Kadınları mutlu etmek zor mu yoksa erkekler mi kadınları mutlu etmekte beceriksiz?

17 Mart 2023
Kadınları mutlu etmek zor mu yoksa erkekler mi kadınları mutlu etmekte beceriksiz?

17 Mart 2023
Hayır bana göre bu kadar zor bir durum değil kadınları mutlu etmek fakat insanlar olarak kolay kolay mutlu olamayan canlılarız maalesef bu da ister istemez işleri bizim açımızdan zorlaştırıyor. Mutlu etmek isteyen çok küçük bir şey ile bile mutlu edebilir karşındaki insanı
Aynen öyle...
Halk arasında kadın akşam bir delik gösterir. Seversin sabahında 40 delik gösterir derler diye ata sözü var doğruluk payı var sma onlar dünyamızı renklendiren olmazsa olmazlarimizdir iyi ki varlar onlar olmadan mutlu olamayız
Bir kadını mutlu etmek kadar kolay bir şey yok ya. Maddiyata bile bakmaz öyle mutlu olmak. Ufak bir tebessüm, güzel bir söz, oldu bitti bu kadar...
Cevap
36Cevap
Neden zor olsun ki? Kadın bilinçli olarak mutlu olmayıp karşısındakini sinir etmek için çaba harcamıyorsa kadın da insan en nihayetinde.
Kadınları mutlu etmek dünyanın en basit şeyi. Çocuklar gibi en ufak hediyeye, söze, davranışa sevinebilirler.
Kadınları mutlu etmek evet çok zor. çünkü kadınlar bile ne istediklerini tam olarak bilmiyorlar. aslında bu kadın için geçerli değil yani ne istediğini bilmeyen bir insanı mutlu etmek zordur tabi ki. mesela bazı kadınlar ilgi ister ama ilgiden de sıkılırlar. ya da neden yazmıyorsun derler yazınca da bir rahat bırak derler. ya da genel olarak ilişkilerde hep yanlış olan tarafı seçerler bu yüzdende de kadınları mutlu etmek zordur. ama bu söylediğim her kadın için geçerli değildir. yani bazı kadınlara ne yapsanız yapın mutlu olmazlar.
birde erkekler kadınları mutlu etmeyi bilmezler. çünkü kadınları anlamazlar. kadın ruhunu anlayamazlar. kadınlara karşı romantik olmaz bencil olurlar bunlarında suçu var bu yüzden de
Bence kadını da erkeği de mutlu etmek zor, insanı mutlu etmek zor açıkçası. Herkes farklı şeylerden mutlu oluyor, aynı frekansta olmak zor genellikle. Aynı frekansta olduğun insanları bulduğunda da işler bazen sarpa sarabiliyor 🙄 Oğuzcum Atay'ı da çok severim bi alıntısını bırakayım dedim 🤓
Kadınların çok büyük bir problemi var, mutluluğu içlerinde yaşayamıyorlar. Sürekli birine anlatma paylaşma gereksinimi duyuyorlar. Bundan ötürü de mutlulukları çoğunlukla yarım kalıyor. Sevgilisi bir kolye ne bileyim bileklik alıyor kadında gidip arkadaşına anlatıyor aa fiyatı neymiş falan filan derkenn ne heves kalıyor ne mutluluk.
İnsanoğlunu mutlu etmek zor. Kadın denilen canlıya değerli oldugunu hissettirmek kafi.
Mesela çiçek , çikolata bile mutlu ediyor. Kimden geldiği önemli elbette
Evet çikolataaaa🤤
Yazınca bile mutlu oldun bak 😂
Evet😀😋
Tek bir mesaj yetiyor mutlu olabilmem icin bana çiçekler hediyeler geliyor ama hiç biri onun attığı tek kelimelik mesaj kadar sevindirmiyor beni
Aynen tatlım bir zoz veya günaydın bile yetiyor
Tatlı bir söz*
Asla zor değil hatta kolay bile. Biraz incelik, istek ve merakla ne istediğini bulabilirsiniz tabi sonrada yapmak kısmı kalıyor, onu da özenle yaptığınız da karşınızda mutlu bir kadından başkasini göremezsiniz.
erkek istediğinde mutlu etmeyi seçiyor aslında sorunun cevabı bu
Evet isterlerse kolay.
Kadinlar ile erkekler çok farklı beyin yapısına sahipler. Erkek kadın gibi düşünemiyor kadın ise erkek gibi. Sonra böyle çatışmalar oluyor. Mutlu etmek mümkün kadınları ama sürekli mutlu tutmak mümkün değil.
