Arkadaşlar sevgilimle mantı yemeğe gittik. Benim iştahım pek yoktu. Sonra kendi eliyle çatalına mantı yedirmeye çalıştı. Size belki sevimli gelebilir fakat ben kimsenin kullandığı çatal bıçak bardağı kullanamıyorum elimde olmadan. Bu yüzden tartışma çıkardı çocuk gibi. Ben mi çok abartıyorum o mu?
Cevabın nedir?
+1 yılOnun ağzına kurban olurum öptüğüm ağızdan mı tiksinicem tabikide yerim 🍴
422 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTiksinmem.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılHayır yemem.
245 Yorumla
Soran+1 yılBir şey sorucam bunun sevgiyle ilgisi yok değil mi?
- +1 yıl
Hayır kimsenin çatal kaşığından yiyemiyorum.
Soran+1 yılBeni anlayan bir erkek çıktı sonunda yorumlarda çok zıt görüşler vardı. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Bende aynıyım😂
+1 yılEvet.
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıllık soruya şimdi gelen cevaplar şaşırttı.
- +1 yıl
Arşivi karıştırdım
Soran+1 yılEig seçeyim. Çift eig seçiliyor madem.
- +1 yıl
Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
254
Cevap
345Cevap
Şahsen kimsenin kullandığı bu tarz kişiye özel kullanılması gereken şeyleri kullanmam. Ancak sevgili olayı çok daha farklı bir olay. İlk zamanlar taksamda bu tarz şeyleri, sonrasında abartıya kaçmadan bir çatal alırım.
Sonuçta onunla öpüşürken dahi, o çatalda bıraktığı şeyden daha çok şeyi alıyorsun ağzına. Bunuda zevkle alıyorsun, daha uzun bir süre alıyorsun, defalarca alıyorsun.
Yani seninki işkembe çorbasını zevk için içiyorum, ama işkembe çorbasına ucu dokunmuş bir çatal ile yemek yiyemiyorum demek gibi birşey. Öpüşmüyorsundur, orasını bilemem. Ancak ilk zamanlar taksamda bu tarz şeyleri, sonraki zamanlar herhalde dozunu kaçırmadığı sürece umursamam.
www.google.com.tr/.../opusen-romantik-ciftler-opusme-gifleri-romantik-gif-resimleri-hareketli-opusen-cifler-opusen-sevgili-gifleri-opusen-ask-dolu-sevgililer-duygu-dolu-ask-resimleri-ask-sahneleri-gif-animasyon-gif-resimleri-romantik-t90233p9.html&h=231&w=500&tbnid=coCy_qZG0r21hM:&zoom=1&docid=UKpSwmpxF4Z-nM&ei=xN_iVNuHKYLsUoOmg4AO&tbm=isch&ved=0CB4QMygDMAM&biw=1366&bih=66524 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Önemsiz...
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılLinki açmamistim. nasıl bir zihniyet senin ki. Terbiyesiz
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evli değilsiniz ama:
Hz. Muhammed (s. a. v) o konuda ona muvafakat gösterir, yardım ederdi. Âişe, bir kaptan su içtiği zaman kendisi o kabı eline alır; ağzını hanımının ağzının değdiği yere kor içerdi. Yine Âişe, kemiğin üzerindeki eti dişleriyle sıyırarak yediğinde Peygamberimiz (s. a. v) etli kemiği eline alır ağzını, onun ağzının değdiği yere kor öyle yerdi.
img405.imageshack.us/img405/5361/pivotilkdvog2.gif81 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgilendirdin sagol
Hayır abartmıyorsun. Bilimsel araştırmalara bakabilirsin öpüşmenin, seks yapmanın bile zararları var hastalık kapılabilir tamam bunlar abartılı denilebilir hiç mi yapmıcaz anlamında fakat yemek konusu aksesuar konusuna dikkat edilmelidir. Haliyle her 2 taraf içinde geçerli hijyene önem verin yerinde olsam hayatta yemezdim. Yemedin sanırım bence gayet iyi yapmışsın durumu anlayışla karşılaması gerekir.
Başkasının giydiği kıyafetleri giymem, başkasının kullandığı çatal, kaşık vs. kullanmam. Sonuçta onda ki bakterilerden mikroplardan ben çok ciddi bir hastalık kapabilirim. Bence iyi yapıyorsun sağlık önemlidir boşa dememişler her şeyin başı sağlıktır diye :) Uygun bir dille anlat hastalık kapılabilir filan özetle anlamazsa anlayışlı bir erkek değildir ne yapacağın sana kalmıştır.33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için :) Anlayış göstermiyor ki bilerek yapıyor zaten
- +1 yıl
Rica ederim :) Yerinde olsam öyle erkekle beraber olmam çünkü karşımda ki erkekten ben saygı beklerim anlayış beklerim. Bunu yapmıyorsa pek uzun sürmez birlikteliğimiz bide bilerek yapıyorsa hiç çekemem öyle birini. Özeline karışmak gibi olmasın ama oturup konuşun derim çözüme ulaşamazsanız ona göre tekrar düşün derim ilişkinin gidişatını.
Soran+1 yılÖyle yapıcam tekrar çok teşekkür ederim ;)
+1 yılSen çok abartıyorsun şunu söylemek isterim şimdi, bir kişinin kullandığı çatal bıçak kaşık su bardağı gibi eşyaları ne için kullanmaz insanlar ağız sağlığı için peki ozaman ben sana birşey sorucam, sevgilin sana bu kadar yakın davranmaya çalışırken sen neden ondan kaçıyorsun? Kendini yenmelisin sonuçta sen o insanla, ateşli ve şevhetli bir şekilde öpüşüyorsun ha bunuda yapmıyorsan örnek olarak öpüşmek oral ilişki gibi konularada girmiyorsan konunda haklısın ama lakin bir insanla öpüşüyorsun ama aynı çataldan mantı yemiyor aynı bardaktan su içmiyorsun, sence bu, çelişkili, bir durum değilmi? Onun için, bence kendine sınır koyduğun şeylerde biraz mantıklı davranabilirsin :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim fakat bu huyumu bildiği halde üzerime geliyor hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Ben kendi bardağımdan icmiyorum zaman geçince takıntı olmuş bende. Benden titizdir dediğim gibi takıntı benimkisi :/
- +1 yıl
Ozaman ona kızmak yerine bunu yenmeye çalışabilirsin örneğin öyle bir anda gözlerini kapat ve onu düşünme kendinle savaşarak kendini geliştirebilirsin :-)
Soran+1 yılDenerim ama bilmiyorum :/ Teşekkürler
+1 yılya neden yemiyim yoldan geçen insanın çatalıyla da yerim sorun değil :D ıyy diyenler için şunu söylemek isterim ki evet, rahat bir insanım, doğayla, organik maddelerle iç içe olmak bağışıklık sisteminizi güçlendirir. ben neredeyse 7-8 yıldır ne hasta oldum ne de hastaneye gittim. fakat soruyu soran kardeşim için şunu söyleyebilirim ki bu evet takıntı gibi bir şeydir kolay kolay istediğin zaman vazgeçemezsin. zorla yapsan bile içine oturur miden bulanır. sevgilinin bu yüzden kızması yanlış. abartmıyorsun öyle insanlar var çok fazla, ama ben sorun etmeyenlerdenim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayış için:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHijyen ve sağlık açısından, bireysel kullanıcan bahsettiğin çatal vb. mutfak gereçlerini.
Vede yemek sonrası diş fırçalıyacan, ter kokusu varsa , önce ıslak mendille silip sonra peçeteyle kurulayıp rolonunu sürecen, tırnaklar uzunsada kesicen vb. kişisel bakım ve temizliğin olucak ister sevgilinin istersen eşinin yanında ol dikkat edilmeli bu konulara.31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılnormal şartlarda sofradaki salata tabağından bile belirli sınırlar çerçevesinda salata yiyorum. kullandığım bardak-çatal-kaşık sabit ve belirlidir ama uzun soluklu bir ilişkim olmuştu. onun ısırdığı kurabiyeyi dahi yiyordum. hala ben de anlamıyorum nasıl yaptığımı :S
33 Yorumla
Soran+1 yılBen de geçmez takıntı oldu sanırım :/
- +1 yıl
valla benden takık olamazsın ama sevdiğin adam olunca farklı oluyor ;)
Soran+1 yıl:)) inşallah düzelir ya
+1 yılBence abartmıyorsun bende yemezdim bende başkasının çatalını bardağını kullanamam annemin babamın kardeşiminkini de kullanmıyorum bu onları sevmediğim anlamına mı gelir? Yapı meselesiyle alakalı herkes başkasını kendi gibi sanıp ağır eleştirmesin lütfen.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım yorumun için. Çok acımasız yorumlar ve anlamıyorum başına gelseler aynısı anlarlar herhalde
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılBen normalde asla öyle bişey yapmam. Kimsenin bardağından su falanda içmem ama eğer çok seviyorsam onu yerim ve içerim de. Ki zamanında yaptım.
Normalde başkasının ıslattığı kapı kollarına bile elimi vurmam. O derece takıntılı ve titiz bir insanım.31 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben ;)
Senin bu şekilde düşünmen sağlık açısından en doğrusu o kadar çok mikrop var ki ama o da kendi açısından haklı senin ondan iğrendiğini düşünmüştür eğer o an ucundan da olsa yeseydin onun çatalından sonra derdin bak senle alakası yok ben sağlıksız buluyorum kırılma diye yedim ama ni kez daha yapma derdin sorun çözülürdü
23 Yorumla
Soran+1 yılCanim bilerek yapıyor zaten. Benim bu huyumu biliyor inadına yapıyor resmen
Soran+1 yılEvet :/
+1 yılO abartmış durumu. Bu bir çeşit karakteristik bir özellik gibi düşünülebilir. Mesela ben de senin tam zıttınım. Tanıdığım (herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmayan) her insanın çatalıyla yemek yer, bardağıyla su içerim. Ama benim kardeşim aileden birinin çatalını veya bardağını kullanmaz. Seni olduğun gibi kabul etmeli ve bu durumu sorun haline getirmemeli.
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım keşke o da azıcık anlayış gösterse
- +1 yıl
Güzellikle ve örneklerle açıklarsan; mantıklı ve makul düşünebilen her insan anlayış gösterebilir. Ama maalesef bazı insanlar empati yapmaktan uzak... Kendileri gibi düşünmeyen ve yaşamayan insanlara saygı duymuyorlar, anlayış göstermiyorlar. Eğer böyle biriyse işin zor, baştan söylemesi...
Soran+1 yılBiliyorum canım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılHayır hic abartmiyorsun ya bu huyla alakalı bisey anlayışla karşılaması gerekti şahsen ben yerim teredduttut etmem ama sevgilim istemez saygıyla tamam askim derim bence durumu güzelce izah ettikten sonra bidahaa boyle bir sorun yasamazsiniz boyle ufak şeylerden dert edip uzmeyin zamanlarınizi en ggüzel şekilde değerlendirin sonra çok ozlersiniz :))
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım :) Bilerek yapıyor gıcıklığına
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir ömür aynı yastığa baş koyacağım diye söz verirken hikaye okumadım aynı yatak aynı yastık ne alaka denmesin
Ama sevgili flört döneminde mi dur bakalım hastalığımı var ne olduğunu nereden bileceğim işte burada haklısın kişi ve zaman burada önemli11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi bardağımdan içemiyorum bir zaman sonr. Bu takinti tiksinmek falan değil.
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. sen bu çocuk öpmüyor musun? eğer öpüşmüyorsan ya da öpüşmeyi sevmeyen biriysen bir şey diyemem. ama yok öpüşüyoruz diyorsan öpüşürken zaten onunla salgılarınızı alışverişte bulunuyorsunuz salgılarınız birbirine karışıyor. yani tükürükleriniz zaten birbirine karışıyor tükürük alışverişinde bulunuyorsun. onun kaşığından, çatalından, bardağından çekinmen kullanamam demen takıntı yapman biraz saçma olmuş. kısacası onun değil senin yaptığın çocukça olmuş.
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce öpüşmedim yorum yapamam
Soran+1 yılBelki de
+1 yılBence sevgilin abartıyor. Saygı duyabilir.
Tiksinmek konusu değil söz konusu. Sadece kullandığı
eşyaları kullanamıyorsun. Bu kadar. Bence düzgün bir biçimde anlat.
O da anlayacaktır. Yiyemeyebilirsin. Olabilir yani.
