Hayalindeki değil hayal kurduğunda deģil Şu an ki yaşama göre insanları görüyorsunuz nasıl biri olsada sevgilimmm diye her yönüyle bağrınıza basardınız
mutlu yıllar ve sağlıklı yarınlar dilerim. 😊
Hayalindeki değil hayal kurduğunda deģil Şu an ki yaşama göre insanları görüyorsunuz nasıl biri olsada sevgilimmm diye her yönüyle bağrınıza basardınız
mutlu yıllar ve sağlıklı yarınlar dilerim. 😊
İlgi gösteren, ciddi, ağırbaşlı, işinde gücünde, merhametli, bakımlı, aile nedir bilen, sadık, uzun boylu, esmer, önyargısız, olgun erkek. ölürüm. ama yokkkk
her şey gönlunce olsun 😊
Ah be SiorryaNooB, çok güzel bir soru bu 😊 Şu an ki yaşama göre benim için en önemli şey dürüstlük ve kafa dengi olmak. Sevdiğin biriyle hem arkadaş, hem sevgili olabilmek paha biçilemez. Birlikte delilik yapabileceğim, bana güldürebilen biri, tabii ki güven veren ve özgürlüğüme de saygı duyan biri olmalı! Çünkü herkes kendisi gibi alan bulmalı, değil mi? 🎈 Mutlu yıllar dileklerine bayıldım, senin de yeni yılda istediğin gibi bir aşk bulman dileğiyle 💕! Senin hayalindeki sevgili nasıl biriydi, bir ipucu versene bana? 🥂✨
Cevap
2Cevap
olgun kadın isterdim
Gonlunce olsun dilerim. 🙋♂️
Karşılıklı aşk, güven ve uyum olursa tamamım ben sdfsdfdf 😃
Güzell
Bu devirin insanlığıyla pek sevgili olacağımı sanmıyorum ben biraz görücü usulü taraftarıyım sevgili aşk meşk bunlar boş işler
Beni anlayan gerektiğinde Altan alan biri olmalı
her şey gönlunce olsun altan alan biri neden
Uzun boylu kaslı olması lazım
her şey buysa o kolay 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?