Allah iyiliğini versin e-mi? 😅 Deminden beri beynim yandı burada. Sevgilimle yemeğe gitmek deyince ben aklıma lokanta geldi, restoran geldi. Orada bir yemeği "soğanlı veya soğansız" nasıl sipariş verebiliriz diye deminden beri düşünüyorum. 🤦♂️ İnanmazsın, internette "Soğanlı veya soğansız sipariş edilebilecek yemekler" diye arama yaptım demin. Sadece menemenin soğanlı mı soğansız mı olabileceği çıktı iyi mi? 😂🤣 Kebapçıya gittiğimizi hayal ettim. Adana kebap sipariş vereceğimizi düşündüm mesela; sipariş verirken garsona "ama bizimkiler soğansız olsun" diye söylediğimizi düşündüm. Sonra mutfakta insanların bizim için soğansız bir Adana Kebap yoğurduklarını hayal ettim filan. Tabii hiç mantıklı gelmedi... 😅😂🤣🤣🤦♂️ Bula bula burger buldum. Onu da yukarıda yazdım zaten. Ama nedense ekmek arası yiyecekler sen yazmasan asla ama asla aklıma gelmeyecekti yemin ederim. 🤣🤦♂️ Sanırım geçmişte sevgilimle ekmek arası bir şeyler yediğim o türden anım yok. O yüzden aklıma gelmedi galiba. 🤷♂️ Ama sen de bu minik ayrıntıyı soruda vermeliydin bence. :-P
Gördüğün gibi, hiç kimse mükemmel değil. Ben bile değilim. :-) Zaten bundan sonra pek denk gelmeyiz gibi geliyor. Uzun cevaplarımdan kurtulmuş olursun. El Cevab: Sevgilinin yanında istediğini yiyemeyeceksen neden sevgilisin ki? İstediği gibi yiyebilir. 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
sorun etmem soğan güzeldir
İyi yapmışsın derim gadası
"Yemeği soğanlı söylemek"
Yemeğin yanında söğüş olarak kesilmiş soğan manasında mı? 🤔
Soğanlı veya soğansız yemek söylemek arasındaki fark bende yok galiba, anlamadım. 🤦♂️
Yemek siparişi alırken içinde soğan olsun mu diye soruyorlar ya, soğanlı söylese?
Burger?
Yahu ekmek arası neredeyse her yiyecekte soruluyor bu. Beni gıcık etmek için safa mı yatıyorsun? 🤨🤔
Allah iyiliğini versin e-mi? 😅
Deminden beri beynim yandı burada. Sevgilimle yemeğe gitmek deyince ben aklıma lokanta geldi, restoran geldi. Orada bir yemeği "soğanlı veya soğansız" nasıl sipariş verebiliriz diye deminden beri düşünüyorum. 🤦♂️
İnanmazsın, internette "Soğanlı veya soğansız sipariş edilebilecek yemekler" diye arama yaptım demin. Sadece menemenin soğanlı mı soğansız mı olabileceği çıktı iyi mi? 😂🤣
Kebapçıya gittiğimizi hayal ettim. Adana kebap sipariş vereceğimizi düşündüm mesela; sipariş verirken garsona "ama bizimkiler soğansız olsun" diye söylediğimizi düşündüm. Sonra mutfakta insanların bizim için soğansız bir Adana Kebap yoğurduklarını hayal ettim filan. Tabii hiç mantıklı gelmedi... 😅😂🤣🤣🤦♂️
Bula bula burger buldum. Onu da yukarıda yazdım zaten. Ama nedense ekmek arası yiyecekler sen yazmasan asla ama asla aklıma gelmeyecekti yemin ederim. 🤣🤦♂️
Sanırım geçmişte sevgilimle ekmek arası bir şeyler yediğim o türden anım yok. O yüzden aklıma gelmedi galiba. 🤷♂️
Ama sen de bu minik ayrıntıyı soruda vermeliydin bence. :-P
Çok güzel döşemişsin ama özet geçsen?
Gördüğün gibi, hiç kimse mükemmel değil. Ben bile değilim. :-) Zaten bundan sonra pek denk gelmeyiz gibi geliyor. Uzun cevaplarımdan kurtulmuş olursun.
El Cevab: Sevgilinin yanında istediğini yiyemeyeceksen neden sevgilisin ki? İstediği gibi yiyebilir. 😇
Yemeğim bitti iki yazdığını da okudum. Benim cevabım da son dediğin olurdu. Sağlıcakla 👋🏻
Sevgilim olsa hiç de sorun etmezdim. Birlikte soğanı gömerdik.
Birlikte yersek sorun yok))
Bu kadar dramatize etmeye gerek yok bi guzel gomerdik
Afiyet olsun derdim yedikleri ile yargılayacak değilim
Yanına kuru pilavda söylesin bir zahmet 😋 yeriz
Boğa burcu kadını olarak buna cevabım kendi bilir yemek soğansız olmaz ya :)
Bende soğanlı söylerim jdndjsnd
Sorun yok ben de severim
Ağzının tadını biliyormuş derim 😁
Ben yerim :)
Artirirdim ve bir tane daha söylerdim
Soğanları ayırıp onun tabağına koyardım.😝
Ooo ne güzel işte clsöcğsöcmsb
Yerim napıcam zehirmi soğan
Öff en sevdiğimm sarımsaklıda olur 😂 ahaha
Ben de soğanlı söyler ama o dudağı da öperim 😄
Soğanlı daha lezzetli olur
Yani beraber yiyeceğiz sonuçta durumlar eşit