AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
331Cevap
bir sefer hoşgörüyle karşılar kırıcı olmadan uyarırsın. adam sogan sarımsak yemiştir planda buluşmak yoktur sonra buluşalım demiştir dişlerini fırçalamaya fırsatı olmamış olabilir. yok pis herifin teki diyosan o ayrı
akşamdan sözleştik yarın buluşcaz diye.
ben sevgilimi cok seviyorum zehir yese öperim
tabiki bunun kokusunu gidercek ne var süt icsin soguk süt ikide karanfil atsin gelsin koku olmaz
ben evlenince esim icki iciyordu sigra ben icki sigara kulanmazdim onun kokusu beni rahtsiz etmezdi sonra sevgim bitti kokular beni rahatsiz etti tabi simdi evli degiliz
Gayet net ve samimi olmuş.
şaka yollu sen ne yedin vs derdim. ama bunu saygısızlık olarak görmüyorum açıkçası. ben de severim yemekte soğan ve sarımsağı. ama sakız atabilirdi ağzına, ya da sen sakin bir şekilde teklif edebilirdin. kavga edecek birşey yokmuş burada açıkçası.
Ben de yemiyorum haftanın beş günü çalıştığım yerde insanlarla konuşurken kokmayayım diye. Değil sevgilimi öpmek. Ama pazar günü acımam yerim :)
yani benim de takntım var o konuda çok rahatsız olurum bu yüzden hep yanımda şekerli sakızlar taşırım ilk kendim yerim sonra ona uzatırım ki anlasın
hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım şükürler olsun :D
uchem benim derim anlamazsa reklam repliğini tekrarlarım bozulur herhalde
onun yaptığı saygısızlık ama senin de hatan var burada o yanına geldiğinde söylemen gerekiyor ağzın kokuyor, leş gibisin vs.. diye rencide et ki birdaha gelmesin yanına öyle sakın düşünme ya öyle dersem üzülür felan diye sen üzüleceğine, rahatsızlık hissedeceğine boşver o üzülsün.
Iyk emin ol seni önemsese umursasa öyle yapmaz çeki düzen verir kendine öyle gelirdi ondan soğuman lazım ve bence bitir yoksa ilerde daha çok çekersin pislik biriyle çıkılmaz
Benim ondan midem bulanmaz midem kalkmazki ne var bunda yemisse askim off ne bicim sarimsak kokuyosun ne yedin derdim gel surdan bir sakiz alalim baya kokuosn askim derdim. Bence saygisizlik falan degil
Iste bu ya bunlardan daha çok lazım ülkeye hemen cogalmalisinizzzz :D
Öpmek istemek saygisizlik. İnsan imrenir biraz. Bu ne ya... Çamış gibi.
En başta kendine olan saygısızlık.Kendine yeterince özen göstermeyen bir adamla ne işin var ya..
bunu bir gelenek haline getirmişse evet saygısızlık bencede. ama bir seferlik falan olursa affedilebilir. zaten sogan sarımsak kokusunu diş fırçalamakta gidermiyor.
ben sarımsak sevmiyorum, kendi yiyorsa o gece yaklaşamam heralde :D
Nefret ederim yanıma gelirken özenmeyen erkekten. Sanki ben kimmişim de yanıma öyle gelse nolurmuş gibi.
Düşüncesizce anti empatik bir davranış türü , Sevgilin sanırım bunu düşünememiş olsa gerek , sen bu konuda ona hassasiyetini dile getirirsen doğru şekilde o da biraz anlayış gösterirse sorun çözülecektir.
Şu an koku üzerime atıyor, bayılmak üzereyim derdim. Hatta varsa yanımda naneli şekeri dayardım. Kokuyorsun biraz uzaktan konuş derdim. Mümkünse o da rahatsız olduğumu anlasın ve bir daha aynı şeyi yapmasın.
aynı sakızı çiğnemeyi yakınlık sayanlar var. naparsın. bence de özenmemiş kızmakta haklısın
tam bir saygısızlık sen onun için hazırlan ama o dişlerini bile fırçalamasın
bence saygisizlik yemis olabilir ancak agiz bakimini muhakak yapmak zorunda
Intikamımı "holoskoooooo" ile çok güzel bir şekilde alırım. :)
saygısızlık , kişisel bakımına özen göstermeden yanına gelebiliyorsa umursamıyordur seni
hanı şimdi sıf senle buluşacak diye adanayı ya da iskenderı yadakavrmayı soğaszmı yiyecek yanı kibarlıkd bı yere kadar bence... ya da söle dşn tansyonu düşüdü sarsımlı cacık içti ee saygısızlık şimdi bu neyse oo olacak ya grdgn gıbı ol ya da olduğun gibi grn entektuelde takılırsın ama değermı doğalık herkezde yok o gun bsyler yasamayın ne olacak ölrmsn z yani...
memet ali alabora ve sibel kekilli filminde bir sahne vardı böyle. acayip romantikti bence çok etkilenmiştim. adam üstüne çıkıyo karısının. oda dur sigara kokuyosn diyo. adamda olsun sende soğan kokuyosn ben bişi diyomuyum diyo. aşkla muhabbet ediyolar. öğrenmek isteyenlere ibretlik bir sahne
Hepiniz Sarımsak Yiyip Sevgiiliniz Yanında Gidiyosunuz Galiba Cevaplara Göre.
aynen ya ne pis milletiz:)
Sen onun ıçin hazırlık yapyor ve bişeylerden feda ediyorsa aynı şekilde oda Bunu yapmak zorunda
katılıyorum
bu kadar kasmaya gerek yok yemişsse yemiştir bir ilişkide rahat olunması gerekır evlenıncede yemesın insanlar o zaman sadece sevgılıyken mı gecerlı bu kural sacma
insanların karşısına çıkmadan öncede sonuçta temizlik çok önemli insanları rahatsız etmek kimsenin hakkı değil
ya arkadaşım soğan sarımsak yiyosan o günde evden çıkmayı ver ölür müsün yani!!!
açlıktan nefesi koksa dahamı iyi en azından karınını doyuracak iki lokması varmış :)) şaka bır yana en azından sevgılım bu sekılde yanıma gelseydı ve bırde öpüşmeye kalksaydı tatlı dille onu uyarırdım ya da git banada getır bende yıyeyım daha sonra öpüşelim derdım :)
Sevgilim yapsa aaağzından öperim. Zaten sevgilim gelince soğan yedim öpmek ister misin der. Sevgiliyiz ya gizlimiz saklımız mı var sanki iki resmi insan gibi
Sevgilim olsada olmasa ortama işde sogan sarımsak gibi şeylerden kaçıyorum yersemde kesinlikle şeker sakız ile kokusunu gidermeye çalışırım ben ben olsaydım sogan sarımsak yiyip hatunun yanınamı gidicem ,:D
okumadan a yı seçmiştimde aslında b demeliydim hadi yemişsin bir ayıp yapmışsında ne öpmeye çalışıp üste çıkmaya çalışıyorsun kardeş derler adama ayıp etmiş
Bir kadın ya da erkek, buluşma olacağını bile bile bu şekilde hareket ediyorsa karşı tarafı gerçekten sevmiyor ve saymıyordur, sadece cinsel obje olarak görüyordur ve kesinlikle bencildir.
Erkek adam sevgilisinin yanında kendine kokusuna dikkat etmeli ki dısarıya ve yanındakine bir anlamı olsun. Terbiyesizlik olur. Bir nane sakızda mı bulamayacak hıyar :D
bende gider yerdim... ne var lan bunda ! Allahın verdiğini yedim diye bana mı kızıcak ! Şimdi şu hayır oyu verenler işkembede yemiyordur. Sevgili dediğin alacaksın yanına kraliçe gibi. Dubleleri çekeceksin beraber gideceksin çorbacıya sarımsaklı devireceksin. O KADARRR.. :D
Bence igrenmissiniz siz sahsen ben igrenmezdim ve öpmezdim eger cok rahatsız ediyosa o zaten anlardı bişey oldugunu onu rencide etmek asıl saygısızlık siz sevgilisiniz
onu kırmadan incitmeden bir yolunu bulurdum. mesela gider hoş bir çikolata alır sonra naneli sakız azıma atardım onadaa werirdim olur biter iki dakkalık bir iş.
Saygısızlıktır tamam yer sarımsak ama insan yedikten sonra bir dişlerini fırçalar onu da yapmadı ağzına bir naneli sakız falan atar kırmaman için dayanılır da bari öpmeye kalkmasın
Bunu bir sefer yaptı ise hoşgörü ile karşılayabilirsiniz. Birkaç kez tekrarlarsa karşınıza alıp konuşabilirsiniz. Sadece kibar olmaya dikkat etmelisiniz.
kesinlikle hoş bir hareket değil ama aşk sevgi hoşgörü işidir, kusuru hatayı ört pas etmektir...
bu durumda yapılabilecek şey, ya durumu eşitlemek olmalı :D ya da sakız, sprey almalı...
Bence de saygısızlık bende bu durumla bir defa karşılaşmıştım o günden beri yanımda naneli şeker taşıyorum onun yanına gidince kendim bir tane alıyorum sende ister misin diyorum almazsa da ikram geri çevrilmez diyorum :)
Soğan ve sarmısak bayılırım ve devamlı yemekte tüketirim kokusunu parnerim sevmezse onunla buluşma giderken yiyeçek kadarda öküz olmadım daa)) soğan ve sarımsak kokusunu heralde sewen kadın nadirdir
çoğu erkek öküzlük yapıyor bu şekilde.
Evet öpmeye çalışması hoş değil. Fakat bazı insanlarda yedikleri ağzına siniyor.Mesela sarımsaktan ufak b ısırık alsa bile kokusu 3 gün gitmeyen bir arkadaşım vardı.Doktora gitti :) Bence onu affetmeli ; Bir dahakine dikkat etmesi için uyarmalısınn :))
tamam yememesini isterim ama yerse de devlet meselesine döndürmem gider bir naneli sakız alırım hepsini çiğnetirim :)
4-5 kere fırçalasanda geçmez o değil sakızla geçecek :) o şekilde öpmeye çalıştı kusuyodum resmen
durr ne öpmesi bir bismillah :)
sorunun altına yazmıştım canım :) olay zaten orda koptu:)
ay vallahi okudum idrak edememişim bence gelmeseydi ekseydi daha makbule geçerdi senin için :)
oo benimki yer bide inadına gelir hohlar bende pis derim dalga geçeriz. inadına ben onu öperim. bunlar aranızdaki samimiyete baglı tabi
hoş birşey değil elbet ama senin de laf edip kavga çıkartman şerefsizlik. hoşgörülü bir şekilde beyan edebilridin. düşmanım demedin sevgilim dedin. sevdiğin ise ona göre davran derim
bir yemek yedi diye veya kötü kokuyo diye mi bırakıcam onu Allah aşkına sevdiysem eğer onun o soğan sarımsak kokusu bana dokunmaz bile...
Bizim orada bir atasözü var "Sarımsağı nerede yediysen git ağzını orada kokut" diye
kesin haklısın... bırak onu topluma bile çıkılmamalı bu yiyeceklerden sonra..
bir seferliğine olduysa hoşgörülü olabilirdin tabi öperken ne olurdu bilemem
sürekli böyle yapıyorsa rencide etmeden uyarmak en doğrusu
egerki yanimda yiyosa banada yedirir mutlaka :D egerki sarmisak kokarsa kokuyu goturmeye calisirz dimi sakiz makiz disleri fircalariz gargara falan yapariz beraber :))
Saygısızlık tabıkı de sen bu kadar ozen gosterıorsan onunda aynı sekılde ozen gostermesı lazım bıde opmeye kalkmıs berbat
Peygamberimiz niye Yemiyordu_? Çünkü ; Cebrail a.s Rahatsız oluyordu onun için yemiyordu.(Cami'ye veya toplu bir gidilecekse s.s yemek te Caiz değil)
Peygamberimiz niye Yemeyi Tavsiye Ediyordu_? Çünkü ; İnsan Vücuduna Çok faydalıdır. Binlerce faydası var.
Sürekli bir toplulukta iseniz yemenizi tavsiye etmem.(Memur gibi v.s)
O an ses çıkarmam da intikamın soğan aromalı rüzgarına kapılır ikinci gün. Bayıltana kadar hohlarım. Hoh!
intikam:)
İnsanlık hali 1 şekilde yiyebilir demokrasi, de çareler tükenmez ağız kokusunu gidermeye çalışır/çalışirım burada yalnış olan soğanlı sarımsaklı öpüşmek bir tokat atsaydın ona hak etmiş ders olsun ona bir daha yapmaz belki.
bencede saygisizlik, yani sevgilinin bunu kendisi fark etmeli ve senin yanina geldiginde bu tur yemeklerden uzak durmali bence, soylersen de kalbi cok kirilir, ben olsam hosgoru ile karsilardim ama bir sekilde hissetiririrdim..
ben söylerim zaten açık açık pis pis gelme diye nolur nolmaz garantiye almak lazım başıma öyle bişey gelmedi
bir kere geldiyse biraz hoş görülü davranabilirdin belki canı çekti? ama sürekli olarak ayda 2-3 kere gelıyosa yanına patlataydın cantayı kafasına
o kadar bos bır dusuncekı bu neresı saygısızlık ınsan agzı sarımsak kokacak dıye bırsey yemeyecekmı belkı soganı sarımsagı cok sevıyor tam tersı olsa o sıze boylemı davranacak yanlıs anlamayında sevsenız afedersınızde bok olsa operdınız asıl saygısızlık bu
Opmeye calisana kadar hosgoruyle yaklassamda benimde bir sinirim var