AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatına başka insanlarda dahil edersen eskiyi unutman daha kolay oluyor.
Kalbim onu unutmamak ve sevmeyi bırakmamak için direniyor gibi hissediyorum
Yanlışı kim yaptı peki sen mi o mu
O yaptı, yarı yolda bıraktı
Bu sitede o kadar çok sesli sohbet ettiğim dertleştiğim insan oldu ki o kadar çok dert dinledim ki çok farklı dertler var kimisine göre hafif kimisine göre ağır dert işte bu dünyada yaşıyorsak illaki bi derdimiz var. Herkesin dolabında bir ceset var. Geçmişi var. Herkesin mutlaka içinde öldürdüğü bir aşk var tövbesi var. Tanıştığın insan ya tövben olur ya şükrün bilemezsin. Bir süre kafa dinle kendine gel en azından bu dünyada yalnız yaşayıp gitmek istemiyorsan da psikolojik olarak güçlü durmak zorundasın. Hayatına belki aylar yıllar sonra alacağın insana da geçmişinden dolayı kötü olma.
Haklısınız.. imtihan dünyası esasında… bu kişiden önce kendimi hep bu şiarla korudum, geliştirmeye çalıştım. Bu kişi geldi evlilik yoluna girdik ve sözlendik. Sonra bir anda gökten yere cakıldım. senelerce beklediğim kişiyi o sanmıştım. O da gidince haşa umudum gitti sanki. Rabbime sığınıyorum.
Nasıl terk etti peki ne oldu ilişkide
İnanması güç ama bir anda oldu. Ve benim nazarımda bahane buldu. Benim karşımda eksik ve yetersiz hissediyormuş kendini laf arasında söyledi, ama asıl sebep anneme kafayı takması gerçekten hiçbir şey olmadığı halde, hakkaniyetle söylüyorum bunu. Sonra kavga çıkardı gitti işte sözlüydük. Bir daha da hiçbir şekilde aramadı. Kendisi evlenmek için çok ısrar etti hatta düğün tarihini dahi öne çektirmişlerdi. Gerçekten biz ne oldu bitti anlayamadık bile.
Oğlak burcu olabilir mi veya balık
Kovaydı
Hmm ben ne olduğunu söyleyim sıkılmış 😄 Kovalar fazla sıkmaya boğmaya gelmiyorlar bir anda sıkılıp fevri davranabiliyorlar dik başlılar. Annene kafayı takmasının nedeni de samimi bulmaması ısınmaması. Kova geri dönmez kafasında bitirmişse bitmiştir her konuda fevridir kendi bildiğini yapar. Kovalarla çoğu insan anlaşamıyor zaten evlilikleri hep problem.
Aynı kova 10 gün öncesinde düğünü öne çekmek için babamla özel konuşmaya geldi ve bana 50 günde evlenme teklifi etti ama… kendisi tam bir içten pazarlıklı olarak davranmış kim samimi değil sizce… yüz yüze asla böyle değildi anneme son gün oldu bu ithamların hepsi. Dediğiniz gibi oldu 4 ayda bir kere bile aramadı. Yüz yüze bile ayrılmadık öyle söyleyeyim. Hakkımı helal etmiyorum hakikaten. Sözü atar atmaz birileriyle takipleşmiş inanamadım. O kadar aşık duruyordu ki.
Flörtöz burç. Adamı bir anda siler atar kadınları da öyle. Bunlar kalpsiz burçlar dik başlı fevri merhametsiz ne idüğü belirsiz burçlar. İkizler terazi kocadan mümkün olduğunca uzaklaş.
(Kova)
Ve üstüne ben de yengeç burcuyum. Duygularımın içinden geçti ya. İhtimal vermezdim arkasına bakmadan dönüp gideceğine. 4 ay oldu bile. Gerçekten dediğiniz gibi. Ama Allahın adaleti tecelli edince görürler kalpsizliği.
Yani insan olmanın gereği bence bazı hasletler hangi burç olursa olsun. Çevremdeki herkes diyor ki biz böyle bir şey duymadık da görmedik de yani.
Tanıdın gördün benden de bazı yorumlar aldın bence senin için hayırlısı olmuş. Duygusal birisin onun karşısında manevî olarak hep eksik kalacaktın çünkü o maneviyattan pek anlamaz. Genelde mantık çerçevesinde hareket ederler ama yaptıkları hareketleri hiç mantıklı olmaz. Onların kafa öyle yani.
Bu kadar gerçekliğe rağmen uzatma aklını başına topla diyorsunuz yani bir nevi…
Aynen. Yoksa çok uğraşırsın. Bırak istediğine gitsin yarın birgün herkesi bıktıracak. Çünkü onun yapısında sıkılmak var o herkesten herşeyden sıkılan bir tip. Onla kimse uğraşmaz ki. Sende demek ki ya güzellik ya kriter meslek illaki bir özelliğin dikkatini çekmiştir sonra sıkılınca öff pöff etmeye başlamıştır. Ona her zaman yenilik lazım o hicbişeye bağımlı olmaz tamamen bağımsız bir insan. Karakteri nasıl bilemem ama huyu husu pis.
Ya inanamıyorum size. Daha bugün arkadaşıma söyledim benimle mantık evliliği yapmak istedi, mantık da gidince çekti gitti diye. El üstünde tuttuğu şeyi bir anda çöp parçası yapabiliyor adam. Ben elhamdülillah dikkat çeken bir kızım ve avukatım, beni de sosyal medyadan görmüş zaten. Yani dediğinizle birebir örtüşüyor mesele…
Yani avukatlık hayaliymiş önceden mesele öyle düşünün. Dışardan görünen 4/4 profilde değiliz ki hiçbirimiz. İnsanız ve imtihan dünyasındayız. Cidden bir balon gibi sönmüş hevesi bunu hissediyorum çok net. Çünkü seven adam mümkün değil o kadar kısa sürede başka insanlara meyletsin. Hele ki haksızsa. Erkeklerde durum daha Farklı kızlara göre biliyorum ama yine de seven adamda mümkün değil yani buna eminim.
Seven insan sevdiğini her şekil hissettirir. Dersin ki bu adam beni seviyor. Karşındaki insanın seni sevdiğinden farkında olan biri değil isen misal öyle insanlarda var, başka birini görünce eskisinin değerini anlıyorsun. Biz yengeç burcu olarak duygusal varlıklarız bizde kalp empati duygu sevgi var. Bizim tek suçumuz yanlış insana kendimizden fazla fedakarlık gösteriyoruz. Kendi canımızı veririz yine de karşımızdaki insan memnun olsun gibi davranıyoruz işte doğru insan bulsak kıymet bilseler el üstünde tutsalar çok bişey istemiyoruz sadece karşılık bekliyoruz ne para ne pul maddiyat umrumuzda değil sadece bir sevgi ilgi aşk. Dediğim gibi yanlış insana çatmışsın. Umarım bu dediklerimden sonra da kolay anlatabilirsin bu ayrılık sürecini. Hayırsız bir insana denk gelmişsin. Emin ol senin duygularına maneviyatına karşılık verecek seni manevi anlamda memnun edecek birisi karşına çıkar.
(Atlatabilirsin)
O kadar dediğin gibi oldu ki. Çok zor seven bir insanım zaten. Gerçekten sevdim ve kalbimin tam ortasına koydum kendi gözümden bile sakındım diyebilirim. Dedim ki benim gibi insanlar da var hala güzel şeyler oluyor. Ama gerçekten bir rüyadan uyandım bu mesele gerçekleşince. Bu söz benim alnıma yazıldı buna bir şey yapamam artık. Ama ben de diyorum Allahım kalbimi dengine denk getir. Ben bir insanın yokluğuna dahi sadık kalan biriyim çünkü sevdim mi öyle severim. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan oluyor. Can da inci mercan da.
Benim duygusal biri olmamı o kadar çok olumsuz görüyorlar ki, inanın kendimle savaşmak zorunda bırakıyorlar beni. Gerçekten hassas bir kalbin kıymetini bilmek bu kadar mı zor?
Atlatacağım Allahın izniyle yazdıklarınız gerçekten ufkumu açtı. Büyük çoğunluğunun farkındaydım ama siz bir erkek gözüyle ve neredeyse hiçbirilerine bilmeden bana bunları söylediniz. Tekrar bir duvara tosladım.
Allah sahibine bağışlasın vardır Allah'ın bi bildiği sonuçta hayatına 1-2 çürük domates girdi diye pes etmemelisin. Bundan sonra belki sütten ağzın yandı diye yoğurdu üfleyerek yiyeceksin ama her insan bir değil her kafada farklı bir düşünce akıl zihniyet var önemli olan tanımak önemli olan içindeki sevgi selini boş ve karaktersiz insanlara boşuna tüketmemek ki doğru insana sevgi bırakabilesin içinde. Hepimiz bu dünyada kalıcı değiliz olmadığımız gibi de imtihan dünyası herkesin bir dolabında mutlaka bir ceset var yani geçmişi var. Pes etme karşına illaki seni seven değerini kıymetini bilen birisi çıkacaktır. Samanlıkta iğne aramak gibi de olsa Hz Ademle Hz Havvanın birbirini bulduğu gibi nasip kısmet bu işler nasipten ötesi yok her nasip vaktine esirdir. Sende vaktini bekle.
Kaç aydır kaç kere teselli konuşması dinledim bilmiyorum. İlk kez ağlayacak gibi oldum, ne kadar güzel yazmışsınız. İçimdeki sevgi seli esasen dediğiniz gibi… gerçekten Allah razı olsun sizden inşaAllah siz de çok güzel insanlarla karşılaşırsınız çok içimden gelerek söylüyorum bunu.
Teşekkür ederim 🌹👍
En iyi yolu başka birisini bulmak
Kalbim onu unutmamak ve sevmeyi bırakmamak için direniyor gibi hissediyorum
E olacak o kadar her kesin başına geliyor zaten sabırlı ol biraz
Çok yoğun yaşıyorum duygularımı seneler sürecek diye korkuyorum
Yok öyle bir şey bende yaşadım daha önce zamanla unutursun ilişki yaşaman önemli değil konuşup kafa dağıta bilirsin mesela
Biriyle konuşmak ne yazık ki duygusal duruma dönüyor. Ben de nasibim olan kişiye kadar artık kalbimi yormak istemiyorum cidden. Ama kafa dağıttığı bir gerçektir eminim.
Ha o zaman siz çok hassas birisiniz. Bende çabucak kendimi kaptırıyorum. maalesef insanın elinde değil bu durum
Yani duygusal durum derken karşı tarafla ilgili. Ben de kendimi kötü hissetmek istemiyorum bu hususta. Arkadaşlık sınırı aşılsın veya biri umut beslesin de istemiyorum. O manada söyledim.
Ama hassas biriyim de aynı zamanda
E son çare film izlemektir eğer film seviyorsanız sevdiğiniz tarz filmlere kendinizi kaptırabilir siniz Kendimden biliyorum
Sevmiyorum çok :( kitap okuyorum sürekli o iyi geliyor, bir de iş güç idare ediyorum. Ama algıda seçici olunca durum zorlaşıyor işte
Kitap okumakta iyi fikir tabi size faydası olacaksa. Evcil hayvanınız var mı?
Hayır yok, korkuyorum zaten😬
Dinozor demedim evcil hayvan dedim😀😀
Yahu korkuyorum dokunamıyorum :D küçükken birkaç kere korktum öyle kaldı sonra
Allah aşkına kediden de mi korkuyorsun?🙄
Evet.
Ama dün anneannelerin evindeki kediyle oynadım bayağı. Yani her zaman olmuyor. Bunu yaşamayan anlamaz bu arada
Ya kediden korkulurmu hiç Ben mesela kediyle uyumayı çok seviyorum aşırı rahatlatıcı hiç denemedin mi?
Korkuyorum imdat😭 insan bilmediğinden gerçekten korkuyor beni anlayamayabilirsiniz bu konuda, hayvanlarla iç içe de büyümedim çünkü
Anladım. Ama inan hayvanlar insanlardan daha iyi insanlar daha korkunç
Orasını gördük :(
maalesef