Anlayisli duygusal saygili sevgi dolu merhametli hanim hanimcik olsun ama sahte yapmacik degil boyle utangaç fakat samimi. Kendi değerini bilsin kendisi begendirmek icin yanlis şeyler icine düşmesin. Aile değerleri olsun muhafazakar bir aile terbiyesi almis birisi olsun. Cocuklari sevsin onlarla iletisimi guzel olsun ilerde mukemmel bir anne olucagimdan suphem olmasin ☺ Yalan konusmasin göründüğü gibi olsun. Mumkense hic sevgili olmamis olsun ikimizde beraber ilklerimizi yasiyalim. Fiziksel olarak gözleri gülüşü güzel esmer olsun boyu omuzlarima gogusume denk gelsin fazla makyaj yapmasin günlük hayatta doğal olsun. Düzgün giyinsin bakimli olsun sagligina ve kilosuna önem versin.
Oh omuzundan büyük attim gerçekten 😂 hayirlisi olsun artik şu an dünyada biryerlerde umarim en doğru zamanda girer hayatima ve bir omur boyu mutlu olsuruz inşallah.
Aslında bir şey diyemeden bağlanmıştım birisine, hani şöyle böyle istiyoruz da, o kişide o var mıydı bilemedim hiç... İyiydi, o heyecanı almıştım ben, mutluydum. Yani ne desem kriter, o başka bir durum var, yüz yüze gelince hissediyorsun. O hissi alırsan, bu iş olur. Tabii ki kötü alışkanlıkları olmamalı, kaba birisi olmamalı, yoksa soğurum.
Bana prensesler gibi davranan, koruyan kollayan, seven, değer veren, sorumluluk sahibi, olgun, mutlu bir cinselliğimizin olduğu bir erkekle olmak isterim.
Kumral Ela gözlü Sarışın veya kızıl saç bilemiyorum. Gözleri ve gülüşü çok güzel. Benden uzun değil ya aynı ya da kısa. Karakteri utangaç ama bağlı. Sevmeyi bilen. Aile bağları da kuvvetli. Yüzünü güldüren cinsten. Olmamasını istediğim samimiyetsiz olması, egolu olması.
istemezdim ne gereği var illa herkes evlenmek zorunda değil sevgili olaylarına da pek pozitif bakmiyorum alıştırmışım kendimi hiç uğraşmıyorum ayda yılda bir benden hoşlanan olur deneriz sevgili olmayi
olabilir ya ben biraz da zor biriyimdir anlaşmak zordur benimle onun dışında hayalimdeki kızın benim değişik tavırlarıma karşı koyacak yapıda olması özgürlükçü anlayışlı dürüst isterim ki ikimizin enerjisi bütün engelleri yıksın
Herseyi iyisiyle kotusuyle beraber yasamak isteyen, sadakatli, gecmisine takintili olmayan durmadan triplere girmeyen, para goz olmayan, sadece mutluluk icin calisip cabalayabilecegim bir eş bana yeter hemde cok fazla yeter.
Eğlenmesini bilen hanımefendi gibi davranmasını bilen mantıklı gerçekci biliyorum çok şeyi bir arada istiyorum ama hayal işte 😂Asla birlikte olmıycağımda bencil bana tepeden bakmaya çalışan boynunu kırar o tepeden indiririm 🤔
Ruhlar dünyasında yaşamıyoruz demesin mesela, değer vermeyi bilsin, kendine saygısı olsun önce, boyu da benden uzun, normal bir tipi olsa yeter. ☺️ Siparişimi alabilirim umarım 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dominant olsun ama yerine göre olsun öyle abartmasın boşarım valla. Sonra mesleği kesinlikle olmalı en az 1 üni bitirmesi gerekiyor. Evi veya arabası olmasına gerek yok ikimizde çalışır arabamızı da evimizide alırız.
sadakat birincisi sadakat kalmamış artık insanda saygı sevgi sahibi olması çocukların annesi olacak bilgi ve gorguyr sahip olması güzel olur. kendine bakması paspal ve kilolu olmamalı. kendine güveni yüksek olmalı
Hayatımda tamda istediğim türden biri var zaten Bana aşık avropalı olduğu için gayet güzel ve tutkulu üstelik de Deist Tanrım daha ne istiye bilirim ki?
Ben de bunu anlamiyorum dilde musluman olanlarin hepsi illa ki bir ibadeti bir emiri yapmiyor. Yapacaksaniz ya tam yapin ya hic yapmayin bence. yarim yamalak yapiyorsaniz da bari surekli din din din allah allah allah demeyin. komik duruyor.
o zaman gelip burda hicbir kiza 'dinden cik isimiz bitene kadar' deme kardesim dinsizler her kiza laf atar diye bir kural yok en nihayetinde insaniz hepimizin ailesi annesi ablasi ve gelecek eşi var
En İyi Cevaplar