Neden olmasın sevgilimden rahatsız olmam. Ondan bile rahatsız oluyorsam neden sevgilim?
O kadar çok şey paylaşılıyor kaşıkla gelecek biraz tükürük mü rahatsız edecek :) O aradaki bağa bağlı zannımca. Absürt bir örnek olacak lakin paylaşacağım sevgilimin ağzından sakızını çalıp çiğnemişliğim var :D
Ama tabi ki genellenemez bazı insanların özel durumları fobileri çocukluktan gelen bazı anıları vs. olabilir saygıda gösterilmesi lazım.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılYerim tabi ki, ¦¬)
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif03 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyenlerin canı sağ olsun.33 yaşıma sevgiyle değil kendi çabalarımla geldim.
sevdigim adamdan tiksinme esigim cok yuksektir, kolay kolay tiksinmem. ama bu konuda erkekler daha hassastir, bu yuzden ben cok dikkat ederim. evet oda benden igrenmez ama ben onun karsisina disimde maydanozla cikmak istemem. dusunun bir cift arasinda bu en basitir.
112 Yorumla- +1 yıl
ama o cok farkli. cok sevdigin ailenle, arkadaslarinla bu bir degil. bende hepsini seviyorum ama ayni kasik olayini yalniz sevgilimle yapabilirim. cunku onunla yakinligimiz, yasadiklarimiz cok farkli. yoksa elbette ondan baskasindan igrenmek cok dogal sorunlu filan degilsin :)
+1 yılSadece sevgilime geçerli bir durum.
115 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle derdim.
- +1 yıl
Etrafımdaki herkes yedigimi görünce aa hayal sen hem de sen yiyosun nasıl basardın diye kalıyorlar.
- +1 yıl
Yersin bence şartlama kendini öyle :D
- +1 yıl
Deli ya :D neden seven insan pislik olsun. bir de cocugun olsun bak agzından cıkarıp yersin ben o kadarını yapmam tabi ama 😂
- +1 yıl
Tamam tamam sustum :D evlenince dersin hayal böyle böyle demisti diye. ama dışından deme yengeyle aranız bozulmasın :D
- +1 yıl
Niye evde bulasık yıkamayı düşünmüyo musunuz :D
- +1 yıl
Çok boş düşünüyon la :D neyse ben daha fazla bişey demeyeyim yaşayıp görecegiz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılağzından sakız aldım yaa hayatta iğrenmem her haltı yiyorum kaşığı temiz bile kalır onun :)
72 Yorumla Nasil soru bu sacma sapan cevaplar bile var... kusura bakmayinda yiyisip opusup farkli işler yapip yemem diyor elinden gelse bazilari adamin /kadinin k*çından donunu agziyla cikarir burada ayy yemem dudagindan operkn de ayni sey olmuyor zaten... -.-
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılyerim. o da benim kaşığımı kullanabilir, ben de onun kaşığını.. aynı bardaktan su da içeriz. aksini düşünemiyorum.
31 Yorumla Kaşıktan yemedim ama öyle birşey olursa iğrenmem. Cok seviyorsam. Yeri geliyo ictigi sudan içiyorum. Yedigi isirdigi elmanın yarisini yedigim oldu. Agzindan cikan sakizi bile cignemisligim var. Bana böyle seyler ters igrenc gelmiyo
24 YorumlaBen yemem ama sevgilim kimzenin bardagindan su icmeyen bir insan hatta annesinin bardagindan bile ama benm bardagmdan catalimdan tiskinmez garip cidden :)))
15 YorumlaSonucta sevgilini öpmüyormusun aradaki fark ne ondandami tiksiniyorsun yoksa :D
26 Yorumla- +1 yıl
Ondan böyle düsünüyorsun helal olsun bir erkek olarak kimseyi öpmemis olmak takdir edici birsey bence :) ama söylede birsey var ben mesela suanda sevdigim adam ile evlenmek üzereyim sonucta iyi gün kötü gün icin birbirimize söz veriyoruz hastalikda ondan tiksinsem kim bakacak ona? annemiz bizden tiksinseydi ya da kim altimizi temizlicekdi?
Yerim öpüsmemen gerekiyo kasiktan yemek yiyemiyosan. Cok sacma. Insanin en pis yeri agzi degil elleridir.
13 YorumlaHer zerresını yerrrrrrrim anam😉😉😉😉😗😗😗😗😗😗😗
13 Yorumla
+1 yılÖpüşüyon da yemek yiyemiyon yemek yediği kaşıktan gavurun tohumu syshsy
13 Yorumla- +1 yıl
Yok kanka ben göçmenim :D
+1 yılSevdigim, hayatimi paylasdigimin, öpüsdügüm adamin kasigindan yemek yememem sencede biraz garip olmaz miydi?
11 Yorumlasevgilimin kaşığıyla hiç iğrenmeden yiyebilirim yiyorumda. aynı tabak aynı kaşık.. hiç farketmez.
11 Yorumla
+1 yılBirden kendimi iğrenç hissettim Ohoo yakın bir arkadaşım olsada fark etmez ki ya ne iğrençmişiz ya
14 Yorumla- +1 yıl
Saol yq :D
- +1 yıl
Allah razı olsun :D
Kaşık mı yok hangi devirdeyiz ya neden aynı kaşıktan yiyoz
111 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendi annemin bardağından dahi su içmem sevdiğim adamla aynı bisküviyi ısırdığımı aynı tabaktan yediğimi biliyorum. Ama o tek olduğu için galiba çünkü hala nasıl yapıyorum anlamış değilim. Öncesi ve Sonrası yok bu etkili olabilir. Sürekli sevgili değiştirsem olmazdı galiba böyle bir şey :S
01 Yorumla
+1 yılağzını temiz tutan bir insansa olur -.-
annem, abim ve ablalarım tiksinmem mesela.116 Yorumla- +1 yıl
neden :D
- +1 yıl
iğrenç olmayan ne var allasen? sen yediğin meyvenin üstünde hangi hayvan gezdi haberin var mı ki? veya yediğin o ette kaç bin tane mikroorganizma var biliyor musun ki?
- +1 yıl
ne düşünüyorsun bilmiyorum ama temiz biriyse sıkıntı olmaz :))
- +1 yıl
ulan midemi bulandırdı be :D
- +1 yıl
hayır ya ne alaka aşkla :D anneme abime aşk mı duyacağım? :D
- +1 yıl
aşk hüsrandır ama aşık olayım öyle mi? :D
- +1 yıl
ben kolay sevemeyen biriyim ya. sevdiğimi sandıklarım da oldu da vazgeçmem kolay oldu ;) sıkıntılı biri değilim öyle. aşk meşk ile pek alakam yoktur ;)
- +1 yıl
böylesi rahat yaaa :)
Aynı bardak olur, ped şişe olur, çatal olur ama kaşık nedense hoşuma gitmedi
11 YorumlaBen annemin kaşığından bile yemek yiyemeyen bir insanken sevgili de kimmiş?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır yemem baya bir alışma süreci geçmesi lazım yok yok yiyemem, kardeşlerimden bile yiyemiyorum çok zor :)
110 Yorumla- +1 yıl
Kardeslerinle bir olmuyor tatlm :) aynı kasıgı gectim ortaya konulan bir tabaktan bile yiyemezken onun ısırdıgı seyi yer oldum sen düsün artk :) ama tabi zamanla :)
- +1 yıl
ya ne sandın :D
- +1 yıl
:D :D
Cevap sahibi+1 yılben yiyemem emin ol benim takıntım var temizlik konusunda yiyemem yanii tiksinirsem aramız da bozulur :D
Cevap sahibi+1 yılmalesef evlilik bana uzak daha bikaç yüz sene :D
+1 yılEvet yerim... bir gun ayni yastigi yatagi paylasacaz kasigimj paylasamadik... Birde haberiniz olsun eyer kasik paylasmak yapiniza aykiriysa yani mideniz kabul etmiyorsa bence hemen ayrilin bir gun sevdiyiniz salya sumuk hasta oldugunda sizden ilgi istiyecek sizin onu opmenizi istiyecek eyer o sevgiyi veremiyorsaniz o dogru kisi deyildir...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğim adamdan tiksineceksem neden o adama sevdiğim diyeyim tabiki kullanırım eşimin çatalını kaşığını kullanırım yeri geldiğinde
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya çok afedersiniz ama belki konuyla alakası olmayabilir iş seks e gelince özellikle oral delisi insanlar mideli oluyoda insan sevdiğinin kaşığında yiyince midesiz oluyo gerçekten midesiz olmaya razıyım
