- Yeme & İçme konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalamayın allah aşkına sevgilimizin yanına takım elbise giyip bond çantayla gidelim isterseniz !!!
ya bir kere mantıklı olun hayatımı paylaştığım insanın yanında da rahat edemeyeceksem kasıp kendime sınırlar koyacaksam ne farkı kaldı diğer insanlardan?
ben sevgilimle bol sarmısaklı işkembenin dibine de vururum
bol soğanlı sac kavurmayı ekmek bana bana da yutarım
o şekilde öpüşürüzde yatağada gireriz kimsenin şartelleride atmaz
noldu şimdi ikimizde midesizmi olduk?
yapmayın arkadaşlar mideniz kaldıramıyor olabilir size ters olabilir ama bunu şarlayarak birbirinize gireek karşıdakine göstermemeleisiniz siz kaybedersiniz
mesela ben makyaj kokusundan hele hele o fondöten dediğiniz lanet şeyden nefret ederim hatta ne nefreti bildiğiniz midem bulanır kusarım... kustum da... hemde ulu orta... hemde defalarca !!!
ama hata bendeydi en başta kız arkadaşımı uyarmadım
buluşmaya makyajlı geldi selamlaştık öpüşelim diye birbirimize yaklaştığımızda o kokuyu aldım ve caanım yemek piç oldu masa boydan boya battı mekandaki herkesin midesi de altüst oldu tabi o manzara karşısında e bende yerin dibine girdim tabiiki12 Yorumla- +1 yıl
ama benim ne şartellerim attı nede onu ulu orta aşağılayıp rencide ettim !!!
çektim kenara adam gibi ya organik makyaj malzemesi kullan ya da hiç yapma dedim
önümde leş dursa o derece rahatsız olmam ama makyaj malzemesine midem hassas arkadaş oracıkta koyveriyorum
abartıyo görünebilirim ama gerçek bu öyleki rujla öpüşürken bile irkiliyorum o derece
ne düğüne ne davete gidemiyorum hemcinslerin yüzünden
ama ortalığı birbirine katmadım hiç bir zaman
abartmayın anlayışlı olun
olmadık şeylerle kavga çıkarıp birbirinizi üzmeyin
kadında erkekte toplum içinde aşağılanmayı rencide edilmeyi yediremez kendine
sevgisi belki yemiş gibi gösterebilir ama içinde aklında hep o an olacaktır ya yine yaparsa diye
etmeyin eylemeyin kalp dediğimiz ananızın porselen takımı değil öyle umarsızca kırmayın
istediğin kadar yapıştır eskisi gibi olmaz çünkü
En İyi Cevaplar
+1 yılBencede saygısızlık..
Peygamber efendimiz hayatı boyunca soğan ve sarımsak yememistir..
Insanlara rahatsizlik veririm diye..
Kaldı ki öpmeye çalışmış..
Hoş değil3232 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum. haftada 6 gün çalışan biri olarak yemiyorum.müşterilere çalışma arkadaşlarıma saygımdan. fırçalasamda geçmiyor çünkü kokusu.
- +1 yıl
Aynen öyle.
Soran+1 yılSoğan sarımsağı çiğ olarak yememiştir. ancak bunu yasaklamamış sadece toplum içine girilecekse dikkatli olunmasını istemiştir.pişmiş olarak soğan yerdi. ben böyle biliyorum.
- +1 yıl
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1511 bu siteden bakabilirsiniz. güvenilir bir sitedir.
- +1 yıl
peygamber efendimiz hayatı boyunca soğan sarımsak yememiştir... demişsin nerde yazıyo bu?
- +1 yıl
Çiğ soğan ve sarmısağı yeyip mescide ve herhangi bir meclise gitmek mekruhtur. Çünkü kötü kokusundan dolayı insanların rahatsız olması sözkonusudur. Peygamberimizde devamlı insanlarla beraber olduğu ve namaz kıldırdığı için genel olarka soğan sarmısak yememiştir. Ama hiç yemediğine dair elimizde herhangi bir bilgi yoktur.
- +1 yıl
İşte elinde kanıt olmadan böyle birşey sölemesi çok yanlış.
- +1 yıl
Peygamber Efendimiz yemeklerinde sarmısak soğan yerdi bu delilsiz lafı edeceğine koza öpüşmenin-zina olan hali - peygamber, sahabe ve islam ahlakına ne kadar uzak aykırı ve çirkin olduğunu yazabilirdin !!! Ne kadar değişik bir devir ya :/ soran arkadas madem bu kadar peygamber Efendimize değer veriyorsun sen o sogandan dudaklarını cekmedi ama haram dudaklardan çevirdi !!!
- +1 yıl
hahaha :D vay anasını serhat neler dönmüş burada.
- +1 yıl
Hanım koş kavga var
- +1 yıl
Yalan peygamber efendimiz yemiştir
- +1 yıl
arabistanda millet hurmayı zor buluyormuş ne soğan sarımsağı kardeş
- +1 yıl
resurullah Ebu Eyyûb el-Ensarî ın evinde kaldığı zamanlarda sarımsaklı bir yemek konuldu önüne ama resulullah dokunmadı bile neden yemediği sorulunca sizler yiyiniz bana vahiy meleği ve sair melekler çok geliyor kokudan rahatsızlanmalarından korkarım demiştir kayna tarihi teberani
- +1 yıl
Platoniksevdalı, biz en azından kafa kesmiyoruz sadece konuşuyoruz. Bizim silahımız kitaplar, sizin silahınız ise satırlar. Kendimi farkettirmek gibi bir niyetim yok olamaz da tek amacımız daha çok insanın aydınlanmasını sağlamak her yorumum kaldırılıyor zaten ağırınıza gidiyor belli
- +1 yıl
saygısızlık diyonuz tamam dogruda nerden bilsin bulusacaklarını esmiştir kafasına bulusalım demiştir soganı sarimsagı napsın agzını evdemi bıraksın
- +1 yıl
Peygamber Efendimiz Meleklerle Konuştuğu İçin Soğan ve Sarmısak yemiyormuş.
- +1 yıl
Yemedigini kim soylemis sallama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana göre saygısızlık olabilir, iki tane de şık koymuşsun herkes fikrini belirtiyo sen de soruyu güncelleyip hiç mi mideniz kalkmicak diyosun. Sen zaten buraya "evet haklısın, yürü be kim tutar seni" tarzı cümleler okumak için gelmişsin bu birincisi :) İkincisi insanlık halidir seviyodur yemiştir, ben ki balık sevmem sözlümü balık yedikten 2 dk sonra uzun uzun da öperim. Ha soğan mı yedi, ben annem ve babamdan şöyle gördüm, babam soğan yiyosa annem de yer rahatsız olmamak için. Aynı şekilde sözlüm soğan yerse ben de yerim bu kadar basit :) büyütmeye gerek yok alt tarafı bir soğan, öp geçsin. Hatta öpme madem miden bulanıyo ama kavga da etme, uyar "böyle böyle bir daha soğan yeme yanıma gelirken kötü kokuyo" diye. Sonra millet diyo ki türk kızları kaprisli, türk kızları tripcan, türk kızları kezban. bir soğan yüzünden kavga edilir mi be arkadaşım:) İnsanız kusurlarımız var, olabilir. Yeri gelir sen ter kokarsın o onu çeker, onun ayağı kokar ağzı kokar sen çekersin. Karşındakinin kusurlarını kaldıramıyosan ya sevmiyosun ya da o ilişkiyi haketmiyosun zaten, benim de yorumum bu :)
20 Yorumla
+1 yılTamamen ilişkinin süresine bağlı, zamanla alakası yok diyebilirsinşz ama mantıklı düşününce hak verirsiniz, bir ilişki henüz 3-5 aylıksa karşısındakine öyle bir saygısızlık yapmamalı, he bu artık 2-3 yıllık belkide daha fazla sürelik bir ilişki haline geldiyse o iki insan karı koca gibi olmuştur zaten artık evli çiftleri varsayarsak böyle bir durum var tabii, kendi adıma konuşursam 20 yıllık evlide olsam böyle bir davranışta bulunmam ama belli bir süreden sonra karşımdakine anlayış gösterebilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
329Cevap
Soğan ve sarımsağı ben de çok seviyorum. Ama bu tür yiyecekleri yediğimde;
Ya eşimle beraber yiyiyoruz ki, birbirimize kokmayalım
Ya eşimle beraber olmayacağım zamanlara getiriyorum ki ona saygısızlık olmamasına özen gösteriyorum.
Ne kadar dişini fırçalarsan fırçala, mideden gelecektir bu koku, yani belli bir süre sonra ağızda aynı koku oluşmaya başlıyor.
Sana kesinlikle katılıyorum, bunun bir saygısızlık olduğu kesin. Ama bunu karşımdakini üzmeden, onu rencide etmeden söylemeye çalışırdım. Aslında sen de öyle yapmaya çalışmışsın ama sanırım doğru zamanda, yani her ikinizin de sakin olmadığı bir ana denk gelmiş olabilir. Daha sakin olduğunuzda birbirinizi rencide etmeden bu konuyu konuşup, ortak payda da buluşabilirsiniz bence. ;)20 YorumlaSaygısızlığın önde gideni. 65 yaşında babam bile yemiyor soğan-sarmısak dışarı çıkacaksa. Gencecik çocuğun içi ölmüş resmen, bu ne salıvermişlik...
