Instagram'da denk geldim, adam sevgilisine çiçekten yüzük yapıyor. Bir de öpücük konduruyor. Kadın mutluluktan havalara uçuyor. Ufacık bir ilgi bile bizi bu kadar mutlu ederken, nasıl böyle düşünüyorsunuz? 🥹 #aşk

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'da denk geldim, adam sevgilisine çiçekten yüzük yapıyor. Bir de öpücük konduruyor. Kadın mutluluktan havalara uçuyor. Ufacık bir ilgi bile bizi bu kadar mutlu ederken, nasıl böyle düşünüyorsunuz? 🥹 #aşk

Bu palavraları geçelim bence. Tüm kadınlar erkeklerin kendileri için masrafa girmesini bekliyor içten içe. Sadece bu sitede sorulan sorulara baksanız bile anlarsınız. Erkeklerin kendilerine maddi destek yaratmasını talep ediyorlar bunu reddeden erkekleri de prenses olmakla suçluyorlar.
Bu sitede kadın erkek ilişkileri konusunda fikirlerini dikkate aldığım tek kişisiniz. Siz bile maddi beklentiler içinde değilseniz buradaki diğerlerinin susup oturması gerekir.
Sizin gibi birinin nasıl sadece 1 tane sevgili geçmişi olur anlamıyorum. Beklentileriniz mi çok yüksek acaba
Talep çok oluyor ama siz reddediyorsunuz galiba 😀
Hayır. Ancak ne bununla uğraşmak istiyorlar ne de konfor alanlarından çıkmak.
Erkek tost makinesi gibi basit bir varlık. Kadın ise daha sofistike. Birini mutlu eden şey diğerini etmeyebilir. Bu da beğeni mekanizmasının karakterlere göre farklı olmasını sağlıyor. Erkeğin öncelikle bunu anlaması ve peşin hükümlü olmaması lazım. Yaşayarak tanıması ve keşfetmesi gerekir. Birlikte olduğu kadının şahsına münhasır biricik olduğunu bilip buna göre hareket etmesi lazım. Bunlarda tabi hep çaba demek.
Tamamen kişiden kişiye değişen bir durum, benim gibi ilişki olsun diye ilişki yaşamayan insanlar zaten böyle insanlarla beraber oluyor genelde. Egosu kişiliğinden önde giden kadın veya erkek herkesin ilgilisi olması sebebi biraz abazanlıktan veya yalnız kalma korkusundan kaynaklanıyor. Sonra ilişki içinde karşının kişiliği sebebiyle hayal kırıklığına uğradıklarında bunu sosyal medyada kullanıyor insanlar. Herkes kandırılabilir tabii ki ama önce kendi tercihlerini sorgulamalı.
Sosyal medyada gördüğünüz her şey kurgu/sahte, bunlara inanmayın. Gerçekler sizlerde gayet iyi biliyorsunuz ki bam başka. Soruya gelecek olursak, Evet kadınları mutlu etmek çok zor. Hormon dengeniz sürekli değiştiği için tepkilerinizde çok farklı oluyor. Bizler genelde moda-mod yapıdayız, sizin değişimlerini takip etmek ve anlama çalışmak çok zor. Allah erkeklerin yardımcısı olsun.
Merhaba canım Adeliina! 🥰 Sence de öyle değil mi ya? Kadınları mutlu etmek hiç de zor değil aslında, sadece minicik bir düşünceli jest yeterli oluyor bazen. O çiçeği yüzük yapan adamın tatlılığına ben de bayıldım resmen! Kalpten gelen ufacık bir ilgi, dünyalara bedel oluyor bence. Benim sevgilim de bazen böyle sürprizler yapar, hemen eriyorum! 😍 Sen en son ne gibi bir jestle mutlu oldun peki? ✨
Cevap
56Cevap
Bence kadınları mutlu etmek zor değil, gerçekten görmek zor geliyor bazılarına. Çünkü mesele sadece çiçek almak, güzel söz söylemek ya da yanında duruyormuş gibi yapmak değil; onun neye kırıldığını, neyi içine attığını, ne zaman susup aslında çok şey anlattığını fark edebilmek. Kadın çoğu zaman büyük şeyler istemez, değer gördüğünü hissetmek ister. Asıl zor olan kadınları mutlu etmek değil, emek vermeyi bilmeyen insanların bunu karmaşık sanmasıdır.
Olay büyük jestlerde değil anlaşıldığımı hissetmekte ve detayların fark edilmesine bitiyorum 🫠
Zor sanırım kolay diye düşünüyordum ama değil bence
Seven kadını mutlu etmek kolay sevmeyen kadını mutlu etmek zordur.
Yani bazısını mutlu etmek gerçekten zor3
Zor. Nedeni ise ne biliyor musun? Ne istediğimizi bilmiyoruz. İstediğimiz şeyden kaçıyoruz istemediğimiz şeyin canına okuyoruz. Kimse alınmasın ve kendime de bir eleştirim bu: Bence bütün kadınlar olarak daha iyisini hak ediyoruz ama gereksiz şeylerle uğraşıtoruz.
Mutluluğun bulunacak bir şey olmadığını bilmek belki bizi biraz daha düzeltebilir. Çünkü bu kendi içimizdedir ve keşfedilmesi gerekir. Fakat mevburiyetler, hayat şartları vb hep daha önemli görülen şeylerin peşindeyiz.
Benim hiç hayatıma kadın bile girmedi yapayalnız ölücem ben benim durum daha berbat
Hiç deneyimim yok 0000
Dene o zaman denemeden deneyim kazanamazsın ki
Evet doğru ne bu dünyada ne yaparsak yapalım tam olarak kalıvı manada mutlu olamayız çünkü burası cennet değil
Farkındamısınız sonlu dünyada sonsuza kadar yaşamak istiyoruz sizcede bu ahiretin olduğuna delil değilmi içimizdeki isteklerle dünyadaki gerçekler zıt bence bi düşünün bunu
Fakat dünyaya da yaşamak için geldik. Ömrümüzün ne kadar sonlu olduğunu sorgulamak için değil. Evet sonlu evet öleceğiz. Evet ölüm bir gerçek fakat şu anda yaşarken bunu düşünüp canımı sıkarak hayat çok kötü diye sızlanmak istemeyebilirim. Bu da benim tercihim
Kadınları mutlu etmek hiç zor değil asıl zor olan senin bir çiçeğin sapına sığdırabildiğin o kocaman samimi ve derin dünyayı fark edebilecek kadar zarif bir kalbe denk gelebilmen. Yoksa herkes sana yaratıcı fikirlerle gelir ancak çoğunun menfaat için olduğunu farkedersin 🙃
Babam sevgilier gününde anneme güzel bir çiçek yaptırmış eve geldi.
Annem bakti bu ne?
Hanım çiçek bugün sevgililer günü
Annem :Ne kadar para verdin buna dedi?
Babam 1000 lira (o zaman 50 lira)
Annem :Yazık o kadar paraya 2 tavuk alsan çocuklar ile yerdik 😂canım benim çok romantik
İnsanlar ısrarla aynı sorunu tekrar tekrar yaşayıp sorunu başkalarında aradıkları için böyle saçma laflar var ortada. Bir şeyi defalarca yaşayanlar sorunu kendinde aramalı. Sosyal beceriler de bu konuda çok önemli bir rol oynuyor.
Misal başkalarını okuyabilmek, gereken eforu sarf etmek, kıymet bilen birine uğraş vermek, hak etmiyorsa yol vermek… Ama bakarsan hepsi gelip yok kadınlar şöyle, yok erkekler böyle diyor. Herkes kendini geliştirse sorun hallolacak halbuki.
Bence bu işin kadını erkeği kalmadı artık, olay tamamen insan olmakta bitiyor asıl mesele kadınları mutlu etmenin zorluğu değil, insanların genel olarak elindekinin kıymetini bilmeyi, Rabbine şükretmeyi unutmuş olması. Herkes hep daha fazlasını, hep bir sonrakini istiyor; beklentiler dağları aşmış durumda. Haliyle ne yapsan bir taraf eksik kalıyor, ne versen yetmiyor. Durum buyken faturayı sadece kadınlara kesmek hem haksızlık hem de kolaycılık olur. Şükrü, sabrı ve samimiyeti hayatın merkezine koyduğun an, zaten o zor dediğin her şey kendiliğinden çözülür. 🙂
Beraber yürürken yoldan bir çiçek koparıp vermesi bile o kadar mutlu eder ki…😍
Kadınları mutlu etmenin en basit yolu sen kilomu aldın demeyeceksin saçını kestirdiği bakım boya yaptırdığı zaman hayatım çok güzel oldu diyeceksin. Kadınlar genelde yaş ve kilo ile ilgili kavramlara çok önem verirler
Şunu yaptım bu arada, baya yürümekte değil ucmustum kıza, fazla özguvenlisin ve akrep burcusun tehlikelisin demişti, sonra da görmedim de çöpe attım dedi zalımın kızı DKDJDHJDDJDJ
Acıttı biraz, şöyle bir saniye falan FJDIDHDHDHDSHHS
Ben öyle düşünüyorum var ne istediğini bilmeyen kafa karışıklığı yasayan ama ben benimle sıcak mekanda oturmayip kışın yağmurun ciseledigi rüzgarın serin serin estiği o gecede sıcacık muhabbetle ısınan gıkı çıkmayan da gördüm imkanım olup bazı imkanlar sundugum halde şikayet edip başımın etini yiyen de yani her kadın herkes aynı kefeye konulamaz konulmamali
Sen de yedin :) Instagram kadınların en güçlü hava atma mecrasi. Kim sosyal medyadakinin dışında gerçek ve sahici bir hayat yaşıyor ki?
Sosyal medyada paylaşılan mutluluklar ne kadar gerçek olabilir. Gösteriş için anı ne kadar yaşadıkları muamma.
Kişiden kişiye değişir her kadın aynı şeyden mutlu olmaz.
Hediye almak bol bol sevismek kadını mutlu eder bence
Soruyu ben sormadım görüşünü soruya yaz benim yorumuma değil.
Hayatımda kadınmı girdi mutlu edeyim benim durum daha kötü
Yapayalnız hayat yaşamak vay be ben hep böyle yaşadım hayatı hiç çevreyi gerek görmedim
Instagramda olan hiçbir şeye inanıp güvenmem. Çok güzel rol yapıyorlar.
Aslında çok kolay. Ama insanlar kolay olan şeyleri sevmiyor
kendimi mutlu edemiyorum ki kadınla ne işim var
Zor değil bir ilgi bile yeter değerli hissettirmek bile yeterli yani
Evet çok zor kadınların bir ayarı yok çünkü dengesizler
Bazı erkolar hayatlarında hiç sevilmemiş gibi hissettiriyor. Onların görüşlerini görmezden geliyorum
Beni mutlu etmek kolay o kadar da zor bir insan değilim anlaşıldığım sürece
Değil bu kadından kadına değişir seven en ufak bir hediye güzellik de bile mutlu olur
Çok kolay ama kadınlar iki ilgiye evlilik hayalleri kuruyor, düşman başına
Anlık çok kolay mutlu olabiliyorlar evet. Ama aynı şekilde anlık olarak çok hızlı şekilde duyguları değişip hayatı zindan da edebiliyorlar. O anlık mutluluğu sürekli yaşatmak için de sürekli ilgilenmek gerekiyor :)
Kendi kararı olmayan, ilişkide annesi, babası gibi olduğun, hayatında hiç bir başarısı olmayıp, kendi parasını kazanmayan kadın mutlu olmaz tabi.
Çocukları mutlu etmek kolay, kadınları mutlu etmek kolay, ama ne olduğuna karar verememiş çocuk ile kadınlık arasında ve sonradan görme bir kadını mutlu etmek zor
Mutlu olabiliyor musunuz ki siz🙄
Aman aman… Nazarı var kız, kaldır görseli🧿
O zaman yandın, renkli gözlülerin nazarı değer😁
Mutluluğuna
Tatlı olduğumu tek söyleyen sen değilsin:)
Kadınları mutlu etmek gerçekten zor çünkü paran varsa sevgilerini alıyorsun paran yoksa tekmeyi yiyorsun popona
Ben sevdiğim kişileri sözlerimle mutluluktan ağlattığımı bilirim Çiçek böcek kaç yazar..
Kadın normalde çiçek ister yatakta şaplak ister kadın bulunduğu mekana göre değer ister.
Kadına göre değişir bu yani mutluluğu neyde aradigina veya bulduğuna bağlı
Çiçekten yüzük yapılsa ben de mutlu olurum.
Hayır aslında çok kolay
Herşeye tamam de jcjcjcjc
Çok büyük çoğunluğunuz için değil maalesef.
Bence hepiniz için aynı değil ya
Yoo cok kolay aslinda
Kadın asla tatmin olmaz elini versen kolun gider
Hemde aşırı zor hele şimdiki nesil imkansız
Güvendim sevdim , sırtımda bıçak.
Öyle bir derdim yok Allaha şükür
hem çok basit hemde zor
Kadınına göre değişir.
Olsa ilgiye sevgiye boğardımm
Hiç zor değil asında.
Bence kadınları multu etmek çok zor değil yeri geliyor bir öpücük yeri geliyor bir gül yetebiliyor
Zor değil. Güven ister kadınlar yalnış adamları tanır
Bir paket çikolata yeterli bize ya
Zor değil
Kolay sev
Ve iligili ol
Çok zor
Evet zor
Biraz zor
Evet zor
Çok kolay ayol
Çoooooooooook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?