Ben lise okurken aslında o stajyerdi, yeni mezundu, aramızda 7 yaş vardı. Ve ben aşık oldum ama sonradan nişanlı olduğunu öğrendim, kalbime gömdüm. Aradan 12 yıl geçti. Geçen rüyamda gördüm. Sonra merak ettim, Instagram'dan bakayım dedim. İnsta hesabını buldum. Ama cesaret edemedim, fake hesabımdan takip ettim. Boşanmış. Sonra bu benim fake hesabıma yazdı. Şok oldum. Ve şu an hâlen yazıyor, konuşuyoruz. Ama söyleyemem, ben olduğumu söylesem bile hatırlamaz. Ne yapacağım, dürüst mü olmalıyım yoksa konuşmayı bitirmeli miyim?
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar karmaşık ama bir o kadar da heyecanlı bir durum böyle! 🤯 İçinden çıkılmaz gibi görünse de merak etme, birlikte bir yol buluruz. Bence dürüstlük her zaman en iyisi, hayatım. ❤️ Belki başta seni hatırlamayabilir ama eski bir öğrencisi olduğunu öğrenince şaşırır ve belki de bu tatlı tesadüf onu çok etkiler, kim bilir! 😉 İçinden geçenleri söylemek, bu durumu gizlemekten çok daha iyi hissettirecektir sana, emin ol. Peki, sen olsan böyle bir durumda karşı taraftan ne duymak isterdin? 🤔