ama... Değer veriyorsun anladım ama babalar gününü kutlamak nedir!!
Offf çok absürt. Sen gibi bu soruyu soran çok oldu. Gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Hamile değilsen kutlanmaz. Erkekler günü değil ki...
Niye mesaj atıyorsun ki? Direkt ara veya yüz yüze söyle
Gerek yok. Aceleyle gelmesın. Karpuz kabuğu drumuda olmasın
Gelecekteki cocugundan mesaj getirdim sana; "babalar gunun kutlu olsun" gibi bir sey yaz..
Hamileyim baba oluyorsun diyerek başla birde emzik al
Herkes sever babasına alır, ben seni sevdim babayı aldım yaz.
Doğmamış çocuğa don biçilmez. bir gün baba olman dileğiyle babalar günün kutlu olsun diye bir mesaj
o zaman yeni doğmuş erkek bebeklerede babalar günün kutlu olsun diyelim
vallaha bunu düşünmek bile ona vereceğiniz en büyük hediye bence...
Sevgilini baba yapman lazim msjdan once var mı oyle birsey :-)
Gelecek eşe çoklarımın babası babalar gününü erkenden kutlamak istedim Babalar günün kutlu olsun aşkım
Seni seven sevgilin bilmemne bilmemne
olmayan şeylerin hayalini kuruyosunuz. Baba olmayan birine babalar günü mesajı mı atılır oldu olacak yeğenlerinde kutlayalım
hediyefabrikasi.com/hediye/kisiye-ozel-kartvizitlik-anahtarlik-kalem-seti-19495.html? nid=70&partner=1102
bunu öneririm
Hayatımın aşkı
Geleceğimizin yuvası
Evleneceğimiz zamanın hatırı
Çocuğumuzun babası
BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN
Bence denemelisin dersin misal sevgili sevdiğim bana verdiğin değerlerden dolayı sana minnettarım benimle olduğun için için teşekkür ederim iyi bir baba olacağını bildiğimden babalar günün kutlu olsun
Bu deyiş gibi bir şeyleryaz işte
Şahsen bir erkek olarak. Kız arkadaşım olsa. Bana babalar gününe özel bir öpücük ve kocaman sıkı sıkı sarılması beni çok mutlu ederdi. Öyle boş alıntı mesajlara hiç gerek yok bence. Bu şekilde daha içten ve daha samimi geliyor
Askim ilk fırsatta seni babalığa terfi ettiricem yaz.
Daha öncekilerden olmadı ama senden olur inşallah diyebilirsin sonuçta sevgililik nedir ki evlilik öncesi antrenmanı değil mi🤗
babalar günün kutlu olsun xxx babaaaaa (xxx yerine onun adını yaz)
babalar günün kutlu olsun efe baba yani
@nahselim aynen öyle
((:
İçinden gelenleri yaz buradakilerin dediklerini yazacak değilsin herhalde 😂
Hahaha kusura bakmada duyduğum en saçma fikirlerden biriydi
Kendini küçük hale düşürürsün yapma. İleride ayrılırsanız çok gülersin haline çok pişman olursun
Doğmamış çocuklarımın yakışıklı babası diye başla 😃
Baba s.a nsln bb gnn ktl olsn yaz da bi... anlıyomu gör.
Eger ciddiyseniz evlilik yolunda cok duygulanırım ben olsam.bence guzel fikir
cocuk belki kisirdir önce test olarak hamile kalmayi deneseydin.
babana al lan babana o seni bu boya getirdi, Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın yaa
Babam yok belki bilip bilmeden ne konuşuyorsun?
yav bırakın bu işleri elin oğullarına babalar günü hediyesi nedir lan yarın götünüze tekmeyı vuracaklar siz hala babalık gibi kutsal bir sıfata bunları layık görüyorsunuz hayret bişey ya !
Ona hissettir bu demek istedigini öyle kelimeler kullan mesela kızımın ilk aşkı oglumun örnek alacagı adam diye gir
Askim bugun babalar gunu yap (elinle nah yapip fotograf cek) fotografi ona yolla ve al babayi de kssmksks
ne yazarsan yaz
Çocuk saçmaladığını düşünecek ama çaktırmayacak :D
çünkü hepimiz öyle düşündük :D
Evimizin direği de babaya gönderme yap 1.çoğul eki de çocuklara işaret eder inception hesabı bir mesajla 3 mesajı birden vermiş olursun.
Baba olmayana o duyguyu yaşamayana baba ddnmez aday olmak baba olmakla aynı şey değil kucağına yavrusunu almayan onu korumayan baba olamaz kusura bakma
Hediye degılde o gun alınan hedıye buyuk anlam tasır hedıye farketmez. Ilerıyı dusunen sevgılınle evlenmek ıstedıgını bellı eden durum dusundum aynısı bana da yapılsa o kızla evlenırım.
Tskler