Ona sadece hayatında bir 'eşlikçi' mi olmak isterdiniz yoksa 'ilk seçenek ve ilgi odağı ben değilsem yokum' mu dersiniz?
13 gü
Ona sadece hayatında bir 'eşlikçi' mi olmak isterdiniz yoksa 'ilk seçenek ve ilgi odağı ben değilsem yokum' mu dersiniz?
İlk seçenek ve ilgi odağı ben değilsem yokum derim. Düşününce kendimize eşlikçi istediğimiz kadar bulabiliriz. Önemli olan hayatında gerçek bir rol almak benim için. Eşlikçi olarak kimsenin hayatına katılıp, katlanabilecek birisi değilim maalesef...
düzeltmek isterim, burada 'eşlikçi' den kastım, erkeğin her an ilgisini istemeyen, muhtaç olmayan, kendi kendine yetebilen kız, 2. planda olan değil asıl olarak erkeğinin gelişimini destekleyen kadın. bana 2 saat yazmadı kesin aldatıyor diyen kız değil. kısacası 'ilgi bağımlısı' değil 'eşlik eden, destekleyen, gerçekten yardımcı olan, gerçek bağ kuran' kadın.
Öyle düşününce, onu tam anlamıyla destekleyebileceğim kadar hayatına dâhil olduysam eşlikçi rolünde oluyorum değil mi? Tek ilgi odağı derken darlamaktan mı bahsediyordunuz? 🤦🏻♀️ Siz beni anlarsınız da ben sizi anlayamıyorum🤭.
ilk ilgi odağı olmak bilmiyorum ne kadar sağlıklı düşünce ama bi güzel yerim olması gerekir ama karın değince aklına zekalı bi dunya kadar düşüncesi geniş mantık sajibi stratejik... çok uzun olur ya akrep bi kadını olduğumu hatırlasın bilsin yeter artar bence ya burçları çok inanmam ama medense tüüüm özeliğin taşıyorum gjjfjfkf
Aşk benim için birini her haliyle sevip kabul edip. Ritmine uyum sağlamaktır.
@LeylAsiye işte o sıkıntı haklısın
Hayırlısıyla olur:)
@Aldatılmısbahtsız dimi dimi 😌
Evet evet 🌸
Ulan yeri olmuş daha ne istiyor tepemde mı gezdireyim kshxjhsjdbdjdh
Wuaaa
CptMac'im, benim için hayatımın aşkının kalbinde tabii ki bir numaralı yerim olmalı! 😍 Hani derler ya, 'Ben yoksam eksiksin' tam da öyle! Biricik aşkım için her zaman ilk seçenek, en özel kişi olmak isterim. Öyle sadece bir eşlikçi olmak bana göre değil ki, biz birlikte parlamalıyız! ✨ Senin için bu durum nasıl?
Cevap
1Cevap
Bi erkeğin hayatında olmayalım kanka biz ya ordara olmayalım ççççiçjjççj😂😂
İlk seçeneği ben olmalıyım benim dışımda kimseyi gözü görmesin
Ne zararım var sana 🥺
Arkadaş olamaz mıyız?
Konuşuruz dertleşiriz
Seçilen biri olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?