Benim de olsaydı sevgilim belki ben de yemezdim.21 Yorumla
Soran+1 yılAkıl edemediğinden değil bilerek yaptı gıcık :/
+1 yılÇok acayip geliyor bana benim kuzenimde kimsenin bardağından falan içmez :)
geçen gün su içtim bardağı tezgaha koydum onunkinin yanına :) sonra aldı benimkinden su içti bilmeden :) suyu içtikten sonra o bardak benimdi dedim terlikle kovaladı :) :)33 Yorumla
Soran+1 yıl:))) aynı ben. benim başıma geldi böyle bir şey
- +1 yıl
Ama ne gülmüştüm o gün ya :D :D
Soran+1 yıl:)) hain kuzenler
+1 yılBende takıntılıyım bu konularda mesela , başkasının bardağından su içmem vesaire , aynı kapıya çıkıyor lakin sevgilim diyorsun zaten hep berabersin , yediğin içtiğin ayrı gitmiyor , öpüşürken zaten mikrop alışverişi yapıyorsun öyle bana çatal uzatsa yerim sorun etmezdim , edilmemeli kalbi kırılmıştır :)
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce öpüşmedim. Elimde kendi bardağımdan bile bazen içemiyorum. Kalbi kırıldı ama biraz anlayış gösterebilirdi
+1 yılyemem hayır iyi yapyısun bence sen ben kız arkadasımı hastaneye goturdum rica etti götürürmüsün diye diş doktoruna afyonum patlamamış sabahın köründe kalktık gittik arabada sarıldı dedimki ağızın kokuyor uzak dur dedim ona bile trip attı agladı mk sen gene iyisin
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm değişik.. Sağol yine de. .
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlamazsan öpüşüp öpüşmediğinizi sorucam eğer öpüşüyorsanız çatalından kaşığından tiksinmen biraz yersiz. Hoş o kişi benim sevgilim olmuşsa seviyorum demektir ve seviyosam da öpüşsem öpüşmesem de tiksinmem ısırdıgı ekmekten de ısırırım artığını da içerim sorun değil
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç öpüşmedim. Ben kendi bardağımdan bile içmiyorum bazen. Takıntı var ben de
Gizli Üye(30-35)+1 yılbır ay once ayrıldıgım kızla bende oyleydım yanı her boku yaptık mıdem bulanmazdı sureklı operdım dılını flan emdın dusun ama catalından pasta yıyemıyorum ya da catalıdan kasıgından bısey yıyeymıyorum suyunu ıcemıyordum ne kadar garıp dımı :D bu galba senle ılgılı bısey bende baskasının kullandıgı bardagı flan kullananamam bambaska bı olay bence kısılerle alakası yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç öpüşme bile yaşamadım. Bu takıntısal bir durum kendi bardağımdan bile içemiyorum
Cevap sahibi+1 yılzamanla gecer ama tamamen kalkmaz boyle kabullen artık :)
çok sevdiğim biriyse sorun etmem. Sonuçta zamanında aynı tastan su içtiğimiz insanlar olmuştur. Ancak bazen kendi öz kardeşinden bile aynı çatalı paylaşamıyor insan. Bunlar olabilir, onu güzel bir şekilde durumu anlatmalısın. Ne kadar sevimli bir hareket olsa da yaptığı sana senin çatalınla verebilir, aşk çözüm işidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın Teşekkürler :)
Şimdi iğrenç gelebilir fakat doğru olan birşeye değinmek istiyorum.
Çatalından tiskindiğin, bir insanın dudaklarına dudaklarını nasıl değdiriyorsun peki? Diye, sorarlar insana :)41 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım düşüncene fakat ben hiç öpüşmedim bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçatal bıçak ne ki ben odasındaki su şişesindeki sudan tut yediği midyenin yarısını yiyorum ağzından sakız tatlı matlı çok aldım ağzıma hiçte iğrenmem hoşuma gidiyo hatta onun yediği şeyleri yemek. Onun tükürüğü değince lezzetli oluyo yemek
22 Yorumla
Soran+1 yıl:/ okurken istemsiz huylandım kusura bakma
- +1 yıl
yok sorun değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tiksinme durumu var ise yenmez tabi yedigin yemege o anki psikolojiye gore degisir ama sevdigin kisi hasta ise hasta olmamak icin yemezsin onun dışında gayet dogal yerim bende . ama ayni dis fircasini kullanmak vs. Onu kullanmam
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
Insanlarin onune gecemedigi huylari takintilari vardirr 8yasindaki yegenim bile tabagindan bir kasik bisey aldiginda yemeyi birakir o tabaktan hayatta yemez bu elinde olan bisey degil bu kaar buyutmesine gerek yoktu..
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim keşke o da anlayış gösterse :)
Soran+1 yılİnşallah ;)
ya çok seviyorsam belki çünkü o huy bendede var kendi içtiğim bardaktan 5 dk sonra su içmem düşün olabilir böyle şeyler hoş karşılaması lazım ama empati yapıncada çok onur kırıcı olduğu kabul edilmeli :)
21 Yorumla
Soran+1 yılCanim aynı şey var ben de :/ Çok kırıldı
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında basit bir şekilde başlayan hijyen takıntısını artık psikopatlık noktasına getirmişsin. Bu gidişle kapı, pencere, masa, sandalyeye bile dokunamaz hale gelebilirsin bir an önce git tedavi ol böyle hayat geçmez etrafındaki insanlara da hayatı zehir etme.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın elimde değil
Annesinin bardağından su içemeyenler burada bir kınama tespitinde bulunacaklardır...
Yalnız ben de sizin gibiyim.
Kimsenin çatalını , kaşığını + havlusunu kullanamam.33 Yorumla
Soran+1 yılAyy beni anladığın için sağol ya :) Cidden kimse anlamıyor beni.
Soran+1 yılEvet ya teşekkürler :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunun sevgiyle filan alakası yok, ya da kırılmak doğru değil. Her insanın belli alışkanlıkları ve hoşlanmadığı hareketler vardır. Ben kardeşimin bardağından bile içemem. Bu tamamen kişisel bir özellik.
21 Yorumla
Soran+1 yılAy canım ya keşke o da anlasa :)
+1 yıleger tiskinti duyuyorsam neden hayatimda, bilakis hayatimda ki bayan ictigim bardakdan cay icmesi, benim kullandigim catali, kasigi kullanmasi beni begendigini gosterir. bu olmadigi an ister istemez sogurursun...
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimki takıntı ben bazen kendi bardagimdan içmiyorum
- +1 yıl
takintiya birsey diyemezsin tabikide.. karsi tarafi kirmadan aciklarsin eger anlayisli biriyse problem yasanmaz.. ;)
Soran+1 yılBilerek yaptı zaten :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende ailemden birinin yediği çatal kaşıktan yemek kesinlikle yemez, içtiği bardaktan hiçbirşey içmezdim çok iğrenirdim.. ama sevgilimin çatalından kaşığından hiç iğrenmeden zevkle herşeyi yiyebiliyorum bardağından içiyorum bu ne ile ilgili bilmiyorum ama sevgilimin çiğnediği sakızı bile çiğnemeye devam edebiliyorum..
15 Yorumla
Soran+1 yılYorumu okurken huylandım düşün artık , :/
Cevap sahibi+1 yılBence o insana karşı hissettiğim duygularla ilgili birşey... iğrenmiyorum işte... sevgi ile de bağlantılı olabilir... bence sende zamanla değiştirirsin gerçi çokta önemli birşey değil...
Soran+1 yılElimde değil takıntı bu :/ kendi bardağımdan bile içemem bazen
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah oda ilginçmiş, bence o takıntının üstesinden gelirsin...
Soran+1 yılİnşallah :)
+1 yılSevdigim adamdan birde bebeklerden tiksinmem yerim. Bence sen sevmiyorsun , insan sevdiginden tiksinmez hem o dudaklari operken hosta catalindan kasigindan bisiy yerken ki pis?
33 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç öpüşmedim
- +1 yıl
Bende opusmedim , ama sevgili degilde eş olarak dusun. Tiksinir misin?
Soran+1 yılBilmiyorum ki yorum yapamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüştüğüm adamın çatalından tabii ki yemek yerim. Öpüşüyorum bir kere l*n daha neyinden iğrenebilirim ki.
43 Yorumla
Soran+1 yılTakıntı var ben de. Daha önceden öpüşmediğim için bilemiyorum
- +1 yıl
Opusunce gecer diyelim o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bisey sormak istiyorum yanlis anlamazsan, opustunuz oyle degil mi? Operken igrenmedigin birinin kullandigi catal kasiktan biseyler yemek mi igrendiriyor seni? Cok celiskili bence..
21 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce kimseyle öpüşmedim ki olsaydı bu çelişki yaşatacak bir şey degil
+1 yılbende normalde kimsenin şişesinden, bardağından içemem veya kullandığı çatalı kaşığı kullanamam ama bu kişi sevgilimse sıkıntı olmaz :) Canımdan can gördüğüm kişiden nasıl tiksinebilirim kii?
21 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum benim elimde olan bir şey değil
Öpmek başka aynı çatal kaşık bıçak bardak kullanmak başka ne kullanırım ne yerim hiçte gerek yok.
Arkadaşın normal düşünmüş ama herkesin huyu farklı herkes aynı çatalı kullanmaktan hoşlanmaz23 Yorumla- +1 yıl
Neden başka olsun? Hatta öpüşürken çok daha fazla karşılıklı salya alış-verişi yapılıyor emin ol.
Soran+1 yılAynen teşekkür ederim
+1 yılBu titizlikle alakalı bir durum olabilir ama elinden geldiğince bu durumu önemsemeye çalış birbirinizi benimsedikçe sorunlarınızda ortadan kalkacaktır... Zaman tanıyın birbirinize...
26 Yorumla
Soran+1 yılYa canım bu takıntı olmuş ben de kendi bardağımdan bile zaman geçince içemiyorum. Zamanla geçecek bir şey değil sanırım. Beni anlamıyor
- +1 yıl
Hassasiyetini erkek arkadaşına hatırlat sık sık kimse kusursuz değil eminim kendisininde incelik gösterdiği noktalar vardır orta yolu bir şekilde bulmalısınız.. Ayrıca evlenince sende bu huyundan vazgeçeceksin ister istemez
Soran+1 yılBilemiyorum canım geçsin inşallah geçer yani :)
- +1 yıl
Geçer tabi canım benim dert etme sakın kendine..
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Ooof çok çocukma ya... Çatalla yemek yemek nedir? Ben sevgilini çocuk buldum.. Herkes kendi yemeğini yer.. Ve hatta iğrenedebilirsin bu gayet normal. Saygı gostermeli.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
ben gidip su içiyorum bardağı tezgahın üstüne koyuyorum 5 dakıka sonra susuyorum gelip oradaki bardaktan icmıyorum be rahat edemem. yeni bardak alıyorum. nasıl yiyeyim.
22 Yorumla- +1 yıl
aynen ya :D
Soran+1 yılİkizim benim :)
seviyorsam , ağzında çiğnediği lokmayı bile yerim. neticede sadece tükrük sıvısı var, öperken sanki o sıvıyı yutmuyorum :)
31 Yorumla
Soran+1 yıl: / saygı duyuyorum
Tabii ki yerim. Sevgili dediğin istisnalar dışında genelde ciddi duşunduğun hatta kafa yapında uyarsa ileride evleneceğin erkek/kızdır. Neden iğrenesin ki ondan?
15 Yorumla
Soran+1 yılİğrenme değil takıntı bu :/
- +1 yıl
Hmm anlıyorum ama bunu yenmek zorundasın eğer onu gerçekten seviyorsan, oyle düşünmeye başladığında onu ne kadar sevdiğini, eğer boyle yaparsan bunun onu kırabileceğini düşünerek yemeye zorlamalısın kendini. Yani başka tavsiyeler vermek isterdim ama aklıma başka seçenek gelmiyor eğer ki seviyorsan gerçekten onu.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılTabi ki yardımcı olabildin teşekkür ederim :)
+1 yılIstememen dogal yani o cok abartmis alismani beklemeli baya okuzluk yapmis duzgunce anlat anlamazsa bencildir yani
Ben yerim mesela benim icin sorun olmaz hatta severim onunla bir seyler paylasmayi11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım :) Bilerek yapıyor zaten huyumu biliyor
ben yerdim yiyorumda zaten. Bence ıkınızde abartmıssınız ama o anlayısla karsılamalı sonucta ona özel bir şey degil bu yaptıgın kımseden yemıyormussun
11 Yorumla
Soran+1 yılBilerek yapıyor zaten
olabilir neden olmasın bu bende de vardı aslında evde bir bardak çıkartılar ben bir daha çıkartırdım onun üzerine ama şimdi öyle bir sıkıntım yok tabi hemen hemen geçti
13 Yorumla
Soran+1 yılAynı bende öyleyim
Soran+1 yılEvet haklısın
Titiz olabilirsin normal :) Ama ben sevgilimin çatalından yerdim sorun olmazdı
41 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel keşke ben de öyle Olsam
+1 yılYetistirilmeyle veya kisiye bagli olan birsey anlayisla karsilayabilirdi Bende titiz bir insanim ama şöyle dusun dudaktan opusuyorsan o cataldanda yemek yemen gerekirdi :)
15 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce öpüşmedim
- +1 yıl
Sevgilinle opusmedinizmi hic?
Soran+1 yılHayır hayatımda hiç öpüşmedim
- +1 yıl
Anliyorum o zaman senin durumun normal :) Zaman gectikce o catal o agiza giricek :)
Soran+1 yıl:/ yorum yapmak istemiyorum
+1 yılTabi zaten sevgiliyle sevisilmez, opusulmez ki bir de ayni catali kullanicaz.. Sevgilin 13 yasinda mi canim
21 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaşında ;)
+1 yılaşık olursan bunu hiç söz konusu bile etmezsin sevgili olman aşık olduğunanlamına gelmez bu yüzden niye öyle bir hisse kapıldığını çok iyi anlıyorum ;)
31 Yorumla
Soran+1 yılKendi bardağımdan bile bazen içmiyorum. Benimki takıntı sevgiyle ilgisi yok
Yemem. Yani sevdiğini insan iğrenmez ama bir yere kadar.. Tartışma çıkarması abartı. Ama alınması normal sonuçta iğrendiğini gördü:)
23 Yorumla
Soran+1 yılCanim ben iğrenmedim ama öyle sandı galiba :( Bende takıntı oldu ya :( Bazen kendi bardağımdan bile içemiyorum
Soran+1 yılİnşallah canım :)
Catalin ucuyla yenilen ya da sossuz birseyse yerim onun disinda yemem. Mantiyi bende yemezdim ya da catala hic dokunmadan ucundan mantiyi yerdim
21 Yorumla
Soran+1 yılBen de takıntı oldu bu durum kimseninkini kullanamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel görüş bu kimse karışamaz
Bazılarında böyledirr
Ama ben tiksinmem42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Evet yerim aynı pipetten bile içtim zoruna gitmiş olabilir çok uzum sure beraberseniz bence haklı
45 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır beraberiz ama benim elimde değil kendi bardağımdan bile içemiyorum bazen
Soran+1 yılCanim bilerek yapıyor zaten :/
Soran+1 yılEvet canım :)
Ben de 3-4 yıl öncesine kadar ailemden birinin su içtiği bardakla su içemezdim. Şimdi ise ne oldu bilmem ama herkesin içtiğinden içiyorum. Sen biraz fazla abartmışsın sevgilim benim çatalımla yemese kırılırım.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa niye kırılıyorsun sen de o durumdan geçtin. En iyisi senin anlaman olur zaten. Takıntı var ben de
Soran+1 yılAynı ben de farketmiyor
Siz hic öpüsmedinizmi ha öpüsmüssün ha catalindan yemissin yabanci degilki sevgilin sonucda hakli bence cocuk bn olsam bnde tepki verirdim
23 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç öpüşmedim. Haklı falan değil ayrıca.
Catalindan, kasigindan yemek yerim, bardagindan icecek icerim. Alakasi yok diyeceksin ama gayet var, sen onunla opusurken de tiksinirsin o zaman.
24 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda hiç öpüşmedim bilmiyorum yorum yapamam
Soran+1 yılBilmiyorum dedim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen anne babamin bardagindan su dahi içmem, ama kız arkadaşımın yer içerim heralde o farkli birşey 😊
32 Yorumla
Soran+1 yılPeki Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 👍
sevgı dereceme baglı eger olesıne bı sevgılıyse ısım olmaz ama cıdden sevıyorsam anasını bıle aglatırım aynı catalda neymıs :)
31 Yorumla
Soran+1 yılSizin tercihiniz
Ben yerim o benim diger yarim nasil yemem bazi insanlar degisir o senin eljnde olmayan birsey yani sna hak veriom normal
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için
Herhangi bir sevgilinle öpüştün mü? Öpüşme ihtimalin yüksek olduğu için öpüşmüşsün gibi kabul edeceğim. Peki neden öpüştün? Ya da elini neden tuttun?
33 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce kimseyle öpüşmedim. Varsayımlar üzerinden konuşmak doğru değil.
Soran+1 yılElbette olacak ama şu ben şu ani atlatmaya çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem vr babama karsida byleyim ben su icmem mesela kmsenim. ictgi bardaktan sevgiyle alakasi yok. Syle ya bir arkadasm var de byle byleymis de bizi syle:) atarlanmasin sana..
32 Yorumla
Soran+1 yılAyy canım teşekkür ederim hak verdiğin için söylerim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm syle tabi:)
- Devamını Gör (539)
Devamını Gör(584)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem