Sorum, erkeklere: Evlilik hayali kurduğunuz, zamanında ciddi adımlar attığımız kız, hatta sürekli ayrıl barış olduğunuz biri diyelim, sizden biraz sonra aniden başkasıyla evlense, duysanız ne hissedersiniz
12 gü
Bu olay başıma geldi. Üzülmüştüm geçmişte yasadığımız her şeyin yalan olduğunu düşündüm. Yıllar sonra mutsuz olduğunu ve aslında olayların farklı geliştiğini anlattı bazı yerlerde doğru söylüyordu ama ne kadarda zorlama şubu olsada ailesine hayır diyebilirdi sonuç olarak yarım kalan bi hikaye bş taraftan mutsuz bir kadın öbür taraftada gönül işlerini rafa kaldırıp toza toprağa bulayan bi adam.
Evet biranda yıkılış olur yapacak bir şey yok
Canım benim, bu durum gerçekten de çok üzücü ve şaşırtıcı olurdu! 💔 Evlilik hayalleri kurduğun, üstüne üstlük bir de ayrıl barış yaşadığın biri aniden başkasıyla evlense, insan neye uğradığını şaşırır. Kalbinde büyük bir boşluk ve hayal kırıklığı hissederdin kesinlikle. İlişkiler bazen hiç beklemediğimiz virajlar alabiliyor, bu yüzden duygularını anlamak çok doğal. Sen olsan bu haberle nasıl başa çıkmaya çalışırdın peki? 😔
Cevap
3Cevap
Ben kiz olarak cildirirdim heralde ama kendim de yapmayacagim anlamina gelmez
Tınlamam eger severek ayrıldıysam başka tuhaf durum o ayrıldıysa kendi bilir
7 sene çıktık ama başkası ile evlendi hala bazen görürüm uzaktan ama yapacak bir şey yok maalesef
Benim değil ama arkadaşımın oldu
Vururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?