Bizim toplumumuzda bir kadının bakımsız, pasaklı olması çok çok ayıp karşılanırken erkeklerin üstünde o türden bir baskı yok. Leş gibi sakallarla dolaşma lüksleri bile var, bana kirli sakal yakışıyor bahanesiyle.21 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Hani sevgilim yanıma gelse ona sarımsak kokulu sevgilim diye sarılırım herhalde. Ayrıca koku beni gerçekten rahatsız ediyorsa onunla bir yere yemeğe giderim ve sarımsaklı bir yemek yerim. Böylece birbirimize sarımsak falan kokmamış oluruz. İlişkilerde özveride bulunmak ve gurur kırmamak çok önemlidir arkadaşlar. Hadi bunu yapmayacaksanız en azından şunu yapabilirsiniz: Benim canım sakız istiyor hadi gidip alalım. Caktırmadan naneli sakızı/sekeri yavukluya giydirebilirsiniz. (Ben daha önce çook yaptım.)
23 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
Soran+1 yılkarşı taraf bunu düşünemiyor mu insan en azından diş fırçalayıp ağzına sprey sıkmasını veya bol naneli bir sakız almasını. bunu anlayamıyorum. ben sesimi çıkarmadım konuşurken falan ama o şekilde öpmeye kalkışması midemi alt üst etti
Ee, n'olmuş?
Aynı anda işkembe çorbası içip, sarımsaklı ağızlarınızla bile çatır çatır öpüşecek kadar sevdiğiniz/sevildiğiniz bir insan yoksa hayatınızda, sarımsağın ne suçu var..
Elitizm yapmaya çalışıyorsunuz hesapta da, eğreti duruyor üzerinde..
Ulan, dedeniz köyde soğanı eliyle ortadan ikiye bölüp, cücüğünü ninenize hediye ediyordu sofrada be..
Sarımsak kokmayan, dişleri dişçide beyazlatılmış, kullandığı deodorantlar bilmem neler yüzünden teninin kokusu yok olmuş, zoraki gülümsemeli plastik insanlar sardı ortalığı..
Keşke çevrenizdeki insanların ağzı sarımsak koksaydı da, ''yine yemişsiniz lan sarımsağı köftehorlar'' diye yüzlerine çemkirip, anında samimiyeti kurabilseydiniz keşke..40 Yorumla
+1 yılÖnemli olan soğan sarımsak yemek ya da yememk değil, sonrasında ağız temizliğini ihmal etmemek ve topluma bu kokuyla çıkmamaktır. Dişlerin düzenli fırçalanmanın yanı sıra, nane şekeri veya naneli sakız gibi ağız kokusunu azaltan, nefesi ferahlatan ürünler de kullanılabilir. Sevgilim, soğan ve/veya sarmısak yiyip geldiyse, ona çilekli ve naneli sakız ikram ederim. Çantamda bulunur, yanımdan ayırmam. Onu kırmadan ağız temizliğine dikkat etmesini söylerim. Empati kurması için, benzerini ben yaparım. Ortak bir arkadaşımdan onunla konuşmasını isterim. Ama soğan, sarımsak hiç yememesini söylemem. Bunlar doğal antibiyotiktir, vücüt için yararlıdır. Sadece yedikten sonra, toplum içinde o kokuyla bulunmamak gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunu özellikle mi yaptığını ve cidden hiç aklına gelmeden mi yaptığını sorarım.Sonuçta erkek arkadaşın neden sana kendini göstermek istesin ki? Bunu sorguladıktan sonra yinede ağzına hohlamaya devam ediyorsa ayak tabanınla üst ön dişlerine doğru bir tane uçan tekme sallayıp onu olduğu yere yığabilirsin.Sonrada düştüğü yerde suratına bir kere tükür.Oldu bitti işte.
41 Yorumla- +1 yıl
gercekten iyiydi :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şeyi kız arkadaşim yapmisti çok eskiden ya. Kızın ağzı cok pis kokuyordu dişlerini de fırçalamamis. Buluştuk agiza bir yaklaştim aman yarabbi iğrenç kokuyor yaklasmisken mecbur öpustuk artik ama ben birakmaya çalışıyorum bu sömürüyor dakikalarca yaşadığım en büyük öpüşme izdirabiydi. Ama yine de kızı bozmak istemedim soylenedim hicbir şey. Ama bu tip davranislarin birikmesi sonucunda kendine fazla dikkat etmemesi bakmamasi falan. Koydum kicina tekmeyi.
