Genellikle söylemem. 10 senedir böyle. O zaten kendisini güzel yetiştirmişti. Benim biraz eksiğim vardı, o da birlikte yapalım diyerek eksikliklerimi gösterirdi evliliğimizin ilk seneleri. En nefret ettiği patlıcanlı yemekleri bile ayıp olmasın diye yiyormuş ya.😂😅
Hayır ya 😅açık sözlü biriysen dobra dobra söylersin. Bunda bir şey yok.🙂 Bizse 18 yaşındaydık, heyecanlıydık, davranışlarımıza söylediklerimize çok dikkat ederdik.
Sevdiğim birinin elinden zehir olsa yer içerim ben sorun etmem. Kalbini kırmam değer veriyorsam ses etmem yani 😊 Tabi ki dayanılmayacak raddede kötüyse biraz tırtıklar bırakırım çaktırmadan 😄 Keyifli geceler..
Hayır söylemem o günden bir kaç gün geçtikten sonra birlikte yemek yapmayı teklif ederdim hem birlikte yapardık hemde biraz öğrenirdi hemde kalbi kırılmazdı rencide etmeye gerek yok
Hiç sekmez söylerim, yalandan güzel olmuş dersem sürekli beğenmediğim bir şeyi yemek zorunda kalırım. Söylerim çünkü bir dahaki sefere özenerek yapsın.
Mutfağa girip siz yapmayı deneyin? Günümüzde her şeyin videolu tarifi var, ona rağmen aman ben yapamam diyorsanız anaokulundan başlayın tekrar, bir dahakine özenerek yapsın filan, üslubunuz bile çok çirkin.
Hayir begenmedim demezdim yinede begenmis gibi yapardım kırılmasın diye cunku o kadar emek vermiş benim icin yapmissa bu benim icin cok guzel birseydir o kadar ugrasilan biseye bide begenmemezlik yapmazdim tabikide
Eşimin yemek yapamadığını biliyordum bu sebepten yemeğe benzeyen ne yapsa yedim teşekkür ettim sonraları kızımız doğdu ve yemek yapmayı öğrendikten sonra minnak eleştiriler yaptım
Söylerim ama her şeyin bi uslubu var. Oda bana söylesin aşçı değilim sonuçta mükemmel olamam bileyim ki bir daha güzelini yapayım... Ayy her şeyede alınılmaz ki
Derim. Erkek arkadaşımın çok güzel yemek yapar muhteşem ama bir defa yağsız kıymadan köfte yaptı hiç beğenmedim ve dedim. Zaten o da beğenmeyince soyle bir daha yapmayayım diyor:)
Yemek için kendimi zorlamam ama emeğine saygımdan da lezzetsiz olduğunu söylemem 🙄 bi sonraki denemesinde yorulmasına kıyamadığım için eşlik etmek istediğimi soylerim en fazla 🙈
Yemek sevdigim yemektir ama o lezzetsiz yapmissa, az yerim ve tok oldugumu söylerim. Ama yoksa yemegi gayet lezzetli yapmissa ama sadece, ben o yemek turunu sevmiyorsam ona bu durumu anlatirdim
Niye söylemeyelim anlamış değilim her gün açmı kalalım hadi söylemedik anlamıcakmı sonra hop sen bana yalan konuşuyosun falan filan bak gene durduk yere kavga çıktı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır söylemem azcik yerim ellerine sağlık dünyamin en güzel eşi der çekilirim koltuğuma
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Söylerim ama kırıcı olmadan yalanla bi yere varılmaz