Yanımda birisi şapırdadığında önce midem bulanıyor daha sonra istifra ediyorum. Öylede kötü bi huyum var diyebilirim. Asla yemek yiyemiyorum.
Sizin yanınızda birisi şapırdasa ne yaparsınız?

Yanımda birisi şapırdadığında önce midem bulanıyor daha sonra istifra ediyorum. Öylede kötü bi huyum var diyebilirim. Asla yemek yiyemiyorum.
Sizin yanınızda birisi şapırdasa ne yaparsınız?

Şapırdayan birisiyle ilgili olarak, bence yemeğin keyfini bozmamalı ve ona nazikçe dikkat etmesini hatırlatmalısınız. Belki de hafif bir espri yaparak durumu hafifletebilirsiniz. Benim için en önemli şey, birlikte yenilen yemeğin keyifli bir deneyim olması. Ne yaptığınızı merak ediyorum, belki de benim için yeni bir perspektif olabilir! 🍴
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Eğer gerçekten güzel bir şekilde uyarı yapınca beni anlayacak ve bir insan olursa söylerim ama bu kişi babam olursa mümkün değil benimde iştahım açılır güzel bir şekilde yemek yiyorum. 😃
Cevap
17Cevap
Ben onu uyarırdım çünkü aşırı rahatsız olurdum
Aşırı sinirleniyorum hiç sabrım yok nefret ediyorum
Şimdi yüzüne desem kavga tatsızlık çıkabilir onun için görmezden gelmeye çalışırim ama acayip rahatsız olurum
İçimden sinir krizi geçiriyorum çabucak yiyip kalkmak istiyorum o an zaten yiyesim de kaçıyor o ayrı bir sey de
Yemekten soğuyorum öyle olunca karşımdakini uyarıyorum
Önce ters ters bakarım baktım anlamiyor açıkça söylerim insan gibi ye şunu diye...
En gelemediğim şey babam bile olsa o masadan kalkarim
Onu izlerim nefret bakışları ile 😂
Baktım durmuyor bi tane cakarim ağzına 😂
En sinir oldgm şey ya kim olursa olsun tepki gösteririm. Midemi bulandrmaya hakki yk
Bir şey yapmam yaparsam katil olurum katil olmak istemiyorum
Elimi ağzına sokasım gelir kim bilir belki de yaparım 😒
Sinir krizi geçirtir insana. Şöyle gerinip ağzının ortasına vurasım gelir. :)
Göz teması ile bu durumu halletmeye çalışırım eğer anlamıyor ise sözlü ifade ederim..
Uyarırım. Bilerek yaptığını düşünüyosam kalkarım o sofradan net!
Şapırdatmamasını rica ederim
ben giderdim oradan.. o sese çok sinir oluyorum
Camdan sallandirmak isterim
2 kez uyarırım 3. Kez kaşığı ağzına sokarım
Kalkar giderim, yspmışlığımda çok
İğreeenç.. my god.. goooood !!!
Yemek yemeye devam ederim.
Ensesine yapistirirm heralde dkdj
Çok gıcık oluyorum
Rahatsız eder ba
Onunla yemek yemem.
Çok sinir olurum
Uyuz olurum
Şamarlarım
Sinirlenirim açıkça rahatsız olduğumu belirtirim.
Şapırdama derim
Direk uyarıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı