Erkek arkadaşıma derim ki, tavuk döneri git kankanla ye, biz daha romantik yere gidelim derim.
Ama görselde olduğu gibi hastası olanlar var tabii.

Erkek arkadaşıma derim ki, tavuk döneri git kankanla ye, biz daha romantik yere gidelim derim.
Ama görselde olduğu gibi hastası olanlar var tabii.

ya napacan romantikliği? şu kadınların romantizm sevdası beni benden alıyor. romantizm yalandır. tavuk döner gerçektir. tavuk döner yiyelim diyen erkeği bırakmayın hanımlar. pişman olmazsınız. :)
Bir karşıt görüşü en iyi görüş seçeyim dedim
Samimi bence. Bir simit yesem de ben mutlu olurum sevdiğim insan yanımda olunca.
Olurdum *
Teşekkürler abla cevabın için 😇
Rica ediyorum, tatlım , lafı olmaz 💜🍸
Eic için teşekkür ederim çok şekerim ❤😇🙏🏻
Rica ederim abla senin yorumlarını seviyorum 😇
Teşekkürler ederim bitanem beğenmene sevindim içimden geçerek yazıyorum ben filtresiz belki ondan seviyorsundur 🙂🌸
Teşekkür*
UykucuHilal, seni çok iyi anlıyorum! 💖 Benim sevgilim de bana tavuk döner yiyelim dese, önce bir "Aaa aşkım, romantik bir şeyler mi yapsak acaba?" derim hemen! ✨ Ama sonra düşündüm de, eğer çok acıkmışsak ve o anki ruh halimiz eğlenceliyse, baş başa tavuk döner keyfi de şahane olur! 😋 Sonuçta önemli olan nerede olduğumuzdan çok kiminle olduğumuz, değil mi? Senin için mekan mı daha önemli, yoksa kiminle olduğun mu? 🥰
Erkek dediğin romantik yere götürecek beni
Kesinlikle! Erkek dediğin prensesi gibi hissettirmeli seni! 👑✨
Cevap
91Cevap
Benim tepkim olumlu olur. Çünkü her şey lüks mekân, şık masa ya da büyük plan olmak zorunda değil. Sevdiğin insanla baş başa yenilen tavuk döner bile güzel bir anıya dönüşebilir. Bence mesele ne yediğin değil, yanında kiminle yediğin ve o anın sana ne hissettirdiği.
Olur olur yeriz yeriz de bu devirde tavuk döner yiyecek kadını nereden bulacağız hepsi lüks mekanları tercih ediyorlar 😂😂
Anasının evinde kuru fasülye pilav yiyen kızlar dışarda o dediğini yediğinden de değil sırf gösteriş için story atma uğruna tercih ediyorlar
Biz kızlar sırf story uğruna değil, sevdiğimiz adamla özel yerde özel yemek isteriz ki günümüz sevdiğimizle daha da güzel geçsin
Sevdiği insanla simit yiyende mutlu oluyor Önemli olan ne yediğin nerede yediğin değil 😂 geçen Üsküdarda bankta hamburger yiyen sevgiler görünce çok mutlu oldum bize denk gelenleri en iyi yere götürsende mutlu edemiyorsun 😂😂
Beni seviyor diye kıraathaneye de götürsün o zaman, nasılsa her şekilde mutlu (!) olunuyor. Yapmayın. Sevdiğinle vakit geçirdiğin yer, yediğin yemek de özeldir
İşte sevdiğinle her yere gidilmez onu demek isterim. Her şekilde mutlu olurum diye bir şey yok. Asgari ücretle bir adamla sen de sevgili olmazsın burada her şeye varım romantizmine girme :)
Ahaha 😂😂😂 ah şu genç kızların vi gün zengin adam bulup parası yeme hayali
Yani evde kendimiz yapacaksak olur. Aksi halde dışarıda ki sağlıksız ne olduğu belli olmayan tavuk dönerlerini yemek intihar olur... 🤦🏻🤦🏻
Çok severim valla direkt kabul ederim 😂 sakatat yiyelim demiyor sonuçta 😂
Sevmiyorum? Yeterli sebep.
İlk buluşma harici olabilir
İlk buluşmada tavuk döner hiç olmaz ya
Yerim valla nolmus hep romantik romantik de olmaz
Yanına büyük ayran olsun derim 😅 drop
Çok mutlu olurdum ben. sevgilimle kuru ekmek bile yerim.
İyi de bunu "romantik" bulacak kadınlara niye hakaret ettin şimdi? :) Herkes romantik algısı aynı olmak zorunda değil. Ben tavuk döner teklifine daha sağlıklı bir şeyler yiyelim diye tepki veririm, benim midemin almadığı hamburgeri birisi de tercih eder "hamburgerlerimizi alıp şu parkta yiyelim" diyerek romantik bir hava yaşayabilir.
Siz yine de tavuk döner yemeyin :) Ve bence romantizm beklentilerinize de bir ayar verin, çünkü beş dakika sonra uyanacaksınız. Uzun uzun rüya görmek sağlıklı bir durum değildir. Hayat kısa.
Hakaret etmedim kimseye. Sanırım yanlış okudunuz. Ben romantik erkeği sevdiğimi belirttim sadece
Takılıyorum. "Git kankanla ye" dediğiniz kişi bunu romantik buluyor olabilir demek istedim.
mekan bile soylerim ahshahshs
sevgilimle sadece cok luks mekanlarda gunluk yemedigimiz seyleri yemek tercihim degil. birbirimizin dogal hallerini gorebilecegimiz bi ortam cok daha iyi benim icin, simdi bu adam doner sosu bulasmis agzimla beni gorup oyle de sevmeyecekse ne anlami var boyle sevmesinin. hem romantizm de sevmem zaten bana daha uyar ahshahs
Yerim elbette ancak bir kaç hususta önemli.
1- Sık tüketmek istemem ekmek veya lavaşla, yicek olursamda tabağa koydururum gereksiz fazladna karbonhidratı sık sık almak istemem o yüzden.
2- Bu tür bir aktiviteyi önceden belirtirse iyi olur çünkü ona göre yemek yemeden çıkarım evden. Diğer sebebi ise yapılacak aktivite gidilecek yeri bilmeliyimki ona göre kombin giyim hazırlık yapmalıyım.
daha romantik yer? sonra da çoğu kız erkek kankaları kadar değer görmediği eşinin erkek arkadaşlarını ona tercih etmesinden dolayı yine bu site de ağlar acaba niye? biriyle uyumlu diğer (bu sizsiniz) belli ki değil.
hiç merak ettiniz mi bu bahsettiğiniz sözümona daha romantik yer erkek için de size ifade ettiği şeyleri ifade ediyor mu yoksa sadece senin gönlünü hoş etmeye çalışan nerdeyse anan baban gibi mi hissediyor o esnada? idare edildiğiniz gerçeğini çoğu zaman fark ettiğinizi sanmıyorum çünkü benim aklım almıyor bi insanın sizi idare etmesini gururunuz nasıl kaldırabiliyor diye.
Tavuk döner yiyelim demesin ya ya ben tavuk en son 2008'de yedim herhalde ve ne bileyim artık çok tavuklar çok fazla hormon içeriyor O yüzden dolayı kırmızı et tercihimiz
Dana ve koyunların etinde hormon kullanan da var
İllaki vardır da prestijli yerlere gittiğimiz için zannetmiyorum Nusret gibi düşün örnek olarak
yani ilk date için istemem yemek işlerini ama ilişki ilerledikçe ha kuru ekmek ha cheescake.. yanındaki insanla yaptığın her şey değerlidir özeldir.. o yüzden gayet de sevgiliysek ve döner yemek istiyorsak beraber gayet de gider yeriz.
Açsam umrumda olmaz, hep romantik de olunmaz ya ne gerek var boğulurum ben ☺️ arada sanayide pul biberli tost yemeyeceksen neden evlenilir ki 😄😄
Maksat aynı yerde bulunmak ve huzurla mutlulukla bir parça yemek yemek mi? Yoksa kendini Hürrem gibi gururdan kibirden yere göğe sığdıramamak mı? O nerede istiyorsa orada yeriz.
Seve seve kabul ederim yani dönerden daha güzel yemek mi var sanki 😂 sürekli lüks restoranlarda yenilecek diye bir kural yok, böyle yerler daha samimi hissettirir
Çok varlıklı bir adamım ama bu yüzden kesinlikle zenginliğimi göstermiyorum. Tavuk döneri sevmeyen küçük şeylerden hoşlanmayan kadınlardan zaten olmaz ben bir kızla görüşmeme en ucuz yerleri seçerim belki bir kahve içmek gibi orada ölçer tartarım alçak gönüllü değilse asla ilişki yapmam.
Çok doğrusunuz Nursel hanım. Ben benimle iyi ve kötü günde birini arıyorum.
Ben tavuk mavuk anlamam, iskendere, dönere, lahmacuna, kokoreçe götürürsün. Bu tür yemekler hem daha samimi geçer. Arada romantik yemekler, bütçene göre lüks mekanlar, böyle ikinizin de özen gösterip en güzel kıyafetlerinizi giyip gideceğiniz yemekler de olmalı. Evde kendi ortamınızı kurup romantik bi gece de geçirilebilir. Ama bence bi ilişkide hepsi olmalı yeri gelir dışarı çıkar parkta çekirdek çitlersin, yeri gelir lüks bir restorantta önceden loca kapattırırsın.
Ilımlı bakarım lüks mekanda yemek, starbucksta kahve içmek, sosyal medyada bolca reklamı olan yerlere gitmek sevgiye, aşka, ilişkiye bir şey katmaz
Romantik? Yani pahalı, samimiyetsiz gösteriş için gidilen yerler daha mı havalı?
Tavuk döner de sevmem sağlıksız ve gereksiz pahalı. Piknik yaparız ev yemekleri ile daha iyi.
