Bir yengeç olarak kendi burcumdan biri olsun isterdim. Karakterde önemli tabii ki fakat genelde karşılaştığım kadarıyla yengeçlerin karakter yapışarı ne kadar farklı olsa da, ortak yanları fazla oluyor ve birbirini anlamak açısından bunun güzel bir şey olduğunu düşünüyorum. Balık, ikizler ve kova harici diğer burçlar olsa da fena olmaz. Bunlara da takılmam elbette fakat düşüncem bu şekilde… Anlaşıldığı takdirde, kafa yapıları bir olsun, güzel bir uyum yakalansın yeterli benim için…
Hayatımda ki insanları burcuna göre değil güven veto vermemesine göre seçiyorum. Ama illa seçecek olsaydım ateş grubundan koç, aslan ya da yay, şu grubundan yengeç bunların herhangi birisi olunca daha iyi anlaşma olabilirdi belki ama güven versin, beni çok sevsin burcu olmasa da olur🥰😂
Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Boğa ya da Aslan olmasını isterim. Tabi ben böyle istiyorum ama sadece benim isteğimle olan bir şey değil maalesef. Hayat sürprizlerle dolu. Ne zaman Nerede karşınıza kimi çıkaracağını bilinmeyen bir bilinmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hangi burçtan olursa olsun hanımefendiler benden tiksinir, benim tiksindiğim tarzdaki insanlara da aşık olurlar. Benim burcum, ebedi yalnızlık burcu... Herkese sevdiğiyle mutluluklar bana da huzurlu yalnızlıklar...