Selam arkadaşlar, Uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Romantiklik açısından kendisine mektup yazmak istiyorum. Yoğun duygular içermesini de isterim ki, duygulansın ve ağlasın. :D Biraz da mutlu olsun. Sizce neler yazabilirim?sevgiliyi ağlatan mektuplar
Sevgilime duygusal ve ağlatan bir mektup yazmak istiyorum. Neler yazarsam etkili olur?
Hayat önceden kıymetli değildi bu kadar. Yaşamanın hiçbir anlamı yoktu, önemi yoktu. Sonra sen çıktın karşıma, üstüne bir de seni kaybetme korkusu çıktı. Ben hayatımda hiçbir şeyden bu kadar korkmadım. Hiçbir düşünce bu kadar ürpertmedi içimi. Düşüncesi bile aklımı başımdan alırken, yaşanmışlığını düşünemiyorum. Varlığın sevgilim, varlığın en büyük dua sebebim. Seni düşündükçe içimin ısınması, yüzümdeki gülümseme seni ne kadar sevdiğimin en büyük kanıtı. Varlığın hiç eksik olmasın hayatımdan, ömrüm boyunca hep yanımda ol. Beraber yol alalım, sen hep yanımda dur, elimden tut, bırakma. Ben aşk neymiş sende gördüm sende yaşadım. İçim seninle doldu, taştı. Ben ben olmaktan çıktım tamamen sen oldum. Seni düşündüğümde daha da güzelleşiyor dünya. Hayat daha yaşanabilir geliyor. Gözlerine baktığımda anlıyorum yaşadığımı. Zerrelerime kadar hissediyorum varlığını. Yokluğun aklıma geliyor bazen.. nefesimin kesildiğini hissediyorum. Düşüncesinin tüylerimi ürperttiği bir şeyi yaşama ihtimalimi düşünmek bile hayattan vazgeçmeme neden olabiliyor. Varlığını sürekli hissettiğim, senin gülüşünle geçireceğim günler yaşama hevesimi arttıran tek şey. Gel sevgilim benim ol, senin olayım. Birlikte mutlu sonsuz olalım. Artık varlığım da yokluğum da seninle olacak, tıpkı dünüm ve bugünümdeki gibi. Sen kalmayı istediğin sürece hayatımın tam ortasında olacaksın sevgilim. Yıllarca kurduğum hayaller seninle can buldu, seninle güzelleşti. Hayallerimden çok daha güzel bir aşk sundun sen bana. Şimdi ise o hayallerin çok daha ötesinde bir düşüm var. Bir gün senin sesinle uyanıp, gözlerimi her sabaha seninle açmak. Sana kavuşacağım gün dünyaya gelme sebebim de anlam bulmuş olacak. Mutluluk adına ne varsa seninle tamamlanacak, seninle bir bütün olmanın huzurunu ömür boyu yaşayacağım.
.
Aklıma geldiğinde karışıyor mevsimler. Gözlerini düşündüğüm her yer sanki bir ilkbahar sabahı. Seninle yaşadıklarımız sevgilim, bir hikayenin çok daha ötesindeydi. Biz seninle bir hikayeydik. Mutlu bir hikaye. Sen benim en güzel hikayemsin. Başlayan ve bitmesini asla istemediğim
Aşağıda birkaç görüş okudum, saçma demişler. Saçma olan ne ki? Sms veya Whatsapp gibi telefondan aşk sözleri söylemek daha yapmacık değil mi? Bence mektup yazmak, gerçek duygularını aktarmak demektir. Kurulan cümleler acemi cümleler dahi olsa sevgiliye aittir ve yalnızca sevilen için söylenmiştir, kişiye özeldir. Keşke her sevgili bunu yapsaydı. Bence en güzelini yapıyorsun, eminim mutlu olacaktır. :)
Sevgiliyi ağlatan mektuplar
Bence öncelikle mektup için zarf seçimini yapmalısın. Zarf rengini güzel seç ki, önce göze bir güzel gelsin. Bence mavi veya kırmızı olabilir. :D Sen mektubumu duygusal olması amacıyla yazacağını söylüyorsun. O zaman samimi bir dil kullanmaya ve tüm düşüncelerini doğru aktarmaya çalış. İçinden gelen her şeyi samimi bir şekilde anlat. Sevgini, anılarınızı bol bol yazmaya çalış. Size dair her şey aklına tekrardan gelsin. Bunların yanı sıra aralara güzel sözler de yerleştir. :) Bunlar dışında birlikte ne kadar gün geçirdiğinizi vs. yazmaya çalış. Mesela şöyle şeyler kullanabilirsin; "Seninle birlikte 104. günümüz. Benim dünyama iyi ki geldin. İyi ki seni tanıdım. Benim en kıymetlim, varlığı ile mutluluk verenim. Kalbimi deli gibi attıran, en kızgın ve sinirli anlarımda iyi kelime lafıyla yüzümü gülümseten."
Eminim birlikte olan anılarınızın ve günlerinizin kağıda samimi bir şekilde aktarıldığını gördüğünü zaman fazlasıyla duygusal ve mutlu bir hale bürünür.
Mektup yazmak biraz zor bir iştir sana tavsiyem eğer ki yoğun duygular içindeysen karanlık bir odaya geç ve kulaklığı tak fon müziği aç böyle en duyguslından... Daha sonra sessizliğe bırak kendini duyguların yoğunluğunu hisset tıpkı bir baraj misali aç gönül kapısını aksın kelimeler bir bir gönlünden geçen her şeyi en doğal en samimi halinle anlat en çok etkilendiğin ona en çok ihtiyaç duyduğun anlardan bahset hayallerini kaleme al en çokta okurken yaşasın içindeki kendini görsün bir nevi. Korkma , okurken ne düşünür diye tereddüt etme asla bir çırpıda boşalsın ne varsa...
En iyi yazacagin mektup senin kalbindeki sözlerdir burdaki insanların dediği değildir bence kalbinden geçeni yaz en azından senin duyguların bunlar. anlamadimi sseni kimse vazgeçilmez değildir. bu duyguları hak edene hoş geldin diyeceksin
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu sorunun cevabı burda değil, kalbindedir. Gelmiyorsa kalbinden bir şeyler yazmaktan vazgeç. Yok geliyorsa, nasıl tanıştığınızdan tanıştığınızda neler hissettiğinden, şu an senin için neden bu kadar değerli olduğundan, ileride neden yanında görmek istediğinden, ilerde onunla hayal ettiğin yaşantıdan bahsedebilirsin. Deneyimliyim bu konuda, çok yazarım. Böyle mektup yazmak wp gibi olmuyor el yazısı inan insanın kalbini böyle pır ettiriyor, seni seviyorum demesi bile gözleri pıt pıt yapmaya yetiyor.
Merhaba, Alıntı çalıntı hiç hoş değildir samimi olmaz yapmacık gelir. İçinden gelenleri yazmalısın. Gelmiyorsa bir şey yazmalısın. Sağdan soldan alıp yazdıkların etkili olmaz. Gönlünce olsun...
Mektup yazmak çok güzel ama gerçekten kendi duygularını yaşadıklarını yaşamak istediklerini özlemini içermeli hayallerini anlatmalısın ozaman daha güzel olur
En İyi Cevaplar