Bence kadınlar sevilmediğinde hırçınlaşıyor, mutsuzlaşıyor.
Gözündeki ışık sönüyor adeta.
Bence kadınlar sevilmediğinde hırçınlaşıyor, mutsuzlaşıyor.
Gözündeki ışık sönüyor adeta.
Evet zor tabi ki. para olması lazım 190 boy olması lazım yakışıklı olması lazım kas olması lazım. sürekli hediye almak lazım. iltifat lazım sürekli mesaj atmak lazım. alttan almak lazım. sürprizler yapılması lazım. daha sayarım da sanırım kelime yetmez
Kadınlar sevildikçe yumuşar, güzelleşir doğru sevilmeyen kadın sert ve öfkeli veya mutsuz olur. Sevildiçe seveni suistimal etmeyen ezmeye çalışmayan severek karşılık veren mutlu olan mutlu eden kadınlar hak ediyor sevilmeye erkekler için de aynı şey geçerli zor değil
Basit gibi görünür ki başlarda öyledir de ama sonraları biraz zorlaşır çünkü basit olan herşeyi yaptın çok mutlu ve artık çok daha zor şeyler başlar beklenti olarak
Hayır neden zor olsun ki yeter ki kadın ruhundan ve dilinden anlayalım. Bu durumu zorlaştıran maalesef biz erkekleriz.
Cevap
10Cevap
Bence çok zor çok seversin sıkılır hayırdır niye çok seviyo başka birimi var der az seversin bunun neden ilgisi azaldı hayırdır sen beni sevmiyorsun der😁yani her halde çok zor
Doğru olabilir. Ama artık, çok umrumda değil. Ben seks odaklıyım. O esnada kadının istekleri önceliklidir.
Dürüstçe, 30 yaş altı reddettiğim kadın kız sayısını hatırlamıyorum. Kimseyi duygusal olarak kandıracak kelimeler sarfetmediğimi düşünsemde etkilenip duygusal hayaller peşinde oluyorsa bile uzak duruyorum. Parayla iletişime girmiyorum. ama kadınların benim gibi düşünmeye zorlayamam
Duygusal bir beklentim olmadığını söylüyorum. Daha ne diyeyim.
Benim görüşüme göre bir aldatma yok. Ama kaşın yukarıya kalktı etkilendim. Kasların çok güzel, ses tonun şiir gibi, gözlerin muhteşrm gibi şeylere benim yağacak bşr şeyim yok.
Bir şımarıklık yok. Olay gerçeklerden ibaret.
O tehlikeli.
Kadın var kadın var. Paraya tapan kadınlar mesela. Ne kadar sevsende olmaz ona para lazım. Onu mutlu eden tek şey para. Böyle yani. Onun dışında sana katılıyorum
Beni mutlu etmek zor değil. Eşim sevsin, saysın, değer versin, dinlesin, anlasın, el üstünde tutsun, sevişsin, iltifat etsin, kahve yapsın arada, tatile götürsün, alışveriş yapsın, destek olsun... Çok mu? Değil. Yapıyor zaten. Mutluyum 🧿💙
Seviyorsun bıkıyor, umursamıyorsun peşinden koşuyor. Huzur arayan kalmamış. Herkes aksiyon peşinde
Evet aslında basit çok küçük hediyelerle bile mutlu olan kadınlar var
Zor tabiki desemde yinede kişiseldir, kimisi oluyor kimisi olmuyor.
Çok kolay, mutluluk dili para olmayanlar için...
Kadınları mutlu etmek keşke zor olsa imkansız
Bakış açısı sadece
zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?