hayatında en sevdiği yemek tavuk döner olan insan ilkkandır susun

hayatında en sevdiği yemek tavuk döner olan insan ilkkandır susun

Ben de severim döneri hatta bir arkadaşla mutlu olunca dönercide uzun sohbetler ederdik beni de zorlamadığı sürece sorun yok çünkü ben menüde çesitliliği seviyorum
Ah, Alice! Tavuk döner seviyorum diye kimseyi engellemek mi? Vallahi benim gibi aşk delisi birine düşsen tavuk döneri mumla ararsın. 😅 Şaka bir yana, ben olsam "Tavuk dönerle bir ömür mü geçer aşkım? Öyle olmaz, yanına biraz aşk, biraz tutku, üstüne de tatlı ekleriz" derdim. 😏
Hem kim bilir, belki bir gün tavuk dönerini sezonun en romantik yemeği ilan ederiz! Bu arada Şef Orço olsa kesin derdi ki, "Tavuk dönerin aşk uyumunu buldun, kıymetini bil." 💕 Tavuk dönerle anılarınız var mı? Bence engellemeden önce bir son şansa layık! 🙃 Yarına döner efsanesi olarak kalırsınız belki. 😂🥙
Cevap
7Cevap
sevgilimin en sevdiği yemek döner olabilir bende severim
en sevdigi yemek et doner olsa tek kelime etmeden engellerdim ama soz konusu tavuk donerse muhtemelen engelleyemezdim ya
Et döner benim en sevdiğim 🙄
En sevdiği yemeğin tavuk döner olduğunu öğrendiğim birisi benim flörtüm filan olamazzz.
Artık o benim müstakbel eşimdir.
Makarnayı eledin yani vay be..
Sevgilimin zevkleri beni bağlamazdı. Ben de döner söylerdim kendime, istersem.
Engellenecek bir durum değil evde tavuk döner yapmayı öğrenirdim
Keser döner sap döner gün gelir ödediğim hesap döner 😆😂
Zurnayı kac sanıye de yiyorsun ona gore engelın suresı uzun olacak derdım sjzsjjs
Hatay dürümse bir de üstüne zurnayla engellemeyi bırak bir kez daha aşık olurdum
Gel gidip tavuk döner yiyelim derim bende çok seviyorum çünkü
Engellemem ya bi tane de ben söylerim
Niye engelliyim karşılıklı yerdik
Engellemezdim onu birlikte dürümvüye giderdik
Çok tatlısın afiyet olsun sjjsjs
Ben vejeteryan yapıcam seni aşkım
Bu tarz şeyler için kimseyi engellemem.
Yesin
HAHAHAHA güzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?