Canım köz biberli salata çekti, dedim. Yapıp gelmiş sevgilim🫠😍 bu adam her şeyde iyi olmak zorunda mı? Kurban olurum ona🫠 tadı güzeldi. Tadı güzel olmasa söylerdim ben haha😅

Canım köz biberli salata çekti, dedim. Yapıp gelmiş sevgilim🫠😍 bu adam her şeyde iyi olmak zorunda mı? Kurban olurum ona🫠 tadı güzeldi. Tadı güzel olmasa söylerdim ben haha😅

Hayır, söylemem. Kalbini kırmak istemem çünkü o yemeği benim için yapmış olması bile yeterince değerli. Belki tadı tam istediğim gibi olmaz, belki fazla tuzlu ya da eksik baharatlıdır ama önemli olan emeğidir. O benim için mutfağa girip uğraşmış, zamanını ayırmış ve beni mutlu etmek istemiş. Böyle bir şeye burun kıvırmak haksızlık olurdu. Hem, herkes mükemmel yemek yapacak diye bir kural yok öyle değil mi? Önemli olan, o an birlikte olmak, aynı sofrada oturup paylaşmaktır. Beğenmesem bile gülümser, teşekkür ederim. Çünkü sevgi bazen bir lokmadan çok daha fazlasıdır.🌷
Sevgilim olsa bana yemek yapmak için çabalaması bile çok değerli olurdu benim için.. Yine de bu tarz bir konuda dürüstlüğün de romantizm ve tutku kadar değerli olduğunu düşünüyorum ben.. Sevgilimin mutfakta bilgisi olsa bile yemek pişirmek için belli bir yeteneği olmayabilir.. Benim için en başta beni sevgisiyle ve o sımsıcak sevgi dolu ince düşünceli tavrıyla sarıp sarmalaması en çok beni mutlu eden tarafı olur o yemeğin.. Bir de insan birini gerçekten sevmeye görsün, o sevgi öyle bir tılsımlı olur ki o sevdiğinin yaptığı en lapa pilav bile en kıvamsız çorba bile dünyanın en iyi şefi tarafından yapılmıştır onun gözünde.. Aşk bu çünkü..
Evet olmamış yerini söylerim
Teşekkür ederim bal🌸
🌸🌸
Nerden öğrendi la o köz biberli salatayı. 😂😂 kesin hazır almıştır. Seni kandırıyor mu ne? Laaaan 😆😆
dur ben bi sorayım. 😈😈
Sor sor😅
Cevap
21Cevap
Bir sevgilim olsa ve benim için yemek pişirirse benim o yemeği beğenmeme gibi bir ihtimalim yok.
Merhaba,
Evet beğenmesem söylerim ancak yine de yerim! 😅
Sen yiyorsan bende yerim 😅🌸😅 canımız sağolsun meleğim 🥰Seni beğeniyorum 😅 yemeğin canı cehenneme 😅
Söylerim aksi halde iyi olduğunu düşünüp aynı şekilde yapmaya devam edecektir..
Sevgilimin elinden zehir olsa yer içerim ben beğenmemek gibi bir şey söz konusu bile olamaz benim için.
Hiç öyle bir şey yaşayamadık yorum yapamıyorum 😄
Ben yemek yapmayı bilenini alacağım işte hehe
Benim için bunu düşünüp yapması bile büyük bir şeydir ya, ama kötü olduysa da kırmadan yanlışlarını söylerim sadece yani direkt beğenmedim demezdim sanırım
Söylemem ya o kadar uğraşmış etmiş falan söylemem. Belki hnai şey derim işte tuzu az ama mükemmel veya çiğ ama biraz daha pişse mükemmel ötesi olurmuş falan.
kotu yemek yapabilme ihtimali yok ki. her istedigimi de yapiyo artik analar dehset ogullar yetistiriyo. kocamiz yemegimizi yapiyo cildirdiim. kotu yapsaydi da oturur yerdim ellerini seveyim askimin
Söylerim 😃
Ama tabiki onu rahazsız edecek bir şekil de veya tonda değil, mizahını yapar güleriz egleniriz. Herşeyde kusursuz iyi olamaz insan. 😃
Kötü olmuş diyip hevesini kırmazdım ancak aşkım bir sonraki yapışında şu malzemeyi çok ekleme vs gibi ufak öneriler verirdim
Onun yaptığı her şey yanık bile olsa yerim
Dünyanın en özel şefinden yemek yemiş kadar mutlu olurum
Çöp gibi olsa da harika olmuş diyerek yemeye devam ederim gözlerimin yaşarması umrumda olmaz sksksksk
İlişkinin durumuna bağlı ya ilk başlardaysa söylemem ama belli bir zaman geçtiyse dalga bile geçerim kjsdjks
Ben de beğenmezsem söylerim, yalan söylemekten iyi bence..
Söylemem ama şöyle veya böyle mi yapsak daha mı iyi olurdu diye fikir verebilirdim.
hiç olmadı ama yalnız da koymazdım yardımcı olurdum
begenmezsem söylerim yine de yerim zahmet etmis yapmış emek var😄
Söylemem kalbi kırılabilir çünkü bazı insanlar eleştiriye karşı hassas oluyorlar
Sevgilimin elinden zehir olsa Şifa niyetine yiyip, içerim.
evet. ama bunca yıldır 2 kez falan oldu bu, o da, hiç bilmediği bizim yöresele yemeklerdendi.
Güzel hikaye gibi geldi🤣🤣
Gerçek ama😌
Sanmıyorum ama neyse 😂
Böyle erkek mi kaldı denecek bir adam olduğu için normal böyle gelmesi😌 anlıyorum anlıyorum
Yoo ondan değil yemek yapmak basit bi iş, bana hikaye genel olarak hikaye gibi geldi 🤣🤣
Niye be aa? KS den olmayınca sevgilim, etiket yapmıyorum diye mi?
Yok be genel olarak sanki hayalini anlattın bence 😂
Yok, yok. Gerçek. Hayatıma giren hayaldi, gerçek oldu diyeceğim bir adam.😇
Hmm hadi seni kırmayım inanıyorum 😂
İnanıp inanmamak senin sorunun😅 ben ilişkime bakarım😌
Orası öyle ben zaten kendi düşünce mi söylüyorum 😂
Beğenirim kömür bile koysa önüme
Kırmadan söylerdim
Mesleki alışkanlığımdan ötürü söylerim 😅
Acik olmak daha iyi
Söylemem düşünmesi yeter
Hayır söylemem😌
Hevesi kırılmasın diye söylemezdim😀
Ayıp denen bir şey var dimi
Üzülmesin diye söylemem
Söylerim ama tadına baktıktan sonra
Zehir olsa yer erkek adam bu işler öyle
Emek vermiş. Beğenmedim demek kırıcı ve nezaketsizlik olur
Asla söylemem o kadar emek vermiş
Ben tipsizim benim hiçbir zaman sevgilim olamaz.
Söylerim😄
Kabaca olur jd
O anda söylerim
Söylerim
Söylemem
Güzel ya
evet
yooo söylemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?