Yeme & İçme 2 ay Tek başınıza bütün bir kızarmış tavuğu yiyebilir misiniz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Ben tek başıma gömerim diyebilir misiniz? Tek başınıza bütün bir kızarmış tavuğu yiyebilir misiniz? Cevapla 33 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AliceMixfieldFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaparım ama tek başıma bitirmem hiç mümkün değil 0 0 Yorumla
Bikız99Fenomen Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yiyemem yemeye de çalışmam zaten 0 0 Yorumla
Lexarate Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Yerim. Zamanında çok yedim. Yanına da 3 büyk patatesi haşlayıp yiyordum. 1.5 saat civarı yüksek şiddetli ağırlık antrenmanı yapan birine bu beslenme az bile kalıyor 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 23 , eic 76% 2 ay Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Kızarmış tavuk mu, nerde?Aa çoktan yemişim hepsini 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 81% 2 ay Düşünmem lazim keyifli bir sofra gurubu varsa olabilir yanımdaki ya da kişilere bağlı birazda 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 27b cevap paylaştı. Ben yiyemem çok fazla gelir çünkü döner hariç yemiyorum zaten 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ev tavuğunu yerim. Küçücük oluyor. Fabrika tavuğunu yiyemem 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 333 cevap paylaştı. Yerim de bu aralar zor 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 76% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Göğsünü yemem tavuk gisgsu sevmiyorum 0 0 Yorumla
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı. 1 kuzuyu yerimde 1 tavuğu yiyemem midem bulanır 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. yarısını yerim 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Zaten ancak keser bu beni 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Dişlerimle parçalaya parçalaya yerim 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Yeme & İçme konusunda 17,4b cevap paylaştı. Bir Erol taş olamam :D 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gömerim acımam kgjk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yaparım ama tek başıma bitirmem hiç mümkün değil
Yiyemem yemeye de çalışmam zaten
Yerim. Zamanında çok yedim. Yanına da 3 büyk patatesi haşlayıp yiyordum. 1.5 saat civarı yüksek şiddetli ağırlık antrenmanı yapan birine bu beslenme az bile kalıyor
Kızarmış tavuk mu, nerde?
Aa çoktan yemişim hepsini
Düşünmem lazim keyifli bir sofra gurubu varsa olabilir yanımdaki ya da kişilere bağlı birazda
Ben yiyemem çok fazla gelir çünkü döner hariç yemiyorum zaten
Ev tavuğunu yerim. Küçücük oluyor. Fabrika tavuğunu yiyemem
Hayır yiyemem
Yerim de bu aralar zor
Yerim ne var ki 1 tavukta
Göğsünü yemem tavuk gisgsu sevmiyorum
1 kuzuyu yerimde 1 tavuğu yiyemem midem bulanır
Et yemem ki tavuğu da yiyeyim 😂
yarısını yerim
Zaten ancak keser bu beni
Dişlerimle parçalaya parçalaya yerim
Bir Erol taş olamam :D