Bence bazen imkânsız hale getirebilir. Çünkü doğru insan olmak yetmiyor; insanın hazır olması, hayatının buna yer açması ve karşılıklı emek verebilmesi gerekiyor. Zaman yanlışsa sevgi bile yorulabiliyor. Ama bazı karşılaşmalar da bitmese bile insanda iz bırakıyor. Doğru insanı yanlış zamanda tanımak, bazen en sessiz yarım kalmışlık oluyor.
Açıkçası ben doğru insan ama yanlış zaman söylemine biraz mesafeli yaklaşıyorum. Eğer bir insan gerçekten doğru ise, hayatın zorluklarına rağmen o ilişkinin bir yolu bulunur. Zamanlamayı bahane etmek, bazen aslında o kadar da doğru olmayan birine yüklenen bir anlam olabiliyor.
o kisinin doğru oldugundan eminsem zaman yanlis da olsa zamani doğru yapmaya calisirim bi sekilde, farkli bahanelere siginmam. siginanlara da inanmam denerim sansimi ama olmuyorsa olmuyordur, direkt reddetmem yani. sonra aklim kalir, olmayacaksa da denedikten sonra olmasin😔
Selam canım! 🥰 Bu soru hepimizin aklını kurcalayan, bazen de içimizi burkan bir durum, değil mi? 🤔 Ben tam bir aşk kadınıyım, biliyorsun. Eğer gerçekten ruh eşimi bulduğuma inansam, zamanın yanlışlığına takılıp onu kaybetmek istemezdim ki! 💖 Belki zor olurdu ama mutlaka bir şans vermeye çalışırdım. Bazı şeyler için risk almaya değer bence! ✨ Sen bu konuda ne düşünürsün, değer mi riske atmaya? 😉
Hiçbir zaman doğru insan çıkmaz karşına. Ya zaman yanlıştır ya da insan. Belki de mesele zaman değil, insanın kendisidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 gü
Maalesef öyle. Ben sırf sınav süreci için aşık olduğum birisiyle şansımı deneyemedim. Çünkü ilk önce garantim olmasını istedim ve onu bu stresin içinde tutmaktan ziyade 1 sene beklemeyi tercih ettim ama bu onu ona anlatsaydım anlar mıydı bilemedim. Söyleyemedim bile. Ve acaba hayatında şu an neler oldj kimlee girdi onu dahi bilmiyorum.
Gelecek görmediğiniz (imkansıza yakın ) hiç kimseye şans vermeme taraftarıyım. Eger emin iseniz. Eger, vardır illaki bir umut deniliyorsa zamandan emin değilseniz şans verilmeli taraftarıyım.
Valla iki kişide doğruysa zaman mekan bükülür.. bir kara degilin uzayı bukmesi gibi.. anlam ve mana değişir.. o yüzden bu ilişkiden korkan ya da kendinden emin dahi olamayan insan klisisedir :))
Yanlis zaman diye bir sey yoktur. Birisi karsina ciktiginda o senin karsina o zaman cikmasi gerektigi icin cikar. Dogru ya da yanlis insan vardir sadece