Selâm, Ben o kadar emek verip yaptığı için kötü olduğunu veya beğenmediğimi söylemem. Üzülür. Hem ne yapsa yerim zaten. Eşiniz yemek yaptı ve yemeği beğenmediğiniz, beğenmediğinizi, kötü olduğunu söyler misiniz?
Eşiniz yemek yaptı ve yemeği beğenmediğiniz, beğenmediğinizi, kötü olduğunu söyler misiniz?
bişeyi ya beğenirsin ya da beğenmezsin. beğenmedi diye kızıcak halim yok zaten. direkt güzel olmuş derse kırmamak için doğruyu söylememesi beni daha çok üzer açıkçası. ne demek beğenmezsin diye tepki göstercek halim yok fakat o da bu ne ya beğenmedim derse tepki gösterebilirim emeğe saygı sonuçta... ya hayatım şu eksik bi dahakine şunu da şöyle yapsan falan diye anlatıp eline emeğine sağlık derse neden alınayım, ben de insanım mükemmel yemek yapıcak halim yok her seferinde şef değiliz sonuçta.
Ben söylerim. Tabi ki söyleyiş biçimim onu kıracak üzecek şekilde olmaz, zaten evlendiğim insan niyetimi bilir. Söyleme nedenim ise eğer bir şeyde bir yanlışlık eksiklik ya da hoşa gitmeyen bir şey var ise bunun dile getirilmesi taraftariyim, aynı şekilde o da bana belirtebilir fikirlerini bir sonrakinde değiştirmeye çalışmış oluurm 🙂
Asla söyleyemem üzülmesin kırılmasın diye daha da onu cesaretlendirmek için çok güzel olmuş ellerine sağlık ara sıra hünerlerini gösterirsen bu lezzeti hep tatmak isterim falan derdim. Denedikçe gelişir. Hatta beraber yapmak için teşvik bile ederdim. Canım kocacığım.💘
Yenmeyecek kadar kötü değilse yerim ama sorarsa da eksiğini ya da fazlasını söylerim ama bunu kendisi de farkeder zaten ya da bir şeyi eksik gibi filan derse söylerim kibarca birdahakine ona dikkat ederek yapar