Tam istediğiniz birinin hiç olmayacak zamanda çıkması da diyebiliriz.
Her koşulda peşine düşer misin yoksa doğru zaman şart mıdır?

Tam istediğiniz birinin hiç olmayacak zamanda çıkması da diyebiliriz.
Her koşulda peşine düşer misin yoksa doğru zaman şart mıdır?

Bazen diyorum ki hayatım boyunca tek aşık olduğum ve ondan başka kimseyle çıkmadığım kızla eğer şimdi tanışsak nasıl olurdu acaba. Belki o zaman hiç kavga bile etmediğimiz halde ayrılmazdık. Ya da terk etmezdi beni. Belki birlikte mutlu olurduk. Hiç yaşadın mı bilmiyorum ama insan bir kere işte bu diyor ve hayatı boyunca o kişiyi seviyor bence. Çünkü onun kendisinin diğer yarısı olduğunu biliyor. Ama karşı taraf bunu anlayamayabiliyor.
En çok üzüldüğüm de beni her yerden her hesabımdan engellerdi. Sanırdı ki onu küçük düşürecek bir şey yapacam ya da söyleyecem. İnsan sevdiğine bunu asla yapmaz, yapamaz. Sevdiğim kızla yiyecek birşeyler alıp sahilde oturmayı, onunla sohbet etmeyi, birlikte kış çayı içip tavla oynamayı, o dünyalar güzeli yüzü ile bana aşk dolu bakışını özlüyorum. Onun yanına gitmek için yolda kalbimin küt küt attığını hatırlıyorum. Hayatımın en güzel 4 ayıydı. Sevmek de sevilmek de ne kadar güzel. Özelikle aşık olduğun insanla karşılıklı olunca. Yanlış zamanda tanışmak çok kötü bir şey bence. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın.
Bu yorumu da ben yapmıştım.
Tamam az çok tahmin ediyordum emin oldum galiba.
Üzgünüm konuşmak istemiyorum, kendine iyi bak lütfen.
Birkaç şey söylemek istiyordum sadece. Ama sorun değil teşekkür ederim. Sen de kendine iyi bak 😊
Evet yanlış yapıyor maalesef. çünkü mesela diyelim ki paranız yoksa ve siz doğru insana denk geldiyseniz ya da hayatınızda kötü olduğunuz bir dönem de denk geldiyseniz maalesef o insan ile ilişki yürümüyor. Yanlış zamanda tanışmanın sonucu, ilişkinin nasıl ilerlediğine ve kişilerin kararlarına bağlıdır. Bazı durumlarda, kişiler ilişkiyi sürdürmeye karar verebilir ve zamanla uygun hale gelebilirler. Ancak bazı durumlarda, yanlış zamanda tanışmak ilişkinin sona ermesine veya arkadaşça bir ayrılığa yol açabilir.
Cevap
1Cevap
Doğru zaman kavramına da pek inanmıyorum artık. Doğru insan olsaydı, girdiği zaman ne olursa olsun hayatında kalmaya devam ederdi. Doğru insan ben de olmayabilirim yani bu açıdan karşımdaki insan da.
Zaten genelde aramadığında yani olmadık zamanda çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?