23 Yorumla
Soran+1 yıltabiki karşındaki kişiye saygının göstergesi olarak düşünüyorum bunu. ben nasıl saatler öncesinden hazırlanırım tertemiz olurum ole giderim yanına. ben böyle hazırlanırken onda bunu görmüyorsam bana verdiği değeri gösterir.
Cevap sahibi+1 yılAynen haklisin. Ben erkek olarak erkeklerden bile sikayetciyim bu konuda. Hemcinslerimden cok daha aşırıya kacan bakim özelliklerim var diş fırçalama temizlik koku pürüzsüzluk gibi :) beni alan kız yaşadı zaten :D
Soran+1 yılöyle gibi görünüyor. tebrikler. :)
iki şık var ama bence : bir defaya mahsus ise iyi analiz etmek gerek, bir hata ile saygısız olunmaz: bir darbı mesel vardır ibretlik:herkes okumalı bunu; padişah ın çok sevdiği çocukluk arkadaşı varmış adam tacirmiş yani eski zaman tüccarı padişah onu herhafta bikaç kez sofrasında meclisinde görmek istermiş ve devamlı yıllardır gidermiş padişahla arası çok sıkı kanka ymışlar. ancak vezir çok kıskanıyormuş taciri hased ediyormuş, ya bigün onu vezir ederse diyede endişede duyuyormuş, padişahın sırdaşlığı arkadaşlığı bana layık diye düşünürmüş hep. bigün bu taciri kendi sarayına, konağına davet edip öğlen yemeğinde boool sarımsaklı soğanlı kebablar yedirmiş ki adam misafir olduğu için zehir gibi sarımsakları yemek zorunda kalmış, akşam yemeğinde padişahın sofrasındaymış yine ama ağzı leşş gibi ve hep eğilerek padişah bişiler söylemek zorunda olduğu için... devamını merak edenlere göndericem çooook ibretlik bir olay ve gerçek
01 YorumlaAşırı tepki vermişsin gibime geliyor.
Sonuç olarak insanlık hali belki dalgınlığına gelmiş yemiştir?
Dayanamıcak gibi olursam uyarırım.
Mesela ben et kokusuna dayanamam.
Midem bunu bilir. birgün dalgınlığına gelip unutmustu.
Ben sesimi ckarmadm ama sonra kustum. çünkü gercekten dayanamam et kokusuna cok hassasım o konuda. ve nazikce anlattm lütfen dikkat et diye o gunden öncede dkkat edıyordu o gunden snra çok daha dikkat etti bu duruma özürler diledi unuttum diye. artık benm için yemeğinden kesildi bulusmucamız zamanlar yiyor. veya bnı uyuyor biraz gec bulusalım bn et yedm dye. sorunumuz kalmıyor. et dısında soğanmı? o yerse bnde yerım sıkıntı olmaz. kavga edicek rencide edicek birşey söz konusu değil.21 YorumlaCanim benim sen nasil ozen gosteriyosan bu konuda dislerini temizleyip onun yanina gidiyosan o da ayni ozeni gostermeli. yani sadece iliskide degil ben disari cikarken normal arkadaslrimla bulusuncada cok dikkat ediyorum ve hic kokmam yani bu konuda her zaman dikkat etmeliyiz :))
20 Yorumlasaygısızlık, bunları yıyorsan toplum ıcıne cıkmayacaksın, namaz vaktı ıse namaza gıtmeyeceksın!!! senın yzunden bırı camıden tıksınır omur boyunca her vakıt gunah alırsın..
sevgılıler bulusur bırseyler yerler aynıdır yedıklerı kokmazlar anlarım, ama taraflardan bırı copluk gıbı gelıyorsa oraya bı gıtsın atsın kendını en yakın bıdona, hıc cekemem...21 YorumlaAynen tam saygısızlık yani. Hayır bir de öpmeye kalkıyor. Sevgilin olmasa bile bence birinin yanına ya da buluşmaya giderken yenmez öyle şeyler. Ya da yedin diyelim git bir fırçala, bir sakız falan çiğne değil mi? Kırmadan söylemeye çalışırdım heralde.
20 Yorumla
+1 yılSoğanda Sarımsakta yenilebilir ama toplum içine çıkıyorsan örneğin sinema, tiyatro, cafe, dolmuş, otobüs kısaca insanlarla temas edilecekse bunun ayarlamasını yapmış olması lazım yani kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok kaldı ki eş sevgili gibi bir durumunuz varsa 2 kere düşünmeniz lazım bunu üstüne öpmek istemiş velhasıl rahatsız edici bir durum öküzlüğüne verin sizde :))
10 YorumlaKendine ve çevresine saygısı olan erkek de, kadın da, ter, soğan, sarımsak, sigara vesaire kokmamalıdır.
Bunun sevgili olup olmayla ilgisi yok.
Sevgilim yok ama, dişlerimi fırçalamadan, parfüm sıkmadan roll-on sürmeden sokağa çıkmam.
Erkek de kadın da leş gibi değil, mis gibi kokmalı.10 YorumlaSaygı sevgiden daha önemlidir. İlişkinin temel taşlarından biridir. Ve bence yapılan büyük saygısızlık. Bunları güzel bir dille söyler ilk ve son kez uyardığımı da dile getirirdim. Değer veriyosa kendine çeki düzen verir. Değer vermiyorsa sen yoluna, ben yoluma.
10 Yorumla
+1 yılBEN YEMEM HELE SARIMSAK OFFF TUHHH DIYORUM CEKILMEZ YESEM VE OPMEK ISTESEM SOYLERIM KUSURA BAKMA ASKIM DERIM VE COZUMUDE BASIT BIR SAKIZA BAKAR SIGARA BILE ICSEM TOPLU TASIMAYA BINERKEN SAKIZ CIGNERIM KOKMAMAK ICIN BAZEN ADAM BINIYOR MUBAREK KULLUK SANKI KUCUK AMA ONEMLI...
BU KONUDA PEYGAMBER EFENDIMIZ SALLALLAHU ALEYHI VESELLEM NE DEMIS SOGAN SARIMSAK YIYEREK CAMIYE MESCIDE GITMEYIN DEMIS10 Yorumla33.media.tumblr.com/.../...m7tiVQ1rco7uco1_400.jpg
İğrenç bir şey bence.. Öyle kolay kolay herkesi sevgilim yapamam ve sevgilim olacak kişi böyle bir düşüncesizliği yapacağını sanmıyorum.20 YorumlaYeme & İçme konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yeyip yanına gelmek şöyle dursun, sevgilim olduğu dönemlerde komple soğan-sarımsağa veda ederim.. Mesela ilişki 6 ay sürdüyse 6 ay boyunca asla yemem..
Sevgilimden ayrıldığım zamanlarda ise evde sucuk partisi yaparım.. Sucuğun lezzeti ayrılık acısını hemen geçirir.. :D12 Yorumla
Soran+1 yılaynen tadını unuttum :)
Ben sarımsak soğan hiç yemeyen ve hiç kaldıramayan biriyim ciddi anlamda. O hiç yiyemez demiyorum yesin ama benle olacağı zaman ya da benle dışarı bir yemeğe gittiğinde yemesin arkadaş. Sonuçta kaç yıllık sevgilisiyim ve beni biliyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen hiç kaldıramıyorum hiç yemeyen biriyim
+1 yılBoşuna laga luga yapmaya gerek yok seviyorsan dostum nazikçe uyarır yoluna devam edersin.. Bir sarımsak soğan yüzünden ortalığı yıkıyor san seviyorum demeyeceksin.. Sanki hiç terlemiyorsunuz * evlenince neler neler göreceksiniz biraz anlayışlı olun troller..(doğru olduğunu söylemiyorum ama olayı büyütmek aşka aykırı)
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 348 cevap paylaştı. Saygisizlik ama kavga edilesi bir konu degil.Guzel bir dil kullanabilirdin tatli dil kullaninca hepsi yola geliyor. ya da sakayla karisik soyleyebilirdin ortam gerilmesin. Hem cocugu rencide etmemis olurdun gururu incinmisdir. Siz evlenince napcaksinz bilmiyorum :))
01 Yorumla
Soran+1 yılben yeterince alttan aldığımı düşünüyorum. taa ki o şekilde öpene kadar tuttum kendimi.
Hosuma gitmez tabiiki ama onun ne zaman ne yiyecegine karismakta bana gore bir saygisizlik. Saygi kavrami kisiden kisiye cekilebiliyor goruldugu gibi. Soruna gelecek olursam ilk seferde kavga cikartilacak bir konu degil bana kalirsa, bidaha boyle gelmemesini rica ederim, ya da beni opmemesini :) mizacini ortaya koyarsan kavga da cikmaz iliskinizde saptan samandan bozulmaz, iyi olur sanki.