Bence siz erkekleri mutlu etmekte beceriksizsiniz nankör çoğunuz shsh
Katılmıyorum.
Katılıp katılmaman umrumda değil zaten ben gerçekleri söyledim sizi sevsek neyimi sevdin diye soruyorsunuz sevmesek neden beni sevmedin diyorsunuz ilgilensek sıkılıyorsunuz ilgilenmesen yine sıkılıyorsunuz dhshs komiksiniz gerçekten
Aynen senin fikirlerinin benim umrumda olmadığı gibi ve bu üslupla zaten kadınları anlaman zor olur.
Çokta umrumdaydı sanki kadınları anlamak siz bu nankörlükle daha çok beklersiniz mutlu olmayı shsh
🤣🤣🤣🤣 Sen tatlı canını sıkma çok mutluyum ve mutlu kadinlar çok fazla senin gibi kadın ruh7ndan anlamayan erkeklerden uzak kaldıkları sürece kutlu olacak kadinlar.
Mutlu**
Tabiii efendimmm
Kadınlar ne yaprsan yap,
(genel olarak) daha faslqsini neden yapmadin derler.
Her kadın değil.
Ama yazıda belittim. Genel olarak diye
Evet
Kadınları mutlu etmek gerçekten çok basittir. Seven kadını bir kaç güzel sözle bile sinirlerini yumuşatabilirsin. Doğrusu, kadınları memnun etmenin zor olmasıdır.
Kendilerini mutlu etmesini istediği biriyse zor değil tabii ki..
Zor değil ama göreceli bir kavram kimi var olmucak bir şeylere mutlu olur kimi var erkeğin gülmesine bile mutlu olur beceriksiz erkek yok mu elbette var
Zor diyen kendisini muhakeme etsin derim.
Tek derdi ilgi ve alaka olan bir cinsi mutlu etmek neden zor olsun.
Olgun kadın neyse ama yetişkin görünümlü, ergen beyinli "sözde"kadınları mutlu etmek kolay olmasa gerek.
Kadınına göre değişiyor bazısı çabuk mutlu olur , bazısı dünyayı ayağına sersen mutlu olmaz
Evet haklısın maalesef öyle..
Genel olarak mutsuz birini mutlu etmek zor. Mutlu birine ne yapsan mutlu olur zaten.
Erkekler biraz vurdumduymaz, Kadınları da mutlu etmek özel ihtisas ister
Sadece kadınları değil, insanları mutlu etmek zordur.
Yok arkadaş mümkün değil illa ki bir seveple mutsuz olursunuz.
Kadınları mutlu etmek zor değil, imkansızdır...
Kadınları bir çiçekle, ufak bir sözle bile mutlu etmek bu kadar kolayken, neden zor olsun ki.
Bence her ikiside sebep olabilir kadınları mutlu etmek kolay ama kolay olanı zorlaştırıyoruz
Yoo bence zor değil tabi bu kadından kadına da değişir ama genelde zor değildir 😊
Bazı kişiler memnuniyetisiz oluyor bu bir gerçek.
Ama oysa genel olarak mutlu etmek çok kolay.
Hayır tâbi ki kadınlar bir tatlı söze mutlu oluyorlar ama tek bir mimige bile kirilacak kadar zarif ve naziktirler
Zor değil sadece tercih meselesi..
Gerçekten zor, çok çeşitliyiz biz
Ama minicik şeylerden de mutlu oluruz yaa🥰
😘
Zor zor sizi mutlu etmek zor
Ya sen yapma bari aşk olsun açtırma ağzımı tamam mı?
Aç ulenn aç 😊😊
Off ya açmıyorum işte 🤣🤣
Onlar istediği zaman mutlu olur. Tabi ki bir durum hariç. 😏
Zor değil
yatakta kolay da hayatta çok zor
Türk kadınlarını mutlu etmek imkansızdır 😅😅
Senin onu mutlu etmeni istemiyorsa zorrr...
Kadından kadına değişiyor tabi
Çok zor tatmin olmuyorlar
Değil aslında
Çok kolay en küçük şey yetiyor
Kolayda isi bilecen
Çok zor
Bazı erkekler kadınları mutlu etmekte amatör.
Evey
Zorr
Zor değil bence
Kadının gözünü kara toprak doyurur
Bazılarını evet , gerçekten zor
Evet
Zor değil imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?