Yeme & İçme "Yok ya ben yemiyecem" diyip, yemeğinize çunlanan arkadaşınıza ne tepki verirsiniz? Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Hani olur ya öyle tipler😀sende yiyeceksen sana da söyliyim dersiniz, o da hayır der. Yemek gelince bana da ver der. :d "Yok ya ben yemiyecem" diyip, yemeğinize çunlanan arkadaşınıza ne tepki verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Genelde onu ben yaparım gadası 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Benim yemeeem benimÇullanan genelde benimdir ama kendi yemeğimi bıraktiğimdan degil jdng 1 1 Yorumla Elleira 1 yıl Hahhdjdjdjs Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bunu kardeşim çok yapıyor, gel sende al diyorum almıyor sonra benimkinden yiyor noluyoz olmm benim o 😂 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arkadaşım değil de bir büyüğümüz yapardı sinir olurdum 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. "Ye ye, semerindeki taşıman için sana güç lazım" diyorum. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. Veririm ya kıyamam, çok açsam ona ayrısını söylerim o zaman.😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Arkadaşıma cok aşırı tepki veririm ama eşime kıyamıyorum o istesin hepsini veririm genelde 1 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Yemeğime dokunulmasını sevmem ve bunu herkes bilir o yüzden pek cesaret eden olmaz :d 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Evimdeyse tepki vermem. 1 1 Yorumla Elleira 1 yıl Dışardaysak ve önündeki kebaba göz dikmișsem? 👀 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayy bana cekirdekte olur o 🫣🫣🫣😝 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. hani yemicektin la derdim sjshdh 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vermem. Yemeği yalar yedirmem kskdjd 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 325 cevap paylaştı. Vermem ki kendim yerim 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. babayiyesiceler 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Afiyet olsn bacım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yedirmem 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Döverim. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yedirmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Genelde onu ben yaparım gadası
Benim yemeeem benim
Çullanan genelde benimdir ama kendi yemeğimi bıraktiğimdan degil jdng
Hahhdjdjdjs
Bunu kardeşim çok yapıyor, gel sende al diyorum almıyor sonra benimkinden yiyor noluyoz olmm benim o 😂
Arkadaşım değil de bir büyüğümüz yapardı sinir olurdum
"Ye ye, semerindeki taşıman için sana güç lazım" diyorum.
Veririm ya kıyamam, çok açsam ona ayrısını söylerim o zaman.😄
Arkadaşıma cok aşırı tepki veririm ama eşime kıyamıyorum o istesin hepsini veririm genelde
Yemeğime dokunulmasını sevmem ve bunu herkes bilir o yüzden pek cesaret eden olmaz :d
Evimdeyse tepki vermem.
Dışardaysak ve önündeki kebaba göz dikmișsem? 👀
Ayy bana cekirdekte olur o 🫣🫣🫣😝
hani yemicektin la derdim sjshdh
Vermem. Yemeği yalar yedirmem kskdjd
Vermem ki kendim yerim
babayiyesiceler
Tepki vermem. Yenisini söylerim😅
Vermeyiz tekrar dene deriz
Yaptığında al sen ye der kalkarım yenisini alırım
Vardı
Afiyet olsn bacım