Cevap sahibi+1 yılemin ol annemin bardağından bile asla su içmeyen ben eşimin kaşığını kullanıyorum :D
+1 yılYerim nolcak ama sevgilimin değil evlendiğim adamın :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yerim ben ya: )))
- +1 yıl
şaka be yerim valla sevgilim farketmez yani :)
+1 yılAnnemin bardagini bile kullanamam ben neler diyorsun öyle :P
11 Yorumla
+1 yılBen en yakın arkadaşımın kaşığını da kullanıyorum bu soruya göre ciddi pislikmişim
15 Yorumla- +1 yıl
Hadi hadi bırak şimdi estağfurullahı :D
- +1 yıl
Hahahhaha
Ya öpüşürken ya da neyse detaya girmeyim yerimmm :)
27 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldikkatlice bakarsa mecburen yerim ama iğrenirim ya :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen asla yemem diyordum ki kimsenin catalina bardagina elimi surmezdim takı gerçekten sevdiğim temizliğine güvendiğim adamı bulana kadarmış:-)
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyleyse senin de karşı cinsle yapabileceklerin sınırlı :-)
Cevap sahibi+1 yılha bide benim için sorun olan başka bişey sevgilim de dahil birinin bardagini catalini kullandım mi hemen ağzım yara dokuyor bunun için dikkat etmek zorundayim da :-)
Cevap sahibi+1 yılsen galiba prensip olarak insan sevmiyorsun:-):-)
Cevap sahibi+1 yılsağol ve bunu sevgilime dediğim için rahatm bnden igreniyor musun konusu geçmiyor en azından :-)
Cevap sahibi+1 yılneymiş kötü anlamı:-)
Cevap sahibi+1 yılyaa merak ettim ama. yaa sensimdi niye ayirdin bizi
Cevap sahibi+1 yılsaglik sorunu ayrilmak filan deyince:)
+1 yılOpusurken guzel birsey yokda kasigimi kullanamiyorsunuz guleyim bari :)
45 Yorumla- +1 yıl
Neresi farkli sorarim sana kasigi agzina sokuyor yemek yerkenpeki sen neresini opuyorsun?
- +1 yıl
Herkes senun gibi pis, yicek degil ya benimki kibar adam :)))
Tabiiki yenir bence yani mecburi anlarda. Cocugunuzun kasigindan yediginiz gibi sevdiginizlede cok sevgi baginiz varsa yenir bunda birsey yok bence.
10 Yorumla
+1 yılYerim tabi hatta hosuma bile gider. Cunki sevdigim bu kasiktan bu tabaktan yemis. Ayni bardaktan icecekte icerim. Hatta beraber icerim. Cunki sevdigimdir o...
20 Yorumla
+1 yılTabiki yerdim. En yakin arkadaslarimizla bile yaptigimiz bisi pek etkilemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBen su ictigim bardaktan tekrar su icmiyorum bide onun kasigini kullanacağım cok zor ya
10 Yorumla Bırakın allah için , elinize o kaşığı verse hanginiz gider yeni kaşık alır gözünün önünde? Gerçekçi olalım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle tiksinç şeyler yapıyorum ki. Bu hiç bir şey. Tiksinmem yalarım yani.
11 Yorumla
+1 yılyerim. aynı sipsiden nargile içerim aynı bardağı ve pipeti de kullanabilirim sevgilim olan kışıyle
10 Yorumlaçoğu yapmam diyoda yiğişirken iliğini kurutursunuz ama ben anlamadım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Şaka mısın ağzında çiğnediği lokmayı çıkartıp verse bile yerim :D
23 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında cok titizimdir ve anneme bile kıziyorum ama sevgilim konu olunca tiksinmkiyorum çok garip.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)))) Anlam vereceğin zaman bana da haber et.
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılOpustugunuz insanın kasigindan tiksinmek saçma değil mi
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNoldu be:)
Ben sevgilimin çiğnediği sakızı da çiğnerdim istese. O da aynı sekilde. Yemekten çıkarız dişinde bişey kalmış olur elimle hiç çekinmeden alirim hatta. Aşkından öldüğüm adamdan tiksinecek halim yok
00 Yorumla
+1 yılSevdiğimse tabiki yerim. Onunla bir hayat düşünüyosan iğrenmeden yersin zaten
10 Yorumla
+1 yılŞimdi zorda kalırsam yediği kaşıktan yerim ama öbür türlü iğrenirim ya
10 Yorumla
+1 yılÖpüş koklaş aynı kaşıktan yemek yeme saçmalık.. kaşığından yerim sakızını çiğnerim problem yok
10 YorumlaÖpüşürüm ama kaşığından yemem demek komik olur yerim tabii :)
11 Yorumla
+1 yılAnnenin bardağından su içer misiniz? sorusuna hayır dedim. Bu soruya evet dersem küllerimi ganj nehrine atarlar
13 Yorumla- +1 yıl
Bardağı yere at. Kırıldı mı? Evet. Kırık bardaktan tekrar su içilebilir mi? Evet içilir.
Ay bir dkka bu böyle değildi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim ile opusuyorum neler neler yapıyoruz yavrum ayni kasık da ne bir butun oluyoruz biz ooooho :))
24 Yorumla- +1 yıl
İnsan bu kadar açık ben kaşarım dermi yaa ;)
Cevap sahibi+1 yılNicke bak. Akıtgelsin. Azık pustlar da ne guzel belli ediyor kendini.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılağzındakı yemeği bıle yedım yerız yanı ahaha :S:DF:G
01 Yorumla
+1 yılPeki siz ayni siseden su icermisiniz. Bu sevgiyle alakalı mı?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Dudakları öperken iyi kaşığa gelince ıyyk :D yapmayın arkadaşlar. Bal gibi yersiniz. Yerim ben neden yemiyim. Ağzınıda yerim onun kaşığındanda :D
00 YorumlaSakso çekebiliyonuz ama aynı kaşıktan yiyemiyonuz ne kadar saçma.
03 Yorumla- +1 yıl
beni dövüp aşağlamak alay etmek istermisin bu sefer sen agzına alma benim azıma sıc döv asagla alay et
Kaşık konusunda titizim, herkese karşı. Bardak olsa belki babamla aynı bardağı paylaşırım :D
01 Yorumla
+1 yılZannetmem yani olursa bigün deneyimlersem yazarım ne olduğunu :D
05 Yorumla- +1 yıl
'Çok beklersin' demek istemiyorum hayır hayır :D :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim sayın soran :)
ulan deli gibi oral yapıyolar aynı kaşıktan yemiyolar :D
20 YorumlaEvet sadece sevdigimin
210 Yorumla- +1 yıl
Dilerimki sende bigun hissedeceksin sende yasayacaksin insallah ama guzel sonla ömür boyu beraber olarak :) ve ayni catal kasigida paylasirsin ozaman beni hatirla ;) gerekten senin gibiydim degil ayni kasiktan yemek o kasik yikansaydida midem cekmezdi :( ama şu an onun yaninda olbilmek icin nelerimi vermezdim :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha az once ayni catali kullandik. Genelde olan bisey zaten. Ben besliyorum bazen bir ona bir bana yiyoruz ya da ayni bardaktan siseden iciyoruz kari koca tinsinme diye bisey olurmu hic
00 Yorumla
+1 yılneden yemeyeyim canım. öpüşürken öpüşüyorum ya o zaman öpüşmeyeyim de ne saçma soru :D
07 Yorumla- +1 yıl
nesi farklı be ağzı dili ağzının içinde. tükürükleri ağzında :D
- +1 yıl
gözlerin açık öpüşmedin mi hiç yani :D:D:D olm tuhafsınız ya :D:D:D bulaşıkmışşş :D:D:D
- +1 yıl
konu o değil karıştırma şimdi :D
Sevgilimin agzindaki mikroplari bile bile kendime vücuduma geciremem igrenç ya kusmuk
01 YorumlaNerelerde büyüdük arkadaslarla. Herkesin ekmeğini de tabaginida kasigindanda yerim özel bir hastalık yoksa.
00 Yorumla
+1 yılSevgili değil de eş olarak düşündüm çünkü pek sevgilim olmadı, sevdiğim insanınkinden tabiki yerim
00 YorumlaYiyorum içiyorum hatta parçasını bitirip suyunu da içerim :)
05 Yorumla
+1 yılValla yakinlarimdan yerim de içerim de öyle ayrım yapmam ya
10 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler