Basit bir biçimde tarif edeyim. İlgi gösterirsin seni köpeği zanneder, ilgi göstermezsin odun der 😀
Bu yapıya sahip erkek sayısı da oldukça fazla tabi.04 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınlar da kişilikleri istekleri farklı olmakla birlikte başlıca beklentileri ilgi ve sevgidir sonra eylenmek gezmek alışveriş sürer gider ki bu istekler birçok erkek içinde geçerlidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bir kadını mutlu etmek o kadar da zor değil, çünkü çok şey istemez bir kadın. Onu gülümsetebilmek için pahalı hediyelere ihtiyacın yok aslında. Ona kendini hediye et, ona ait olduğunu hissettir… Biraz ilgi göster, onu sevdiğini söyle, kendini değerli ve özel hissetmesini sağla yeter.
Çünkü bir kadını fethetmek, ona teslim olmaktan geçer…21 YorumlaKadın tabiatı gereği tam olarak ne istediğini bilmiyor. Duygusal bağ ve karmaşıklık içinde kendini kaybediyor. Duygularını üst seviyelerde yaşayan bir kadın genel olarak mutsuzdur.
10 YorumlaKadınları mutlu etmek erkeklerin en büyük derdi sanırım. "Ne yapsam mutlu edemiyorum." diye düşünüyorlar. Ama kadınlar sadece anlaşılmak ister ve ilgiyle mutlu olur. Kadınlar birer çiçekse erkekler toprak ve su olmalı ki çiçekler solmasın topraklar coraklasmasin :)
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. yok bence çok kolay biraz ilgi biraz özel olduğunu sevildiğini hissettirmek yetiyor
110 Yorumla- +1 yıl
hımm bi bakalım elimizde ne var :D
müziksiz olmaz dimi :D
https://youtu.be/LgR0N_pyYtg - +1 yıl
https://youtu.be/aLmIRFWtO3k
Burdan dinlesene
+1 yılSanırım temel sorun
kadınların ne istediğine kulak vermemek..
kulak vermeyince mutlu etmek imkansız00 Yorumlaaslında zor değil erkekler ince düşünemiyor mesela erkek arkadaşım bana aşkım diye hitap etmiyo veya seni seviyorum bile demiyo bunları derse ne kadar mutlu olucam ama işte dediğim gibi ince düşünemiyo sadece bi kalıp içinden bakıyorlar
10 Yorumlabeyni olan kadinlari cok kolay mutlu edersiniz ama metalasmis tuketim toplumunda bir lumpen ise cok zor.. dunyayi verseniz doymaz mutlu olmaz... hem erkeklerin kadinlari mutlu etmek gibi de misyonu yoktur...
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yıl1 orta yolunuz yok ki ya çok büyük şeyler istiyorsunuz ya da 1 çiçeğe yav oluyorsunuz evleneçeğiniz adamdan ev araba bol sıfırlı maaşlı işi olsun istiyorsunuz ya 1 göz oda yeter diyosunuz bi orta yolunuz olsa
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne istediğini bilen bir kadını mutlu etmek zor değil.
10 Yorumla
+1 yılMutlu etmekten yana sıkıntı yok kolay aslında, sıkıntı mutluluğun zirvesinin bulunmaması. Cenneti vadetsen Tanrı’lar bahçesini isteyecek bir ırk bu.
11 YorumlaHaha... Herhangi bir "İnsancığın" isteğini yerine getirmek yeterince zor. Hele kadınlara gelince sıra... Hm... Bilemiyorum. Siz söyleyin, zor mu?
00 YorumlaKadın=Serçe
Çok sıkarsan ölür, bol bırakırsan gider.
Gerektiği kadar... :)013 Yorumla- +1 yıl
Aslına bakarsanız çoğu kadın ne istediğini bilmiyor. Ama erkek de kolaya kaçıyor, bulmaca çözemem der gibi bir düşüncede oluyor. Kadınları yönetmek çok kolay, çok seveceksin, yönetmek bir o kadar da zor, sert ve ters davranmayacaksın. Ama her ne olursa olsun kadınların büyük çoğunluğu güçlü erkeğe zaten kendini teslim etme düşüncesinde. Bunun için de erkeğin zeki, ileri görüşlü, bilgili ve iki kişilik düşünceye sahip olup olmadığını kadınlar tartıyor. Maalesef çoğu erkek bu sınavda başarısız oluyor. Vay efendim sonra niye boşanıyorsun dellenmleri oluyor erkeklerin. Yetkin erkek çok önemli...
+1 yılMutlu etsek bile ondan da sıkılırlar mutluluk ve huzur batar sonra sorun çıkarmaya çalışırlar boşuna yani
00 Yorumla
+1 yılBu soruya doğru cevap vermek bile zor gerisini sen düşün
00 YorumlaBirazda erkekleri mutlu edin hep bencillik hep bir beklenti.
00 Yorumla
+1 yılHayır hiçte zor değil bazen ufak bir iltifat bile yüzlerinde gülümsemeye sebep olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBuna biraz objektif bakalım mesela , hayatını zindan eden bi sevgili var diyelim ortada ve üstüne birde senden mutluluk bekliyor, sen önce başta kendi partnerinle mutlu değilken o mutsuzlukla ona nasıl mutluluk verebilirsin hemde içten bi şekilde? 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı sevgi saygı anlayışın bittiği yerde hayat zehir edilmeye başlar bide alttan ama olayı biz erkeklerede ekstra yüklenince bu durumu daha da kötü yapıyor
- +1 yıl
Tabikide devam etmiyor kısa zamanda bitiyor..
İhtiyaçlarıyla ilgilen, sevdiğinide belli et yeter. Zor değil. Onun için uğraştığını göstermelisin
00 YorumlaZor değilde çoğunu mutlu etmek zaman kaybı ve gereksiz
00 Yorumla
+1 yılDünyayi sersen önlerine
Niye bu tarafa sermedin diye kavga edecek potansiyel var bir cok kadinda.00 YorumlaKolay birşey bir kadini seviyorsam her türlü güldürür mutlu ederim
00 Yorumla
+1 yılevet çok zor hatta imkansız ne yapsak mutlu edemiyoruz sizi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerçekten seven kadın her şekilde mutlu olur diğer türlü doymak bilmeyen ego da kaybolursunuz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Kadına güven verirsen mutlu olur
Saygı duyarsan kanatlanir
Dili kullanabilirsen kadın melek olur00 YorumlaÇok kolay sevgi saygı işte ilgi birazda süpriz oh mis
063 Yorumla
+1 yılAslında kolay bazıları işi zorlaştırıyor.
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla çok zor ama her kadın değil tabiki genelleme yaomak yanlış olur.
00 Yorumla
+1 yılBazen bı çikolata ile mutlu edebilirsin
Bazen dünyaları versen tebessum ettiremezsin01 YorumlaCan kulağıyla Dinlesinler ama yargilamasinlar yeter🤣
11 Yorumla
+1 yılBir köle olarak en iyi hizmeti veririm her zaman ve memnun ederim
00 Yorumla
+1 yılEn Kolay Kadınların her konuda Gönlünü Rahatca Alabiliriz Aslında
@_asilya_00 Yorumla
+1 yılÇok kolay yaa küçük şeylerle mutlu olmasını bilelim yeterli
00 Yorumla
+1 yılTam tersine.. çok kolay aslında.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılKredi karti yetmezmi 💳
04 Yorumla- +1 yıl
Bence cogu kadin icin avm + 💳 yetrrli
- +1 yıl
Farkli insanlar her zaman ozeldir erisebilmekde zordur.
+1 yılBazı kadınları evet zor
10 YorumlaGörseldeki yazıya sonuna kadar katılıyorum
10 Yorumla
+1 yılBazen bi çiçek yetiyor
10 Yorumla
+1 yılBen cok mutluyum masallah
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aslında çok basit kadın ruhundan anladıkça bence.
00 YorumlaAslında çok zor değildir kadınları mutlu etmek.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hem çok zor hem çok kolay
00 YorumlaZor değil aslında elindekiyle yetinmeyi bilirlerse
00 Yorumla
+1 yılÇok zor çünkü ne istediğini bilmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılAslında hiç zor değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 994 cevap paylaştı. Çok kolay her kadını mutlu edebiliyorum
00 YorumlaKredi kartı ver yeter
00 Yorumla
+1 yılKpss gibidir bazen gitki mutlu edesin :D
00 Yorumlayooo kolay
10 YorumlaÇoğunu değil
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle öyle
10 Yorumla
+1 yılZor değil.
10 Yorumlaİzin verseniz her türlü mutlu ederiz
00 Yorumla
+1 yılKolay.
00 Yorumla
+1 yılYok değil
00 YorumlaHaklisin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. zor değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Oldukça kolay
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
00 Yorumla Güven verin yeter
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne