Aşk İlişkileri Sevgiliye yaratıcı doğum günü mesajı ne yazabilirim? biriyadabirileri0 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 3-4 aydır birlikteyiz, farklı çokta romantik olmayan, yaratıcı uzun bir mesaj yazmak istiyorum lütfen öneri yazın Güncellemeler+1 yıl Lütfen ciddi şeyler yazın Sevgiliye yaratıcı doğum günü mesajı ne yazabilirim? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Doğum günü mesajının yaratıcı olmasına gerek yok, içinden gelen ve doğal söylemler çok daha iyidir.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,3b cevap paylaştı. iyi ki doğdun yazın 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun hacı de yeter süslü cümlelere gerek yok 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Selamın Aleyküm kardeşim seni doğuran annenin ellerinden öpmek isterim falan 😅 0 0 Yorumla
DüşünceBekçisi24 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kelimeleri kalbine yönelt, sonra bir bakmışsın satırlar birbirini kovalıyor. 0 0 Yorumla
Mervkaya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Annenin rahmine düştüğün günü... 1 0 Yorumla
pınar062 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Erkekler uzun mesajı okumazlar... 1 9 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Aksine ben hem yazar hem okurum Yorumla pınar062 +1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz beyfendi... Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Senin uzun mesajlarını okuyan olmadı desen 🙃 yazdığın oldu mu? Yorumla pınar062 +1 yıl Olmadı Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Peki Yorumla pınar062 +1 yıl Bildiğim için kısa kestim hep Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Anladım ama okuyacağını bilsen yazardın yani Yorumla pınar062 +1 yıl Yani konuya bağlı Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Anladım Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hapi börtey tuyu 0 0 Yorumla
Uğurr1903 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Seviyom seni yaz 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğum günü mesajının yaratıcı olmasına gerek yok, içinden gelen ve doğal söylemler çok daha iyidir..
iyi ki doğdun yazın
Doğum günün kutlu olsun hacı de yeter süslü cümlelere gerek yok
Selamın Aleyküm kardeşim seni doğuran annenin ellerinden öpmek isterim falan 😅
Seninle bir doğum günü değil her doğum günü sevgilim ❤️
Kelimeleri kalbine yönelt, sonra bir bakmışsın satırlar birbirini kovalıyor.
Annenin rahmine düştüğün günü...
Hediye al gerisi kolay
Erkekler uzun mesajı okumazlar...
Aksine ben hem yazar hem okurum
İstisnalar kaideyi bozmaz beyfendi...
Senin uzun mesajlarını okuyan olmadı desen 🙃 yazdığın oldu mu?
Olmadı
Peki
Bildiğim için kısa kestim hep
Anladım ama okuyacağını bilsen yazardın yani
Yani konuya bağlı
Anladım
Hapi börtey tuyu
Seviyom seni yaz 😀
Sensiz doğan güneşn...