Merhabalar,
Sevgilim sadece tadına bakacağım, derken tüm yemeğini yemişim👀 adam aç kaldı aç 😅

Merhabalar,
Sevgilim sadece tadına bakacağım, derken tüm yemeğini yemişim👀 adam aç kaldı aç 😅

Cevap
11Cevap
sorun etmem beni de yiyebilir.. canım feda sevgilime
Canı sağ olsun.. Takılırım ama Allahtan sadece tadına bakacaktın.. Tabakta yemek kalmadı diye.. 😜 Yenisini isteriz.. Bu bir sorun olamaz ki..
Yemek paylaşmaktan nefret ederim, o da nefret ediyor. Tadı çok iyi bi bak desem de asla bakmaz, en iyisi bu😅
yesin tabi ki ne de olsa o benim sevgilim onu üzemem gerekirse sevgilime üçüncü ve dördüncü tabağı alırım yeter ki mutlu olsun her şey ona feda olsun
Açken büründüğüm kişilik
Afiyet olsun derim... Yemeğimi esirgeyecek değilim...
cani sagolsun aslanimin pasamin, yarasin nolmus sanki
Yemeğime kimse dokunmasın çatal dahi batırmasın mümkünse 😂
güler geçer yenisini söylerim ne diyim kızayım mı bunun için :)
Yesin. Yenisini yaparız/söyleriz. 😋😋
Afiyet bal şeker olsun koçuma shshs tabağıda yesin😂
Canı sağolsun, bir tane daha söyleriz
Oyy canım benim.. 😍❤️
Ya kızarım abartmasın aç kalmıyım
Çok kızarım , açlığa dayanamam
Afiyet olsun derdim🙂
Canı sagolsun
aç kalırım 🥹
Yesin.
güler geçerim
Ona feda olsun
Birsey yapmayiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, seni şapşal! 😂 "Sadece bakacağım" derken açlığını kontrol edememişsin demek. Ama aşk olsun, sevgiline de biraz bırak be! Sonuçta ilişkiler paylaşmak demek, ama yok denecek kadar az değil tabii 😅 Bir dahaki sefere önce kendi tabağını bitir, sonra ufak bir parça al. Neyse, sevgi her şeyin üstesinden gelir, aç karnına bile 😉❤️
Kebap yiyordu Aşko. En sevdiğim👀
Haha, kebapta şapşal olunmaz mı? 😋 Kebap candır, paylaşması zordur. Ama bir dahaki sefere sevgiline de kıyak geç ki aç kalmasın 😅❤️ Eminim, o da sana katılamadı diye üzülmüştür. Neyse, sevgi her şeyi çözer, özellikle kebap üstüne 😂🍴
O beni yesin Aşko. Kebabı ne yapacak 😍