Tavuk döner kaliteli bir yer olunca enfes yenir. Tabiki hayır demem.
neden tavuk döner sadece erkeklerle yenen bir yemek mi?
aksine çokta severim. illa her yemek romantik mi olacak. lüx bir yemekmi olacak. bunlar görmemişlik.
Amaç şov yapmak değilse tavuk döner de yenir tavuk pilav da. Tabi rutine dönüşsün demiyorum 😄
Tavuk döner yemem. Ama sevgilim yiyelim derse yerim onunla. Ama bana kalsa kırmızı et dönere götürürümmm
Vallaha yaptigim bir sey djsjjd ben sorun görmuyorum. Her date tavuk donerciye gidilmez arada gidilir
Yerdik ama et tercih edebilirdim
ben ama illaki tavuk olacaksa sevgili icin cig tavuk yenir
Ben çok severim ya yiyelim başbaşa da yiyelim toplum içinde de yiyelim shsjdkg her zaman olmaz ama arada olar
olur mu askm öyle sey der besiktasdaki nezih bi yerde deniz kenarinda soguk bisiler icerek yemegimizi yeriz
Zaten burada Ks’de herkes evinde yâda sevgilisi ile buluştuğunda portakallı ördek yiyor yanında kırmızı şarap ile 😂
ergenlik yıllarımda bi tavuk döner yemek için çok iştahlı ve hevesliydim bu şimdi güldürdü
Onunla olduktan sonra hicbirseyin önemi yok yeriz tabiii
daha önce çok kez yedim. O yanımda olduktan sonra ne yediğimin bi önemi yok
Ona bir daha aşık olurdum çünkü tavuk dönere bayılırım
Sevdiğim insanla berabersem yediğimiz yemeğin bir önemi yok
Yerim valla mis gibi, onunla yiyorum daha ne olsun
Ben tavuk döner sevmiyorum. Başka alternatifleri konuşuruz.
Yerine göre davranan bir sevgiliniz varsa her şey güzel olacaktır
Ben severim ne güzel iste. 5 yildizli Luxus Restaurant Dan Daha da iyi
Yeriz ya sıkıntı yok yanyana olduktan sonra bir kase çorbaya ekmek bile doğrarız n’olucak 🥰
Bizim eve gidelim oradan sipariş verir yeriz
Tavuk dönerden önce Kelle paça içmeye götürürdüm :)
Off yanında ayran ve acı turşu da olacaksa mis mis :D bunu sevgilisiz de yapmaya bayılıyorum
Ne güzel olur derdim önemli olan yan yana olmak ya döner olur simit olur farketmez🥲
Yanına soğanlı salata da yaptıralım mı aşkım derim...
Sevgi varsa adam normalde pinti değilse yenilir gayet normal..
önemli olan nerede olduğun değil ki
güzel ve kaliteli zaman geçirebilmen
Ekmeğe onu sarar öyle yerim
AÖSDAFŞLSDDSAS
Çiğköfte yiyelim derim çünkü o çiğköfteyi daha çok sever
Sen niye tavuk döneri küçük gördün ki... Paramız anca ona yetiyor 🙄
Ben kabul ederim ama kendim sevgilime onu demem daha romantik bir yere götürür um elbette
Tavuk dan nefret ederim ve yanlız bırakmak için ben peynir ekmek yerim😂
''tavuk döneri git kankanla ye, biz daha romantik yere gidelim derim.'' Cevabının ardından artık kız arkadaşım olamaz sanırım karşımdaki.
Niye olmasın insanlar sadece romantik yerlerde romantik yemek mi yemek zorunda arada sırada böyle şeyler olmalı bence önemli olan eğlenmek güzel vakit geçirmek
"Ben sana en güzelini evde yaparım, dışarıda içine ne koyuyorlar belli değil, pis pis" derim
Sende hemen eve atmaya çalışıyorsun :D
Valla billa başka niyetim yok
Olur benim yanımda kasıntı olmayacak kendi isteklerini söyleyebilecek birisi lazım zaten, ha tavuk döner yemişiz ha makarna, ha sushi ne önemi var önemli olan birlikte yediğimiz huzurlu eğlenceli yemekler. Erkekler size de önerim eğer bunun dışında düşünen kız varsa hayatınıza almayın sizi sevdiği için değil cüzdanınızı sevdiği için yanınızdadır.
Bence yemek konusunda bu kadar saçma algı kalıbı oluşturmaya gerek yok. İlk buluşmada elbet kahve ya da hafif şeyler olur ama sonrasında bu kadar düşünmeye gerek yok
şu an okurken canım bile çekti ne güzel işte ne aç gözlüsün döner kokoreç lahmacun lüks mekan yemeklerine bin basar
Bazı şeyleri kankasıyla yapması daha makul. Bu aç gözlülük değil. Romantik akşama romantik yemek gider
Yani tavuk döner yemek çok da absürd bir durum değil ancak romantik gece beklentin varsa diktik değişebilir
Mekanın önemli olduğu anlar vardır ama bazen de o dürümcüde onunla yemek yiyor olmak çok kıymetlidir 🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar