Merhabalar… 🍝 Tok ya da sevmediğiniz, ya da çok aranızın iyi olmadığı bir yemeği ya da tatlıyı “hatırım için , bir tadına bak ya nolur” diyen birine ne cevap verirsiniz? Yer misiniz kırmamak için. Kırılabilir ben yemem.
“Hatırım için ye!” diyen birine ne cevap verirsiniz?
Neye yatırım yapacakmışım😂 "para mı biriktiriyoruz?" derim. Vallahi büyük konuşmayım ama sevmediğim bir yemeği kimse bana yediremez, hiçbir şey olmaz ortada o zaman belki bir iki kaşık alırdım zorlana zorlana, Allah o günlere düşürmesin. Ama hatır için asla yiyemem ben.
Kimse kusura bakmasın hatır içi sevmedigim hiçbir yemeği yemem, kim olursa olsun isterse kırılsın. O kişi mutlu olsun diye kusamam ve hasta olamam hasas bir yapım var. Asla tavuk yemem, asla yemeklerde et yemem aslında et yiyemiyorum ciğneyemiyorum, salam sosis yiyemem. Hamburger, lahmacun ve en fazla iki adet köfte yiyorum kofteleride soslar acı baharatlar ile onun dışında et yiyemiyorum.
Yeni şeyler denemeye fazla açık biri olarak yerim tabii ki, hiç yemek ayırt etmem. Balık yemiyorum sadece fakat “asla yemem” boyutunda değilim. Sadece yemeyi tercih etmiyorum, hatır için onu da yerim.