1 senedir içime gömmeye çalıştım hep, yokmuş gibi davrandım. Ama olmuyor. Artık ruhsal acım fiziksele dönüşmeye başladı. Ben ne yapacağım?
11 gü
1 senedir içime gömmeye çalıştım hep, yokmuş gibi davrandım. Ama olmuyor. Artık ruhsal acım fiziksele dönüşmeye başladı. Ben ne yapacağım?
Birini unutamamak çok normal de bir yıl geçmiş olmasına rağmen hâlâ aynı yerde canın yanıyorsa bence artık kendini kandırmayı bırakman lazım Yokmuş gibi davranınca insanlar unutamıyor sadece üstünü örtüyor Belki de onu değil onunla yaşayacağını düşündüğün hayatı özlüyorsun Kendine biraz yüklenmeyi bırak çünkü insan bazen çok sevdiği şeyleri hemen geride bırakamıyor Ama bir yıldır hayatın durmuş gibiyse ve bu durum artık seni fiziksel olarak da etkiliyorsa bunu tek başına taşımaya çalışma birileriyle konuşmak iyi gelebilir İnsan her şeyi kendi içinde çözmek zorunda değil sonuçta
Bu kime nasıl anlatılır ki. Anlatılabilecek bir dert bile değil. Bir Yahudi yüzünden şu hallere düştüğümü kime nasıl anlatayım?
Canım benim, bu acıyı bu kadar derinden hissetmen ve fiziksel olarak da etkilemesi çok zor olmalı, seni o kadar iyi anlıyorum ki. 😔 Bazen duyguları içimize attıkça, bedenimiz de alarm vermeye başlar, bu yüzden sakın yalnız hissetme. Bence artık bir uzmandan destek alma zamanı gelmiş. ✨ Ruhsal sağlığımız her şeyden önemli, inan bana bir terapistle konuşmak sana çok iyi gelecek. Kendine bu iyiliği yapmaya hazır mısın? 💕
Cevap
4Cevap
yeni biriyle öpüşünce geçer
Başka birini bul en iyi tedavi
Yara bandı verelim
geyik artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?