10 Yorumla
+1 yılBiz öpüşmediğimiz halde birbirimizden izin alıyoruz bacım :D Konuşurken bile kokmasın diye. Geçenlerde soğanlı bişi yemek zorunda kaldım tek tek ayıkladım soğanlarını değerimi bilsin kırdırtmasın kafasını aman neyse. Saygısızlık değildir o mecbur kalmıştır belki :D Bilinçli yediğini sanmam.
11 YorumlaYok artık. İsterseniz sevgilinizin yemesi ve yememesi gereken gıdalar listesi çıkarıp buzdolabına asın. Özel hayata biraz saygı.
Zaten siz bu halde ondan iğrendiyseniz (öpse bile) o ortamda sevgi olmamış demektir. Aşık olmuşsunuzdur ve aşk biten bir olgu.. Muhtemelen son demleri yaşıyorsunuz veya yaşayacaksınız. Sevgi olsa kötü bir şey yapsa dahi, hoş görürdünüz.20 YorumlaBence saygısızlık haklı olan sensin! Kimsenin ağız kokusuna katlanmak zorunda değilsin sonuçta, bu sevgilin bile olsa.. bide kavgamı çıktı yani senden özür dileyip düşüncesizlik ya da kabalık ettiğini söylemesi gerekirdi en azından!
20 Yorumla
+1 yılErkekler böyle be güzelim.Benim yanıma da bildiğin sarımsak gibi korkarak gelmişti biri ama ben direk söyledim yani bende yesem her neyse de cidden insan kendini o an çok zor tutuyor.Sen yine iyi dayanmışsın
20 YorumlaBu durumun beni rahatsız edeceğini bilip bilmediğini sorarım, sonra da rahatsızlığımı dile getirip, hemen bir bakkalda durup, naneli sakız ve karanfil alırım. Ellerimle açar, ağzına verir, 10 dk sonra da öperim. Tabi bu benim erkeğim için geçerli. Benim ilişkimi göz önüne alarak söylüyorum. Yeni bir çift olsak, arabadan inerim. Miğdem çok kötü der, giderim. Daha da yol, gitsin istediği yere.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDalgınlıkla yiyerek buluşacağınızı anlık unutarak yapmışsa, vede sizi öpmezse ayıp olur nefesimi tutup öpeyim sonrasında uygun üslubla açıklarım durumu diye düşünmüş olabilir. aksiyse yanlış tabi yaptığı bunu sorup cevaba göre davranmak hoş olur. farzedinki ağız kokusu problemi var onun ya da sizin katlanmıyacakmısınız. dediğim gibi niyetini açıklamasını öğrenip öyle davranılmalı ama kırılmamalı devamı gelirse o zaman olmaz tepkiyi hak eder.
00 Yorumla
+1 yılSizin rahatsızlık duymanız ve tepkide bulunmanız doğal tabii...
Belki kendi ağzında koku yarattığını fark etmemiş, bir anlık boşluk ile öpmüş olabilir sizi... Farkında olduğu ve telafisi mümkünken bunu yerine getirmediği andan itibaren saygısızlık etmiş olur arkadaşınız... Bu aşamaya değin problem yok, bence, insanlık hali...00 Yorumla
+1 yıliğrenç bişi. hiçde insanlık hali değil. abi sen biliyorsun kızla buluşacağını ppardon da o kadar kazma mısın? bir dişlerini fırçala hadi onuda yapmıon bari ağzına bir şeker at kokusu tadı çıksın. bu kadar da hanzo olmayın :d
20 Yorumla
+1 yılTamamen saygısızlık , yinede kibarca söylerdim.
store.donanimhaber.com/.../...9B44D7FF386DF254.gif11 Yorumla- +1 yıl
hahahaha cok guldumm
- 11 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
+1 yılYa yeni bir ilişkiyse haklısın ama uzun süreli beraberliklerde durum farklı oluyor. Biz mesela soğanlı kebap yioduk beraber , seviyoduk yani.. sonra fırçalıyoduk dişimizi. bazen bensiz yediğinde bu ne beee bensiz kebap mı yedinn git bir dişini fırcala 2 kez fırcala hatta mis olda gel derdim hheheh
ay ne bileyim hiç kasmazdık biz böyle seyleri.20 Yorumla
+1 yılBen soğanı sarımsağı ergenliğe girince bıraktım. Kızlar ilgi alanıma girdiğinden beridir. Daha sonrada iyiki yapmışım dedim sadece sevgili için değil arkadaş ortamınada öyle gelenler muhabbeti çok güzel kokutuyolar..
10 Yorumla
+1 yılSenin bu saçma sorun beni ilgilendirmiyor açıkçası ama dini namahreminle öpüşmen gibi tiksinç bir mevzuat kullanıyorsan tepki veririm sana !!! Kendi yasadıgın rezilliğe peygamber sözünü de kılıf ettin ya demek helal olsun ya.. dinden iman dan oldugunun dahi farkında olamayacak kadar cahilsin ne diyeyim ben sana !
11 Yorumla- +1 yıl
Birde öyle bir yorumu birinci seçmiş ki soran utanmazz kız peygamber sözüne kimse la etmeyeceği için kimse karsi görüşte sunamaz ! Hayır sarımsak yemesi gayet normaldir de diyemez ! Ulan öpüşüyoruz diyosun namahremin senin ırzını bir nevi kirletiyo ve utanmadan peygamber sözünü alıuosn birinci yapıyosun o da peygamber sözü oldugu dahi belirsiz iken !
katılıyorum sana bencede bu bir saygısızlıktır.. zaten bayanlar ağız kokusu vs çok dikkat eder ama bazı erkekler bu bu gibi konulara çok dikkat etmiyor.bu şekilde davranmasaydın bir dahaki buluşmanızdada aynısını yaşardınız diye düşünüyorum tepki göstermen iyi olmuş..
20 Yorumla
+1 yılaldırmam sevgi varsa bunlar sorun değil sevgi sanılan ihtiyaç bagımlılık varsa sorun olabılır soru onun sarımsak yemesı degıl senın neden bu kadar sevılmeye bagımlı olman olmalı sevılmeye bagımlı olmasaydın yanı kendını tamamen sevebılseydın onun bu davranısını saygısızlık gormezdın cunku kendıne saygı o sevsede senı sevmesede var olurdu
10 Yorumla
+1 yılbir insani seviyosan ilerde esin o, arak goruyorsan onun bu gibi seylerni sorun etmiyceksin normaldir yiye bilir sonucta sarimsak cok sifalidir. Evlendikten sonra napcan yasakmi koycan yememesine aksam isten gelip adam yemek yiyip yatacak onu fircalamak filanda kokusunu almiyor bence her neyse ben kisacasi bunu saygisizlik bilmiyom allahin nimetidir
00 YorumlaSaygısızlık bence ben şahsen sevgilimle bulusmadan 30 dk önce hazırlanır gerekli tedbiri alırım olmadı gider mentos çignerim koku gitsin diye oda olmazsa bile sevgilime bir şey söylerim yanına gelmemek için gitmem yani sarımsak sogan nedir mide bulandırıcı
00 YorumlaSonuçta sen özen gösteriyosan onunda özen göstermesi lazım yese bile diş macunu fırça ağız çalkalama suyu olmadı naneli sakız, şeker diye bişey var benim babam bile bu yaşta toplum içine çıktığından çok dikkat eder kaldıki genç insanda özen göstermeli
20 YorumlaBence seven insan herşeyi göze alır. Yani bana göre skntı olmazdı. Ama sana da lafm yok çnkü herkesn dşüncesi farldr sen onun için hazrlanyorsun ve aynı tepkiyi ondan da bekliyorsun ve haklsnda, ama ben ne kadar hazrlansamda sevglm öyle gelse yanıma kzmam ama beni öpmeye kalktğı için kzarm nikahlı karnmym ki öpüyrsun diye kavga çkarrm
00 YorumlaHerifin kendine saygısı yok, sana olmasını bekleyemezsin. Bir ikincisi, haklısın. İğrenç ve tiksinç bir durum lan.
A'mk.30 Yorumla
+1 yılİnsanlık hali değil bu. Yani illa ki soğan yemek zorunda mı? Yemesin demiyorum ama seninle buluşmadan önce yemesin. Diyelim ki yedi bari öpmeye çalışmasın.
10 Yorumlaabi öyle bişey başıma gelmedi ama gelirse kızın güzelliğine bakmadan validenin de şeyi ama ben bile günde 3 kere dişlerimi fırçalıyorum kendi ağız kokum bile banaağır geliyo bazen başkasınınkini ÇEKEMEM yanii. ;)
10 Yorumla
+1 yılYa bende rahatsız olurum ama bunu çaktırmam yani sonuçta alınabilir, kalbi kırılabilir, sarımsaklı ya da soğanlı bir şey mi yedin diye sorduğun zaman zaten insan bunun farkına varır. Bu kadar cıngar çıkarmaya gerek yok..
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen sordum zaten anlamadı ne yazıkki. opmeye kalktı üstüne itince ne var ki dedi pişkinlikle...
- +1 yıl
o zaman haklısın bacım.. bişey diyemem sen uyardın ve yüzsüzlük yapıyorsa kavgayı hak ediyor :D
+1 yılErkek Bu Konuda Mazur Gör Hayata Bir Sıfır Yenik Başlıyoruz Zaten, Tabi Düşünceli Olabilirdi Ama Ne Biliyim Bu Seni Sevemdiği Manasına Gelmez Değil Mi?
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Soğan ve sarimsak yendikten sonra, duş almadan camiye bile girilmezmis. hoş bulmuyorum bende, en azindan dişlerini fircalayip agzina bir karanfil atabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim bu şekilde yanıma gelirse bende gider aynısından yerim ondan sonra ikimiz de kokuyu hissetmeyiz...
Yani insanlık halidir olabilir dikkat etmesi gerekiyordur ama edememiştir basit bir olaydır anlayışlı olmak büyütmemek lazım bence...10 YorumlaOnun cani sağolsun be sevmek illaki insanın herzaman gülliklerini semvek değildir güzel olan birşeyi zaten herkes sever sevmek bir insanı herşeyi ile kabullenmektir bence bir sogan sarimsak yedi diye onu kırmak mi asla sadece küçük espiriler yaparim konu hakkinda kaninda gözüm yok amacim seni yemek falan :p
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Es geçilecek şey değil insan en azından bir nane şekeri atar ağzına bu nasıl düşüncesizlik...
11 Yorumla
Soran+1 yıltemiz bayanları görmek güzel. azınlıktayız.
bence de saygısızlık her iki taraf da gereken özeni göstermeli eşin ya da sevgilin farketmez sonuça rahatsızlık veren bir şey
20 YorumlaGüzelim benimde basima geldi ama ben onu uyardım fazla üstüne gitmedim sadece midemin kaldirmadini söyledim ogunden beri dikkat ediyor ama oda ayni yemekteydik diye yemisti bide nişanlm sonuçta evleneceği m adam mutlaka ilerde gelcek başına..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYesin ne var bunda diye yorum yapanlar ağızlarına yüzlerine dikkat etmeyen pasaklılar bence. Kendileri de aynı oldukları için gocunmuyorlar :D
22 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :) kızlar daha bir özeniyor kendine gibi çıkan ankete göre
Cevap sahibi+1 yılBilmem. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ağzı kokan erkekle pek karşılaşmadım. Genelde kızların kokuyo ve erkekler takmıyo. Geçen bir kız vardı alışverişte, yanından geçerken duydum o kokuyu. Ama adam sarılarak yoluna devam etti.
kendisi kokmak istemediği için özellikle yememeye dikkat eder zaten. oldu da böyle bir şey yapmış olsa uyarırdım, kokusundan rahatsız olduğumu açıkça söylerdim.
10 Yorumla
+1 yılsaygısızlık diz boyu hemde... sen özenle hazırlanıyorsun onunla buluşçan diye o ağzı pislik içinde geliyor. erkekler böyle canım özensiz hep.
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık halidir Bende yerim yani
yiyebilir ama öpmye kalkması saygısızlık olmuş
ulan bari yedin ne hohulduyorsun20 Yorumla bu karşı tarafın ne kadar özen gösterdiğine bağlı, bir taraf özen gösteriyor diğer taraf sallamıyorsa bu tarz sıkıntılar olabiliyor. sadece kokan bir nefesle karşılaşmak değil her alanda yaşanabilitesi yüksek sorunlar bunlar
10 Yorumlahayir kesinlikle olmaz bu!
Bide kendini senin yerine koysun o cocuk!
Ben mesela bir kiz ile bulusmadan önce dusa girerim tras bile olurum koltuk alti filan sonra dislerimi kesinlikle fircalarim güzel parfüm sikar öyle giderim kizin yanina10 YorumlaSevgilimin tansiyon sorunu oldugu icin kendisini iyi hissetmedigi zaman sarimsak tüketmesi gerekiyor , Kendisi kuru sarimsak toz sekilde olanindan kullaniyor. Beni o sekil öptügüde oldu agzim yanmadi mi? Yandi ama insan sevince katlaniyor güzelim. Iyk öyk diyenler kendileri bilmiyorum ya ne garip insanlar var harbiden.
10 YorumlaBence soqan ve sarimsak sifalidir. Ve sevgilimin yemeside bence insanlik hali. Hem sevgilim boyle opmez beni yani anlar. Kaldiki peyqamber efendimize sadece mescidlere giserken yemeyin diyor. Yosa olu. peyqamber efendimizinde tum gunu mescide gectiyi Icin yemiyor. Bilmiyorsunuzsa konusmayin bence
00 Yorumla- Devamını Gör (509)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar